Проблем с iOS устройство „This accessory may not be supported“ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с iOS устройство „This accessory may not be supported“
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1514 пъти
Някой има ли някакво решение за често срещания проблем при iOS устройствата? This accessory may not be supported. Скъсах си оригиналния кабел, който дойде с кутията на телефона, за това си взех някакъв за 5-6 лева. С него доста бавно се зареждаше и след около две седмици почнах да получавам това известие и следователно телефона спря да се зарежда. Чистих го, пусках тела на Airplane mode и нищо. Е, разбрах, че зарядното което си бях купил беше фалшиво. Поразрових се здравата и открих "оригинално" зарядно. Измолих нашите за още едно зарядно и го поръчах. С новото зарядно, телефонът се зареждаше много по-бързо. Мина пак седмица две и известието пак ме "нападна" и телефона почна пак да се зарежда бавно. Не знам вече какво да правя. Отчаях се. Пробвах и чрез лаптопа да го заредя, ама пак същото. Всеки ден чистя порта за зареждане, с надеждата да се оправи. Е, единственото което става е, че известието почва да се появява по рядко, но само за 1-2 минутки така и после почва пак често. В дъното се виждат някакви черни неща, но не мога да ги махна с каквото и да го чистя. Не знам дали е от тях. Та, помагайте ако знаете някакъв "метод". :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4a7e572766
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И двете зарядни са били фалшиви, а телефонът е направен така, че да печели Аpple от теб. Виж, който има пари за такъв телефон, ще трябва да се бръкне и за зарядното.
Аз наследявам служебните iPhone на мъжа ми и ми подари преди години iPad и ВСИЧКИ зариадни изгърмяха. При таблета има фабричен дефект, който не позволява да се ползват слушалки с кабел и добре, че изкараха блутутските. Последният ми iPhone 4 се развали напълно от това, че беше в дамската ми чанта по време на дъждовен ден. Имах в чантата Самсунг Мини от най-ниската серия и нищо му нямаше, но iPhon-чето си отиде.
Преди нямаше алтернатива и действително бяха по-добре от всички други марки и като операционна система, но с тази малка вградена памет след две години само iPad-а вече не мога да го ползвам само заради тази причина
Пак иска мъжът ми да ми вземе таблет за подарък (защото той е основният юзър пред ТВ-то вечер), но този път ще се наложа и ще взема Самсунг или друга читава марка с МНОГО памет, които ползват нормалните зарядни и не бойкотират споразумението за определен вид зарядно, което спазват всичко останали производители.
Мъжът ми има предложение за много ниска цена да получи служебния си телефон iPhone 5, но ще откажа този път. За тези 300 лв. ще си взема нещо друго. Днес ползвам Samsung Галакси Нео с две карти и старият ми Мини си работи, макар и бавен и съм много доволна. Имам 4-5 зарядни и за много малко пари мога да си взема друго

За iPhon ите и таблета иначе пак съм на куча-марка зарядно, но купувам от приятел-арменец, който знае какво да зарежда. Отиди в сериозен магазин и купи с уговорка да го върнеш ако не стане. Последно на едно летище ми пак бях без зарядно за таблета (скъсан кабел) и си взех миниатюрна приставка за 7 евро, която можеш да слагаш върху нормалните зарядни. Функционираше супер с оригиналното зарядно на Самсунга, но я загубих тази приставчица. У нас вечно имаме проблеми само със зарядните на Apple и за Аpple и от опит ти казвам да купиш в магазин при любезни хора, които зареждат хубава стока - може да не е оригинално, но да не е съвсем фалшиме, а най-добре оригинално си вземи - тъй или иначе си се наредил на хорото на тази фирма

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7378387274
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Как ви доят с тия аксесоари апъл не е истина. Трябва да е оригинално не самото зарядно а кабела. Чичко тим кук е решил, че си му дала малко парички, като си купил телефон от него та за това е направил така нещата да давате по 20 долара за метър кабел струващ 30 цента. Хайде честит ти айфон.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 142e07243e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хейтърчетата, които не могат да си позолят новите модели на Епъл, плюят яко в темата... винаги ще е така...!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c55f76ae7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3, не си прав, защото има хора, които могат да си позволят и скъп телефон, но евтиният.. си им излиза евтин. Скъпият-скъп. От години карам с един самсунг, има си карта памет, камера, мр3 плеър и толкоз. Какво друго ми трябва? ! Вие младите искате всичко на телефона, та скъп, та екстри, та игри, та чудо... Телефонът е за разговори. Ето чета тук еди-що си проблем, зарядно проблем, програма проблем.. И за всяко да плащам пари?? Вземете си тел от 100-200 лв и проблемите ви ще изчезнат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker