Моето разочарование - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моето разочарование
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2267 пъти
Преди около месец преживях разочарование с едно момиче, с което вярвах, че може да сме повече от приятели. Опитвах се всичко да е добре, да се приобща към хобита дори към които принципно съм по точно незапознат. Например бях готов и разни оперни представления да гледам с нея, които не съм гледал преди. Излизахме няколко пъти, виждахме се и само това остана. Докато не почна да се държи странно, то не беше да се изкара, че нещо не е добре в нея, то не бяха да ми говори разни лесбийски неща, че имало нещо интересно в любовта между две жени. Не знам как е стигнала до този извод, дали изобщо го казва с цел да ме отблъсне по този начин, въпреки, че бях готов на всичко. Минаха няколко седмици успокоих се малко, но връщайки се назад - нещата, които ми е писала и казвала имам чувството, че не се връзват - преди ми говореше, че била Би, после че харесвала и мислила да е с жена, трето, че сега го осъзнавала и май мислила, че е Л... Не знам какво да правя още не ми е излязла от главата, но успя да ме направи на най-големият идиот. Минавам 25 те, а тя е по-малка от мен, дали го е казала да ме отблъсне не знам - чудя се и си мисля. Ако не ме лъже ще го приема някак си и дори ще съм насреща за помощ както беше преди месеци, още преди да я харесам. Познаваме се от над година и когато я харесах дори и аз не знам как и какво толкова се случи. По принцип момичетата така ли лъжат? Аз очаквах да ме прати да не казвам къде, а тя почна да ми обяснява едва ли не, че е в много трудно положение. Външно не личи да е така, но ако казва истината няма проблем от мен - няма да я намразя. Иначе колкото до мен поредното разочарование на тези години не съм имал приятелка и вече почвам да се отчайвам, нямам много контакти с момичета, да не говорим, че след всичко това се чувствам неуверен, изпитвам гняв. Бива ли толкова да не ми върви, абе някои се лъжат по разни наркодилърчета си падат и такива дето ги бият и се оплакват, а аз? Иначе другото Ок, ходя на работа, завърших бакалавър и уча още. Но в най-трудните моменти такива разочарование ме разклащат от всякъде. Като се карахме преди месец не бях ефективен на работата, е сега съм. Отношенията с момичето - успях да ги нормализирам до някакво ниво. Но какво следва нататък, объркано ми е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5d5a3479bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Момичето даже може да се е опитвало да те впечатли с тези си приказки за интересите и. Другият вариант е да се опитва да те разкара, както ти споменаваш, но и в двата случая или тази не е достатъчно узряла за връзката, която ти желаеш, или си е просто вятърничава и дрънка прекалено много. А ти щом имаш самочувствие на израстнал и умен мъж и търсиш истински отношения, определено трябва да се огледаш за сериозната жена, за тази, която няма да ти губи времето и да те кара да се чувстваш така и да си объркан.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c56e6f727a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз съм лъгала така. Отдръпни се и изчакай, бъдете приятели. Ще си покаже. Едва ли момичето си пада по наркодилърчета, както ми я описваш, може би и тя не е имала връзка и я е страх. Може и наистина да е лесбийка, но това не значи че трябва да се намразвате.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6680e9cb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Пишете си първо годините, та да знаем как да разсъждаваме по темата. Щом ти шикалкави една жена, независимо от годините, по добре не се занимавай с такава, а ако имаш здрави нерви и си падаш мазохист, опитай, може и да ти е интересно.
П. П. -Това, че си на 25 трябваше да го напишеш още в началото.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 75f8f65431
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора:
Тя е по малка на 20 е. За съжаление може би съм мазохист, няма логика да мисля за нея, но го правя. Не може да ми излезе от главата.
И до втори коментар, може да не съм се изразил правилно, казвам, че принципно някои ходят по "наркодилърчета", не съм казал, че тя си пада. По скоро гледайки фейбука и от времето от както се познаваме май не е имала връзка. Да не говорим, че не виждам снимка с момчета - или със сестра й, някоя приятелка и така. По едно време ми говореше за някакви идеали за мъж и за жена, но това не го разбрах. Ако наистина е лесбийка няма да има проблем, ще го приема, ще я разбера и няма да постъпвам като най-големият простак. Но тук идва колебанието - дали наистина е такава или ме лъже? Пак казвам объркано ми е, ще ми е още малко да се разходя и да се срещна с хора, които имаме общи хобита, за да спра да мисля за нея. Нещо такова трябва да направя.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: fcd8a21561
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ОТНОСНО МОЯТА ИСТОРИЯ СЪС ЗАГЛАВИЕ България и бъдещето й! Любопитно, но истина.

историята ми е измислена, Бойко никога не би казал такова нещо, че да дадеш Бургас не е проблем, защото пак ше ходим на море, е с визи за Бургас, които са мееега лесни за даване. Измислих си го, не я публикувайте, аз сим кретен, моля ви, имайте милост и не я публикувайте.
Повече никога няма да влизам и да пиша в сайта ви, моля ви баннете ме за вечни времена, като не публикувате историята ми, никога никога не я публикувайте. Бойко Борисов е умен и красив човек, професор, а аз съм тъпанар, моля ви не публикувайте историята ми, ще станете за смях с тези измислени глупости, които написах, заслужавам бан, моля ви баннете ме. Управниците на България, най-вече, Бойко са кадърни, прекрасни хора, национално отговорни, България, никога няма да промени територията си, тя ще е единна и здрава държава, моля ви се, вижте колко съм тъп, не ми обръщайте внимание. Учех в трето помощно, неграмотен съм с основно образование. Моля ви се, това което написах си го съчиних от скука, моля ви. Не публикувайте историята със заглавието-България и бъдещето й! Любопитно, но истина.
А мен ме баннете, моля ви се аз съм тъп прост олигофрен, моля ви. Аз съм измет, моля ве се, не я публикувайте, а мен ме баннете, аз съм неграмотен дебил, моля ви! Аз съм боклук, подигравам ви се с тази измислена тъпа история, а вие ако я публикувате, значи сте дебилил, колкот мен, за да ми вярвате.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d8c98d0263
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   През това време успяхме да се окараме, връзва ми нещо, че не казала, че била Лесбийка. После, че е такава, но че съм изкарал дума от контекста. Е вече не знам какво да правя, разочарован съм тотално и още повече от лъжите. Чувствам един гняв дето не знам на къде ще излезе.
Автора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker