Ревността ще ме съсипе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревността ще ме съсипе
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2181 пъти
Помогнете моля , кажете ми как да спра да ревнувам. Приятелката ми не е давала повод за ревност , а аз не спирам да произвеждам различни сценарии в главата си. Нямам идея защо, но понякога така ме обхваща това чувство ,че мога да кажа много неприятни неща в гнева си. Говорили сме , знам ,че обича само мен и не би ми изневерила , но това чувство ме унищожава отвътре , кара ме да ставам параноичен , да следя с кого се сприятелява във фейсбук и пр, а аз не искам да съм такъв. Не й натрапвам усещанията си , засега си страдам сам , но не искам нови бели коси заради това ,че не мога да се контролирам. Иска ми се да се отпусна и просто да обичам. А бях друг човек..... Сега съм нервен и уплашен и не знам как да го преодолея. М 27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 88511c2f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или ти е изневерявала, просто го крие много добре.
Това е жена, бе човек. Как може да имаш вяра на такова нещо.

Мислите ти в главата не са случайни. Ако го усещаш... то това означава, че наистина нещо не е наред. Шесто чувство... усет може би и т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 88b75acae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди в другата крайност - позволи на жена си да прави секс с друг мъж, най-добре да направите тройка:)
Ще се изненадаш, че наред с ревността има и голяма доза възбуда. Тя е личност като теб и никой не може да я притежава. Върни й свободата която заслужава.
Трябва просто да се отървеш от тази отрова - ревност.

Също така ще я заобичаш много по-дълбоко и безрезервно.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ff8bcf0f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напълно те разбирам, бях в подобна ситуация, имах много красива приятелка, бях влюбен до уши, всичко в нея харесвах до полуда, а ревността ескалираше. Полудявах, а никога преди това не съм ревнувал, гледах и телефона, треперех и не си намирам спокойствие, един ден видях страшни неща... онемях, Разделихме се ден по късно, а мен още ме тресе. Какъв е изводът.. Ревността и страхът предизвикаха това, от което не беше страх. Не ревнувай, не дърпай дявола за опашката!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1308306d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена на 30 и съм същата като автора. Постоянно си вкарвам филми. Ходя, разследвам.. Така не се живее. Но, авторе, хора като нас имат и поводи да ревнуват. Нека го отбележим/

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1c91343809
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Говорили сме, знам, че обича само мен и не би ми изневерила "
хахаха, братле ти си много назад с материала.... :D.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9f1bb8d280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Обърни се към психолог, може да ти помогне.
Хора като теб са отровни за партньора и за себе си. Подобна ревност не е нормална и не е признак за силна обич.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a37026f11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ревновият мъж прави жена си по-изобретателна:) Не тласкай момичето към нещо, което тя сега нежелае, защото ревноста толкова силно тежи, че накрая тя ще си потърси отдушник.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2a7c3dd15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1 като толкова не ти харесват жените и не ти изнасят, стани гей :)

До Автора:За съжаление лек за ревност няма, поне аз не знам за такъв. Единственото нещо което можеш да направиш е да поговориш с приятелката си по този въпрос, да си изясните всичко и да се надяваме че няма да ревнуваш, късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ea7bebbcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако ревнуваш толкова много и не ти се случва често, най вероятно има причина.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ab07809042
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също съм много ревнива. Но защо трябва някой да се опитва да преодолее ревността си, авторе? ! Ако никой не ти дава поводи, всичко е мирно и спокойно. Но в случая, твоята приятелка сигурно си пише с разни типове или качва противокативни снимки в фейсбук, и ако е така е супер нормално да я ревнуваш. Всъщност какво е ревността? Ревността за мен е най-силния показател че си влюбен и обичаш някого с цялото си сърце, и не би го предал... а ревността се изразява в това, че се страхуваш, че той може да те предаде и че чувствата му не са толкова силни и истински, колкото са твоите. Когато си влюбен, искаш да си 24 ч. с този човек и той ти стига. Дори когато е до теб, не можеш да заспиш, защото времето не ти стига да се насладиш на времето в което сте заедно. Това е любовта, истинската любов. Жалко обаче, че в много, много ама много редки случаи е по същич начин споделена и двама души са си достатъчни.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: dc1e89187e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   №4, поводите обикновено са в във вашите глави...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e0d3096c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Аз също съм много ревнива и това не ми помага. Приятелят ми се премести в друг град. Кореспондираме само по фейсбука и скайпа. В главата ми излизат какви ли не филми, че сега може да е с друга и т. н. Но просто правя нещо, което не ме кара да мисля за това. Поговорих с моя приятел и той по много начини ми доказа, че нямам повод за ревност и аз се примирих. Колкото и да ревнувам, не му го казвам и опитвам да се владея.
Авторе, поговори с твоето момиче и нека някак ти докаже, че ти е вярна, че си само единствен за нея, и че няма друг в живота ѝ.

/Момиче, 17 години/

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5a7808d5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз също бях много ревнива (от колежки, от приятелки, от порно, от всички красиви и умни жени, които може да види някога някъде). Не съм го показвала пред никое от гаджетата ми, но си беше там и ме караше да страдам ужасно много.
Един ден след страхотен пристъп на ревност просто "сдадох багажа". Сама за себе си осъзнах, че освен мъки, това няма да ми донесе абсолютно нищо. Това "прозрение" ме удари като гръм от ясно небе и много повиши качеството ми на живот. И да ревнуваш, и да се караш, и да плачеш, ако половинката ти е решила да кръшка, това няма да го/я спре. Не притежаваме гаджетата си, не притежаваме никого. Ако поиска нещо друго - прав му път, аз съм абсолютно безсилна пред една изстинала любов. Няма да се унижавам и да се влача в нечии крака за неща, които не зависят от мен.
Дръж се с половинката, както тя се държи с теб. Даже понякога бъди лееко неебателен. Може да изревнуваш някой път, но по-скоро като закачка, отколкото като драма. Запази достойнството си и самоуважението си - ако видиш, че открито се задява с разни типове или позволява да я закачат, ѝ казваш директно да не се повтаря без много обяснения. Ако се повтори - аут. В твоя случай явно не става въпрос за подобно нещо, така че не ти остава друго, освен да разчиташ на любовта ѝ и да оставиш нещата да следват своя естествен цикъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker