Обичам го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1239 пъти
Здравейте! Не съм писала от едно известно време тук. Имам нужда от съвети на различни хора и се надявам историята ми да бъде публикувана. Ще бъда адски благодарна!!!
Момиче на 19 години съм. Преди 3 месеца се разделих с приятеля ми. Обичахме се много, но той 8 месеца беше с мен като си мислеше, че съм девствена. Когато изгубих девствеността си, съжалявах много. Оставих се да бъда провокирана, не мислих много какво всъщност се случва и бях използвана. Чувствах се ужасно и не казах дори на най-близките си за това. Крих го 3 години и когато приятелят ми ме пита дали съм девствена, се наложи да скрия и от него. Знаех, че трябва да му кажа истината, но все не намирах удобен момент. Виждах го, че се измъчва.
Той работеше на морето през лятото. Тогава започнахме много да се караме заради моето детинско поведение. Ядосвах го всеки божи ден до толкова, че да не искаме да се погледнем с дни. Имахме много разговори, които трябваше да бъдат проведени. Виждах как всичко пропада и той вече не изпитва същите чувства към мен, но нямаше как да говоря с него по интернет.. чаках го просто да си дойде и да оправя нещата. Но когато си дойде, той ме заряза и се оказа, че ми е изневерил. Знаех, че има огромна вероятност това да се случи и му простих. Просто исках до сме заедно.
Осем месеца той беше с мен заради това, което съм. Не ме притискаше, не ме караше да правя нищо насила, не правеше гадните дразнещи намеци за секс, които всяко момче малко или много прави.
В момента сме в доста обтегнати отношения, защото от както се разделихме аз не спрях да го търся и да искам да се видим, не спрях да повтарям, че го обичам и искам да бъде с него. Казах му и за това, че не съм била девствена когато започнахме връзката си. Отново го ядосвах, стигаше се чак до обиди и жестоки караници. В един момент си дадох сметка, че не мога да го държа като вързан на въже и спрях да го търся. Бях си казала "Край. Това е. ", ама той пък взе, че ме потърси след втория ден, в който не му бях писала. Държеше се добре с мен. Попитах дали можем да говорим нормално вече и ми беше отговорено, че не трябва да си мисля нищо и нещата оставали същите занапред.
Той твърди, че аз съм различна от другите момичета, но не съм могла да му задържа интереса докато е бил влюбен в мен. Решил е, че няма никога да се променя и винаги ще се държа като дете. Това обаче не е така. От както ме заряза се промених коренно и искам да му го покажа, а не знам как да го направя като той не иска дори да се видим. Измъчвам се. Искам да си го върна и знам, че има смисъл да продължа да се опитвам, защото никое момче в днешно време няма да бъде толкова дълго време с момиче без да иска да се възползва от нея.
Надявам се ситуацията ми да ви е станала ясна. Бих искала да чуя мнения както от женската, така и от мъжката страна. Ще са ми от голяма полза!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: afbbdce8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, не се връщай назад. Не е той момчето. Пусни го, ще намериш друг.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7b52af7aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи ако правилно съм те разбрал. Ти го търсиш настойчиво - но когато се видите и почват едни големи скандали.
Тоест искате се, само дето не може да се търпите.
Ти си мечтата на всеки мазохист - жалко че това са под 1% от обществото.
Еми явно на твоят приятел не му харесва да се кара непрекъснато с теб. Трудно ще преживееш това, но вярвам ще се справиш, щом намериш с кого друг да се караш.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9265150047
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:
Към №1: Искам да имам връзка с този човек. Побърква ме мисълта, че вината беше почти изцяло в мен и искам да поправя нещата.
Към №2: Всъщност той дори не пожела да говорим на живо, карахме се по Интернет и то повечето пъти заради това, че настоявах да проведем поне един нормален разговор очи в очи, той все казваше, че му е ясно, че ще се пречупи като ме види в какво състояние съм и затова не искал да говори с мен на живо.

Целта ми не е да се карам с него, каквото и да сме правили, и аз, и той, чувствата ми са все толкова силни, колкото бяха и в началото на връзката ни. Той обаче твърди, че неговите чувства не са същите Знам, че ако той се съгласи да опитаме отново и изчистим проблемите, връзката ни ще е идеална. Проблемът е, че каквото и да направя вече, нищо не се забелязва. Не иска да е с мен, а ме смята за различна от другите, някога бил влюбен в мен, ама не съм му била интересна... какво се случва по дяволите? Как да постъпя?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker