Искам те за мене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам те за мене
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1915 пъти
На 25 години съм и имам нужда от насока. Влюбен съм до уши в жена със 1 година по-голяма от мен. Тя е невероятно красива, може да има почти всеки, от добро семейство с доходи. Не се интересува от материалното (иска сама да успее в живота и да бъде независима).
Познаваме се от 3 години. В първата година сме излизали много рядко в приятелски кръг, само за забавление. През тази година имаше 1-годишна връзка с момче, което не беше за нея според думите и и трудно го изживя. След края на тяхната връзка, засили комуникацията си с мен и около 2 години сме в приятелски кръг- винаги сме заедно, излизаме, прегръщам я, идва да спи у нас, ходим на почивки и т. н. От страни изглеждаме като гаджета. Точно в този момент разбрах, че я харесвам много и направих всичко възможно за да сме повече от приятели. Нещата не се получават и не поддава. Казва, че много ме уважава и не иска да си разваляме приятелството. Това мен много ме дразни и не мога да се примиря. Почнах да се държа агресивно на моменти към нея, ревнувам я страшно много и и обръщах прекалено много внимание, защото винаги съм мислил, че ще имам шанс. Една моя приятелка, ме посъветва да се дистанцирам от нея, не се виждахме около 2 седмици, бях резервирано настроен и и казах, че не искам да бъда приятел с човек като нея. Явно се уплаши от това, започна да ме търси, да ми звъни и ме покани на вилата и на село. Отидох там и още на първата вечер се забихме и спахме заедно. След това ми каза, че е изневерила на себе си, понеже би спала с някой, ако е с връзка с него. Нещата продължиха по-старият начин, понеже явно се убеди, че няма да спре, , приятелството ни". В момента пак е дистанцирана, звънка ми по 1-н път в дена. Все се оправдава, че не и се излиза и ще си седи в тях, а излиза с други момчета, с които съм убеден че нищо не прави защото много добре я познавам. Отново се дистанцира и не проявява интерес да се срещаме и т. н.
Благодаря на хората прочели историята ми, и моля дайте съвет как да я привлека окончателно. За нея бих направил всичко. Не мога да спя, нямам апетит и мисля само за нея. Никоя друга жена не ме привлича и не мога да мисля за друга, освен нея. Как да я привлека и да бъде само моя окончателно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7155c98d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хахаха, това поведение на момичето, ясно говори, че е хлътнала дооста по теб, но не иска да го показва. Жена съм и го заявявам ясно, че е така, без капка колебание. Спала е с теб, защото я е хванало страх, че ще те изпусне. После ти е казала, че е изневерила на себе си, един вид, че съжалява, защото много бързо се е случило и я е страх, че ще ти стане безинтересна. Сега ти прави фасони и играе номера, поради същата причина, че много набързо са се случили нещата, а тя не е искала. Тя си пада по теб 10000%, но явно ти много препираш и много й даваш зор за нещо, и това я отблъсква за сега.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9cd074de1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От автора.
Аз също си мисля, че е така, но не съм убеден още със сигурност. След 2 години разбрах, че просто трябва да се държа безразлично и да бъда недостъпен. Не съм добър в игрите, понеже за първи път се влюбвам в жена и изпитвам такива чувства. Дано сте права.
Спирам с подаръците, изненадите и цветята. Едно нещо като не става с добро, става с лошо :D :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9cd074de1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Коментар 1 е права, харесва те, но трябва да промениш нещо в себе си. За да се чувства сигурна в ръцете ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5974cdee75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, в същото положение съм в момента (от страната на момичето) и просто моят човек не може да проумее, че избързва всичко да се случи на момента и по този начин се чувствам притисната, ту се дистанцирам, ту доближавам, защото винаги има нещо, което ме тласка към него. Опитах се да му обясня, че желая нещата да се случват от само себе си, разбира се това става и когато двама души ги побутват, но не и той един вид да се налага и да бърза всичко да нареди, както му се иска. Не че аз не искам нещата по същия начин, но просто чувствам, че страшно бързо се случват. Не зная дали Вие сте й говорил за общо бъдеще и прочие, ако все още не сте, недейте да избързвате, че това ще я отдръпне. Очевидно е, че тя също Ви харесва, има интерес, затова се опитайте да бъдете по-внимателен и карайте по нейното темпо. Все ще й омръзне да играе на топло и студено и ще е Ваша, просто може да иска да се увери първо във Вас и чувствата Ви, може да търси сигурност и да Ви изпитва и като вижда, че Ви губи, тича при Вас. Успех!

Minnie

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c6b600a07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Баш заради такива игрички бях зарязал българките за почти цяло десетилетие. Особено в провинция още от малки им пълнят главата да играят игрички на мъжете, да се правят на незнамкакво си. Отврат някаква. Момче, прави са предните коментари. Мацката те харесва. Не си заслужава обаче щом за толкова години не е спряла да ти играе игрички. На такъв човек как да имаш доверие. Иначе знам, че е влудяващо, че губиш сън и апетит. Просто не си заслужава, защото няма да престане никога. Намери си уверена в себе си жена, не някаква комплексирана фръцла. В противен случай доброволно се вкарваш в турска сапунка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker