Двама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Двама
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1618 пъти
Здравейте... Аз съм младо момиче и имам сериозен приятел от 1година. Той ме обича винаги е правил всичко за мен, подкрепяме се взаимно имаме прекрасна връзка, коята е мечта за други.. Но има нещо което ми липсва.. напоследък започна да се държи лошо с мен имам чувството, че го прави нарочно.. Една вечер съвсем леко му ударих шамар и той ми отвърна с много по-силен, дори се разплаках. Не ми харесва държанието му, не излизаме никъде само стоим вкъщи и това е... от почти 2-3седмици си пиша с едно друго момче, което има наистина чувства към мен.. виждахме се един път, беше хубаво прегърна ме.. излъгах приятеля си, че не съм имала батерия, защото си бях изключила телефона. Не знам какво дс правя искам и двамата не искам да нараня никой.. Объркана съм и страдам много от това, лъжа приятеля си за това ми е най-болно.. ако оставя другото момче той ще страда, защото съм си играла с него и съм предала доверието му.. в него има наистина нещо, което ме привлича. Той казва, че е готов да направи всичко за мен.. а ако избера него и зарежа приятеля си ще обърна гръб на 1годишната ни връзка.. знам, че ще страда той ме обича много, ... Казах му, че си пиша с друг мъж а той дори не реагира.. Моля ви за съвет знам, че не е редно това, което правя, знам че не трябва да има трети човек във взаимотношенията ни, но.. Имам чувства и към двамата и не знам как да постъпя.. Много ще се радвам ако ми дадете съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: bb5f29e30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви са тия детски истории, на 13 ли си?
Ударила си му шамар съвсем леко.
Не е въпроса дали е силно или леко, а за унижението.

За протокола жена съм и съм категорично против насилието. Щом си удряте шамари, работата не я бива.

Нали не искаш да приличаш на пребитите жени, които питат тук "какво да правя? " И на децата им, които пишат "Мразя баща си".

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6d63cfb216
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Знаеш, че много те обича - по какво позна - по шамара или по това, че не реагира, като му каза, че си пишеш с друг? Личи си, че си малка. Не можеш да огрееш всички, без да станеш парцал - факт. Трябва да се избира. И като избираш трябва да мислиш за себе си - какво ти искаш и с кого ти ще се чувстваш по-добре. Другото е вятър и мъгла - колкото повече се опитваш да угодиш на всички, толкова по-дълбоко ще затъваш и толкова по-малко ще те уважават, тези на които угаждаш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: aa30da9096
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Безотговорна работа. То затова вчера чета в един новинарски сайт, че за година са разтрогнати 10 000 брака, което е половината от сключените такива за същия период. Огромен брой не са узрели за съжителство с партньор и си нямат никаква идея как се гради и поддържа връзка. А в други ден, като ти хареса трети, какво ще правиш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 80c3e48fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   много сте ми странни като започнете да описвате: хем прекрасна връзка без никакви проблеми, хем започвате да се държите лошо един с друг, хем си биете шамари... някак нещата не се връзват.
а за другото момче: как разбра, че наистина има чувства към теб? пишете си само то 2-3 седмици, веднъж сте се виждали. това може и да е така, но можеш да го прецениш само след време, в което наистина сте заедно реално.
приятеля си така или иначе не го обичаш и връзката ви я пиши бегала. поне бъди честна с него, остави го и остани известно време сама. подреди си приоритетите и изясни какво точно търсиш в един мъж. тогава може и да ти се получи поредната връзка.
Ж44

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker