Първата любов, която разби сърцето ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първата любов, която разби сърцето ми.
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2041 пъти
Здравейте читатели, нека споделя историята си с вас. История за съдбата, която е тъй жестока, съдба която отне първата ми любов. Пиша за две очи, чиято светлина не бе за мен, за едно сърце, което нямам право да спечеля, за едно момиче, което винаги ще търся, но надали някога ще намеря. Мога пиша с часове, колко я мразя, но това дали ще помогне? Опитах се да я спечеля, направих всичко по силите си, по максимално най-добрия начин който мога, но така и не успях да я докосна, за нея бях просто една игра, просто едно разнообразие във връзката и, разнообразие за което на нея изобщо не и пукаше какво чувства и мисли. Нека започна от там, че тя си имаше приятел, а аз бях момчето, което тя беше отхвърлила преди, решило случайно да иде при нея да види как вървят нещата там. За съжаление тя искаше нещо различно от омръзваща едногодишна връзка, търсеше разнообразие, явно го намери в мен, а защо аз? на този въпрос тя отговори "Имам стара тръпка към теб", но ясно заяви, че държи на приятелят си.Какво е това? Какъв е този филм? Допитвах се до хората, как да постъпя, всичките ми казваха да не се занимавам с момичета като нея, но от мен тя искаше нещо, нещо толкова хубаво за което винаги съм се притеснявал дали ще го направя правилно, а именно първата целувка. Бях си казал "няма да се влюбваш отново в човека, който те нарани и захвърли", но опитът, който нямах, желанието, да я целуна бяха много по-силни, макар и с ясната представа, че го правя само заради усещането, а не заради нея. Тя получи това, което искаше, след това.. всичко охладня. Не желаеше вече това, искаше само приятелство, но как така? Как да бъда приятел с нея, как да се събираме в обща компания? Когато някой си отива, и ти нямаш сили да го спреш, когато виждаш, че една любов умира, може би и ти искаш с нея да умреш. Беше ми тежко и все още е, не позволяваше да я целуна, не споделяше с мен, макар да знаеше, че може да ми каже всичко, и че ще го запазя само за себе си, тя предпочиташе да го казва на друг, това не беше и приятелят и, а просто своята приятелка. Имахме нещо, нещо което може би беше взаимно, но тя просто реши да скъса отношенията ни, макар и да се примирих с факта да съм и приятел, промени отношениета и държанието си към мен, беше щастлива и не търсеше вниманието ми. А аз бях сам, мен никой не ме попита как се чувствам, грубите и намеци за приятелят и не спираха, а как внимание да не обръщам? Болеше ме, ядосвах се. Разбрах, че е споделила всичко с приятелката си, която всъщност е моя братовчедка. И ето ни сега.. скарахме се вчера, скарахме се и аз просто реших да напусна общата ни дискусия, никой не ми писа, очаквах едно извинение може би, но не го получих, едва ли и ще го получа. Беше ми трудно да и кажа "Обичам те", беше ми трудно да и кажа "Прости", беше ми трудно от "Сбогом, довиждане", беше ми трудно, но го направих, нали...

А ти имал ли си такъв човек в живота си? Който да не се отказва от теб, дори когато вижда, че ти го правиш. Да прави всичко за теб. Човек, който да те обича и в най-лошите ти моменти. Дори когато го отблъскваш, той да не си тръгва. Да се бори за теб. Ако го откриеш, не го губи!

Приятели ли да бъдем?
Да продължавам ли да страдам с приятелството ни?
Ако един ден пожелае да се върна, да го направя ли?
Да се опитам ли да я забравя?
Да я поздравя ли като я видя? Не желая да го направя, въпреки всичко, което преживяхме.

Благодаря, че отделихте време за историята ми. М15.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: e7d6e6a949
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Приятелството понякога завършва с любов, но любовта с приятелство - никога, много често чувствата не променят силата си, а само поляритета. Не може да си обичал, пък след това да си приятел с този, който обича друг и целува други устни!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 231bf31ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   До номер 1 :))има приятелство след любовта в грешка си, но просто има хора които не са надрасли такъв тип отношения. Аз съм на мнение че ако двама човека се познават и са прекарали заедно-години то е по добре да си останат близки познати вместо да се опитват да се изтрият взаимно. Не можете да запазите взаимното уважение по между си защото примерно ти не искаш, само една нестабилна личност която не може да контролира емоциите си действа така, хората които са достатъчно зрели и отговорни, има и много млади хора сред тях се опитват да запазят добрият тон или някакъв повърхностен контакт след раздялата. Които не може да го направи все още не достигнал до това ниво на съзряване, но то рано или късно се случва във по късен етап от живота ни.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c54df1dce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ех, това съзряване, всеки го използва при необходимост... Запазване на каквито и да било отношения с предишна любов са невъзможни, освен при необходимост/напр. Дете/Това, че съществуват такива отношения не значи, че те са приятелски, човек колкото и да е съзрял не е съзрял чак толкова, че да се противопоставя на чувствата си 100 %. Къде при млади хора има приятелско отношение, след като е имало любов, това че някои хора си вярват и хранят някакви надежди Подсъзнателно не значи, че връзката е изчерпана до краен предел и от двете страни и чувствата от огън са се превърнали в пепел. Говоря за любов, а не влюбване, там където е имало любов винаги ще остане някакво чувство, дори да е слабо. Това не е епизод от "дързост и красота"

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 231bf31ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама никой не ви е виновен че не можете да поддържате приятелски отношения с бившите си. Аз пък се разбирам със всичките си бивши приятелки. Пишем си от време на време, така да се питаме кой как е и нищо повече. Когато обичаш човек до себе си не би позволил на никой друг да ти влезе в главата, имаш ли съмнения най вероятно си направил/а погрешен избор. Разумът трябва да е на първо място а не да се поддаваме на някакви си низки страсти, една стабилна връзка не може да бъде провалена от примитивните ни желания. Аз не й изневерявам на моята, ако го поискам ще бъде най вероятно със някоя бивша, която много ме привлича и ей така ще си разнообразявам. Ако се пробвам с ново момиче може да пламне искра между нас защото новата любов буквално замества старата. Е няма как да не са останали чувства й от старата, но те не могат да се развиват дълго след като сте решили да не сте заедно, единствено могат да прерастнат във друг тип ниво. Няма невъзможни неща, невъзможното си го поставяме ние и се спираме до там, а там било пълно с възможности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker