Вадят луди пари, но откъде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вадят луди пари, но откъде?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2182 пъти
Здравейте, искам само да питам едно. Супер много съм влагала и учила и опит имам и пак взимам 600 лв. заплата, която за нищо не ми стига, а разни жени в интернет постоянно пишат и пускат снимки как ви ринопластики, мамопластики и други си правили. Откъде имат 15 000 лв за нос, 20 000 лв за гърди и пр.? Как българина изкарва джобни с такова число? Каква е схемата в тая държава? Какво става тук???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: e2d2071e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лесно. Докато ти си учила за дипломата си. Те са конструирали парите да са около тях. В крайна сметка университета е загубено време.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: aa7066a7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените, които се занимават само с външността си, с разни пластични операции или са в шоу бизнеса, или са богати съпруги, любовници и дори проститутки - който се афишира с такива неща в социалните медии е или първото, или последното - просто това са жени, които трябва да се продават и го правят добре.
Отделно преувеличаваш с цените. Една операция на нос, която е доста сложна ти е 2-3 бона и гърдите са толкова. Тоест има и нормални момичета, които си спестяват и си правят такива операции, има и нормални съпруги и приятелки, които ги получават като подарък да кажем ако имат комплекс или след раждане, за някакъв повод - дори абитуриентки има, чиито родители им плащат някакви корекции.
И още - има ФОТОШОП...
А теб ще те посъветвам да си намериш по-добре платена работа щом си толкова квалифицирана и да спреш да гледаш в чуждата паничка или ако това са ти идеалите и интресите в живота - живей като тези момичета, но не може хем да работиш за 600 лв., хем да искаш да си с някое младо момче от квартала, хем да искаш някакъв непостижим лайф стайл, достъпен за 10% от населението навсякъде по света.
И още мога да ти кажа, че истински богатите и успели хора нямат масово такива операции и да имат гледат да ги прикрият. Често се прави вече операция на носа (сама дори мисля за нея), гърди се стягат, но оголемяване рядко вече (демоде), липосукция, зъбите са най-скъпата корекция и разни пилинги и така нататък, но никой нормален човек не се хвали с това във фейса. Първо, пак казвам - тези операции не са кой знае колко скъпи и второ - ако живееш за подобни „ценности“ и неща, то трябва да промениш живота си.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 80367e2e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Номер 1 и 2 ти отговориха на въпроса, но аз искам да вмъкна, че мъжете ни направиха такива, ако те не харесваха такъв тип момичета, нямаше масово да искаме пластични операции.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a3b8a04107
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам защо ти правят впечатление госпожици, които парадират с ноктите и ци*ите си, но повдигаш въпрос, който и мен живо ме интересува. Остави силикона, корекциите и т. н. Въпросът е, че някои хора, успяват да разполагат свободно с времето си и да живеят без никакви финансови ограничения, но не защото имат богати родители или са спечелили от тотото. Имат възможността да използват живота си за нещо градивно (било то пътувания, култура, самоусъвършенстване и т. н. ) вместо да бачкат като луди по 8 часа дневно за мизерните 600 лева. Замисляла съм се над това, защото и аз завършвам скоро, но не се виждам в по-различна светлина от тази. Не блестя с някакви страхотни таланти, съвсем обикновен човек съм, така че се съмнявам в бляскаво бъдеще, основано на дипломата си.
Пример от последните часове: мой приятел купува маркови дрехи и обувки от някакви китайци и после ги продава на реалната им цена в ebay. За 20-тина минути изкара към 2000 лева без да стане от дивана вкъщи. Намерил е своя начин. Каза, че за нищо на света няма да превива гръб за смешни пари. Иначе се занимава с хобитата си и с неща, които му правят кеф. Абсолютно свободен човек. Ходи му се на море/планина/в чужбина - събира си куфара и заминава на момента без да дължи обяснение никому, без разни шефове да му размахват пръст или да дава отчет. А и не е ограничен финансово. Та това е един от начините предполагам...
От малки ни набиват в главите, че здравото учене и усърдният труд ще ти се отплатят. Понякога е така, понякога не. Като гледам майка си, пенсионерка, с две висши и десетки години трудов стаж като университетски преподавател как си брои стотинките, всички тия красиви думи за учението и работата леко увисват във въздуха.
И тук въпросът не е за меркантилността и алчността просто да имаш пари и да парадираш с тях по един или друг начин, а за личната ти свобода и достойнство. Защото имаш само един живот. Иска ти се да го изживееш максимално добре, да опиташ и да видиш всичко. Наместо това четеш историите на млади хора, които се чудят дали могат да си покрият елементарните битови нужди, дали могат да отгледат дете, дали могат да се грижат за родителите си. Просто е нелепо.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b7fabb5c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Докато всеки продължава да гледа другите и да се интересува от тях повече, отколкото от себе си, милата ни родина няма да мръдне. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c3978e7dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   3, мъжете НЕ харесваме такъв тип момичета. Сами се правите на клоуни с тези процедури. Друг е въпроса, че има разни мъже тип мутри, които ги използват такива само за секс, но това, че вие се привличате от тях, че и сте готови да легнете под ножа заради тях, говори достатъчно за вас, а не за мъжете.

Затова пък има доста свестни мъже, които си умират сами, но те нямат джипове за 200 бона, не могат да ви дондуркат из Малдивите и не са атрактивни за повечето жени.

Само че такива жени, които разчитат само на "красота" (то па една красота), свършват зле, защото красотата е преходна. До 30 макс. 40 добре, ама после? Без ден трудов стаж, без умения, без красота, кво правим?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f5f215c4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жени които са с липси в главата, компенсират със силикон в циците. №1, времето в института съвсем не е загубено, ако е оползотворено правилно. Ако си бил там само за купоните, да може да се сметне за загубено, но ако си натрупал знания, това е най ценното време от живота. Няма по красива жена от умната. С операции, ум не се налива, а няма по противно същество, от тъпа кифла, ако ще и да е направена като Барби. Е за една безмълвна вечер стават, но за нещо по сериозно не стават.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7a5eb2547b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   да бачкаш от сутрин до вечер - не, благодаря! Предпочитам да стана престъпник и да съм поне отчасти свободен от системата.
12 години ходиш на даскало - "да се социализира детето и да учи", за кво? Хубави матури, а системата им изгнила от вътре - карат те да зубриш, после пишеш изпит, а след 5 години не помниш и едно... от тва дето си учил.
4 години в университет - за кво? Да ти приложат същата система и да учиш нещо, което е пълен та**к и не става за нищо, пък отделно какво като си учил за 6ца, а другия е прочел страничка и пак минава, самите те те демотивират.
И после почваш да работиш - жениш се, жена ти иска кредит, теглиш кредит, д а си купиш по-голямо жилище, щото като се създаде семейство да има място. Бачкаш като луд да плащаш кредита, не можеш да напуснеш работа щото, трябват пари - всеки иска пари, трябв да плащаш ток, вода, квартира/ипотека... и трябва да си роб. Раждат ти се деца - в мизерния си живот човекът там вижда смисъла на живота си, бачка още по-мотивирано да ги изгледа. Става пенсионер, стресът прикрепен с ла***та храна в магазините, алкохола и цигарите те вкарват в болница, почваш да пикаеш през тръбичка, мъчиш се още няколко години, щото толкова те и лекуват и накрая издъхваш. На погребението идват най-близките, някой друг приятел и това е.
Мерси, това не е за мен. Приятен живот! :)
И не става въпрос за парите - 600 или 2000 на месец, става въпрос за свобода, която нямате. Щото ако не ходиш на работа, няма пари, щом няма пари, не можеш да живееш, явно за това сме създадени само да оцеляваме... вече не се очудвам защо има толкова депресирани хора в тоя сайт

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0da8cc54d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аааааа, моме, тук много бъркаш. Те, тези кифли работят труд 1-ва категория - тежък физически. Как ще ти се стори да си на разположение всеки ден от 18:00 до 06:00, след това малко сън, салони, кафе с други кифли и пак на разположение от 18:00 до 06:00. И това 7 дни в седмицата. Без почивен ден. Като през повечето време трябва да си с напудрено носле в бяло, че да издържаш. Друг начин няма. Те точно за това ги пенсионират около 30-32-годишни. Каквото закачила кифлата, закачила. Мине ли 32 год., ако е заделила нещо може да си отвори някой кифленско бутиче или кифленско салонче, ако не е отива на тяхното Бюро по труда, ама там не са на постоянен договор, плаща се на час и тарифите са доста занижени.... В общи линии е това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c3978e7dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, по принцип си прав, но само с едно не съм съгласен. Не е необходимо да си престъпник. И без да нарушаваш закона можеш да си свободен, само трябва да си задвижиш гънките. Не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Просто трябва да се действа и да се мисли. Може и да не стане за ден-два, но ще стане, ако си упорит.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7dd115cf76
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така е братя. Целта в живота те прави нещо и та успяваш и си успешен човек. В един филм много хубаво го бяха обяснили, че корабът, който знае накъде отива има и бурни моменти, но има и попътен вятър. Но накрая все някъде акостира. Вие, със 6-ците, дипломите и не знам си какво още 80% сте убити от живота и бачкате работа, която не ви харесва, която ви претоварва, която ви съсипва, защото сте безцелни и следвате мечтите на мама и на тате.

И тука преди някой да ме издразни като ми каже, че е завършил нещо и си бачка по специалността ще го контрирам с това, че ги има много много такива, които си работят по специалността, но са малък процент, в сравнение с тези, които не си работят по специалността.

Наскоро си говорех с едно момиче, което тази година е 12 клас и майка и казала "моята мечта е да станеш лекар като мен" - викам квооо... а къде са твоите мечти? Майка и наистина е успяла в това, но жената си обича професията, а на това момиче и върви икономиката и от малка я влече. От малка и харесва и учи и в свободното време чете разни неща свръзани с икономиката. Сега майка и я юрка медицина да записва - абеее... малоумието е страшна работа...

Та, родители, ако четете изпаткалия ми пост... оставете децата си намира и не ги занимавайте с разни тъпи отлични оценки и учебници. За хъса, за желанието, за мотивацията, за успеха, за целта в живота в даскало и университет не се говори. Тези две учебни места могат само да допълнят вече изградените от теб цели и начинания в живота. Но да записваш "нещо" колкото да има и да не стоите на село... не е хава.

Казах ви хора и ще продължавам да го повтарям постоянно в подобни теми. Целта е важното нещо и това, което обичате да правите. ТОЧКА! Перфектна специалност няма. Има перспективни и по-малко перспективни, като и в двете има успели, покрити с пари хора. Какъв ще станете и какво ще бачкате си зависи от вас.

Образованието е хубаво, но когато подкрепя вашите идеи и цели, а не когато очаквате, че просто щото сте завършили някой ви е длъжен да ви сложи на висока позиция на голяма заплата.

Краен съм в изказванията си и по тази тема ще бъда такъв ;)!

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 304238bd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   до 8 все пак трябва да се прави нещо иначе какво да правим по цял ден?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9e5d9c200d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И аз съм си задавала този въпрос. Поне по моите наблюдения хората около мен, които имат жилище кола, ходят по почивки и не мизерстват, доста голяма част е заслуга на родителите им. Познавам поне 3 семейства, които работят, но основни неща като жилище например изплащат родители. Няма как със 600 лева да живееш нормално, ако нямаш доходи от други места. Тук не говоря за проституция - някои имат наследствени апартаменти, които дават под наем, други близки от чужбина им пращат пари всеки месец, трети разчитат на по-богати роднини или се занимават с някакви далаверки. Начини много, но определено не са от една заплата. А колкото до тези момичета, не гледай повърхността, защото си дават последните пари за фризьор или маркова дреха, с цел да направят впечатление на някой по-богат в някое заведение. Но това не значи, че са богати. Лично аз с такива не контактувам и не познавам такива жени, издържани изцяло от мъж. Може би се създава такова впечатление, защото се пише из медиите за 2-3 кифли нон стоп къде били и какво си купили и оттам се създава всеобщо впечатление, че е пълно с такива. Но дори обикновенна проститутка да си, не си мислете, че се забогатява толкова лесно- то са сутеньори, то са доста пари за поддръжка и какво ли не, да не говорим че доста от тях се дрогират за което отиват още маса пари. Просто мислете за начини за изкарване на пари, и може би ще намерите.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7a5eb2547b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ей обаче си има злоба и то стабилно. Ако бях прост, щях да кажа - "ама то т'ва е българска черта бе, в гена ни е", ама понеже не съм и съм видял свят, ще кажа, че е общочовешка. Никога не са ми правили впечатление такива жени и не ме е интересувало дали карат бенц, колко пари имат и откъде. Да, леко изкривената им представа за визия ме учудва, но не до такава степен, за да ги мразя, ненавиждам, отричам, плюя и т. н. Те просто са искали да са красиви - някоя иска устни като на определена холивудска звезди и пробва със силикон, обаче не се получава и се почва стабилно - "УУУУ, не ставаш, грозна си, правиш мин***и, шафра***я си". Не се прави така. Все едно да тръгна да ритам някое куче на улицата, само защото ми е грозно.
Ма то има много начини да правиш пари, от почти всяко нещо, честно и нечестно, с измама и без. Ми те за какви схеми съм чувал да правят със зърното, то е смешно и някой път кокошкарско. При Вас се получава, че Вие им завиждате, че имат някакви пари, с които не разполагате, а искате. Щом искате и сте крайни материалисти, трябва да сте готови на всичко. "Ама аз изкарах диплома, а бачкам за 600 лв" - може би така е трябвало; знам как да изкарвам над средната заплата в Германия, обаче не разбирам математика, не ми е интересно инженерството и няма как да стане. Значи, щом съм краен материалист, аз ще си търся други начини - не трябва да ме упреквате за това, хората са създали Светът да е такъв. Значи щом твоето око завижда, на кокетката или ставаш и ти такава или мислиш, за някаква друга дейност - " Ама не мога, не мога да лъжа, да крада, не мога да се вкарвам в такива филми, просто искам, да си работя по работата и да ми плащат добре", тогава няма да завиждаш, просто е. Не може Светът да се променя заради Вас; не може изведнъж всички леки жени да изчеснат и да останат само моралните, не може всички престъпници или схемаджии да изчезнат и да останат само съвестни и добри хора. Някъде в еволюцията, занапред може и да, но ако, то би било след хиляди години - даже пак може да се съмнява човек, защото последните цивилизации не са били, кой знае колко по-добре от нашата съвременна, та сами си правете изводи...
"Не може, не трябва да има такива хора, всички трябва да са честни, да не лъжат, да не ходят по жени/мъже, всички трябва да живеят равно, да няма бедност... " еми не става. От 10 човека един ще бъде лъжец, втори - схемаджия; трети, четвърти, пети и шести, ще са честни, седми и осми ще са кокошкари(ще крадат на дребно), деветият ще е лека жена, десетият ще е мъж, който ходи по жени. Не ме дразни, че има дори и класово разделение, а това, че ни вкарват в "калъп".
Аз не съм певец или човек с талант на художник, за да мога да следвам мечтите си. Аз съм средностатистическият г-н никой, на когото се предлага възможността да учи лай*яно образование според капацитета му и после да работи, да ама...
За човека с певчески възможности има семинария (или там кво беше), за човека на изкуството - художествени академии, обаче за такива като мен, всичко е в калъп.
Имаш няколко технически университета, няколко икономически, няколко хуманитарни предлагащи и шит*во икономическо образование, медицински също и това е. Всеки ВУЗ е с по 10 специалности(примерно) и ти трябва да избираш. Учиш кофти предмети и тва е. В Сащ съм чел, че примерно в Колумбийския, ти си избираш предметите, които да учиш в дадената специалност, обаче как всеки човек да си позволи 70 000 бона на година. Богатите си тикат децата там, аз за обикновения човек, там да копа, някой освен ако няма по-гениални възможности- да разбира от нещо и да направи бизнес, не може да излезе от колелото. После той става същия като богаташите, които пращат децата си в хубавите ВУЗове и колелото се върти. Демек нашият живот на обикновени хора, без особени дарования е сякаш предначертан, да го изживеем като роби. Да ставаме сутрин, да не може да се и*пикаем от бързане за работа, там някой "по-голям" т**ак от нас да ни казва какво да правим, а нас самият живот да ни притиска. А, за системата на обучение - пълен та**к. Аз не помня почти нищо от биологии, химии, математики, истории, философии, психологии и всякаквите му там простотии. Смятайте 12 години ей така, а съм сигурен, че не съм само аз. Кво съм сигурен - аз го знам. От химията помня само как е сол и то щото го бях учил и в университет, пффф...
10, гънки имам предостатъчно, напрягат се всеки ден и то не с нещат от сорта на - ядене, пиене, мислене за с*кс и отново за същото. Виждам, че ти също имаш, пишеш грамотно. Ама човек, имай предвид, че не всеки индивид е упорит, не всички влизаме в един калъп, вариантите са много - може някой да е прост и упорит, и амбициозен, а друг да е по-умен, но мързелив. Поздрави!
13, не знам дали иронично си го писал тва, обаче така поставен, въпросът ти е супер философски.
Ем, то попринцип да, всичко във вселената е движение, няма спиране. Може това да е била идеята на еволюцията или ние да сме прецакали нещо в хода и. То направо от тоя твой въпро, с изникават още една камара други. Кой е създал вселената? Защо? Кой го е създал него? Защо го е създал? Кой е създал този, който е създал създателя на вселената? Всичко случайност ли е? Сами ли сме? В нашата мизерна галактика има 150 милиарда звезди ако не се лъжа, а има още 100 милярда галактики освен нашата. Ако е случайност как работи тя? Как се е създала случайността? Какво я движи?
Те практически, тия отговори няма решение засега. И защо еволюцията е създала така нещата - от началото на сапиенса сме живели на стада, били сме близки и сме се обгрижвали един друг, това ни е поддържало. В същото време е трябвало да се постави някой начело на стадото - ем то точно тва е първата бримка на завистта. Защо аджеба той ще е начело, а не аз? ! Защото е по-силен и може да ме убие? Аз също мога да го убия с непозволени средства.... не знам, може и да сме грешка в еволюцията, или грешка в случайността на случайностите... аааа изпържих си мозъка, по цял ден ги мисля тия работи.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e7a17e5a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 8, това е едно от най- умните неща, които съм чела, всъщност. Но мааалко попрекаляваш- изводите от твоя коментар са два- направо се самоубиваш или отиваш да живеееш на село със собствени средства и не дължиш на никому нищо, не плащаш вода и тока, данъци; правиш си всичко нужно за оцеляването като храна и така. Но ние наистина сме роби.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a7ad59cae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 6 го каза много добре. Приличате на чудовища с тия изкуствени устни, все едно пчела ви е ужилила, а пък силиконовите цици са много грозни, личи си, че са изкуствени. Бляк! м30

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9197fabc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   И ако не е оплакването, отричането на системата, откриването на хилядолетния въпрос за смисълът на живота, темата се е приключила.
Много ми е чудно хората, които отричат образователната система, както и като цяло работните позиции за заплати - как щяха да съществуват, без да обидя никого. Защото структурата, колкото и да се нуждае от промяна, колкото и да НЕ е съвършенна, идеална - толкова е и нужна. Създадена именно, за да вкарва ред, да осигорява съществуването на милиони хора. Не е измислена от 1, или двама човека - развивала се е в продължение на хиляди години. И ако всички имахме способностите да прескачаме ''стените'' на системата - май щеше да започнем да я претоварим.

Никой не ни отнема свобода - демокрация сме. Всеки прави това, което мисли за правилно. Родителите са същите, с някои изключения. Не винаги обаче сме прави. Да, трябва да следваме желанията си, да имаме цели, да бъдем упорити и креативни. Някои успяват, други не толкова - относително е. Цял живот се учим от грешките си.
Прочетох някои, които твърдят, че с работа и учене не ставало.
Всъщност става точно с много учене и работа, но и с мислене, плануване, новаторство и таланти.
Отново попаднах на хора, писали как не можело да се живее за заплата. Ами с 600 лв може би, но това не означава, че няма позиции за по 3600 -5000 хил лв, на високо ниво, където търсят наистина образовани и способни да управляват кадри. Университета не предлага това, от индивида си зависи, но добрия ВУЗ изгражда първоначалната основа. Не, че е задължителен за успех, но за хората без особен статус в обществото, без връзки и наследници на богати фамилии - той е препоръчителен. Отделно е, че наследството не е никакъв гарант, за благополучие, защото при недоброкачествено управление и не полагане на усилия - то си заминава.
Послено за върха добавям, че не всички хора виждат смисъл в прекомерно богатство, или власт, но до това сами трябва да стигнете на ум... никой не Ви е виновен, сами направлявате живота с трудностите му.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a38575825d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 14 го е обяснила изключително добре. Доста хора дължат стандарта си на мама и тате и никой друг. Те просто така са свикнали, винаги всичко са получавали наготово. Родителите им намират работа, родителите им купуват апартамент и кола, родителите им правят ремонти и купуват покъщнина. И наистина, те работят за по 600-700 лева, а отстрани изглежда, че получават поне пет пъти повече. Освен това нямат абсолютно никакво желание да се развиват професионално, да си повишават квалификацията и съответно дохода. Колкото до самите кифли, някои от тях наистина си дават последните пари за фризьори и парцалки, с надеждата да ги забележи някой богат батко или поне чичко. Преди време имах подобна колежка, която сама си казваше, че с приятелките си ядат цяла седмица хляб и маргарин, но в петък вечер задължително трябва да са наконтени в някоя лъскава дискотека. Освен това категорично не съм съгласен, че мъжете харесваме подобни кифли. На мен лично са ми изключително смешни и антипатични. Лепнат ли ми се някъде, гледам веднага тактично да ги разкарам. А относно работата и успеха, без труд успех няма! Дали ще работиш за себе си или за някой друг, няма особено значение. Даже собственият бизнес изисква доста повече усилия поне в началото. Няма как ей така да си лежиш на дивана и парите да ти падат отгоре. дори и да преметнеш няколко човека в ebay, там има опция за връщане на парите в срок от 14 дни и не е толкова лесно да продаваш боклуци на баснословни цени. Познавам някои хора, които мъкнеха дрехи от Турция и се опитваха да ги продават тук, като уж оригинални. Да, продадоха някаква стока, изкараха да речем примерно 500-1000 лева, но никой не повтори покупка от тях, понеже дрехите си бяха откровени боклуци. Единственият начин да лежиш на дивана и да правиш пари в масовият случай е мама и тате да са го развили, а ти просто да се водиш на някаква измислена длъжност, колкото да се каже, че работиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker