Приятелят ми изпадна в депресия и иска да се разделим. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Приятелят ми изпадна в депресия и иска да се разделим.
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1808 пъти
С приятеля ми сме от една година почти заедно. Знам че изглежда малко, но се събрахме след като преминах през тежка раздяла. Ние сме от един блок и така се случиха нещата. Той се бори много за мен, преживя доста лоши моменти но почти 6 месеца изтърпя какво ли не. Една година е по малък от мен не е имал много връзки. Аз съм на 20 той на 19. Случи се така, че преди два месеца на мен ми закъсня с 15 дни, което е нормално при мен. Той се промени тотално. Отидохме на лекар видя се, че нищо няма. Направила съм сигурно около 20 теста за бременност- също отрицателни. Какво ли не направих, но нищо. Той си е в тази дупка, че може да има нещо но да не го откриваме и да не го хванем на време. Притесняваше се родителите му д не се откажат от него. Направих така, че да си поговорят. Те му казаха да не се притеснява за нищо. Но отново без резултат. Той не иска да имаме по-интимни отношения. Само с пръсти или орална любов. И след една случка, която няма да описвам той полудя искаше да взимам хапче.. После се отказа защото бил прочел какво е щяло да ми направи това хапче. А и да отбележа след като ми закъсня той реши да направи грешката и да прочете целия Интернет и всички глупости за цветна бременност и тн. Та сега той поиска да се разделим за неопределено време. Попитах го няколко пъти дали не иска да се разделим за някаква друга причина. Защото мъжете обичат така да хвърлят вината върху себе си пред нас, само и само да се махнем. Но той ми каза, . че няма нищо такова и че ако е искал да си тръгне ще го направи. Молеше ми се да не го оставям да не му се сърдя. Каза ми че след като се оправи ще е всичко идеално и че обещава.... Искам да уточня че аз също не искам дете в момента и не съм бременна... Не знам какво да направя... Съмнявам се че ще се съберем отново... С не искам да е така... Случвало ли ви се е и какво направихте...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: b86dc8cb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   20 тестa си нaпрaвилa?? ! Истеричкa ли си по принцип или просто ти хaресвa дрaмaтa? ! Нaпрaвилa си също тaкa, че родителите му дa го успокоявaт?? ! Тоест, през глaвaтa му си говорилa с родителите му?? !
Aми дa ти кaжa и aз бих избaгялa с 200 от тaковa "бутнaто" кaто теб... честно.
След "тежкaтa" ти рaздялa с предният, реши че ще прехвърлиш цялaтa си aртистичнa дрaмaтичност върху един единствен зрител, фен и потърпевш.
Момчето вместо дa изжевее приятни мигове с щaстлив смях и всичко, което се полaгa при еднa двойкa се е чудил къде дa се дене. Не е в депресия той, aми нaпрaво си е в стрaховa неврозa от теб.
Мaни, остaви го дa се освести и дa си нaмери нормaлно момиче.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3305f257da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Опитай се да го заведеш/ да го убедиш да отиде на психотерапевт, ако трябва мъж потърсете нали, ако не му се споделя с жена, защото явно е прекалено параноичен за някои неща и след години може и да се влоши.

Ама все пак аз просто предполагам, смисъл че като не го познавам лично, ти си го познаваш най - добре, но мисля, че това момче има нужда някой зрял човек да му обясни някои неща и да му вдъхне повече увереност.

Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a027b600c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тояедин вид не иска да има нищо общо с тебе,ама ти си го трай и се залъгвай

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8bb1283348
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Извинявай, но това не ми се струва нормално поведение за мъж. Или си търси оправдание, или е прекалено незрял. Или не те иска повече, или има някакво психическо отклонение, проявяващо се в панически страх от бременност, което е по-характерно за жена. При това положение щом не може да е с теб, не би трябвало да е с никоя друга. Наблюдавай го, поговорете и ако забележиш някакви подобни параноични тенденции бягай докато е време!
Когато при мен е имало съмнения за бременност, никога не е ставало въпрос за раздяла или за нечия вина. Просто съм заявявала че ще правя аборт и помощ не ми трябва и толкова. Все пак аз го нося това дете и аз си решавам дали да го раждам или не. Нищо в замяна от мъжка страна не съм искала, никакви компенсации.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 06d59e682d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Леле, ако това е наистина причината, поради която приятелят ти иска да се разделяте, то наистина нещата не са много розови. След като е прочел всичко в интернет за цветна, а и най- вероятно за каквато и да е бременност, значи е наясно, че тя се засича от тестовете за бременност, наясно е, че след такова огромно закъснение, също би трябвало да се види и от гинеколог. Мисля, че приятелят ти е прекалено излишно параноичен, което си е леко притеснително и трябва да обърнеш внимание по- скоро на това, а не толкова на факта, че иска да се разделите за кратко. Ако толкова искаш да го убедиш, че няма нищо, иди и си пусни кръвен тест- той ще отчете каквато и бременност да е, защото просто е минало толкова много време, че грешка е невъзможна. След това, иди на гинеколог, да ти предпише едни противозачатъчни, пий си ги както си му е реда, но във вашия случай, за да е спокоен и приятелят ти, ползвайте и кондом, и да не кажа и прекъснат полов акт, просто за всеки случай...
Разбирам, че държиш на половинката си и го обичаш, но има някакъв елемнт на параноя, която е доста притеснителна в неговия случай. Поговори си с него, обясни му нещата рационално, ако трябва го заведни на гинеколог още веднъж с теб, за да му обясни и лекаря, защото да се страхува, даже да прави секс, вече не е нормално.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3fd8766a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мен лично ме съмнява това да е причина за раздялата. Може да го уплаши, както казваш, да го направи по-внимателен или дори за известно време да не желае сексуални контакти, но да се разделите?
Според мен търси причината другаде.
Другият вариант е не само да има съмнения, а да е твърдо убеден, че ти си бременна и по този начин да бяга от отговорност.
Поговори с него. Това, че се разделя с теб по никакъв начин не е решение, той все някога ще си хване и друга приятелка, освен ако не чака, докато е готов за дете...
Трябва да внимавате, да се пазите, но пък каквото и да става трябва да го приемете двамата. По думите ти той не ми се струва никак надежден, мъж на място.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0bbf561355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е нормално такова поведение, приятелят ти очевидно има психически проблеми или е прекалено незрял за каквато и да било връзка. Бих те посъветвала да го оставиш и да потърсиш сериозен мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 85660d1f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, разбирам и съм съгласна с всеки един от вас.. проблема е там, че когато аз бях изпаднала в лошо състояние той беше до мен и търпеше всичко... смятам, че му го дължа.. не знам какво се случи. Говорих и с най-добрия му приятел... казах му и на него ако има нещо друго и това не е причината да се разделим да ми каже.. демек ако има друга или нещо чувствата са изчезнали.. не знам какво да направя. Не мога да го накарам на сила да се виждаме. А казва че ме обича. Каза ми, че след като се оправи той ще потърси само и единствено мен. И че така ме мъчел и не искал, че в момента нищо не ми давал а така не иска, че иска да е както преди, да прави всичко за мен. защото той наистина го правеше.. всичко... Не знам сега съм го оставила и ще чакам. нямам друг избор.. А и той не е имал други сериозни връзки.. имал е две и то нищо особено. предполагам че е от възрастта... и че не е имал живот с особени проблеми.. примерно както аз имах доста проблеми и съм се научила да приемам по спокойно някакви такива...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker