Идеалното момиче... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Идеалното момиче...
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 5194 пъти
И ето как започна всичко...

Един ден в университета си стоях кротко :) и както винаги се бях зазяпал.. Да, но случайно пред очите ми се появи едно момиче. Не какво да е- невероятно красиво момиче. Ще се пробвам да я опиша. Беше с ослепителна усмивка (зъбки като на зайче... стил Селена Гомез :) ), плътни устни, дълбоки зелени (тревисто зелени) очи.. Косата й беше гъста и кестенява... Идеална. В тялото е като богиня. Дълги крака, добре оформени гърди и дупе :))) Нежна талия. До сега не бях виждал някой, който да съчетае по този начин красотата си с изисканост, а в същото време с младежко излъчване.

На другия ден забелязах, че един приятел говори с нея. Изчаках да приключи разговорът им и отидох при него. Оказа се, че следват заедно. Поразпитах за нея и се оказа, че освен красива- тя е и умна. Говори немски, английски, руски (не е рускиня, българка си е- християнка), предсертификатно ниво с френски и първа година учи испански. :) И аз останах с отворена уста... :)) Справя се добре в специалността си. По характер била изящен човек, помагала в приюти, домове за сираци, държала се човечно, а не надуто. Единствените и недостатъци са, че не си признавала грешките и харесва Енрике Иглесиас :)). Шегичка, разбира се. Да не обидя някоя фенка.. Казвам това, защото очкавах повечето дами да я обявят за тъпа, понеже е красива. Ще си помислите, че мама и тати са някой милионери? Не. Изгубила е баща си, когато е била малка, а майка й с големи трудности я е отгледала и създала това, което е сега.

Ден трети от моето увлечение.. Пак си стоях на същото място и я зяпах. Беше облечена със сив панталон, черни токове, черно палто, бял шал, а косата вързана на някаква прическа (наподобяваще кок, но стоеше отзад, прибрана). Можете да си представите как гледах аз.. По едно време тя си съблече палтото и свали шала (беше топличко навън), носеше едно потниче. Много нежно.. И се обърна с гръб- ии татуировкаа :)) На лявото рамо, стил Анджелина Джоли, но по-секси.

Проблемът ми е, че си имам приятелка. Знаех, че ще харесам това момиче още в началото, но.. може би нещо в мен го е искало.. Пък и нещата м/у мен и приятелката ми отдавна не вървят.. Кажете, какво да правя? Срещнах идеала си за момиче и не мога да я изпусна, но не искам да наранявам приятелката си, а и кой гарантира, че нещо ще стане? ПОМОЩ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3de8dbf4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си създавай идеали! Още не я познаваш, не се доверявай изцяло на това, което ти казват хората за нея. Че е така, сигурно е така, ама не знаеш колко кофти черти от характера и може да са спестили..Така както я описваш, наистина звучи доста хубаво..
Като за начало просто се запознайте, контактувайте..нека мине малко време, пък ако видиш, че може да излезе нещо между вас, тогава мисли за приятелката си и какво да правиш с нея

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3cd4e42985
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   това което описваш е любовта.....последвай е....

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 325c226b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Това което описваш е едно увлечение,което ще завърши незнайно как.Може и зле за теб.Възхитен си от нещо,което не познаваш и ти е любопитно да узнаваш все повече-днес татуировка,утре потник,други ден-пъпка...Може да е много стойностен човек,а може и да е позьорка...Приятелката ти е писнала,писнало ти е еднообразието ,не полагаш усилия...Така ще бъде и с това момиче-първо ще се стараеш,после ще ти омръзне да правиш цирк и така до края на света.Бъди по-постоянен като човек.И влагай разум в чувствата!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6973954822
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Постави се на мястото на приятелката си .. помисли как би се почуствал .. Според мен както ти е казано по горе от мен първо виж дали наистина това момиче е такова каквото ти го описват не оставяй просто така човека до себе си !

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b61adfc8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ох, и какво, ще хукнеш при друга само за дето твърди че знае 5 - 6 езика? И аз съм учила 3-4 нива испански и руски и кво.. ? не мога да кажяа че ги знам... няма как!
явно твоята ти е писнала това е!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e86cf2e099
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Раздели се с приятелката си,щото вече не я обичаш,па после квото дойде.Минал съм през това,знам как е :).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e2b8e2b62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   залитнал си,но както ти казват по нагоре,първо виж какво ще стане.аз лично бих те посъветвала да си останеш с при приятелката.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5ed027c458
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Благодаря за съветите, а до номер5, комплексарщината няма край! Тя найситна ги знае. МОЖЕ ДА ГИ ГОШОРИ, както знае и граматическите правила. Относно проблема, запознах се с момичето, изглежда найстина свястна, но какво можеш да разбереш от един разговор.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3de8dbf4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Добре е, че сте се запознали. От един разговор наистина нищо не можеш да разбереш, така че сега давай смело и се опознавайте взаимно. Нека видим дали тези..чувства..ще се запазят :)

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3a1fc91d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Послушай номер 6. Раздели се с приятелката си.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: bde832be3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Опознай "Идеалната", но не така, че да направи впечатление на приятелката ти. Но първо разбери дали вече не е заета, защото това обезсмисля цялата по-нататъшна шпионска дейност.Ако след като наистина разбереш що за човек е не си се отказал, тогава зарежи приятелката си. Иначе заложи на това, което вече имаш.

by Свободният

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker