Тежка депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тежка депресия
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1736 пъти
Здравейте мили хора! Надявам се тук да срещна подкрепа, разбиране и съвети който да ми помогнат да излезна от дупката в която се намирам.
Аз съм младо момиче на 21 години - красива, мила и добра. Срещнах голямата си любов преди 5 години, бях още дете - само на 16. Още от самото начало между нас нямаше хармония и баланс. Аз имах много трудно детство което ме направи затворен човек с ниско самочувствие. Той също е особен характер и не умее как да се държи с една жена въпреки, че е 2 години по голям от мен. Никога не си е имал друга приятелка.
Още от нашето запознанство той се отказа от мен, защото съм мълчалива и стеснителна, тогава аз взех решение да се променя за да не го изгубя понеже бях лудо влюбена в него. Нещата потръгнаха за месец, после имах други лични причини които ме накараха да прекратя връзката ни. Той каза че всичко е било една голяма грешка и никога няма да се върне при мен. Аз реших да започна връзка с моя най - добър приятел, той беше влюбен в мен, а аз се надявах, че с времето ще го заобичам и аз. Разбирахме се, но я нямаше тръпката. Тогава моето момче ме потърси. Беше много тъжен и осъзнал грешката си, каза, че е готов на всичко за да му дам шанс и да сме заедно. Каза, че за мен ще направи всичко и ще се промени както аз кажа, аз разбира се не исках да го променям. Събрахме се и започна нашата приказка.. или поне аз така си мислех. Държеше се добре с мен, но повече го влечеше живота, дискотеките и приятелите. Виждахме се само когато му хрумне, когато нямаше приятели с които да излезне.. За мен беше "излишното му време" а за приятелите му свободното му време.
Но аз бях доволна и на това, болеше ме но си мълчах. Добра съм и никога не си отворих устата да повиша тон или да настоявам на моето. Търпях си така много време.. но след 2 години ми омръзна да бъда на второ място, започнаха честите ни скандали и обиди. Той ми казваше край при всеки спор, но аз понеже си нямам никого само той ми е извинявах се за неговите грешки, обещавах, че се променя и ще бъда по добра и че ще го разбирам повече. Беше ме страх от самотата и не исках да го губя. Обвиняваше ме, че искам да го променя, а аз просто исках да го накарам да разбере, че трябва да ми отделя повече време и че си има кога да излиза с момчета. Аз самата не знам как я карахме 5 години.. всеки месец ми казваше край, а аз се молех да не ме оставя.. не знам от съжаление ли или от любов се събирахме. Така и си го научих.. 5 години този "мъж" не ме закара нито веднъж на море или някаква почивка, аз не съм материалистка и не търся удоволствие и разходки
но той ме изкара точно такава и до ден днешен ми казва да си намеря милионер. Аз никога не съм търсила пари, а просто човек който желае да сподели живота си с мен. Аз въпреки, че съм момиче и взимам по малка заплата имам повече пари от него и му предложих веднъж да идем на море на мои разноски, той ми каза, че само с мен не би отишъл на море понеже щяло да му е скучно. Отказваше ми да ми прави най - прости услуги като например да ме закара да си купя нови обувки..
Пишеше ми и ми говореше страхотни думи.. но на действия нищо.. Запознах се с едно момче с което много си допаднахме, много се разбирахме и изградихме приятелство
между нас. Беше винаги готов да ми помогне и да ме изслуша. Моето момче започна да си мисли, че има нещо между нас, хората му говореха глупости за мен и той повярва на тях, а не на момичето което му се беше отдало от цялата си душа. Уверявах го, че между нас няма нищо и наистина си беше така.
Въпреки, че той е мъж мечта аз никога не съм изневерила на приятеля си, защото знам колко е грешно и съм сигурна че искам да си остана с него. Само се опитах да му обясня, че причината поради която съм изградила някакво приятелство с друго момче е защото той не е толкова всеотдаен към мен, не ме разбира и не ми дава нужното внимание. Той не разбираше това. Смяташе се винаги за прав и перфектен. Случвало се е много пъти аз да се извинявам за неговите грешки.
Аз знам, че ако съм с моето момче никога няма да бъда напълно щастлива, но въпреки това давам всичко за го върна. Приятелите му и роднините му го настройват против мен.
Имам чувството, че са му промили мозъка.
Последната ни кавга беше защото ми каза, че отива със семейството си в чужбина да празнуват. На мен ми стана мъчно, че ме оставя сама, а това нямаше да се случи за първи път. И друг път ме е оставял самичка в нас за Коледа и Нова Година докъто той празнува с приятели. Не искаше и да ме вземе с него въпреки, че аз щях да си плащам всичко. Чувствах се така все едно съм никоя за тях, а имахме дълга връзка. Казах му, че ако ме остави сама ще сложа край на връзката ни. Не можех да търпя това пренебрегване от негова страна, особено след като знам, че мога да имам много повече. Щях да проява разбиране, ако се виждахме често и прекарвахме повече време
заедно, но ние се виждахме 1-2 пъти в седмицата. Когато ме канеше да спя у тях ме криеше от родителите му, а това се случваше през 2-3 месеца. Беше му мъчно, че го поставям в това положение и на мен също ми беше тежко, но реших да направя компромис. Тогава той каза край. Обвини ме, че съм долна и неблагодарна. Опитах се да му обясня, но той така и не разбра. Опитах се да се извиня дори и на близките му, защото явно и тях съм обидила но те също не искаха да ме чуят..
Чувствам се като най - долното същество. Толкова години ми го е набивал в главата.. Моите приятелки ми казват, бъди благодарна, че се отърва от такъв човек,
но аз съм адски зле без него. Писах, звънях, ходих и го чаках пред тях. Обяснявах му, че нямам само аз вина за това, че връзката ни се срина. Признах своите грешки,
но така и не получих прошка. Усещам как се разболях без него - не ям, не спя спокойно, станах адски нервна и още по затворена. Мислела съм дори да сложа край на
живота си, но знам, че това не е начина.. Сега живея с надеждата, че един ден ще осъзнае какво губи и ще ме потърси, но знам, че гордостта му е по голяма от любовта.
Виждам го как си живее живота и се забавлява, а аз всеки ден страдам, че не съм го чула как е. Има много момчета които мечтаят да бъдат с мен, но аз не мисля, че
някога бих заменила моето момче. Та аз дори не искам да спя с друг, не искам да целувам и да прегръщам друг.. не съм като другите момичета.
Какво да направя за да го накарам да проумее, че не е прав за някой неща? Какво да направя за да го накарам да осъзнае, че не бива да ме губи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: c0dc3a6b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мило момиче, нищо не прави за да се опиташ да бъдеш с него!!! Опитай се да започнеш живота си на чисто, знам че ти е трудно, но всичко минава! Ще срещнеш друг, една любов се забравя с друга!!! С който ти е писано с него ще бъдеш, само времето ще покаже! Не се измъчвай и тормози, започни да правиш нещо, което те прави щастлива, излизай с приятелки, забавлявай се!!! Всичко ще се нареди просто бъди силна!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 25ab3e5ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Съвет: Не разказвай на хората това, защото си меко казано жалка (съжалявам, че те обиждам, но е истина) Та ти си живееш в твой свят, където накрая си мислиш, че всичко ще се оправи и любовта ви ще победи всичко. На голямата ти любов, му дреме на оная работа за теб, а ти с години се унижаваш за да направиш щастлив, някакъв си, който се държи с теб като с боклук. Не ми се занимава да пиша дълги обяснения, защото тази история я виждам няколко пъти, всеки ден.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d8604421f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, спри да мислиш за него непрекъснато. Да, знам какво е да се будиш и заспиваш с едни и същи мисли, да водиш разговори наум в един измислен свят с един измислен и идеализиран образ, който е осъзнал грешките си и се е променил. Започни да живееш, излез на вън, забавлявай се. Подари си всички онези удоволствия и приятни емоции, които той ти е спестил. Срещай нови хора, прави добро и се усмихвай, раздавай се за хората, които биха те оценили. Ти си най-прекрасния човек на света и след като той не го е осъзнал значи проблема е негов. Сигурен съм че живота ти ще се нареди по най-добрия за теб начин, а до тогава - не го мисли, забавлявай се ;)
от едно момче на 36г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 64b76ab5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Този човек не те обича. Това е. И никога не те е обичал. Ти не си имала връзка, а си била на повикване. Трябва да започнеш да се обичаш. Блокирай го и се запиши на йога. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4cbaee2067
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбирам защо аз съм недоволен от нея, но защо той е недовoлен от теб, та ти си истинско злато.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 082ebb9e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Случва се човекът, който си обичал с цялото си сърце, когато видиш истинската му същност, да осъзнаеш, че е най долното същество, което ще срещнеш в живота си. Хронични лъжци, хронично долни, с възпитание, все едно отглеждани от безделници и скитници. Човек се влюбва в такива, докато не усети що за стока са. Това не са добри хора, а лошите по принцип са нещастни хора. Такива, които не умеят и не се занимават с друго освен да лъжат, не трябват камо ли за приятел, камо ли за повече, нито пък такива ти трябва да те уважават и ценят. С такива бъдеще няма, освен на идиотоукротител, никога няма да се променят, още повече, че твоите чувства ги карат да летят в облаците, и са свикнали да ти прекаляват с добрината и да се радват на подлостите си спрямо теб. Такава измет и сган трябва да бъде отлепена, а не да паразитира. Не трябва повече да допускаш такъв човек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker