Възможно ли е приятелството между момиче и момче... Или винаги единият иска и нещо друго?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е приятелството между момиче и момче... Или винаги единият иска и нещо друго?!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2178 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 24г. Въпросът ми към момчетата е -Какво би ви накарало да си поискате секс от ваша добра приятелка? ! И към момичетата- как бихте реагирали на подобна ситуация? Защото на мен ми се случи и вече повече от месец не мога да си го избия от главата. Аз съм обвързана, той също. Знаем се от доста време. Случи се след дискотека разбира се. Той започна да ме прегръща, уж като приятел и да си прави закачките. Аз се правих на ударена през цялото време и все едно нищо не се случваше. Неговите погледи и намеци продължиха и аз реших, че е време да си се прибирам. Аз със сигурност не съм неговата категория, дори не бих си помислила, че момче като него може да хареса момиче като мен. Нито съм от направените кифли, нито към някоя супер красавица, а той си е много готин определено. Аз не съм изневерявала на приятеля си, дори и не ми е минавало през ума, не съм този тип момичета. Но ето че попаднах в кофти ситуация. Той видял, че си тръгвам и дошъл до нас(понеже аз първо изпратих една приятелка и тогава се прибрах) и той ме чака отпред. и започна едно увъртане, че искал да е с мен, ала бала. А момчето си е супер, нищо му няма, със сигурност ако бях сама и той също- нямаше да се дърпам изобщо. Преди години може би да, но когато пораснеш и осъзнаваш, че трябва да не пропускаш възможностите които ти се поднасят. С него винаги сме били обвързани и никога до сега не бях гледала на него като нещо повече от приятел, до денят след тази случка и от тогава не мога да спра да мисля за това. Вечерта се държах супер сериозно и му дадох да разбере, че нищо няма да се случи. Все пак си имам принципи и уважавам себе си и избора си на партньор и исках да го убедя, че трябва да се прибира. В крайна сметка ме послуша, макар до последно да не вярваше, че му отказвам.
Вярно да, минало е, няма смисъл да мисля за случилото се, но не мога... не знам защо. Изобщо не съжалявам, че му отказах, после нямаше да мога да погледна себе си в огледалото, нито човека до мен.... Но някак си това остана в съзнанието ми... искрено се надявам скоро да избледнее.... Дори се чувствам виновна, че изобщо го мисля! Знам, че не трябва, не е разумно!
Някой попадал ли е такава смотана ситуация... някакъв съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 46cb35774b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не не съм но колкото й гадно да прозвочи, бих правила секс с него поне веднъж.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 016ba64361
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сама виждаш, че не е възможно. Аз вече почвам да се питам възможно ли е приятелството по принцип. А на 24 вече не си момиче, а жена.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 57bcc996ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Каквото и да ти говорят знай, че става въпрос или за пари или за секс.
Или пък и за двете заедно. Не говоря за твоя случай, а по принцип в живота.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cd4552ed77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спала съм с двама от най-добрите си приятели. Въобще не е било никога проблем. Сексът не пречи на приятелството.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: efc6e2d6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторке, няма да ти давам съвети за нищо, интересно ми е само дали ще останете приятели след тази случка или и приятелските ви отношения ще изстинат? Аз честно да ти кажа, нормално е, мъж е, а ти си жена, по принцип любовта се заражда от дългото приятелство и многото общо или аз греша?

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5fb33420fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Личи си, че си много свястно момиче. Искам момичето , което ще срещна един ден да мисли като теб. Такива момичета са съкровище, не бъди по-малко от това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 71898cb1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Познато.
Момиче съм на 25г. Преди няколко месеца се случи нещо подобно с мой най- добър приятел - момче на 26г. И двамата израснахме заедно, познаваме се цял живот, с него минах през периодите от детството до съзряването и осъзнаването, че харесвам момичета. Той беше първия на когото признах и ме прие такава каквато съм. Ходехме по барове, клубове, събирахме се по концерти и ваканции с групата, помежду си дори обсъждахме мацките. Докато изведнъж една вечер не дойде в стаята ми (като студенти живеем заедно) и ми се обясни в чувства, а аз имах сериозна приятелка. Първо се шокирах, а после се опитах да му обясня, че за мен той е като брат, най- добрия ми приятел, но никога не мога да го обичам по другия начин. От тогава отношенията ни охладняха, а аз все още не мога да си избия от главата как така се е влюбил в мен...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7dbe2ad929
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първо - на 24 години си минала покрай "момиче". Момиче си била на 14.

Второ - защо да няма чисто приятелство между момче и момиче? Ако при теб не се получава, това не означава, че и при другите е така...

Трето - да, възможно е твой добър приятел да ти поиска секс. Случва се, човек има дупки в живота, примерно година-две седи без половинка, а защо трябва да седи и без секс, ако има някаква възможност? Напротив - сексът с приятелка би му позволил много по-трезво да избере следващата си изгора. Стига ти да имаш същите нужди и възможност да му откликнеш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ed63d3268e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не дочетох темата ти. Само ще си кажа теорията. Възможно е приятелство без сексуално желание. Познавам например момче, което смело наричам приятел, от бебе. Виждаме се често, говорим си за какво ли не, но по-сериозните теми куцат. Не си говорим за най-дълбоките тайни от душевността ни, нито за проблемитете на битието. Ако гаджето го изнерви ще ми каже, но до там. Не че не би ми помогнал с каквото може когато и да е, просто не може да се каже, че сме разкрили всичко един пред друг. По-скоро ако някой ме нарани, ще го набие без да пита за подробности.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 926e6fad35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първо искам да благодаря на всички за включването и второ- добре де, жена съм... не момиче(:
До номер 6- Огромно благодаря за прекрасните думи! От сърце ти пожелавам да намериш най-страхотното момиче и да бъдеш щастлив!
Аз също знам, че приятелство между противоположни полове е възможно, винаги съм го твърдяла понеже имам много приятели момчета/мъже. Дори с тях се разбирам по-добре отколкото с индивиди от моя пол. Но доста често ме контрират с това, че винаги в такова приятелство единият иска и нещо друго, но лично аз до сега не бях попадала в такава ситуация. Точно заради това реших да споделя тук с вас :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b122864845
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Възможно е приятелството, но мъжът трябва да е доооста зрял, за да се абстрахира от сексуалното си желание, което почти винаги го има. Момичетата да не си мислят, че мъжките им приятели никога не са си ги представяли в леглото. Просто едната част от мъжете осъзнаваме, че жени много, а приятели малко и си преценяваме кое е по-ценното.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5989806a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   'Но някак си това остана в съзнанието ми... искрено се надявам скоро да избледнее.... "

Не е в съзнанието ти, а подсъзнанието ти. Примири се с това. Няма да избледнее. Зарежи приятеля си и се хвани с него. Той е човека на живота ти.

И аз така - бяхме с едно момиче приятели. Даже и гаджета съм имал докато бяхме заедно и тя ми е давала съвети за тях... все едно ми е сестра.
Един ден се наведе над една чешмичка да пие вода, а беше с къса пола. Оттогава започнах да я гледам по друг начин и от ден на ден откривах колко била е красива всъщност.
Момичето не е голяма красавица за другите, но аз започнах да я харесвам. Беше девствена. Аз й бях първия. Имахме бурна връзка от 4 години след това. Човека който винаги съм обичал и все още обичам. Продължаваме да се виждаме и тя е човека на когото имам безрезервно доверие за всичко. Както и тя на мен.
Разделихме се заради ръста. Тя беше 183, а аз 170. В началото не мислехме че ще е проблем, но след толкова години се оказа такъв. Нещата започнаха да вървят към сватба, а майка й понеже не искаше нисък зет почна да налива. Не се разделихе заради майка й разбира се, но това беше решаващо доста.

Както и да е. Приятелство между мъже и жени които все още не са правили секс НИКОГА не може да има. ВИНАГИ един от двамата е искал другия. Може би подсъзнателно, но е било така. Обикновено ако е дълго време приятелството (над 5 години) винаги единия е искал да спи с другия, а след това ролите са се сменили.

Приятелство може да има само след това, след като са правили секс. В момента тази моята приятелка мога да я гледам как я чукат 3ма и не само че няма да ми трепне окото(случвало ми се е нещо подобно), но и ще се радвам за нея. Тя все още леко ме ревнува, но знае че и аз имам право на щастие.

Като съвет мога да ти дам следното:
Събери си мислите и реши на кой имаш по голямо доверие. На приятеля си или гаджето си? Отиди/остани след това.

Пожелавам ти смелост!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bc302f533f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Приятелството между мъж и жена е толкова реално, колкото външната политика на Зимбабве., говори се, че го има, но реалността е друга. Ако приемем, че има такова приятелство, то е твърде условно, защото между двата пола има сексуално напрежение, на което му трябва само клечка кибрит да се възпламени. Аз например съм на 32 години и смея да твърдя на базата на житейски опит, че такова приятелство почти не се среща. Изключенията, както знаем потвърждават правилото. Аз например не подържам близки приятелски отношения с жени. В контактите ми с жени подчертавам, че не сме и не можем да бъдем кой знае какви приятели. За да съм приятел с някой, то трябва да мога да се напия с него и да спим на едно легло без да си налитаме. С мъж, това е е факт, но с жена не съм сигурен. Няма как да отида с "приятелка" на плаж да речем или пък да спим в едно легло без да ми стане, особено ако жената е хубава.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0e3d164121
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   9,е приятел не беше ли именно това да си казваме проблемите и да си помагаме или да определяме някоя за определено нещо и след това и двамата да я минем.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 46cb35774b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Разбира се че е възможно!!!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 926e6fad35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравейте, пак е Авторката. Номер 5 и други също писаха, че им е интересно как ще се развият нещата и отношенията с въпросното момче. Ето, че се засякохме пак, аз лично бях доста притеснена в началото какво ли ще е отношението му. Но през цялото време се държа много мило, усмихваше се и всичко си беше супер... дори беше доста по- мил от преди( поне на мен така ми се стори).
А колкото до съветите да съм с него, смятам че не е правилно това и нямам такива намерения... не че не е страшно готин и не ми харесва, но нека не се поддаваме на първичните инстинкти :)
Благодаря на всички включили се в темата ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker