Объркан и възмутен..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Объркан и възмутен.....
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2896 пъти
Като за начало искам да се извиня за правописа и за граматиката ми, но от дълго време живея в чужбина. Историята е доста дълга и не очаквам всеки да я прочете или да напише коментар ... може би просто искам да си излея душата да се почувствам по-добре.

Та към историята....ще започна от това че уча в колеж(Англия), на 19 години съм, момче. От тази година имам нова класна и много нови хора в класа. Единият от тях е един черен и нисък от Испания, който е от типа хора които много говорят, но всъщност нищо не струват. Също така е голям лицемер. Представете само .... човек който много говори и то повечето работи са лъжи и в същото време е лицемер ... знаеш че не те харесва чакаш да ти каже нещо накриво, но той никога няма да го направи, защото знае, че е плюнка и може само да говори. Историйте са много около този човек, но не той е пробема.

Всеки път когато имаме клас при класната, той и неговия приятел отиват на бюрото на класната и почват да говорят някви простотий които въобще нямат нищо общо с предмета. Един път ги слушах цял час как на единия приятелката му го зарязала....другия път се смяха цял час и неможах да си свърша работата, защото ме разконцентрирвахас със смеха си и високия тон на говорене. Само да кажа, че не мисля, че аз съм единствения, който се дразни от това, но не мисля, че аз съм човека който ще отиде и да направи забележка на класната......после да ме намрази.

Както и да е .........аз си казах майната им, аз съм там да уча, да си изкарам дипломата и да си намеря работа.

Днеска обаче стана нещо което наистина премина границата. Аз не бях през цялото време в стаята, но когато се върнах, тез дватама задаваха въпроси на госпожата свързани със секса.......като...кое е най-странното място на което сте правили секс......какво е било времетраенето на най-продължителния ви секс....................дори ДАЛИ СА ЕБЕ В ГЪЗА!?????!?...........и след това задаваха тези въпроси на хората в класа......... съжалявам, но това ми се струва прекалено. Вярвам че трябва да има все някаква граница между учител и ученик. Знам, че някой от вас ще кажат че съм луд или че съм щастливец, че имам такава госпожа, нооо хора в класа сме по на 19, 20, 22 години не сме някакви пубери....аз лично съм отишал да уча, а не да обсъждам сексуалния си жибот. Искам само да отбележа, че госпожата ми е много интелигентна и доста добре преподава. Предполагам, че е около 30 или малко по възрастна. Не е обвързана...явно и там е проблема........и тя си има нужди, но там ли е мястото да се обсъждат???!??

Това е засега от мене...ще следя темата и ще се радвам на коментарите ви.

Благодавя ви за вниманието

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 61b3d744f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен с право се възмущаваш - трябва да има някакви граници. Може би няма да е зле да обсъдиш позицията си с другите в класа и, ако и те мислят като теб, да направите някакъв вид забележка на испанеца и приятеля му.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f8370b84da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не виждам проблем, освен момчето, от което ревнуваш. Нормално, той получава внимание и одобрение, ти - не толкова. Имал съм преподаватели, с които съм обсъждал такива теми, в крайна сметка не си на 13 години. Пък и образованието има за цел не само да ти даде знания по даден предмет, но и да те подготви и социализира.

Има една поговорка - Когато си в Рим, дръж се, като римлянин. Ако нравите не ти харесват намери си колеж с по-пуритански възгледи. Но моят съвет е - отпусни се, ще ти хареса.

Дядо Торбалан

P.S. А преподавателката дава ли отзад?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ac5d9a5f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Интересна образователна система, позната ми е, известно време пребивавах на острова. Напоследък стана много модерно английското образование и маса народ се юрна да завършва какви ли не екзотични и лаладжийски специалности, та затова със сигурност ще срещнеш и хора, просто убиващи си времето си и занимаващи се с глупости - няма проблеми, нали си плащат. Много оплаквания чувам и за общежитията им. Но ти си там, както пишеш, да завършиш и да си намериш работа - ами учи, не можеш да промениш нищо, освен ако нямаш съмишленици и не поставите тези двамата на местата им. Който иска да учи, ще намери начин. Ако знаеш тук образованието каква смехория и цигания е...
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 43c7f25d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък съм съгласна с номер 1, че си прав да се възмущаваш. А и до колкото зная англичаните не би трябвало да са такива и сигурно въобще не си го очаквал. Независимо от мястото, разговорите, които провежда това момче, Дядо Торбалан, показват "високата" му култура. Не става въпрос за одобрение, просто той се налага над по-възпитаните хора.

П.П. А ти, Дядо Торбалан, даваш ли отзад?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8c2ee3ec1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, не давам.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f304b2caa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами проблема е в преподавателката тъй като явно е сама и има нужда от... така . От своя стана въпросният ти колега е усетил тя накъде бие и се възползва максимално и това му доставя удоволствие. Сега жената може и да е много образована , но такова излагане от нейна страна е твърде глупаво.Така че - има психологически проблем и той не е в теб . Мен също би ме подразнило това. Но ако твърде много ти кипне в един момент може просто да отбележиш , че " Ако ти позволят би искал да говорите по същество Ако може"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 454c6ec835
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се притеснявай и аз имам даже аз имам цели 4 такива, умника"в класа но се опитвам да не им обръщам внимание (до колкото е възможно. процесът е малко бавен но ти си умно и търпеливо момче и ще го издържиш.
don't worry be happy! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker