Дали тя ми изневери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали тя ми изневери
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 3620 пъти
Ето я историята ми. Искам да разбера дали приятелката ми ми изневери. И двамата сме на 24 години и сме заедно от около година.
Тя е много добре изглеждащо момиче, не го казвам защото ми е гадже, а защото е факт. Като излезем всички се опитват да флиртуват с нея и идват да говорят с нас, защото знам че я харесват. Тя е с мен и знам че ме обича, но също е и от хората за които секс 1-2 пъти с друг човек, не е голяма работа. Тя може да го направи само за забавлението, без да има чувства. Въпреки това досега не сме имали проблеми, тя е с мен и ми го показва всеки ден.

Така, преди около седмица ми каза че ще отиде на гости на един нейн приятел да гледат едно шоу по телевизията заедно, което двамата харесват. Аз казах добре. Шоуто беше от 20:00 до 22:00. Тя отиде там около 19:00 и си тръгна веднага след шоуто. Тя ми беше споделила че с този нейн приятел преди около година и половина, тоест преди мен, са правили секс веднъж и са ходили за около 1-2 седмици, но не се е получило и от тогава са нещо като добри познати. Не ми беше много приятно че се вижда с него, но не казах нищо, няма нужда от излишни драми. Бяхме се разбрали след като тя си тръгне от там да мине да ме вземе от моят апартамент и заедно да отидем да спим в нейният апартамент. Тримата живеем много близко един до друг така че това не беше проблем.
До тук както казах нищо съмнително, въпреки че не ми беше приятна цялата ситуация.

Та след шоуто тя идва до нас и трябва да ходим заедно у тях. Аз имах нужда от 5-10 минути да се приготвя и тя каза че директно се прибира понеже не се чувства комфортно и аз да отида директно у тях. Изглеждаше доста притеснена. Аз отидох у тях след 10-15 минути тя тъкмо беше излязла от банята, каза ми че искала да си вземе душ, като знам че се беше къпала само няколко часа по-рано. 2ро - тя винаги вечеря около 18:00-18:30. Въпросният ден тя се прибра от работа в 16:00 и беше в къщи до 18:55, когато ми писа че отива на гости на това момче. Тоест е имала повече от достатъчно време да вечеря. Страннното е че аз като отидох у тях към 22:30 тя тъкмо почваше да яде вечерята си. Вечерята и беше готова от предният ден, нямаше нужда нито да купува, нито да приготвя нищо и въпреки това очевидно не е яла, както обикновенно около 18:00, а ча к в 22:30, което е супер супер голяма рядкост за нея, понеже тя никога не яде толкова късно. Та какъв е изводът от това - аз знам че тя мрази да прави секс, след като е яла. Тоест ако са правили секс преди шоуто между 19 и 20:00, тя не би искала да се храни точно преди това и затова си е запазила вечерята за след това. 3то беше се епилира на някой части в горната част на тялото. Не става дума за интимната област, тя там почти винаги си е без косми, но се беше епилирала на други места точно въпросният ден, преди да се срещне с това момче. Тоест имала е време да се епилира, но не и да вечеря. Странно? И като се събличаме да си лягаме и тя ми казва - "виж епилирах се за теб" тя никога не казва така, като се епилира, защото аз никога не съм я принуждавал да го прави. След това допълва " епилирах се и също защото ще ходим на басейн в Събота", а това става във Сряда. Кой се епилира 4 дни по-рано за басейн и защо въобще считаше за нужно да ми посочва специални причини защо се била епилирала, аз дори нямаше да го забележа.
Допълнение към това се държеше странно с мен, ние гледаме филм и тя ме пита "кога ще правим секс", "хайде ще правим секс уикенда", кой прави планове да прави секс след 4 дни и ние въобще не си говорим така, беше странно.
Тя винаги много държи на чистотата и знам също тя как се приготвя за секс, не мога да твърдя че със сигурност ми изневери, но според мен много вероятно е планувала да прави секс с това момче и се е приготвила, дали се е случило не мога да кажа.

Доказателствава изглеждат като дребни неща, но когато познаваш добре един човек, забелязваш и най-дребните детайли. Друг е въпросът дали аз не се бях пренавил предварително че тя ще ми изневери и всичко което виждах ми изглеждаше логично.

Не мога да я питам диреткно. Ако се е случило нямам гаранция, че тя ще си признае, ако не се е случило ще бъде много грубо от моя страна да я обвинявам по такъв начин.
Пробвах се да говоря с нея за това, но тя не е лесна в разговорите. Казах и само че не ми е приятно да се вижда с това момче, тя каза че не мога да и казвам с кого да излиза и с кого не, но все пак каза че ме разбира. Тя не е от хората които ще правят проблеми без причина. Ако знае че нещо не ми е комфортно, ще направи всичко за да ми помогне.

Сега не знам какво да прави, искам да знам истината. Мислех да блъфирам и да и кажа че знам със сигурност и да я накарам да си признае, но осъзнах че това е много лоша идея, защото има възможност нищо да не се е случило.
Но аз я познавам, мога да виждам много неща в нея и мога да съм на 70-80% сигурен че тя ми изневери.
Няма смисъл да и чета кореспонденцията, тя е доста умна, а и другото момче също, не биха направили такава грешка да рискуват да ги хвана.

Имам и друг вариант -аз и казах че не ми приятно да се вижда повече с него, тоест ако нищо не се е случило тя ще спре или поне ако се видят пак ще ми каже, защото знам че тя не иска да ме нарани. ,

От друга страна ако са го направаили, ще искат да го направят пак, защото знам че тя го харесва физически. Аз не съм споменал за това че се съмнявам, че ми е изневерила, тоест тя си мисли че може да го направи пак тайно и аз няма да разбера. Тя ако отиде до го посети аз винаги мога да разбера че тя е у тях. Не искам да обеснявам как, но мога да разбера ако тя е там. А тя никога не би го направила в своят апартамент, защото аз имам ключ за там. Тоест мога също и просто да чакам. Ако са го направили и искат да го направят пак, тя ще ме излъже че отива някъде другаде и ще отиде там и аз ще я хвана.
Затова за мен беше важно да и кажа, че не искам да се вижда повече с него, защото ако искат да се видят пак тя ще трябва да ме излъже че отива някъде другаде.
Тя не знае, че аз знам къде живее това момче, и не знае че мога да разбера дали тя е там, тоест вероятно тя си мисли че няма да мога да я хвана.

Така че в заключение се чудя дали ми е изневерила и как да разбера. Дали да я питам директно с риск тя просто да ме излъже ако е станало нещо или ако не се е случило да я обидя жестоко в изневяра. Или просто да чакам ако са го направили да го направят пак и този път да я хвана че ме лъже. Тя би казала че е някъде другаде а не с него, понеже тя вече знае че аз не искам да се вижда с това момче.

И още едно допълнение, което доста утежнява ситуацията ми. Умишлено го оставих за накрая за да можете да си формирате мнението до тук за случката.
Ние сме много отворени в секса и почти нямаме задръжки. Бяхме решили да пробваме тройка, аз се сългасих 1во с момче, следващият път ще бъде с момиче.
Направихме го с момче преди около месец и половина. Момчето беше точно това въпросно момче. Още тогава и казах че не мисля че е добра идея да го правим с човек с когото тя се познава, тя каза че не би било проблем, както казах за нея секса, може да е само за забавление. Както и да е голяма грешка, но се съгласих. Е не се случи както си го представях, оказа се че съм прекалео ревнив, пихме вино преди това и аз се почувствах много зле. Бях известно време с тях в леглото после трябваше да отида да повръщам от виното. Когато аз напуснах те ме питаха дали да продължат без мен, питаха ме няколко пъти, аз казах че няма проблем, въпреки че разбира не исках. Е те продължиха около 10-15 минути без мен, но дори не правеха секс, само се опипваха правеха орална любов. Как да е спряха след това, но аз вече го почувствах като предателство, защото аз не бях там. Говорихме с нея за това, аз и казах мойто възгледи, тя каза че просто е трябвало да и кажа, тя като ме попита няколко пъти и щяла да спре. Няма значение, това вече е минало.
А аз я познавам знам че тя може да прави секс с някого и после на следващият ден да възприема човека просто като приятел за нея това не е голяма работа, но за мен е.
Аз знам че тя го харесва, но нищо повече, тя е с мен, но просто си мисля че въпросната вечер, когато са гледали заедно телевизия, тя ми изневери, най-малкото защото след ситуацията с тройката, много по-лесно могат да го повторят пак.
И пак остава въпроса какво да правя аз?

Благодаря на всички които прочетоха целият ми пост.
Може да изглежда отстрани че съм се фокусирал само върху тази изневяра. Не е така, повярвайте ми имаме хубава връзка и аз много я ценя. Постоянно и правя подаръци, днеска примерно пак ще я водя на ресторант, така че нещата си вървят.
Работата е там че просто искам да знам истината. Скоро може да се преместим в друг град да живеем заедно и аз просто трябва да знам дали мога да разчитам на това да градя живота си заедно с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 52cad1765b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Tи задаваш въпроси за очевидното. Разбира се, че са правили секс! Друг е въпросът дали това за теб е изневяра щом имате такава връзка, но за мен е изневяра
А Защото те е излъгала
Б. Защото е планирала
С. ЗАЩОТО Е ПРАВИЛА СЕКС с друг без да сте се съгласили на това предварително

Прав си обаче, че няма начин да я „хванеш“. Факт е обаче, че се е чувствала виновна.
Ако беше правил секс с нея в същата вечер щеше да разбереш дори със сигурност дали е изневерявала, но факт -не е искала секс с теб. Това какво значи?
Според мен трябва да седнете и да говорите. Може би те мисли за по-либерален от колкото си!
Говори с нея и постави ЯСНИ граници. Вината е отчасти твоя! Нямате ясни граници и е възможно тя да си ги поставя където ѝ е удобно.
Но и ти сам знаеш, че колкото и да е готин секса с такава жена, ти с нея не можеш да си за постоянно - нито стабилно семейство можеш да имаш с такава жена, защото никога не можеш да ѝ имаш доверие и с право.
Поведението ѝ е определено съмнително и странно. Няма какво да си кривим душата - коя жена с постоянен приятел ходи да гледала „шоу“ у някой бивш и дори настоящ интимен партньор?
Ти ходиш ли на такива срещи?
Другите неща също са еднозначни - за храненето, за епилацията, съмнителното поведение.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 596e5adea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   "До тук както казах нищо съмнително, " - как нищо съмнително не виждащ, шоуто е било в кревата.

"И пак остава въпроса какво да правя аз? " -как какво, тренирай си вратлето, че яки рога ще ти растат, трябва ти як врат да ги носиш.
Ти мазохист ли си, как можеш да търпиш такива унижения. Щом живеете на близко, правете си тройка с БАДЖАНАКА!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 49f3ac8d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Виж 20 години съм по-голям от теб, всичко ми е минало през главата, не е важно дали е правила секс с него, самия факт, че е била на гости у неин бивш интимен приятел е достатъчен показател колко държи на теб, но ти явно ще се научиш с годините или пък не, ами ако ти каже че е бременна, замислял ли си се да гледаш дете което има вероятност да е от друг, но ти сам си решаваш...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 000c4958d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   човек, ти ставаш за разследващ. Ако не си такъв, предлагам ти да се насочиш в тази сфера :д а относно момичето - много добре знаеш, че тя си е такава и цял живот ще имаш съмнения. Затова по-добре бъди с нея докато си намериш нещо по-добро.
п. п. И помисли над първата ми препоръка :D

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 52519c0947
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, според мен вторият подход е по-добър и по-сигурен. Все пак те моля да напишеш отговор или нова история във връзка с развръзката на случаят ти. Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3ad02bce6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Не е така, повярвайте ми имаме хубава връзка и аз много я ценя. Постоянно и правя подаръци, днеска примерно пак ще я водя на ресторант, така че нещата си вървят.
Работата е там че просто искам да знам истината. Скоро може да се преместим в друг град да живеем заедно и аз просто трябва да знам дали мога да разчитам на това да градя живота си заедно с нея. " - facepalm.
Ти правиш това и това. И насреща? Тя прави ли същото за теб? Замисли се тя има ли същите чувства към теб или си прави каквото иска докато има кой да й е на разположение (в случая ти). За мен това е един вид отворена връзка, само дето ти не го знаеш.... Не бъди наивен, звучиш като свястно момче, за това прецени кое е най-добри за теб. Не искам да съм груба, дано не ме разбереш така, просто историята ти е малко засукана. Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2e903ca6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Забавлявай се с нея, но не мисля, че трябва да очакваш нещо сериозно с такава жена като семейство, деца, да градите бъдещето си заедно и тн. и ДА 100% са правили секс!!!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1175e9bca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ох, имаш ли наистина чувства към това момиче? Дали не изпитваш ревност само защото хората приемат, че е обидно да ходиш с някоя и тя да спи с друг? Или пък ревнуваш, защото искаш ТЯ - конкретната, да бъде само твоето момиче. Това е важното в случая и това сам си го прецени.

Сега за изневярата: има или не? Според мен дори да не са правили секс тази вечер, те са тръгнали да се виждат с нагласата да го направят. Ето защо мисля така:

Тя знае, че на теория си либерален, защото веднъж вече си я оставил да прави каквото реши с това момче пред теб. Обаче, когато си отишъл да драйфаш, и тя, и той са усетили, че случващото се никак не ти е приятно. Тези неща се усещат, повярвай ми. Затова и са свалили градусите и са спрели. Станало им е тъпо. Това до някъде говори добре и за двамата, защото очевидно са горе-долу човечни. Имам приятелки, които в подобна ситуация биха изпитали садистично удоволствие да те измъчват и мачкат, правейки бурен секс с другия пред теб. Сега, дали си повръщал от виното - не мисля. Очевидно ти е станало много гадно, познавам добре това усещане, когато се замесваш в такава ситуация уж доброволно, а по средата искаш да спреш, но е късно. Самата аз съм изпадала в такива моменти.

След това, следващите дни приятелката ти иска да прави секс с онзи, разпалила са огънчето, оставили са нещо недовършено. Въпреки това тя е видяла ясно, че ще те заболи, ако го направи. Хем е много освободена, хем е и много човечна, не е някой изрод явно. И е решила да пробва и да му се пусне лекичко. Уж невинно. Дали е станало или не - това няма как да знаем. Важното е, че момичето държи да не ти нарани чувствата, но същевременно е склонна към изневяра с точно този човек. Гузността й също го показва.

Сам трябва да решиш дали искаш да си с такава жена. Не е определящото дали ти е изневерила, а че е склонна да го направи. Но имай предвид, че много жени не изневеряват на приятеля си, защото са страхливи или консервативни, а същевременно го нараняват много по-жестоко с подмятания и постановки, за да предизвикат ревност. Тази търси своето удоволствие, но те щади и се опитва да те предпази. Прецени си какво търсиш! Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f06ab28dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, това с отворените връзки е като някой да отвори майка ти пред баща ти. Не ти трябва такава лигла, остави я и намери свестно момиче, все още би трябвало да ги има. Тогава ще видиш какво е истинска вярност, и няма да се тормозиш и нервираш напразно.

М20

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 02560460b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   " Както и да е голяма грешка, но се съгласих. Е не се случи както си го представях, ... Когато аз напуснах те ме питаха дали да продължат без мен, питаха ме няколко пъти, аз казах че няма проблем, въпреки че разбира не исках.... но аз вече го почувствах като предателство, защото аз не бях там.... Няма значение, това вече е минало. "

Ами не, не е минало! Щом това ти е структурното поведение (правиш нещо ВЪПРЕКИ, че не ти е приятно, казваш ДА след много запитвания, ВЪПРЕКИ, че искаш да кажеш НЕ), от него си имал проблем преди месец(миналото) имаш проблем сега, ще имаш и в бъдеще! Значи искаш тройки, следкато сиревнив! Ало, нещо май самсенабутваш там, от къдетоне можеш да излезнеш...

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 75d5bb52a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Споко нищо в живота не остава така. Всичко се връща

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1a8feb6734
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти сам си си виновен. Как може да правите тройка с други хора и като цяло да допускате такова нещо. Приятелката ти си е жива курва, но ти си я обичаш такава явно. Затова не се оплаквай, тя ще си го прави с различни мъже, а ти си мъж под чехъл и нищо не можеш да направиш по въпроса. Аз ако бях момче и имах такава приятелка щях да тресна по масата и да й кажа ако спи с друг, че тесен ще й се стори града и нямаше да ми се качва на глвата както на теб. Ти си си путка, не се сърди на нея, тя се прави каквото знае, защото е по-силна от тебе, ще прави тя орална любов с него докато на теб ти е лошо и повръщаш, лелее лелел нямам думи, никаква връзка не е това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d0fdaab032
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Имам много опит с момичета и най вече с изневярата. Последното ми гадже ми изневери няколко пъти и мога да кажа че съм доста опитен в тези неща. Ще бъда директен... според това което си написал, че е ходила да гледат филм у този неин приятел, епилирането и т. н ( с който са правили секс преди) аз си давам извод че (90%) са го правили и този път. След като забелязваш такива малки детайли и те ти дават повод за съмнение, с сигурност знаеш що за момиче е. Мнението ми за твоята половинка е че е лека жена, щом се е съгласила да правите тройка т. е да я чука друг. С сигурност ти върти номера зад гърба с този неин ''приятел'' и ти препоръчвам да бъдеш внимателен с нея. Не бъди директен защото каквото и да става тя няма да си признае. Хвани я в изневярата, следи всичко което прави, което казва, къде ходи, промени в поведението и т. н. Заедно сте доста време, би трябвало да я познаваш добре за да забележиш всички тези неща. След като си сигурен че ти изневерява, най-добре се раздели с нея. и колкото по бързо разбереш толкова по добре.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 86c9949483
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ОТ АВТОРА

Работата е там че въобще не съм сигурен че ми изневерява. Нейният модел на поведение е малко такъв че дава вид на лека, но това е защото просто има някакъв комплекс и обича внимание въху себе си. Тя е невероятно привлекателна и го знае. Примерно тя е прител с почти всички от бившите си гаджета. Обича когато някой флиртува с нея, но това не значи че ще тръгне да прави нещо с този човек. И аз знам че наистина е само приятел с някой от бившите си гаджета, защото аз излизам с тях и тя е безкрайно директна с мен.
Между другото аз съм автор на тази тема, може да я видите за да добиете по-добра представа - http://spodeli. net/4/story-97388. html. Факт е че досега не съм я хващал да ме лъже, а дори съм я шпионирал доста често.

Сега за последната ситуация. След тази случка с това момче, преди 2 седмици аз постоянно следя къде е когато не е с мен. Все си мислех че за тези 2 седмици, ако ми е изневерила ще иска да го направи пак или поне пак да се види с това.
момче. Дори няколко вечери я оставих сама под предтекст че съм зает и имам да уча, за да проверя дали ще се видят пак. Те НЕ се срещнаха за последните 2 седмици със сигурност. Друг е въпроса че тя е умна и знае че ако правиш нещо много често то бързо ти омръзва, но все си мислех че може да повторят скоро, ако са го правили.

Също знам че преди тя сравнително често си комуникираше с това момче, защото тя никога не го е крила от мен. Сега след като и казах преди седмица, че не ми е приятно да се вижда с него, знам че от тогава не са си комуникирали изобщо.

Не знам дали ми е изневерила, не знам дори дали ще разбера, но мисля че имам огромен проблем с това че почнах да се съмнявам във всичко което тя прави.

Примерна ситуация:
Аз имах много важен изпит вчера след обед и си мислех че тя след като знае че аз със сигурност ще съм зает през деня ще поиска да се види с това момче. Дори се чудих как да ги хвана след като аз имах изпит същото време. Обмислях вариант дори да пратя някой мой приятел да отиде да я провери вместо мен... И какво се оказа, по време на изпита ми тя ме е чакала пред залата и след изпита ме изненада с подарък и ме заведе вечерта да излезем заедно на бар. Аз си мислех че тя ще ползва времето докато аз съм на изпит да ми изневери, а тя дойде да ме изненада с подарък. Направо понякога си мисля, че всъщност големият проблем е в мен...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d50d076d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От първа ръка знам за случаи, когато мъжът в семейството гледа нечие чуждо дете. С нея няма да знаеш чие е детето. Но има вероятност тя първа да те разкара. Помисли.
Ж 28

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 638d875ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Май много си влюбен, щом след всички тези доказателства, се опитваш да повярваш, че нищо не се е случило. Толкова детайлно го описваш и се запитай защо го правиш. Ами именно за това, защото се опитваш да се самоизлъжеш, че приятелката ти не е изневерила.
В твоята ситуация е повече от очевидно какво се е случило. Още с предварителното знаене къде ще ходи тя, си знаел какво ще се случи. А тройката си направил, защото си хлътнал много по това момиче, и си се надявал, че това ще и задоволи любопитството да бъде с друг мъж. Но обратно на това, тя е станала още по-любопитна. Ако ти не си падаш по тези отворени връзки, по-добре ще ти е с някое моногамно момиче. Иначе само ще пилееш енергията си по тази. Няма смисъл, просто няма смисъл да се вглъбяваш толкова много, та ти дори си смяташ часове, като някой детектив къде е била, какво е правила. Това граничи с лудост. Замисли се какво ти носи такава връзка. В нормалните връзки такива неща изобщо не ти минават през ума.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1175e9bca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ами според мен, от това, което прочетох от теб, тя не е толкова лош човек, колкото я изкарват в коментарите тука. Възможно ли е просто да си се филмирал яко? Че е палава, палава е. Явно сте млади и по-отворени. Ама това не значи, че задължително трябва да е бита карта в очите ти. Неслучайно хората казват : "Куче, което лае не хапе" и "Тихите води са най-дълбоки". Често женичките, дето изглеждат най-кротки, най-много хойкат, а тези хубавици, които много ги ревнуват приятелите им, са си съвсем точни момичета, просто обичат вниманието и знаят как да го привлекат.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: de3e0182d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Сега си още млад. След десетина години ще си един наивник на средна възраст.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3bcf4b0df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Такаа - изчетох коментарите и твоя включително. Като жена ще ти кажа, че приятелката ти определено е положила достатъчно усилия преди гостуването, нарушила си е режима заради него, което означава само едно - тя е тръгнала с идеята да прави секс. Дали се е случил е отделен въпрос. Но както описваш какво е отношението й към секса - 99, 9% се е случил. Дали ще има секс, зависи от жената, не от мъжа. Нямам предвид техническата част. Тя май е гузна обаче, което обяснява и последващото й поведение. А ти си се филмирал достатъчно, за да си нонстоп нащрек.. Не знам за съвместно живеене и т. н. ми си струва, че няма да се получат нещата. Просто ти не си ревнив патологично, но не си и разкрепостен в степента, в която е необходимо, за да бъдете заедно. Наистина поговори с нея и постави ясни граници, защото с поведението си ти я подвеждаш и се чувстваш зле, правейки нещо, което ти е свръхсили. От друга страна тя прави всичко това не защото те пробва, а защото така й идва отвътре, т. е тя си е такава. Помисли над това.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 566a4093df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 18 коментарът ти изобщо не е точен, кой ти го каза това. Аз съм си кротко момиче и не съм с много опит, заглеждат ме, свалят ме но това не означава че ще съм лека, просто съм по приятелски настроена и те се възползват. И като чуя някой да говори така като теб ми става лошо защото са пълни глупости, не слагай такива глупави етикети а погледни реалността.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 96f6671013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не се рови там, където нямаш работа... Рискуваш да й паднеш в очите, или да откриеш нещо от което ще те заболи, а може и двете. Бъди търпелив и всичко ще разбереш. Аз съм бил в подобна ситуация и се зарови твърде дълбоко, не е ок!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker