Ще се върне ли пак смисълът да живея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще се върне ли пак смисълът да живея
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1645 пъти
Здравейте, историята ми ще бъде дълга. Момче съм, на 26 години. Преди осем месеца срещнах човекът, който цял живот търсех, човекът който отвори очите ми за света, имах чувството че реалността, в която живеех преди беше заблуда, след като я срещнах всичко се промени, нямах нужда от нищо и от никой, дори спомените за миналото не ме интересуваха. Това е втората ми приятелка и третият човек, с кого имам интимно отношение. Бях неопитен, дори в секса, не съм си вял оная работа наляво и надясно, защото сексът, е любов, да довериш тялото си на някой значи много за мен. Всичко беше страхотно. Сърцеро ми биеше за нея, нямах очи за друга, душата си бях дал. След Редица проблеми накрая, къде от мен, къде от нея дойде и моментът, в който тя ме предаде по най- бруталния и Грозен начин. Направи това, от което най-много се плашех. След което сложих край на всичко. Връзката ни приключи внезапно за 10 минути по изключително грозен, краен и необратим начин, който аз направих, а тя същия ден се прибра при новия си приятел, който е имала успоредно с мен последните три седмици. Животът ми се срина, всичко беше пусто и празно в мен, не виждах смисъл в нищо, не исках никой до мен, затвориха се в собствената си мъка и отчаяние, безсънните нощи удавени в сълзи бяха поредица. Не живеех, а съществувах. Взех си отпуска и се отдръпнах от света. Сега, месец по късно всичко е като преди, живея си в същата минала реалност, не Изпитвам нужда от нищо, имам чувството, че сърцето ми го няма, излизах с други момичета, но емоция и тръпка няма, дори привличане няма. Въпросът ми, драги читатели е, дали това би могло да отмине, дали има други случаи като моя и хората са се справили и вече миналото им е безразлично. Има ли шанс да срещна човек, който да обикна и който да желая повече от всичко.... Или съм обречен цял живот да страдам и да отхвърлям... докато угасна в старостта си. Възможно ли е някой ден тя наистина да ми е безразлична и да не ми пука от това събитие.. БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2af727b832
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето ще те промени, утеши и ще забравиш грозната сцена. Бъди предпазлив в следващите си избори/връзки/. Не бъди сляп за малките изцепки, имало е и малки знаци с които да се подсетиш че нещо не е наред с такава жена до теб. Как няма да разбереш за паралелна връзка, ами спонтанно ако искаш да я изненадаш? Минаваш за голям, а се указа наивен. Никога не плачи за жена, приеми я за поредната, с която трупаш житейски опит. След 10 год. когато си на 36 год. и знаеш каква жена търсиш, ще създадеш свое семейство с правилен избор. Не такъв избор инфантилен, детски незрял, с грешен партньор до теб. Намери си свястна работа за млад човек, трупай емоции, пари и просто чакай.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2af727b832
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето ще те промени, утеши и ще забравиш грозната сцена. Бъди предпазлив в следващите си избори/връзки/. Не бъди сляп за малките изцепки, имало е и малки знаци с които да се подсетиш че нещо не е наред с такава жена до теб. Как няма да разбереш за паралелна връзка, ами спонтанно ако искаш да я изненадаш? Минаваш за голям, а се указа наивен. Никога не плачи за жена, приеми я за поредната, с която трупаш житейски опит. След 10 год. когато си на 36 год. и знаеш каква жена търсиш, ще създадеш свое семейство с правилен избор. Не такъв избор инфантилен, детски незрял, с грешен партньор до теб. Намери си свястна работа за млад човек, трупай емоции, пари и просто чакай.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 265b160d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всичко в този живот се преживява. Аз също бях оставена от голямата ми любов, и то бременнна. Чувствах че няма за какво да живея, нямах желание за нищо. Нещата при нас са различни разбира се, но на въпроса ти-дали това ще премине... да. Дай му малко време, няма да стане от днес за утре. Не се изолирай, бъди сред приятели които ще те разберат и дадат сили да го превъзмогнеш.
Дано скоро намериш човека, който наистина те заслужава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 14c17f73ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно, при жените е така, ти можеш да се радваш, че тя е при другия, защото де факто той живее с нея във фалшива връзка, иначе клин клин избива, излизай с други момичета, първо идва секса, а после започваш да различаваш специалното отношение на определен човек. Живота ни е даден да му се наслаждаваме, не е казано да бъде с точно тези, които са ни пренебрегнали. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 92a68e9355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбира се, че ще срещнеш момичето, което те заслужава. Горе главата и всичко ще отмине.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c573aa4ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаеш ли, мило момче. Когато бях по-млада много страдах в любовта. Изживявах всяка драма с моя любим така, все едно се случва смърт. Усещах чудовищна несправедливост, недоумявах какъв е този свят. Няма ли вярност и безусловна любов??? Нима животинското надделява и никой не е достатъчно сигурен човек?
Поживях, помъдрях и разбрах. Любовните мъки служат, за да ни подготвят за много по-неприятните загуби, които следват в живота. През целия си живот губим скъпи за нас същества.
Тези загуби са по-тежки от най-тежките любовни мъки, и нямаше да успеем да ги преживеем, ако преди това не бяхме свикнали с раздялата в любовта.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 68a127cae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Bиж по-надолу една тема "как да си върна блясъка в очите" аз съм я писал. Имах същия проблем. Едно момиче ми писа и ми помогна много, надявам се да помогне и на теб

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f110eedf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   1 месец, браво бе!
На мен само периода на алкохолизъм ми беше 5 месеца. А общо 4 години ми трябваха да я забравя.

Тя не беше виновна. Търсеше си щастието момичето, ами защо аз потънах. Младоста ми отиде... ей тъй, на вятъра.

Не само че ще я забравиш ами друга като нея ще срещнеш и пак същото ще се повтори.... и пак... и пак.
Докато накрая се научиш да не се влюбваш толкова, щото после ще боли. А то винаги боли. Даже и да не ти изневерява от друго ще е.

Горе главата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker