Забелязвате ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забелязвате ли?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2264 пъти
Здравейте. Мъж съм на 25г. От 14 годишен някъде започнах да се занимавам с момичета. Винаги съм бил активната страна, често съм бил и брутално нахален, не малко съм рязан, не малко са ми и успехите. Не мога и да си представя, че срещу мен ще стои хубава жена или просто момиче, което харесвам и ще стоя с наведена глава, ще мънкам, ще се опитвам да и се харесам и т. н. Винаги съм приемал свалките като приятно изживяване, а не като отчаян опит да се харесам на някое момиче и тя да поеме инициативата. Напоследък забелязвам нещо, което ме озадачава. Чудно ми е на какво ли се дължи? Жените в моята възрастова група определено стават доста по-активни. Дали поради факта, че вече са на възраст, на която чувстват, че трябва да имат човек до себе си, дали заради това, че мъжете са станали тотално пасивни, срамежливи и страхливи, дали поради някаква изгода, не знам. Забелязвам как момичета свалят разни свити момчета, което до преди години общо взето беше направо необяснимо, а и в малко по-ранна възраст(в студентството например или пък още в училище) е изключително рядко. На мен също започна да ми се случва. Интересното е, че в 90% от случаите това са интелигентни и образовани госпожици, а не такива, които бихме срещнали по чалготеките например.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0bdb890cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм от тези ''госпожици", които описа в поста си и не ходя по чалготеки. Изпитвам страст и интерес към по-свитите и скромни момчета/мъже без значение на каква възраст са. Страшно ме възбужда аз да съм водещата във взаимоотношенията ни, не само в секса, а като цяло. НИКОГА не съм си падала по отворковци, нито ги намирам за привлекателни. Харесват ми по-скромните, а и ми е мноого по-хубаво с тях, пред такива, които се имат за големи мачовци и голямата работа.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1c25a6adc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз например харесвам мацка от курса, която е много красива и умна, гласа и е уникален и супер приятен за слушане обаче няма да ми върже. Защото съм нормално момче, макар че съм имал много приятелки и сравнително добър брой интимни контакти и не съм задръстен, но тяхните имат пари и тя се поддържа и няма да стоя добре до нея. Не че съм толкоз грозен. Човек трябва да се цели високо, но не прекалено в небесата, защото някои неща не са изпълними. Та така... ще ни мине ама кога ще е... абе хайде да се напием за жените, които не можем да имаме.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c9aff123e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ми то това е хубаво нещо. Все пак нека си признаем, че в голяма част от случаите прекалено голямата увереност на мъжа показва несериозно отношение към дамата пред него и си е знак, че той няма сериозни намерения към нея и няма да го интересува тя какво мисли и чувства. Пък и според мен е странно винаги мъжът да трябва да прави "първата крачка" - винаги той да заговаря, да предприема всичко той. Вярно е и това, че трябва да показва интереса си към момичето, ако има такъв, и трябва да бъде активен, не тя всичко да прави... Аз съм момче на 20 и съм сред доста срамежливите... Знам, ще кажете, че говоря тези неща, защото нямам смелостта да заговарям и свалям жени лесно. Причината за това, да съм такъв, вероятно е доста неприятното ми минало в любовта... Доста пъти съм бил отхвърлян и почнах да си мисля, че тези чувства не са за мен. Радвам се за дамите, които обръщат внимание на по-срамежливите, защото в повечето случаи уцелват мъже, които не само ги обичат, но и уважават.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3518683900
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забелязала съм. Жените в твоята възрастова група вече се оглеждат за дългосрочна връзка и за това се насочват към по-срамежливи младежи, но с повече перспективи. Както мъжете казвате за някоя - страшна е за секс, но никога няма да се оженя за такава жена, така и ние жените (или поне тези от нас, които имат нещо между ушите - както правилно си забелязал) също си правим сметката. Срамежливият мъж е по-вероятно да бъде добър баща и съпруг. От друга ти имаш подход към жените и много приятели, с които излизаш всяка вечер - това не плюс за жена, която иска семейство. Мацките ще продължават да ти връзват и след сватбата, а приятелите ти ще те търсят за излизане и когато бебето плаче. Няма нищо необяснимо - всичко е точно. Ако искаш мъж за забавление - търсиш готиния пич, когато обаче искаш да родиш деца на някого гледаш да е сериозен, отговорен и с добри перспективи - ето го и срамежливото момче. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c019997970
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Винаги съм била против разбиранията, че мъжете трябва да направят първата крачка и това, което ти наблюдаваш, много ме радва. За мен, в една връзка трябва да има баланс между двамата партньори, същото е и с флирта. Не виждам нищо лошо в това едно момиче/ жена да заговори някой, който й допада. Все още доста момичета са със закостенялото мислене, че мъжете трябва да "вършат цялата работа" и да ги преследват, борейки се за тяхното внимание. Това е меко казано смешно. Както жената има нужда да бъде ухажвана, така и мъжът. Всеки човек обича да се чувства желан и харесван, затова намирам тези ограничения за изключително глупави. Уж искаме равенство на половете, а пък..? ! Освен това, едно по- самоуверено поведение на жената, в което тя взема нещата в свои ръце, обиновено се харесва на мъжете и им показва, че тя знае какво иска и има необходимото самочувстие. Силно се надявам все повече жени да имат смелостта да поемат инициативата и да се борят с мисълта, че е достатъчно просто да си стоят и да се усмихват красиво, за да привлекат мякого.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e598b61806
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 3,жената прави крачката,но чрез знак,с поглед ти дава да разбереш,че тя има интерес,тoва че не малка част са пънове и не го разбират е друг въпрос.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2bbdd3503a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Често умните жени във по зряла възраст предпочитат такъв тип мъже, някой им е разбил сърцето и може би този някой е бил точно във другата крайност. Сегашният ми приятел не е от най срамежливите но изобщо не може да се каже че е агресивен, като цяло дори много рядко съм го виждала ядосан. Ами на мен не ми пречи аз да бъда водеща а и на моят приятел май му харесва. Харесва му как се държа с него, как му говоря, аз понякога си се лигавя и той се вместо да изнерви се базика, няма нищо против моите лигави състояния. Между нас няма силни чувста и страст, иначе пък се разбираме. Ако можеше да се намери човек който да съчетава и двете неща.. е трудно. Аз от своя страна мога да дам от себе си за да направя така че да се чувства моят приятел щастлив но и той трябва поне да се държи добре към мен и да ме уважава, ако той не прави това ще възникнат проблеми и аз ще се затворя по някакъв начин за отношенията ни. За мен няма значение какъв е мъжът по характер и с кого как ще се държи, важното е със мен как ще се държи. (ж 26)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 596003d152
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хващат скромно момче и само като попаднат на мъжкар, забравят за това момче. Случаите са безброй. Дори по-скоро са правило.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 401e03e144
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   така става защото мъжете са вече пут*овци, с извинение. Пълна неспособност за свалки, дори и тези дето правят първата крачка и свалят момичетата.
Аз наблюдавам две много чести явления:
-или момчетата нищо не правят и за пълни льохми в свалянето
-или са супер брутални и свалят по много селски начин като се самоизтъкват и си личи просто колко са комплексирани

И двата варианта са много лоши. Златната среда все по-малко момчета успяват да яя нацелят. Та на момичетата им писва и подемат те инициативата, че ако остане да чакат на мъжете хахах
Аз свалям ако някой наистина ми допада много и виждам, че каквито и намеци да му правя он не загрява ич. Преценявам дали си заслужава, дали е льохав или просто не му е до свалки и така решавам дали да съм по-директна и да направя първата крачка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9fb44a3c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 6 от номер 3:
Ми той погледът си е поглед. Но нека бъдем честни - да хвърляш поглед към някого и да се интересуваш от него не означава едно и също нещо... Знаеш ли колко пъти съм бил прецакван? Уж ми се прави "знак с поглед", а когато отвърна на него, опитам да завържа разговор и покажа, че не съм безразличен към знака, момичето изведнъж се дърпа и аз оставам с пръст в уста... На мен ми е омръзнало от такива заигравания - ядосвам се, пада ми самочувствието, криво ми става. Никак не ми е приятно, че съм чувствителен, но факт...

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 717bc425c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Странно, досега не съм го забелязал това.... Може би, защото мен гледат да ме натирят по-бързо, та да не им досаждам. Номер 4-не съм съгласен с твърдението ти, че срамежливите мъже може би ще бъдат по-добри бащи. Аз съм от по-свитите мъже, на 37 съм, но не мога да си представя мисълта да сменям пелени в 2 часа през нощта, или че това дете ще гълта парите ми и ще ме лиши от възможността да пътувам из Европа, с лека кола. Казвам свит, а не срамежлив, понеже ми стиска да заговоря жена. Но проблемът е, че не знам как да я заговоря. А и непрекъснатите откази, вече са ме направили и егоист

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker