Cartoon Network (детски канал) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Cartoon Network (детски канал)
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2192 пъти
Здравейте какво ви е мнинието за канала и давате ли на децата си да го гледат. Наскоро аз попаднах случайно докато търсех нещо за гледане на някои от новите филмчета и останах меко казано в потрес, грозни герои безмислен сюжет, обиди повръщани и тн. Да започна :
Гъмбол - изключителна простотия, от която децата няма да се научат на нищо полезно. Героите не могат да сътавят едно смислено изрчение и я имат я нямат 100 думи в речника си, когато се опитват да кажат как се чувстват не могат да намерят подпохядаща дума и започват с мимики и жестове. Също така, могат да се научат " много интересни факти " например, че Европа не е континент а кралство, а Шотладния е английски колеж. Да не говорим за абсурдното семейство от котки, зайци и златна рибка, както и за ходещите живи саксии, банани касетофони, ии тн. И тази глупости ми е получила филмови награди!
Кларънс - на пръв поглед хубава идея, че децата трябва да се научат да прекарват повече време играейки навън отколкото пред къмпютъра, но героите там са меко казано отблъскващи най - вече главния - момченце мазящо повече на прасе ядящо огризки от масата , от земята, от кофите, и чудещо се каква поредна простотия да направи.
Чичо Дядко - Същата идиотия, като Гъмбол идиотска комбинация от главния герой, динозавър, ходища пица и тигър.
Остров пълна драма - нещо подобно на анимационен сървайвър, в който героите правят интриги помежду си принуждавани са да ядат гадости, като например буболечки и храна с изтекъл преди 10 години срок на годност, и биват пускани в тоалетната след това! Има и други простотии, но да не изпадавам в подробности! Не виждам какво градивно биха научили децата от този канал, хайде едно време английския, макар че и тогава филмечатата бяха доста грозно нарисувани, но сега положението е още по - зле ходещи пици, саксии, балони, мечки живеещи в корем на дракон, които ще се превърнат на ако ако останат, момченце, ядящо каквото му подане от чужди чинии, коте с нулев интелект, няма нищо градивно в тези филмчета! Единствените нормални са чат пат Шантавите рисунки, Томи Джери, Елиът Хлапето и донякъде Робот бой. По някои др телевизии има къде къде по - нормални, като по стари, като Франклин и Грижовните мечета, така и по - модерни филмчета Дора, Диего, Клубът на Мики Маус, джейк и Пиратите, от които децата могат да се научат как например да постъпят в дадена ситуация (Франклин ) и да разрешават закадки работейки в екип ( Мики маус, Дора, Диего Грижовните мечета )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7cdc6be5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че този канал е подходящ за теб.
Навремето моята майка (начална учителка! ) ми забраняваше да гледам Улица сезам, защото била за бавно развиващи се, била глупава и така нататък - просто като дете на сивотата тя изобщо не можа да разбере героите и начините на учене там, песничките.
До ден днешен това са ми любимите герои - Бисквитеното, Оскар, Елмо. И това е само един пример -90% от американските продукции не ми даваха да гледам, включително Дисни в неделя, а това бяха чудесни малки цветни прозорци, защото имах много тежко детство така или иначе - бедност, алкохолизъм в семейството и така нататък.
Мисля, че ти не разбираш абстрактността, фантазията във филмчето, но и може би си гледала 1 неподходящо филмче.
Не спирай децата си да гледат любими НА ТЯХ филмчета, които обсъждат после в училище или детската градина, защото и това е част от детството
Ти недей да гледаш - имаш си друга работа. Остави малко място на децата си за тях самите, а и да не ти харесва те ще си намират начини да гледат - слава Богу баба ми нямаше нищо против да гледам Улица Сезам, защото бях и много ученолюбива и винаги съм си писала домашните. Имаше и френски филмчета много хубави като костенурките нинджа и така нататък и браво, че баба ми ме е гледала повече и беше по-строга в пъти от майка, учеше ни на дисциплина и така нататък, но ни оставяше и пространство за развитие
Важно е обаче да има граници - не да гледат децата по цял ден телевизия или да киснат в нета, а да имат часове за това или да е вид награда

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ba1fe51152
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На брат ми на децата им дават, но и за мен са пълни глупости как може саксия с кактос да ходи и говори то това е извън пътя големи халюционацийте явно има създателя.
Геройте са напълно обезобразени те на нищо неприличат отвращаващи са буквално и само глупости нищо интересно само пълна простотия.
Аз на мойте деца не бих им дала за мен това е идиотщина за простаци какъв детски канал е това какво научава едно дете да се държи като ненормално имитирайки геройте за мен това е безобразие.
Вярно децата това обсъждат и т. н., но това е простащина аз не бих разрешила за останалите незнам всеки сам решава аз разбирам каквото искат да си гледат, но чак такива тъпизми да им промиват мозъците с глупости е излишно.
Има толкова интересни детски немисля, че би им навредило да гледат тях вместо да имитират тези същества и да се забавляват с това, защото аз лично като малките ми показват какво правили ми се отвращава простотии до няма и къде.
Поради тази причина им взеха плейстейшън да играят на него вместо да се правят на клоуни и децата се радват повече да ви кажа всеки сам решава, но по добре един плейстейшън отколкото тия тъпизми на този канал.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 286d2ab2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката прави си номер 2 по съседните канали например Екидс дават хубави нормални подходящи за възрастта филмчета, като "Франклин " там костенурчето се изправя срещу нормалните детски проблеми няма насилие, героите са красиво нарисувани, Писма от Феликс - история за един плюшен зайко, който пътува по света, Грижовните мечета, Кученце в Джобче , Хари в царството на динозаврите. По други детски канали също има хубави смислени нормални филмчета Дора изследователката, Диего, чрез него децата се научават да разпознават животните и да научат интересни факти за тях, Клубът на Мики Маус, Отбор Умизуми, а също така и класическите приказки на Дисни, към такива детски трябва да се поощряват децата, от които може да се научи нещо ново и да се поучителни, а не някакви трозни олигофренчета, които повръщат, пърдят, разплескват се, имат беден речник и не могат да съставят едно нормално изречение, ядат гнусотии и какво ли още не! Колкото до този канал по форумите, някои пишат, че са го кодирали нарочно за да не го гледат децата им!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1152eb8f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гъмбол е супер яко детско вие не разбирате от хумор. То е развлекателно това да ви е Дискавъри. Като искате децата да се учат на нещо пускайте им това. Лично аз гледам с дъщеря ми Гъмбол и се спукваме от смях.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3f76ec99fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да и аз не ги харесвам тези тъпотии.... Преди 9-10 години имаше много по-хубави анимации, като - кураж страхлквото куче, самурай Джак, Том и Джери, Бъгс Бъну, патокът (чиито име не помня) Ед, Ед и Еди, и т. н. на мен тези ми бяха любими (преси 10 г. Ще рече, че съм била на 5-6 годинки) още повече, че благодарение на тези анимации научих английски, гледах и гръцки анимации, бях научила и гръцки, но го забравих като започнах училише, тъй като не го учим в училише.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 489fa629ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Картуун Нетуърк в момента е нещо, от което ти се гади. Някога ставаше за гледане - сегашните "детски филмчета" не бих ги гледал по онова време дори да ми ги пускаха ефирно и да ми даваха близалка за всяко гледане. Говоря като човек, който още пази детското в себе си и мога да преценя толкова добре, колкото децата. Винаги намирам общ език с тях, защото мога да се настройвам на нужната вълна. Та като такъв си казвам мнението и не смятам да влизам в обяснителен режим с разни хора на 20 , които харесват тези неща и твърдят, че е задължително и децата ще ги харесат. Вероятно проблемът е, че тези хора ги е страх да не им спрат любимото детско филмче и затова ги насаждат на децата, за да има и за тях вместо да си направят някакъв канал за такива филмчета и да си ги гледат на воля. Детските канали са за деца, а не за разни "сладури" на по 20-30 години, които постоянно реват за ХД, 16:9 и прочее неща, от които едно истинско дете хич не се вълнува.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fb45bf565f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не виждам какво грозно и отвращаващо има в тези филмчета, та те са анимационни рисунки!!!
Не е като да кажеш, че "синът ми гледа порно", и други такива неща, тези филмчета са създадени само за развлечение, само идиот би търсил някакъв дълбок, житейски смисъл в тях, като по турските сериали и испанските сапунки, като на теб не ти харесват, никой не те е задължил да ги гледаш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 286d2ab2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 4 едно детско може да е забавно , разлекателно и интересно и без тези олигофрении , има къде къде по - нормални филчета , които са забавни и има поука . За мен извинявай , но героите се държат малоумно , вместо да кажат как се чувстват правят грозни гримаси , защото нямат достатъчно умствен капацитет да се изразят . Примерно вместо Гъмбол и Дарвин да кажат с думи , че майката на Хектор е грозна те почнаха едни отвратителни гримаси . Или пък когато главният герой каза на Пени , ти си красива , като картоф .
А примера за кралство Европа и за колежът Шотландия в Англия няма да коментирам , ти като искаш давай на детето си да гледа аз не бих има дала да гледа точно това , и изобщо този канал има голямо разбобразие от канали , на които филмчетата поне струват !

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 536e16c595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Картуун Нетуърк гледам единствено Парк шоу. Най-якото предаване. И не е такава олигофрения като някои други.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1152eb8f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4 съм и мога да кажа само, че напълно съм на едно мнение с номер 7.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 32bdc8b38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Поделяме си канала с Русия. Заради тях - имаме лошо качество на картината, лош звук, и стара визия. И заради Русия цензурират предаванията. Пълна манджа с грозде, отдавна не гледам този канал.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 42b3448124
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Гъмбол е хубав сериал, както и We Bare Bears(само гласовете ме дразнят, но ще свикна. ) Иначе има доста цензура, защто сме с Руския клон(а не Централна и Източна Европа). Руснаците даже цензурираха и анимации за възрастни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker