Отегчен съм от сексуалния ни живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отегчен съм от сексуалния ни живот
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2606 пъти
Здравейте, моята история е банална. Омъжена съм от 6 години с лъжа ми се разбираме добре, имаме и деца... обаче на мен никога не ми е бил пълноценен сексуалния живот с него, някак си не е на моята вълна. Не знам как да го обясня, старае се понякога, но при мен не се получават нещата. Харесвам го визуално привлича ме... ама до там. В леглото не съм себе си въздържам се от много неща и не мога да се отпусна и съответно на мен не ми се получава и това години наред. От начало си мислех, че не е важно обаче с времето започна да ми става потребност и да се замислям, че искам истински ласки, които да ме разтърсят. И все по често се сещам за бившо гадже, с което имах невероятни преживявания... не искам да спя с други мъже, но и не знам как да настроя моя мъж на моята вълна, той просто не познава тялото ми и желанията му и мисля, че не му е важно моето удоволствие. И постоянно го лъжа, че ми е хубаво. Има ли други жени с подобен проблем като моя и как се справят. Моля публикувайте историята ми този път!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: a9ce8b1420
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейте, моята история е банална. Женен съм от 5 години с лената :) (съпругата) ми (преди брака още 9 години гаджета бяхме) и се разбираме добре, имаме и деца... обаче на мен никога не ми е бил пълноценен сексуалния живот с нея, някак си не е на моята вълна. Аз мога до го обясня, не се старае особено, освен когато е пила малко алкохол, но при мен нещата не се получават. Харесвам я визуално, меко казано, по-скоро я обожавам, прекрасна е... ама до там. В леглото не съм себе си, въздържам се от много неща и не мога да се отпусна, и съответно на мен не ми се получава, и това години наред. От начало си мислех, че не е важно обаче с времето започна да ми става потребност и да се замислям, че искам истински ласки, които да ме разтърсят. Не се сещам за бивше гадже, защото не съм имал такова от 14 години и съм забравил какво е... не искам да спя с други жени, но и не знам как да настроя моята жена на моята вълна, тя просто не познава тялото ми и желанията му и мисля, че не му е важно моето удоволствие. "Има ли жени и мъже с подобен проблем като моя и на авторката", сигурен съм, че има.
А как се справят, не знам. Аз не се справям!!! Мечтая!!!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e97dcb19ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Объркана тема, с още по объркан първи коментар. Има вече десетки подобни теми. Не разбрахте ли, че съвета на философите е един и същ, зарежи го, намери си любовник или задоволявай се сама. Авторката вече си е решила, ще ходи при друг -" От начало си мислех, че не е важно обаче с времето започна да ми става потребност и да се замислям, че искам истински ласки, които да ме разтърсят. И все по често се сещам за бившо гадже, с което имах невероятни преживявания... не искам да спя с други мъже, но и не знам как да настроя моя мъж на моята вълна, той просто не познава тялото ми" !? Че как да опознае тялото ти, като ти си до него, но мислиш за други. Той да не е ясновидец? Без да му кажеш и покажеш какво обичаш, без да го насочиш, как човека да знае къде те сърби. Е това за сърбежа е ясно, но първо трябва да има игричка, която на тебе ти липсва. Но игричката се прави от двама, само при масаж жената лежи като труп. Стани по палава в леглото и нещата ще се получат.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7fc46f22c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   добре де, мамка му, защо тогав се взимате изобщо? не се заяждам, просто искам да разбера какво ви е накарало да направите такъв огромен компромис. ако не ви е интересувал сексът защо не си живеете с някой приятел просто.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6af96c1d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И ние сме от много години заедно и мисля, че просто съм му омръзнала макар, че аз се старая повече от него, решението е всеки да си има някой друг, които да задоволява нуждите му, поне аз на там вървя като че ли.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a9966538cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И като го лъжеш, че ти е хубаво кого всъщност лъжеш? Него, на който му е добре или себе си, на която не и е добре? Замисли се малко. Не се научихте да бъдете открити един към друг и това си е. Не ти е виновентой, че не е гадател, а ти самата, че си лицемерка. Утре ще му изневериш и той ще е винов ия, че не те задоволява, а не ти, че си се правила, че ти е хубаво, когато не ти е било. Говорете, бе хора, говорете. Тези усти не са за красота.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 78691e4b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зравейте пише ви мъж на 40г с голям семеен и сексуален стаж при нас беше почти същото жена ми не можеше да се отпусне и за всичко я молих но започнахме да говорим гледахме порно заедно по време на секс си говорехме кой как му харесва поза в орална или секс и стигнахме до разбиране намерихме взаимно джи точките и на двама ни и постоянно експерементираме моят съвет е да разговаряте преди и по време на секс. Жена ми мислеше преди че съм твърде извратен и дето се казва една свирка не искаше да направи но сега има коренна промяна и всеки ден е хубаво и по хубаво дано съм помогнал

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c351036e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре дошла в клуба, ние с мъжа ми сме само от 3 години заедно, а един път не се помъчи да ми направи орална любов, а умирам за такова нещо!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9d19fbd0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   С две думи ти трябва удобна теза, за да приспиш съвестта си и да не ти е гузно, че ще му изневериш. Само че добрия секс е следствие от добрата комуникация. Той не е в главата ти и няма как да знае какво ти харесва, ако нямате комуникация. Трябва да говорите и да се усещате, а това се постига с комуникация, както вербална, така и невербална. Ти преструвайки се, че ти е хубаво, не помагаш никак. И ако изневериш, ще си виновна предимно ти, не той.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 94307d6aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката
Ами аз съм опитвала разговор, но той има голямо его и някак си не го приема това от моя страна с разбиране... и до номер 6 и аз искам различни неща, харесва ми да съм отпусната и без задръжки, но усещам че той има и слага границата и аз се въздържам, ама тая задръжка пречи на моето удоволствие и всичко върви е някъв порочен кръг. Не съм тръгнала да изневерявам и да си търся мъже, просто искам да бъда себе си и да ми усещат желанията... Ама засега не става

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 255e034aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, вината при вас е споделена.
Ти си виновна, че се преструваш.
Той е виновен, че не влага повече старание.
Когато човека не е подходящ приказките не решават въпроса.
Имала съм подобна връзка, пришка ми излезе на устата да обяснявам какво харесвам, какво искам да пробваме - ефект нула.
Резултата е, че сексът съвсем умря.
Ако той наистина не се интересува от твоето удоволствие - връзката ви е неспасяема.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e97dcb19ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №4, -" решението е всеки да си има някой друг, които да задоволява нуждите му, поне аз на там вървя като че ли. "!? №4, не е ли по добре да се разделите по взаимно съгласие(става много бързо), и тогава всеки да си поеме пътя и да си търси подходящият партньор? Какво ще спечелиш, като го лъжеш и ходиш при друг? Това е гадно, да се лигавиш с друг и да се прибираш в къщи, и все едно нищо не се е случило. Гади ми се от такива. Ако разбера, че жена ми е такава, ще я изритам с ритници начаса. Това е по гадно и от лъжата. Ще се въргаля с някого и после да дойде и легне до мен. Ужас, не бих го преживял, предпочитам сам да живея.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5ada630757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти да не си Shemale? В заглавието си мъж, в историята жена... Ебаси хората.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 84a712141a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здраавей!

Не знам мъж или жена си, четейки темата и първия коментар, но ще предположа, че темата е достоверна, и си жена. Позволявам си да пиша, защото малко или много се намирам в твоята ситуация. При нас разликата е, обаче, че аз съм споделила всичките си желания с партньора, но той не им откликва. Правим секс веднъж на седмица, на бързо. Без любовна игра, никога не е проявявал инициативата да ми прави орална любов. Аз на него му правя често, но той на мен веднъж на 2 месеца може би, и то след много кавги и скандали на тази тема.

Та, мисълта ми е, че само защото моят мъж не е откликнал на желанията ми, не значи, че твоят няма, ако му споделиш какво ти харесва, как да те задоволи. Общо взето. правилното решение за мен е, да подхванеш темата, когато сте в леглото, в интимна обстановка. Да му споделиш, че би могъл да направи малко повече, за да те задоволи. Кажи му какво желаеш, например повече ласки от негова страна, да те лиже по-често и по-дълго. Абе, кажи му как ти харесва. Всяка жена е индивидуална, следователно има и индивидуални предпочитания. Може да си спомня за някоя предишна връзка и да действа така, както на другата и е харесвало. Но, ти не си другата. Ти, си си ти.

Говорене трябва! В голяма грешка си, че си го заблуждавала толкова време, че ти харесва секса. Може да го нараниш сега, дори със сигурност, но така е по-добре. За да бъде здрава една връзка, трябва да се правят компромиси, трябва и двамата да се напаснат един с друг. Щом са щастливи и двамата, значи всичко във връзката е наред, но щом единият не е, тогава се почват разправии, изневери, че и до разводи се стига. Ако, продължаваш да го лъжеш по същия начин, ти вредиш така само на себе си. Той ще бъде в неведение, и няма да има вина, ако решиш да му изневеряваш, както каза някой по-горе. То си е за твоя сметка. Кажеш ли му, в най-добрия случай, той ще се старае повече, ще започнете да се синхронизирате и така. Но, ще си трябва и твоята помощ. Трябва ясно да му кажеш какво и къде, но без овъртания. В най-лошия случай, обаче, нещата ще си продължат по старому, защото има такива мъже, които са егоисти и мислят само за себе си. Не знам по каква причина, може би ги мързи, може да са уморени от работа, и не могат да отделят половин час на партньорката си... (както е в моя случай) Бъдейки този вариант, обаче, ти трябва да решиш сама за себе си как ще процедираш. Развод, изневери, мастурбиране (това е моето решение, за сега)... Това си е вече твой проблем, но тогава няма как да се каже, че ти си виновната, защото ти ще си му казала проблема си, а той от негова страна няма да е проявил разбиране. Тогава вината ще бъде негова.

Но, стига си се измъчвала и терзала. Говори с него. Все пак няма какво да губиш. Така или иначе, си ходиш незадоволена.

Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5c494e7147
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами щом една жена си науми че ще лапа чужда пишка , няма какво да я спре. Имаш и доводите и оправданията защо трябва да го направиш. Общо взето търсиш съгласие и съчувствие за желанията ти , но явно можеш и друго да намериш. Никой не иска от тебе саможертва, но ако му акаш в устатта поне го направи с финес. На теб ти требва един здрав прав сух целия за 12 минути и след това направо ще си леш от щастие. И няма от километър разтояние да миришеш на скандал и незадоволеност,затовс целия вътре сух

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e86e1e44aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз за да имам сериозна връзка с някоя жена, деля условията си на две : задължителни и желателни. Сходството в леглото определено е от първите, няма какво да се залъгваме и да правим само бракове от днес за утре.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5c494e7147
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами щом една жена си науми че ще лапа чужда пишка, няма какво да я спре. Имаш и доводите и оправданията защо трябва да го направиш. Общо взето търсиш съгласие и съчувствие за желанията ти, но явно можеш и друго да намериш. Никой не иска от тебе саможертва, но ако му акаш в устатта поне го направи с финес. На теб ти требва един здрав прав сух целия за 12 минути и след това направо ще си леш от щастие. И няма от километър разтояние да миришеш на скандал и незадоволеност, затовс целия вътре сух

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6e7b4b5092
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 15/17 ти си направо за психолог! Ако си мъж значи си някакъв пълен женомразец, ако си жена имаш сериозни проблеми с ревността, но и в двата случая лекувай се бе човек! Какво ти пука че на жената й се доправило нормален секс, омръзнало й все едно и също. Аман вече от хейтъри, всичко очернихте и секса даже намразихте!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker