Родителите ми не приемат връзката ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми не приемат връзката ни
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4504 пъти
Здравейте... на 17 години съм и от 1 год. и 5 месеца имам тайна връзка с едно момче, което обичам страшно много, но родителите ми не приемат връзката ни ;((( И вече не знам какво да правя много ми е трудно, не издържам на постоянното напрежение, а и не искам да ги лъжа.
Сега ще ви разкажа моята история...

Запознах се с момчето 1 година и половина и реших да излезна с него на кафе, споделих това с родителите ми, който нямаха нищо против, но в деня на срещата ни майка ми ми се обади и категоричко ми забрани да излизам с това момче и ме накара да прекратя всякакви отношения с него, защото чула много лоши неща за него. Нямах избор и така и направих, но всеки ден срещах това момче и се влюбвах все повече и повече в него както и той в мен. И с течение на времето разбрах за какъв човек става въпрос, а той е прекрасен никои не ме е правил толкова щастлива колкото той дори и бившият ми приятел, с който ходих 1 година, но устите на хората никои не може да го затвори.

Започнах ме да се виждаме тайно, но много хора разбраха за нас и рано или късно ще стигне до ушите на родители те ми. Няколко пъти се опитах да говоря с тях и да им обясня, че искам да бъда с него, че искам и те да го опознаят и да видят, че не е човека за когото го мислят, но те отказват и казват, че нямат никакво желание да го опознаят.

Не знам какво да правя вече, страшно много се обичаме и искаме да бъдем заедно и за напред... да не чуе дявола, много се разбираме, единствено се караме заради наще, защото много се притеснявам ако ни види някои тяхен познат да не им каже, а на него му е много гадно като види, че се притеснявам и се ядосва... Моля ви дайте ми съвет как да постъпя, не издържам вече... ;((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1d3882f2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Живейте отделно с момъка! Избягай от вкъщи.
Другия съвет е да забременееш от него и така ще го приемат.
Жана, 39г.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 22f3599e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дано никой никога не ми даде такъв съвет като номер 1....

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 330444c538
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Жана, та тя е едва на 17 години. Не бива да я подтикваш към такова нещо!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 367bb48bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Завис, авторке, можеш ли да ни светнеш за какво става дума?
Престъпник ли е, убиец ли е, наркоман ли е, сводник ли е, алкохолик, бияч, мутра??????? КАКВО Е НА ТОВА МОМЧЕ?
Защо хората не го харесват?
В зависимост от това си мисли стратегии, но преди да станеш на 18 по-добре да продължавате с криеницата. Ако издържите този период, това ще направи връзката ви много по-силна и здрава.
Не създавай нещастни деца, но след 18 съвсем спокойно можеш да се изнесеш от вашите. Спокойно и ЗАКОННО!
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b2d67d09b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Става ми жал направо.... Авторке... като не те разбират, накарай ги да разберат, викай им в ушите ако мислиш че така ще те чуят по-добре, щом го обичаш до сега трябваше да имаш отговора... говори с родителите ти и просто им кажи че каквото и там да е станало и тоя е направил, осъзнал се е и очевидно се е променил (надявам се).. по очевадна опция от това нямаш.. ако не искат да го приемат дори тогава, покажи им че не те интересува те какво мислят. Докажи им че те не са в контрол над всичко ( и не това не означава да почнеш да бунтарстваш )... използвайте малко мозъците за бога...


-Death_Blade ^

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ef09e92a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   От авторката : Не, не е нито едно от изброените. Просто преди да се запознаем той имаше връзка с едно момиче, което е комшийка на майка ми една приятелка. И така въпросната приятелка на майка ми и казала, че не бил добро момче и се държал лошо с това момиче, с което е имал връзка. И според тях неговата цел е да спи с мен и да ме зареже, той не искал нищо повече а само да се подиграе с мен. Ако беше така в момента нямаше да сме заедно. А колкото до държанието му към бившата му приятелка, той сам призна, че в последно време не се е държам добре с нея, но за това си е имало причина. Разказа ми за какво става въпрос и аз да съм и аз не бих се държала добре, нали знаете ако не ядосаш кучето, то само няма да те ухапе. Просто искам родителите ми да го опознаят и да видят, че не иска само да ме използва. А и не искам да научат от някои, че имам връзка с него, предпочитам да е лично от мен. Не искам да ги разочаровам. А колкото до номер 1, на 39 години сте предполагам, че имате деца ако вашето дете на 17 год. се изнесе от вас и забременее как ще се почувствате? Ще се гордеете ли с него. Гледал си го, хранил си го толкова години. Имаш някакви мечти за него и изведнъж то така да си провали живота, защото това е провал.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 367bb48bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке, спокойно тогава! Ей, родителите действително са странно нещо! Ти си права, ако е искал да те използва само за спане, да те е зарязал.
Съветвам те да процедираш, както си намислила. Просто покани момчето у дома и ги запознай. Няма как пред него да почнат да го хулят за бившата му.
Ако не го приемат и тогава, крийте се и на 18 се изнеси. Крайно е, но това е положението, какво друго ти остава?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c46fc20b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Обикновено заставам на страната на родителите, защото вярвам, че имат основания за тревога. :) Но сега те подкрепям. Не могат да отхвърлят един човек, на когото ти много държиш, само заради приказките на комшийката. Първо те съветвам да се успокоиш и да не вкарваш излишни тревоги във връзката си. Приеми, че на вашите ще им е нужно време и сблъсъци всякак ще има - просто бъди готова за това. Седни срещу вашите и им кажи директно, че се виждаш с това момче. Попитай ги дали предпочитат все пак да опознаят приятеля на дъщеря си или искат да продължават да се тревожат. Избери добър момент. Ако е нужно - избери родителя, с когото повече споделяш обикновено. Не се огъвай и не изпадай в истерии, ако нещата не се случат веднага, както ги искаш. Дръж се като голям и зрял човек. Това ще впечатли вашите.
Имай предвид, все пак, че може и да грешиш относно това момче. Съществува вероятност, макар и малка, да го виждаш през розови очила, защото си влюбена. Но ти имаш право на своите грешки. Имаш право сама да избираш приятелите си и не трябва да се отказваш от това свое право.
И последно - родителите ти те обичат и действат така само от загриженост. Не го забравяй. Не се озлобявай срещу тях и не настройвай приятеля си. Бъди търпелива, но не отстъпвай :).
Желая ти много късмет :))
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b2d67d09b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Имаш някакви мечти за него и изведнъж то така да си провали живота, защото това е провал. " - Това може да е провал единственно за мечтите на родителите... за самото дете, такова действие далеч може да не е провал.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b06969b3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Тъй, крийте се до 18, забременей, изнеси се - все умни съвети. Послушай ги и след месец пусни сърцераздирателен пост с вече познатите проблеми на ранните бракове или браковете напук. Хайде успокой топката, погледни на махленската история по-разумно и помисли - ако се изнесеш как ще живеете с господина, а и родителите ти могат до го осъдят - не си пълнолетна. Ахо-ихи е едно, тайна връзка, романтика, само че тези филми свършват бързо и не с хепи енд.

Нямаш ли други виждания за бъдещето си, например да се образоваш, да поживееш, да видиш свят, а не да се бухнеш в киреча млада и зелена? Имай си връзката, но не я задълбавай толкова, много си малка още, просто си напъни волята. Е, ако си решила, че това е мъжът на живота ти - давай, като ви емне ежедневието и романтиката изчезне, пак напиши история.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4cad5e08a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   много добре знам как се чувстваш вмомента.... лично аз имам същия проблем.... с разликата, че днес родителите на моята приятелка разбраха за нас и не само и забраниха контакти с мен, а направо и забраниха да си подава носа навън... ужасно е да, но ако и вие се обичате както ние няма да имате проблеми.... ставаш на 18 ако имаш проблеми дигаш си чукалата и хич да не ти дреме... като не става с доброто....

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: b0b0d11023
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Минали са 2 години, ако авторката се сети за темата си тук нека пише какво се е случило :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker