Тя е на 18, а аз на почти 30 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е на 18, а аз на почти 30
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2557 пъти
Здравейте, драги читатели на сайта. Пише ви мъж, който след седмица ще става на 27 години. Това за което пиша тук не е точно проблем, а по-скоро ситуация, за която ми е нужно мнение от външен човек. От известно време си комуникирам с момиче, което обаче е доста по-малко от мене-на 18 години. Не сме се виждали още на живо, но скоро и това ще стане, тъй като тя ще се мести в моят град, за да продължи образованието си след 12 клас. Пишем си, говорим си по цял ден. Страшно си паснахме като характери, виждания. Мога да говоря с нея на всякакви теми, дори и на по-сериозни като политика, история. Харесва ми, че има гъвкава мисъл, лесно се общува с нея и като характер е много спокойна, добра и разбрана. С една дума много начетен и зрял за годините си човек, не е някаква кифла. Харесвам освен външния вид и човека който е самата тя. До тук добре. Но тази разлика в годините взе да ме притеснява. Не е много голяма, не е и малка. Родителите й по нейни думи са леко по-строги. Не знам как в бъдеще ще приемат идеята дъщеря им на 18 да излиза с мъж на почти 30. Та аз съм с 10 години по-малък от майка й. Иначе имаме много общи виждания, интереси- с нея мога да обсъждам мои теми, тя с мен нейните си. Но... тази разлика ме притеснява. Вие как мислите, имате ли опит с такава връзка и какъв е бил развоят на нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7e6c37a7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо ти не си на 30, а на 27 г - има разлика точно на тези години. Другото времето ще покаже - не виждам какъв проблем ще имате ако и двамата живеете в един град. Първо обаче виж къде ще я приемат, тръгнете и тогава мисли за „проблемите“
Иначе твоето малко като притчата за Нероден Петко
На практика ти нямаш приятелка, тръгнал вече проблемите да мисли. Животът обаче е кучка. Ще се учудиш изобщо какви други проблеми можете да имате, а родителите не ги мисли ти - няма да спиш с майка ѝ и баща ѝ я. Помисли по-добре дали сте един за друг и дали и тя иска да бъде с теб. Това на този етап е достатачно.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a59000c795
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мой приятел е в същото положение: тръгна с гаджето си, когато тя беше на 16, а той на 25. Заедно са вече година и половина, а живеят в различни градове. Майка ѝ не може да го понася, само защото е по-голям, но той гледа момичето си като принцеса, влюбени са и изобщо не им дреме какво мислят родителите, стринките и всички останали.
Разбирам защо се появява този проблем и ми е пределно ясно, че е пълно с батковци, които само искат да топнат чушката. Все пак, ако имаш сериозни намерения към момичето - давай. Никога не съм разбирала какъв е тоя страх от родители... Още повече, че тя е на 18, ще учи на друго място и има почти цялата свобода на света.
Дали ще бъдете заедно до края на дните си и т. н., никой не може да каже. Човек опитва, троши си главата, после пак опитва и така... Нищо не губите.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 35483afa9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами пробвайте, а пък ако не стане вече знаеш къде да пишеш при евентуално разочарование, т. е. имай едно на ум, не се впускай на 100 %. Пък може и да стане. То докато не пробвате няма откъде да се знае. Поне ще знаеш че си опитал, а не си се отказал. Аз преди време имах връзка с момиче 13 години по-малка от мен. Не съжалявам за нищо и аз научих нещо от нея, и тя научи нещо от мене. Сега сме просто приятели.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 08c9fab6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че в този случай годините ви са проблем! Аз съм момиче на почти 18 години и от скоро излизам с момче на 26.. имаме много общи теми и не мисля, че за сега разликата в годините ни е проблем.. Все пак имате само 9 години разлика, а и тя е пълнолетна! Може би трябва вие да уточните дали и двамата сте ОК с това и просто да оставите нещата сами да се случат!
Поздрави

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d3c6c8ea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разликата ви не е кой знае каква, щом искате бъдете заедно бъдете, какво като майка й е 10години по голяма от теб, като не е колкото теб радвай се. Наистина, не мисля, че имаш причина за притеснение.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9e9a930728
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Значи ти си на 30, а тя на 18, даже не си я виждал още, но пускаш тема да питаш какво мислят хората.

Аз например бих ти казал да не се притесняваш, щото сте си на един акъл - тя надраснала връстниците си, а ти... хм - ами застинал в развитието си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9f45dd7d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз подкрепям коментарите по-горе. Пич, не се отмятай от страх. Ти сам казваш, че имате много общи теми на разговор, момичето е хубаво, умно... За жалост такива вече взеха да стават рядкост, така че не изпускай златната рибка. Разликата в годините ви въобще не е проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e734edd351
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като те притеснява тази разлика не се ли сети за това още в началото? Нахендрил се и по едно време се сетил, че е в неподходяща връзка...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2f348b2ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поредният, който не оценя какво му е дал живота. Авторе, писал съм го вече, но вместо да се радваш, че имаш някой с който да общуваш, а и да се видиш на живо, ти се оплакваш. Отговори на въпроса ми: Как ще се чувстваш, ако не можеш да общуваш с жените? Защото аз съм точно в това положение. А вече съм на почти 37. Знаеш ли колко е неприятно жените да те отбягват, само защото не знаеш как да вкараш приказка. Бии си там главата, щом не оценяш какво имаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker