Бъдещата ми свекърва ме мрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бъдещата ми свекърва ме мрази
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2628 пъти
Здравейте! Момиче съм. На 18 години.
С приятеля ми се познаваме от дълго време, с майка му също. Всъщност тя стана повод за запознанството ни и май със същия успех ще ни раздели. Бъдещата ми свекърва беше първата ми учителка и разговарях с нея като с приятел. В седми клас имах доста слаби оценки по химия, които исках да поправя. Тя беше запозната с проблема и веднъж ми каза, че синът й може да ми помогне. Нямах задни мисли, като се замисля - била съм доста наивна. Оправих си оценките по химия. Станахме близки приятели с него. След два месеца бях влюбена до полуда.
Първите пет-шест месеца всичко беше добре, но после изведнъж нещо се случи. Любимата ми учителка започна да не ме харесва, а даже да мрази. Нищо лошо не съм й сторила. Продължавах да разговарям с нея както обикновено, но тя се държеше зле. Първоначално доста страдах, а след това се насилих да повярвам, че не ми пука, но ми е тежко, че не ме иска, а причината и до днес не ми е ясна. Плаче постоянно и заплашва приятеля ми, че ако не прави онова, което тя иска, ще се разболее от мъка. Наистина има проблеми със сърцето, така че номерът действа безотказно. Обвинява родителите ми, че са хладни и високомерни. Оплаква се, че не съм демонстрирала нужното уважение, а това не е истина. Казва, че не ме харесва понеже съм упражнявала неограничена власт над сина й и съм пропиляла младостта му, карайки го да спи само с мен. Гаври се, че отиваме на хотел, при положение че друго удобно място за секс нямаме. Опитахме толкова неща с приятеля ми, за да я успокоим... не става! Не знам какво да правя. ПОМОГНЕТЕ МИ! Истината е, че охладнявам и към гаджето ми, макар нито веднъж досега не съм съжалявала, че съм обичала само него. Той е много мил и по принцип е решителен, но стане ли дума за тази проклета жена е безсилен и глупав. За сега финансово зависим от нея, понеже тя поддържа приятеля ми, който е студент. Догодина аз също ще съм студентка и искаме да наемем обща квартира. Тя е против, както се очаква. Омръзна ми вече. Какво според вас трябва да направя, за да се отърва от нея? Обичам приятеля си. Не искам да го зарежа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4eda788ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Е как няма да те мрази, след като застрашаваш да отнемеш любимия пильо от мама, която се надява той да я гледа на старини?
Възрастните хора понякога са патологични идиоти! Особено ако те самите навремето са имали задни мисли, опитвали са се да го "отнемат" и т. н. Сега тя всичко прехвърля върху тебе и си казва "Тази едва ли е по-цвете от мен! "
Жалка история, но освен пълен игнор и много търпение - друго няма какво да направиш. Както виждаш с думи, разговори и оправдания не става.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: fdc06bc05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей!
Според мен, майка му ще направи всичко възможно да ви раздели. По думите ти разбирам, че той я слуша, остава се да бъде манипулиран, дали защото го държи финансово, или чрез здравето си, но в крайна сметка той се съобразява с нея. За в бъдеще нещата няма да се променят според мен, единствено ти ще страдаш повече, защото се привързваш все повече и повече с всеки изминал ден.
Седнете и поговорете. Кажи му какво ти мислиш, попитай го как вижда бъдещето си с теб? Обича ли те наистина, би ли застанал зад теб, ако те обича би го сторил наистина. Да каже на майка си кратко и ясно, че тя не бива и не може да се бърка в отношенията ви. Ако не говори с нея, а само чака нещата да се случат от самосебе си, по-зле ще става. Ако пък тя не приема фактите, и той отново продължава да бъде на мама детето, по-добре го напусни. Така би проверила и до къде стигат чувствата му към теб, а ти ще разбереш заслужава ли си да се измъчваш постоянно и да се бориш за връзка, което така или иначе е предначертана.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7a13ca5d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Успокой се, тя не ти е бъдеща свекърва, а майка на гаджето ти - не бъркай нещата. Пази се да не забременееш и гледай да не се ожените, докато не започнете да се издържате сами. Има няколко вариянта, тя да омекне с времето, той да си стъпи на краката и да й се опъне (макар, че тя го манипулира с чувство за вина, не с пари и това няма да се случи), ти да се свиеш като мишка и след няколко години да си разведена с дете на ръце, защото човек си мисли, че може да търпи вечно, но всъщност не може и накрая, но не на последно място - да скъсате, да си намериш някой, който не е мамино синче, а той да си намери друго момиче, което да търпи магариите на майка му.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b7c92cc74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя ревнува от теб. Иска внимание, иска да е центъра. Сега си се появила ти и той се съобразява и с теб, в което тя вижда конкуренция. Не е нормално това състояние. Приятелят ти трябва да се справи с нея, ако не ще загуби теб. Не съжалявай ако се разделите. По един или друг начин трябва да излезеш от тази ситуация. Като за начало няма да я информирате къде ходите и ходите ли на хотел. Личният живот си е ваш. Тя трябва да се грижи за образованието и прехраната, но не и за сексулния живот на сина си. А той да си намира работа по скоро за да е независим от нея. Виждайте се рядко и не поддържайте прекалено близки отношения. Говори с него, кажи му че майката и жената имат различни роли и не може еднат да е за сметка на другата. Че сега дори да не предприеме нищо и да остави ти да си отидеш, проблема ще си остане и ще си пати за в бъдеще. Като те пита какво да направи-да не позволява майка му да говори лоши неща, да те защитава и да й каже че държи на теб. В противен случай, проблемите няма да спрат.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b89023f199
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Бягай от мъже, зависими от майките си. И не говоря за финансова зависимост, защото това е до време, а за психическа. Мъж, който не може да защити жена си от маминка не струва 5 пари. Само ядове ще береш с него занапред.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5613e9f95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Права си е жената това са му най-хубавите години, както и твоите. А представяш ли си да се омъжите и какво няма да си изневерявате 20 години ли. Ок имаш чувства, но ученическите любови много рядко продължават дълго. Дано не си изгубиш времето и най-хубавите години. Да живеете отделно също е най-добре ще можеш да го изпиташ дали ти е верен и дали има смисъл да продължавате. Не бързай да живееш със всяко гадже. Аз заживях само с мъжа, с който се сгодих и така и той беше очарован, че приех само с него. Промени нагласата си така ще почнеш и да се разбираш по добре с майка му, като се съгласиш с нейните представи.
ж. 24

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9ca5539058
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се занимавай с нея, дръж дистанция и най-важното,
не живейте в едно жилище. Живейте отделно, самостоятелно. Той нека си се вижда с нея и да прави каквото иска във връзка с нея, но ти не се оставяй да ти влияе емоционално и дръж дистанция.
Проблемът не е при теб, а при нея, тъй като тя е тази, която не те приема, а не ти нея. Така че ти проблем с нея нямаш; тя ако има проблем с тебе, да си го решава.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f2e007e1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Какво според вас трябва да направя, за да се отърва от нея? Обичам приятеля си. Не искам да го зарежа. " - много добре знаеш какво - с приятеля ти се изнасяте на квартира и започвате работа и двамата. Като сте финансово независими тя няма да има абсолютно никаво право да ви се меси.
На квартира зажително в друг град обаче.
А приятеля ти ще ходи да си я вижда 1-2 пъти в годината и това е.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1189c292dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Очевидно не те е харесала още като ученичка, по една или друга причина. Една майка трябва да се радва, ако синът и е щастлив. Може би връзката ви не е безпроблемна? !
Освен това, тя е учителка, учителите имат много кофти манталитет.
Опитай се да разбереш истинската причина да не те харесва, според мен няма връзка с обсебващата майчина любов. А причината е някъде у теб. Поговори с нея, не слагай бариери. Поне опитай. Но преди това си отговори на въпроса какво точно я дразни у теб, това е важно. Не се прави на света вода ненапита. Бъди честна пред себе си. И успех! това са преодолими неща, с такт и адекватни действия.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 010d048f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Благодаря на всички за ценните съвети! Поговорих с нея. Мисля, че нещата се оправят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker