Да можеш да кажеш не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да можеш да кажеш не
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1549 пъти
Здравейте, приятели!
Случи ми се нещо странно, което сами ще разбете след като прочетете, че нямам с кого да споделя.
На 28 години съм, имам си сериозен приятел с който много държим един на друг и през ум не ми е минавало да му изневеря. Нямам приятелки, винаги съм се движила в компнията на момчета, понеже знам че на тях мога да разчитам. Имаме си една компания с която не се виждаме често вече, понеже повечето са женени, с деца... Но по празници си се събираме както едно време(знам ги повече от 10години), с тях израстнах, и винаги са били до мен в добро и лошо, винаги са ми помагали.
Та искам да ви споделя какво се случи на скоро. След едно събиране, естествено с доста изпит алкохол на него, едно от момчетата, което много уважавам и държа на него започна да ми прави намеци и да ми се натиска. Аз онемях. Естествено си се дърпах дискретно и все едно нищо не се е случило и никой да не разбере. Той си има жена и детенце. След няколко подобни закачки и намеци, реших че е време да се прибирам и няколко души си тръгнахме. И вече си бях легнала, дори заспала, а нашият човек решава да ми звънне и казва че е пред нас. След 30 минутно обясняване от моя страна, че трябва да се прибира, той не ме послуша и аз слезнах. Изпушихме по няколко цигари и се опитвах да му обясня, че нищо няма да се случи, той не спираше да повтаря, че искал да е с мен, просто искал s*x, а изглеждаше видимо изтрезнял. Аз съм още повече като втрещена, понеже съм си много консервативна и тея неща не са ми по вкуса изобщо. Още повече, че ме познава много добре и го знаят всички покрай мен. Дори го попитах, с какво съм създала такова грешно впечетление, атой каза че си ме знае, че не съм такава, но много бил искал. Луда работа! . Естествено нищо не направих, стоях на страна- говорихме си като пич с пич, опитвах се да го вразумя и да го накарам да се прибира. Тъпото е, че не искам да го загубя като приятел, заради едната простотия и алкохола. Не знам как ще се държи, не сме се засичали от тогава.
Не знам защо реших да пиша тук, но исках да го споделя с някого, а просто нямам с кого. Не може такова нещо да го плямпам наляво и надясно. Дори и не знам какъв съвет можете да ми дадете, тя работата не е за съвет изобщо :) Но ще се радвам ако някой реши да напише нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 120fec29ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти вече си го загубила като приятел. По-точно той теб. Дали ще му дадеш или не вече няма значение, защото между вас никога няма да бъде по старому.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3f37fcf945
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре си постъпила-не се измъчвай. Не ти трябва да се забъркваш с женен мъж-това не вярвам да е направило някоя жена щастлива. Не съжалявай, ако си го изгубила като приятел-това не е стойностен човек щом е готов да предаде жена си заради единия секс. Казал ти е в прав текст-че иска само секс, предполагам от любопитство. Ти не си толкова евтина, нали... И накрая приеми поздравленията ми за това, че си държала достойно... Браво...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0e6840c58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се тормози заради човек, който явно не му пука за приятелството ви като иска такива работи от теб при положение, че знае до какво ще доведе това негово желание. Живей си живота. Цени това което все още имаш.
М/у другото може ли авторката да споделиш само първите букви от името и фамилията си (примерно Р. В. или както е там)?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b5786565d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди и аз се натисках на едно момиче. И то ми каза да спра, но аз продължих, тя прекъсна контакт с мене за известно време. Но аз продължих да и пиша, но отговор нямаше. Когато бях настойчив, тя ме отбягваше. Само че успях да се осъзная и когато пак се срещнахме, аз нито дума не обелих, за това което е станало. После и казах, че съм я разбрал, че осъзнавам грешката и се извинявам.
А тя каза, че се радва, че съм се осъзнал - не съм бил като други. И си останахме много добри приятели. Но тя прояви разбиране към поведението ми, даде ми време да се осъзная и прие извиненията ми.
Мисля, че това е правилното поведение.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a0ef7026a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В подобнa ситуaция съм, не сме сприятели, но се нaлaгa дa се търпим. Умишлено всеки път кaто се зaсечем му говоря зa мъжът си, държa се мaкс. дистaнцирaно и кaто дa се нaхъсвa още повече от товa. Двa пъти вече ме грaбвa през кръстa и се опитвa дa ме целуне... и съвсем скоро ще се сбием зaрaди товa.
Не смея дa кaжa у домa зaщото момчето ми ще побеснее и ще си нaвлече беля.
A нaй- тъпото е, че "зaгорелият" може дa ми бъде бaщa.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8eee56c651
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не се притеснявай, ако мъжът е качествен, няма и да спомене за случката. Пробвал, ударил на камък, всичко продължава постарому. Ако е комплексар обаче, ще се озлоби. За да си позволи да те "сваля", очевидно се има за изпечен мачо. Тире- неотразим. От тези, дето не ДОПУСКАТ да бъдат отхвърляни.
И може и да го загубиш като приятел. То ще си покаже.
Имала съм случки с приятелчета от първата група. И досега / след 10-15 години / сме и много яко близки. Дори често се шегуваме с тези "набези" и се хилотим от сърце.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8c3d430e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката
Благодаря на всички за коментарите. До номер 1 - Аз нямам намерение да се променям, а дали той ще се отдръпне, защото му е наранено егото, че някоя му отказа- там вече не знам. До 4-браво за това, че си се държал като мъж след това и аз смятам, че е правилно така! До 3- аз си бях написала, но го изтриха.. сега ще дам пак А. До 2- Благодаря много за милите думи! До 5- много неприятна ситуация, надявам се скоро да се оправят нещата при теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker