Как да свалям кифли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да свалям кифли?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 4943 пъти
Понеже видях тука една тема "Как да си намеря богат мъж" (за съжаление поста няма резултат за момичето). Та реших и аз да се сложа.

Много хора казват "имал хубава кола" и ги свалял. Добре де докато бях в БГ имах БМВ и никоя не ми се е лепяла. Вземах и прилична заплата - също. В някакви определени кръгове ли трябва да се движа, какво е не разбирам. Тялото ми също не е зле, но във фитнеса така или иначе има малко момичета с хубави тела, а тези които ги имат са там или с ревнивите си мъже или с някакви също толкова ревниви мутрагени.

Дайте акъл, къде и как да ги търся такива. Нямам нищо против да поддържам масрафа по излизанията, стига момичето да не се държи като просякиня, още от първия път.

И не, никога не съм бил привърженик на това да й купя питие в чалгатеката още като се запознаваме. Твърде просташко е за мен, поне не това.

О да, разбира се излишно е да споменавам за четенето на морал от ваша страна. Очаквам само ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ. Особено от момичетата.

п. с. Говоря за София. Скоро се прибирам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 427a02a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами категорията „кифла“ е малко размито понятие. Много често хората лепкат такъв етикет на всяка по-хубава и поддържана жена навън.
Като цяло обаче жената си е жена. Няма кифла, няма принцеса - всяка жена се чувства отблъсната от несигурността у един мъж. Жените като цяло харесваме уверени в себе си мъже със самочувствие. Мъжете с пари, власт и успех в кариерата по-често просто излъчват увереност и самочувствие и това привлича. Самите пари, коли и така нататък са само вид атрибут и дори да се облечеш в тях не могат да ти дадат излъчването, което привлича жените.
BMW-то само по себе си не привлича жената, а човекът, който го кара.
Ще се учудиш, но има много мъже, които нямат много пари, а са просто доволни с живота си, с професията си и успеха си в живота, които излъчват това, което търсим жените. Освен това има доста жени, които си падат просто по мъже с чувство за хумор, богата обща култура - мъже, с които има какво да си кажеш и дори има „кифли“, които с начина си на обличане сами по себе си прикриват своята несигурност и комплекси, а са си съвсем нормални момичета. (нещо като да си купиш BMW 3-ка на старо)

Ти не търсиш „кифла“, а проститутка според мен или държанка. Опитай в интернет - има много такива профили!

Значи не парите, властта, колите ви правят интересни за жените, а причинно-следствената връзка е обратна - уверените в себе си мъже, мъжете със самочувствие са просто по-успели в живота и достигат до власт и пари, но не можеш да изсипеш в скута на някой комплексар пари и да си мислиш, че от ден 1 ще почнат да ти се лепят жените
Дори женитте „кифли“ не са толкова глупави.
И друго ми е интересно - откъде-накъде реши, че огледалният женски образ на богатият и успял мъж е жената-кифла?

От жени-кифли са интересни само за хора като теб - младежи без особен опит, мъже от работническата класа, мъже, които консумират много порно и имат нереалистична представа за жените, мъже със съмнителни вкусове.

Богатите и успялите мъже търсят подобни на тях жени, а за да успееш в този живот ти трябва повече от изрусени екстенншъни, силиконки и къса пола и БМW, така че ще трябва да откриеш още една тема, за да е подобна на твоята, но насочена към нежния пол

„Как да свалим примитивен мъж с БМW 3-ка“.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 00adb249d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А за какво ти е да се занимаваш с кифла? Ако говорим за типичните кифли, тези подържаните те винаги гледат мъжете с повече пари. Те търсят влиятелни мъже, ако ти пусне от този тип жена ще е веднъж и само ако я привличаш визуално, но за сексуална връзка просто забрави тя няма да има време и възможност да се занимава с теб. Тя така си поддържа живота от това че задоволява нуждите на някой чичка мислиш ли че би рискувала за да ти стане държанка. Можеш да опиташ с някоя к. рва, но аз не ти го препоръчвам тъй като не се знае с какви мъже ходи и по колко човека върти на веднъж. Пробвай се на някое по хубавко момиче средно ниво, с кифлите ще си изгубиш времето, дори можеш да си навлечеш неприятности защото те не остават свободни за дълго.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 362aa792ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами номер 1 си е казал всичко. Обаче греши за едно нещо:кифлите НЕ СА просттитутки, проститутките духат за пари, а кифлите изкопчват парите по по-хитър начин, като се Вкопчват за някой млад, богаташки син, или за стар бизнесмен, все пак си имат някакво достойнство и няма да се унижават така, освен ако не е съвсем наложително-аз им се възхищавам за това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 427a02a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   от 1 до 5
Не съм казвала, че „кифлите“ са били проститутки, а казах да се пробва Авторът с проститутка.
Изобщо категорията „кифла“ за мен е доста размито и неясно понятие. Чувала съм фрустрирани мъже да наричат съвсем нормални, но малко по-засукани момичета така, но и много завистливи жени да наричат по-хубавите от тях „кифли“.
Противно на мнението на хора като Автора просто не можеш да си купиш благоразположението на жените с BMW и черпеници - поне не на хубавите жени - кифли или не.
От таква неща може би се впечатляват някои наивни, млади момичета от село, но пък те не са накифлени, а са скромно облечени и нямат пари за екстеншъни.

Жените, които ти описваш, номер 5, са чисто и просто държанки. Имало ги е, има ги и ще ги има винаги във всяко едно общество, култура и така нататък - дискретни или явни. У нас малко по-явно стават нещата, защото богатите примитивни мъже обичат да показват такива жени като украса, но и на Запад има такива жени, но по-дискретно и по-стилно, но е същото в крайна сметка. Такива жени се „ловят“ с подаръци и то сериозни подаръци като бижута, почивки в чужбина, скъпи дрехи, обувки и чанти, а не се ловят с простото ти присъствие и засукана кола като подаръците искат дори предварително, а след като скъсаш с такава „държанка“ трябва да ѝ купиш скъпо бижу, дори диамант, за да си гарантираш нейната дискретност и да спре да ти досажда. И говоря за подаръци за няколко хиляди, дори за коли и апартаменти, за чанти за 3-5000 лв и така нататък Къде си тръгнал с две думи ти? Потенциелните държанки могат да преценят веднага твоя потенциал като "sugar daddy" ...или липсата на такъв. Не е достатачно просто да паркираш някаква кола пред някакво заведение и да купиш един коктейл. Тези жени са на лов - те преценяват колко струват и подметките на обувките ти, часовника, фризьора ти и дори гащите ти знаят колко струват, знаят колко лимит имат кредитните ти карти по цвета им, знаят къде живееш и кой си - забрави.

Обаче не всяка хубава, поддържана жена е кифла или държанка и обратното - има доста кифли, които са дори богати момичета.. Може би от тук идва разочарованието на Автора.
Лично аз познавам само една истинска кифла, която има само контене, парцалки, гримчета, екстеншъни, селфита и партита в главата, но тя е дъщеря на милионер и не се впечатлява от БМW-та и всяка втора дума ѝ е „тати“.
Има обаче много момичета, особено млади момичета, които експериментират със стилове, гримове, дрехи и търсят себе си в различни стилове и вие ги слагате в категорията „кифла“, а всъщност са си нормални момичета, които се „лелчат“ (така го наричахме навремето) и просто търсят своята женственост и стил. Някъде на 22-25 г. този период свършва и същите „кифли“ се превръщат в любящи млади майки и съпруги, така че още от самото начало са били грешните жени за хора като Автора и не е чудно, че остава с пръст в устата - той е възможно изобщо да не е свалял „кифли“, а някакви момиченца.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 26b88a64a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №1, " Много често хората лепкат такъв етикет на всяка по-хубава и поддържана жена навън. " - №1, малка корекция, тунингована не значи красива, поддържана не значи стилна, просто са накипрени като проститутки и най важното, кифлата е безмозъчно същество, което признава само парите. Навремето ги наричахме компаньонки, сега по галено-кифли. Автора пита къде да ги търси, как къде, в дискотеките и баровете най вече. Ако ги търси в библиотеките, там няма да ги срещне.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c1e93c118d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Имаш всичко нужно за кифлите, направо си създаден за тях, преоткрийте се взаимно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8335dfe61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И за какво ти е изобщо да го правиш?
Все едно да питаш: "Как да оберем просяк? " или "Как да убием умрял? " или нещо подобно!
Сваляй стойностни жени да те видим...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c9314ac134
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хехе. С едно БМВ и "прилична заплата" не си за София. Можеш да ги ловиш в Студентски по дискотеките, но и там няма да можеш лесно да си хванеш качествена кифла, а някакви втори цедки само. Човек, тук сме България, а не Швеция. Дори и кифлите искат мъжете да направят първата крачка и да се постараят малко. Единиците, които сами идват да ти скочат на х-я, могат да ти докарат бая високи сметки за кожновенерически. Очевидно още не си стигнал достатъчен стандарт, защото със заплата манекенки не се ловят. Стига за ниски изрусени трътли. Ако те устройва - Студентски.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 02ecd0d76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кифлата е неофициално призната проститутка и съставлява над 90% от младото женско население на Република България.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fc3a574e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И какво лошо има да си дъщеря на милионер, да разполагаш с пари, които ти се полагат законово по рождение и да се гордееш с татко си, който е имал интелекта и мотивацията да ги направи ?

Ся само бедните да не почнат пак да се обясняват, че парите разваляли, че да не ги пратим в темите за бедняшките комплекси и страхове...

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b71f84e3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Искаш да си хващаш кифли?
Имаш ли поне малко самоуважение?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 19681108c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Всичко е много относително авторе. Познавам момчета без една стотинка, които излизат и спят с много красиви жени.

Узунов

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 50d8f74201
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Момичето, от коментар 1 изглежда доста задълбочено расъждава, има своя позиция, с такива хора може да се води конструктивен диалог. :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 788a05d5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Темaтa ме рaзсмя. Aми виж сегa, според мен трябвa дa ходиш по по-елитни дискотеки. Еднa кифлa не би се влaчилa по квaртaлни кръчми. Отивaш в клубa издокaрaн, с мaркови дрехи. Нaбелязвaш обектa и прaво при нея. Прaви и комплименти-колко е секси, кaкви хубaви очи, косa и т. н. Говори зa себе си, кaто споменaвaш твоите мaтериaлни ценности. Бъди кaвaлер.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a234720869
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   И защо очакваш "практически съвети" и то от момичета?
Сигурен съм, че ще получиш много "практически съвети" от жени. На жените е присъща голяма бъбривост в комбинация с вътрешната убеденост, че много разбират от взаимоотношения и връзки! Комбинацията от тези 2 фактора неминуемо ще доведе до десетки ако не стотици мнения. Но нека те попитам нещо:
1.Какъв практичен опит имат въпросните жени?
2.Колко пъти са ухажвали друга жена?
3.Колко пъти са флиртували с друга жена?
4.Колко пъти жена им е разбивала сърцето?
Изобщо, какво знаят за жените от личен опит с други жени с които са имали романтични и интимни отношения?

Ако се окаже, че някоя жена има отговори на всички тези въпроси тогава я послушай. Но ако се окаже, че въпросната жена се смята за голям експерт но всичко което знае е продиктувано от собствен опит и то забележи не с жени а с мъже, или е прочетено в книги, списания и прочее популярна литература или пък е споделено в разговори между приятелки ..... тогава, каква е ползата от тази информация?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6037993790
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Нека да перефразирам номер 1. Парите, колите, луксозни вещи са само платформата, с която уверените (99 % в случая по-заможни) мъже се открояват. Следователно бъди уверен със самочувствие.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0f66619bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   15 знаем, че си падаш по над 80 годишни, съответно мнението ти не е много обективно на това което другите харесват.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 68b76c106d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Автора е.
Пропускам всички празни коментари, моля да няма сърдити.
-------------------------------
Но19, силно ме заинтригува поста ти. Момиче ли си?
Я дай един примерен диалог? Ти в коя дискотека би отишла? Маркови дрехи, какви? Модерен парфюм напоследък? Нещо което на теб би ти направило впечатление?

Благодаря за отговора!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9f1fef515a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Автора е.
Пропускам всички празни коментари, моля да няма сърдити.
-------------------------------
Но19, силно ме заинтригува поста ти. Момиче ли си?
Я дай един примерен диалог? Ти в коя дискотека би отишла? Маркови дрехи, какви? Модерен парфюм напоследък? Нещо което на теб би ти направило впечатление?

Благодаря за отговора!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 427a02a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   н 7, не съм съгласна с теб, защото дори аз съм била определяна като „кифла“, а аз нямам нищо „тюнинговано“ по себе си и се обличам нормално ако няма повод. Работя в сферата на строителството, ходя по строежи и дори не нося токчета, но им стига на някои хора руса коса, хубава фигура, големи ЕСТЕСТВЕНИ гърди, хубава кола, за да си „кифла“. Аз дори не знаех какво значи тази дума, но я чух зад гърба си и срам-несрам питах адвоката си какво значи.
Затова не бързайте много да лепкате етикети.
Имам братовчедки на 16-18 г. от село, които са скромни момичета, но природно красиви, светли сме нашия род, високи, слаби и пак са „кифли“. Моята доведена дъщеря е на 17 г. и като излиза някъде се издокарва. Има си приятелка, с която се въртят 2-4 часа из къщи, сменят дрехи, гримове, коси си правят, лакове - женски му работи, смеят се и си говорят за техни неща - излизат после за 1-2 часа и това е. „Лелченето“ им е 5 часа понякога и излизат за 1-2. Приятели и двете са нямали, пият по чаша вино, учат се добре, не пушат. Какви „кифли“ са те, но на 100% съм сигурна, че ако ги видите вие в дискотеката или на улицата ще им лепнете етикета.
Просто винаги е било така - и преди 15 г. сме се киприли, но това дори не е заради мъжете, а си е женска някаква фаза, през която минават почти всички момичета до 20-25 г. и особено до 21-22 г. Момичето търси жената в себе си. Дори майките ви са се киприли навремето. Интересното е, че повечето действително така откриваме стила, който ни харесва и оставаме при него цял живот. Затова и бабичките навън носят някаква мода от преди 70 г., майките ви сигурно са в 90те, така както майка ми без да иска е в 80-те.
Оставете момиченцата на мира. Не всяка засукана жена навън е „кифла“, а проститутките и без това не ходят накифлени на улицата - на тях до такава степен им е писнало от кифлене, че ще ги видите с дънки в нормалния живот.
Тюнингованите жени пък с пластичните операции не са кифли, а MILF. Това са бивши вече съпруги или държанки, които са събрали пари за скъпите процедури. Една млада жена няма първо средствата за такива процедури. Често ви се струва, че еди коя си е тюнингована, но в 99% от случаите просто става дума за естествено хубави момичета.
Във VIP-а на вървежните дискотеки обаче ще намерите „тюнингованите“ бивши, но кифли? Те са всичките над 30-35 г. и там си пробвайте късмета, но трябва да имате действително пари, защото издръжката и тюнингът на такава една жена са скъпи

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 19d3b72106
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ледена КралицО, престани да наливаш по понятието "кифла" ами земи помогни на автора. Как не те мързи да пишеш не знам. Прави ми и впечатление и нескромноста ти напоследък. Моля те!

Едно пояснение MILF=Mother I'd Like to Fuck. Това няма нищо общо с пластичните операции и тн. Това си е мъжки фетиш към маменцата, по възрастни от тях. Но нека не се отклоняваме от темата моля!

М. В.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 427a02a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   M. B. Aми аз в първия си коментар се пробвах да помогна на Автора - „кифли“ или не се „свалят“ като всяка друга жена. По принцип жените си падаме по мъже със самочувствие, които знаят какво искат от живота, в мир са със себе си и го излъчват. Кифлата тук не е различна от нормалното момиче. Несигурният мъж, колебаещият се или този, който чака жената да направи първата крачка нямат никакъв шанс при какъвто и да е било жени.
Не е достатачно значи да паркираш БМW-то пред заведението, а трябв да имаш самочувствие. Ако колата помага и ти дава такова самочувствие, това е добре, но не можеш само с кола, дебела пачка да привлечеш вниманието на жените.
Кифлата пак казвам е просто жена. Тя търси като всяка друга жена внимание, да бъде желана, уважавана и разбирана. Ако не я харесваш и имаш пренебрежително отношение, то тя ще го усети и ще ти бие шута. Внимание - гледай „кифлата“ да не е с господин, че можеш да си изпатиш. Сваляй само свободни жени!
Освен това „кифлата“ е често в женска компания или в друга голяма компания. Намери някакъв начин да се „присламчиш“ към тази компания. Посещавай заведения, в които ходят повече жени - колкото и да харесваш Метал или Техно, ти ще трябва да се прежалиш и да отидеш на чалгатека. Там си запази сапаре във VIP-а, поръчай бутилка Bombay Sapphire и много тоник и RedBull с много чаши и кани кокошчиците - все някоя ще ти „пусне“ ако това ти е целта, но трябва просто да излъчваш сигурност в себе си, увереност и самочувствие.
Облечи се също добре и заложи на сигурното - черни дънки с бяла риза, целият в черно или дори прилепнал черен костюм с черна или бяла риза, хубави обувки, часовник, посети фризьора си и си купи хубав парфюм - примерно на Hugo Boss старата серия е доста намалена вече, а ухае доста добре.
Ако не ти се дават 150-200 лв. за парфюм отиди до Рефан и се довери на продавачките. Там имат реплики на всички хубави мъжки парфюми, може да са от по-старите серии, но продавачките там знаят какво обичат жените.
Ако не ти се ходи по чалгатеки просто избери някакъв коктейл-клуб, който е вървежен сред жените в твоя град и с добре изглеждащи и нахакани приятели пак вземете някаква VIP маса и останалото си го знаеш - бутилка скъп алкохол, скъпи дрехи (задължително ризата от италиански магазин да е slim fit и поне за 100 лв., дънките също да са маркови ако нямаш пари за марков костюм не носи костюм! G-Star дънки или друга някаква марка - там не пести също.
Обувките да са също скъпи - минимум 250 лв, ама МИНИМУМ, а часовник ако не можеш да си позволиш над 3000 лв. вземи от новите Smart часовници или добре изглеждащи и оригинални часовници на добра цена са Casio, но не от спортните серии, моля! До 500 лв. ще си намериш чудесен часовник. Внимавай с бельото и чорапите!

Успех

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a234720869
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз съм номер 20. Казах ти, че ще получиш много съвети. Сега чакаме да ги пробваш и да кажеш дали работят:-)
Защото ако не работят, язък за мастилото дето изхабиха:-)
То не бяха БМВ-та, дискотеки, редбули, обувки... накрая стигнахме до чорапите и часовника:-)
Значи да знаеш, че ако отидеш на плажа няма да може да свалиш мацка, защото сигурно ще си бос. Пък те милите много държат на марковите чорапи:-)
Ако искаш да ти услужа с моя часовник. Много му се лепят мацките:-)

P. S. Ако спреш да слушаш уважаемите дами може и да намериш верния път:-)

Поздрави
Т. Н.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6a31924f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   29, Автора е, Обичам те!
Now we are talkin'!
Точно това е, което търсех. Нямаш си на представа колко съм ти благодарен!
3000 не бил дал за часовник, но в другите категории се вписвам.
Съжалявам че ви звуча като глупендер, особено на Т. Н.
И да, ще пробвам и докладвам тука до няколко месеца!
Поздрави на всички!

п. п. Ако имате други подобни идеи моля да споделите! Много ще се зарадвам и на примерни диалози!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 50d8f74201
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз съм н. 16, нека н. 1 бъде любезна и да отговори.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 427a02a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   от 1 до 16 - ами аз в коментар 27/ 29 отговорих на точните въпроси на Автора.
Какво повече да пиша освен да му кажа да не си поставя такива глупави цели.
Който бърка в огнището, той се пари.
Съветвам Автора да не се занимава с жени-„кифли“. Като под „кифла“ имам в предвид действително повърхностна, накифлена жена,която няма много акъл в главата и мисли само за парти, добро прекарване, да хване някой sugar daddy, какво ще си облече и как ще се нагримира.
Според мен всяка инвестиция в свалянето на такъв вид жени е напразно изхарчени пари и най-вече - време. Ще си губиш времето с кухи жени и винаги ще си сам. Дори не мисля, че сексът е кой-знае колко хубав с подобна жена, защото тя е егоист и често под лъскавата опаковка ще намериш една непохватна, себична любовница, която никога няма да знаеш дали е с теб заради теб или в най-сюблимните моменти мисли за подаръците ти.

Но дори да не сваляте кифли, скъпи мъже, инвестирайте в спретнато облекло, в добре пасващи дрехи, добре изработени и от добри материали. Не е нужно да се ръсите за големи марки, но няколко хубави ризи и един-два хубави костюма трябва да са в гардероба на всеки мъж. Съветът ми е да отидете при шивач - ризи има в хубава кройка от италианските марки, включително на промоция и под 50 лв., но костюм ако не можете да си позволите от BOSS или друга марка (минимум 2500 лв. са тези костюми), по-добре отидете на шивач, изберете хубава материя и ще знаете, че е добре скроен и по вас. Същото се отнася и за обувките и да - внимавайте с чорапите - да са черни при черен костюм, тъмно сини при тъмно син костюм, тъмно кафяви при кафеникав костюм и така нататък и забравете за шарените чорапи, макар че по-екстравагантните мъже ги носят, но това са сигурни в стила си мъже. Купете си хубави слънчеви очила. Не купувайте реплики - личи си.
За часовник вече не е необходимо да давате много пари, един smart wach е напълно легитимен, но и вижте Casio какво предлагат, защото са стилни часовници на ниска цена.
Не носете изобщо часовник ако не можете да си позволите стилен такъв.
Ако не искате да носите костюми си купете маркови, добре стоящи дънки и марково сако - едно черно, едно сиво, едно тъмно синьо 5 хубави италиански ризи - пазарете се за цената ако ги взимате на веднъж. Също у нас има фабрики за такива ризи и не рядко имат фирмени магазини или шивачките изнасят излишни бройки като „брак“ и продават на частно. Така дори BOSS костюми изтичат от такива фабрики, защото ги шият у нас.
Вземете си естествено черно кожено яке или друго стилно яке -има тук много голям избор.
За колата - не е нужно да е скъпа кола, но гледайте да е чисто, да е поддържано вътре и ако можете да си го позволите дайде да ви направят кожен салон. До 5000 лв. можете да си вземете някой jung timer, някой Мерцедес от 80-те да кажем или някаква друга интересна кола и пак да сте интересни. Докажете стил, познание.
Не купувайте BMW 3-ка и VW Голф, Мерцедес C класа - моля ви!

И пак предупреждавам - не се занимавайте с кифли. Ще се опарите. По принцип елементарните хора са примитивни и това ги прави жестоки. Такава една кифла не мисли много-много и ако подпали може да ви нарани жестоко - стига да пусне някакъв гаден слух за вас, да ви изнуди с нещо - може да стигне до крайности, защото кифлата акъл няма - тя се води от емоциите, което означава, че може да ви изневери от емоция, но може да ви обвини в изнасилване примерно ако искате да се оттървете от нея, да стигне до всякакви крайности, защото няма какво да губи - тя има само външността си и иска да извлече макс капитал от това. Кифлите са за мъже, които могат да ги контролират и могат да ги издържат без това да се отрази на стандарта им. При скъсване с „кифла“ се купува много скъп подарък - бижу, кола, дори апартамент, за да си натиска парцалите.

Няма да ви пожелая успех, защото се надявам да се вразумите и да не си харчите парите и житейското време с кифли!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c29891be6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Така значи, както беше писал някой по-нагоре, НИЕ ЖЕНИТЕ не излизаме с посредствени мъже, не защото искаме някой да ни купува питиета или да кара бмв 1998 год. ,
Лично при мен е ето така :
- харесвам самоуверени мъже, които си знаят мястото
-мъже, които са с възможности по-големи от мойте ПО ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЧЕ колкото и пъти да съм излизала с други, те след известно време се чувстват неудобно с мен, защото си позволявам повече лукс, а те искат да са тези, които да разполагат с пари/коли и прочие..
-не, не съм кифла, не приемам водки и уискита и разни жалки опити за свалка
-не, не се разголвам, напротив - не се обличам предизвикателно, а изискано, поддържам се, получавам внимание от много мъже

Една историйка - 2 месеца излизах с един господин, с претенции до небето - възможности - нула. Постоянно в главата му бяха някакви мерцедеси и коли.. Видим някоя хубава кола и той започва с избиването на комплекси - махай я тая кола, нищо не струва, не е добра... а самия той караше VW golf 2.. Разбира се и комплексите му се хвърлиха и върху мен и едва ли не се опитваше да ме смачка психически и да се чувствам зле..
Просто са жалки такива като него, не заради колата/парите или каквото и да е, а заради това, че имат това ТЪПО САМОЧУВСТВИЕ ДО НЕБЕТО, С ЛИПСВАЩО ПОКРИТИЕ.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 00adb249d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Авторе, a на теб за какво ти е кифла, за гадже ли си търсиш, като за на сериозно?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3e0fe83e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   КралицО, Евала ти правя честно!
Следващия път ако си спестиш и морала от поста, няма да имаш грешка. Но ето СЕГА си пример за умна жена! Твоя пост е най-стойностния който съм чел въобще тук.
Отговрила си ясно и конкретно на ФУНДАМЕНТАЛЕН въпрос, който терзае много момчета в наше време!

Хайде момчета, дружно кажете Благодаря на красивата дама, която така добре се е постарала да помогне!
-----------------
За морала... хора, спрете се! Спрете да сте такива гнусни българи, дето вечно съдят другите. Бъдете най накрая толерантни ХОРА! Това е все едно "защо хората имигрират в Русия? ", "защо хората пътуват на стоп? ", "защо мацките си правят селфита? ".... "защо някой свалят само кифли"... Ами всеки си има фетиш, някой обича да се гаври с кифлите, други обичат да се гаврят с тях, трети го обичат анално....
Оставете другите да си вършат грешките най-накрая, мамка му...
---------------
Т. Н., липсваше ми човече, къде се изгуби? Май не пишеш напоследък, омръзна ли ти?

М. В.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 427a02a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   М. В. - Аз не съм моралистка, а просто си предупреждавам от опастностите. То е като чашката кафе в Макдоналдс - писали са хората, че пари и ти ако си тъп и си опариш езика - не е тяхна отговорност.
Какво лошо обаче има в морала? Без морални граници щеше да настъпи абсолютен хаос в обществото и щяхме да се бием с бухалки по кратуните като в каменната ера. Едно е обаче морал, друго е еснафщина и ограниченост. Не е неморално да сваляш или да ходиш с жена „кифла“ или държанка, стига да знаеш правилата на играта, но после не занимавай обществото с глупавите си проблеми.
За мен е неморална само насилствената проституция и тази под 18 г.. Там, където двама възрастни имат акъл да решават, си е тяхна работа.
Аз приемам различното, включително еднополовите двойки и така нататък, но това не ми пречи да съм консервативен човек и да вярвам и живея традиционния модел за семейство. Колкото и да не ви се вярва - повечето жени навън тайно за това си мечтаят - дори кифлите - семейство, бъдеще с един мъж.
Много често биват обвинявани жените в „меркантилност“ и много мъже мислят, че могат с пари и подаръци да си купят жена. Далеч обаче сте от истината. Жената, дори жената-кифла, има просто нужда от сигурност, стабилност и внимание, любов. Често жените се лъжат в преценката си и тръгват с абсолютни лъжци и нещастници, но които са успяли да ги примамят точно с обещанието за тези три-четири неща - СТАБИЛНОСТ, СИГУРНОСТ, ЛЮБОВ, ВНИМАНИЕ, ОБЩО БЪДЕЩЕ.
Затова и по-ограничените жени гледат неща като коли и дебелината на портмонето ви, но колкото по-образована и успяла е жената срещу вас, толкова по-трудно ще стане да я убедите, че предлагате горните неща в действителност - примерно една образована жена няма да има против вашата стара таратайка ако вижда, че вие мислите в перспектива и за бъдещето - примерно инвестирате в обрзованието си, ремонтирате апартамента си или събирате за свое жилище. Умната жена ще гледа зад елементарната повърхност и пак ще ви преценява - имате ли амбиции, имате ли изгледи за кариера, работливи ли сте, дисциплинирани ли сте, каква квалификация имате, от какво семейство идвате и така нататък - и всички тези преценки с една единствена цел - да изберем най-добрия баща за своите деца.
Просто елементарните „кифли“ не са в състояние на по-дълбок анализ и затова се доверяват на очите си и на ушите си. Лесни са за лъгане с две думи. Така са се лъгали винаги примитивните хора - от индианците са купували огромни територии със... стъклени камъчета и цял Манхатън е купен от холандците за 24 долара от местното индианско племе.

Аз ако бях мъж никога не бих се занимавал с кифла - прекалено лесна цел е няма предизвикателство.
Евтиното накрая все излиза по-скъпо, а „кифлата“ е евтина жена.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 50d8f74201
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Номер 1 Възхитен съм от теб :), бих си общувал с теб, ако те познавах.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e7abbb5e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Не разбирам защо държиш на кифли? Сигурно под кифли се разбират издокарани мадами, които не работят, а само се грижат за външния си вид. Това е играчка за хора с много пари, които са ги изкарали лесно. По презумпция в България това са криминални типове или, например, футболисти. Затова е и тази показност. Един човек, който е работил за парите си не би ги изхвърлил за един фалшив блясък. Не искам да те засегна, но ако имаше толкова пари, едва ли щеше да задаваш въпроси в интернет. Истинските играчи не питат кога и как. Съветите могат да ти донесат малко полза. С жените всеки се учи сам, просто няма как да е по друг начин.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9f1fef515a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Автора е

Но39, не, не ти не разбираш наистина. Тука говорим за глобален проблем. Жените НАИСТИНА не виждат кога един мъж е стойностен. Бях такъв вече 35 години.... ами не, уморих се да чакам да ме забелязват. Ти може и да ги виждаш стойностните, но са малцина тези жени които го правят.
Ето аз например карам s60, парфюм на Диор, дрехите ми са за 500лв, верно е бижута и часовници не нося. Но българката това не би го забелязала. В БГ ме хресват разни жени, които даже и тялото не искат да си стегнат и са разплути. Ами не, и аз си имам самоуважението. Вложил съм много, ходя на фитнес редовно, знам 4 езика, вземам прилична заплата и съм инвестирал в бъдещето си много. Какво ще ми даде таз разплутата, дето я мързи... поне естествено красива да беше.
Да ама като отида да се запозная с някое хубаво момиче и ме гледат с презрение и обръщат глава.... а тя даже освен красота, няма друго, сигурен съм. Сигурно е продавачка във Фантастико за 600лв и се надява на подаръци, че да може да си позволи да се гримира и облече.
Докато бях в БГ това ми се случваше всеки път като излизах на клуб. На вечер се опитвах да се запозная с 2-3, докато се изхабя емоционално и се прибера фурстриран. Всеки път едно и също... с години вече така. Нека да отбележа че и пиян съм пробвал и трезвен съм пробвал(повечето пъти) и добре облечен и лошо облечен и на чалгатеки, и на техно партита и на рок клубове. И затова го пускам тоз пост, щото май не върша нещо както трябва.
Досега съм имал успех само с една така - в Ревю. Излязохме на следващия ден. Първите й въпроси бяха какво работя, както и не пропусна да ми намекне, че има нужда от спонсор за изкуствени цици. Наистина си беше кифла, а аз се държах кавалерски и я изпуснах, повече не ми се обади. За следващия път ще знам обаче...

Тука където съм(в чужбина) много жени ме харесват и го показват. В момента си имам секс дружка, която в клуба сама даже дойде да ме сваля, още първия път като излязох. Напълно порядъчно момиче, работи в един университет и няма нищо "кифленско" в нея, въпреки че сме само приятели с екстри. Имах и една колежка "кифла" дето дори и тя ме харесваше. Имам 3 приятелки, с които излизам и до два дни съм почти убеден че едната от ще ми е второ гадже дори. Така че, щом тук се получава, значи проблема не е в мен и с това мисля да прекратя всички дискусии за в бъдеще на тема "мъже/жени"


Имам приятели които работят за по 3000-4000лв заплата, програмисти и ИТ специалисти. В България. МНОГО такива познавам, някои от тях са девствени, на по 25. Ето един онзи ден избяга в Ю. Корея. Сигурно вече пръска от секс корейките. Тези хора имат невероятно бъдеще пред себе си и съм сигурен, че могат да дават достатъчно внимание на една жена.
Така че спри да ги ръсиш тия за кифлите, и да предупреждаваш, просто няма смисъл, - българския мъж в България е неоценен и ние сме в безизходица, така че опираме до кифлите, нямаме много друг избор.

Айде спирам да говоря, щото ще предизвикам спорове.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e7abbb5e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Предполагам, че под "кифли" имаш предвид всички по-издокарани мадами в дискотека или клуб. Ами, съвети има много по форуми, български и чуждестранни. Но основното е какво правиш ти лично. Или с други думи, в тези неща човек сам се научава. Трудно някой ще ти прелее ум и ще те направи експерт.

В случай, че се целиш в разни чалга певици и манекенки, това е игра за хора с адски много пари, но човек с подобно финансово положение не би задавал въпроси по интернет, а и въобще.

Казваш, че имаш БМВ - добре, но има такива по пет хиляди, има и по 205 хиляди. Не може да очакваш, че всички само теб ще търсят. Има и други със скъпи коли.

А тази персона, която се подвизава тук и е много експертна както за жени, така и за стила на мъжете, предлагам да си гледа работата. Измишльотините са за друг раздел.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 364a74c6d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   наскоро излизах с един чужденец, по-точно чужденката съм аз в страната, в която живея, а той си е местен. Излизали сме не веднъж и определено мислех, че го харесвам, даже си бях убедена. Той работи, аз уча, никога не съм го карала да ми плаща нищо, но понякога се е случвало, както се е случвало и аз да платя. Последният път, обаче, излизахме и той плати вечерята в заведението като преди това ми каза "аз ще платя, а ти ще ми дадеш кеш, става ли? , казах, че няма проблем, но в страната всичко може да се плаща с карта и аз нямам кеш, така, че се наложи да търсим банкомат. В момента, в който изтеглих парите, той ми беше казал, че трябва да му дам около 13 единици от валутата и когато му подадох банкнотата от 10 такива, я дръпна от ръката ми, все едно подадох храна на мега гладен човек, даже беше леко грубо и бая грозно и после му дадох остатъка. Мда, не е длъжен да ми плаща каквото и да било, но точно този момент на държание, изпари всякакво желание за каквото и да било с този човек. Все едно някой плесна с ръце и ме събуди от състояние на транс :D

така, че подобно държание отблъсква.. поне мен.. има 100 начина да кажеш, че искаш да си разделите сметката по нормален начин, не с простотия.. и те така :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fda8f0fc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Авторе, искам да те попитам как така се определи за свестен? Често хората имат нереална представа за себе си. Всеки си казва как той е най-свестния, най-добрият приятел, най-добрият любовник, най-добрият родител. Изобщо най-най. А, после мрънкаме, че еди кой си ни недооценил, че някой си ни е прецакал с нещо si. Казваме си "Те истински хора не останаха. " ; "Те не ме заслужават". И други подобни. А, всъщност, дори и тези, които така са ни "прецакали", и те за себе си казват, че те са най-най. Тогава, от къде идват тези лоши хора, които вършат злини на "истинските, стойностни хора"? Не знам дали ме разбра, но това, че имаш хубава работа, че не излизаш от фитнеса и имаш някакви пари, не те прави чак толкова стойностен. Да бъдеш човек, не се равнява на това колко пари имаш и колко си поддържан и красив. Самите ти изказвания, че те харесват само "разплути" момичета, които "поне естествено красиви да бяха" доказва всъщност колко струваш. Ами, нали след като ги отрежеш и тези момичета ще тръгнат да реват по форумите и на приятелките си, как стойностни мъже нямало, как всички били едни и същи, и как пък все те са неодоценени. Няма лошо да имаш вкус и да се придържаш към него. Щом си хубав и атлетичен, с пари и хубаво бъдеще, ок, изисквай същото и от жената, с която ще бъдеш. Това не е проблема. Проблемът е, че ти обиждаш, злобееш срещу съвсем нормални момичета, които може би също са вложили много в бъдещето си, също имат хубава работа и пари, добри са по характер и т. н.. но просто нямат късмета да са толкова красиви и по външност. Ок, отрежи ги, но просто няма нужда от такива коментари по техен адрес. Всеки от нас е бил отрязан и рязал, но нужно ли е такава злоба, питам аз? ! В реда на нещата е да не харесаш някого, да не си допаднете, и просто да му кажеш ''Не'', но защо такива вулгарни изрази? Самото ти мислене е такова просто.

За мен стойностният човек, няма значение мъж или жена, просто изобщо не би разсъждавал по този начин. Не би и пускал подобна тема във форуми. Какво значи "Как да свалям кифли"? Ти щом такива търсиш. такива и ще намираш-празни вътрешно, какъвто си и ти (нищо лично, не държа да те обиждам). Самият факт, че си имал едно гадже, дори говори колко добра партия си ти. Повярвай, никой не бяга от хубавото. Все още има надежда за теб, просто трябва да си промениш мисленето. Ако искаш недей де, то си е за теб. Никого не обременявам със своето мнение, не си длъжен и ти да приемаш съветите ни, които между другото, ти търсиш с тази тема. Аз отношение към теб нямам. Като си пусна коментара, ще натисна хикса и това е, забравям за теб. Ще прекарам малко време с приятеля ми, след като се прибере изтощен от работа. Ще го целуна за "Здравей", ще хапнем, ще поговорим. Ще излезем да изпием 2-3 бири с приятели и ще се приберем заедно в нашия дом, където ще правим любов и ще бъдем щастливи от това, че сме заедно. Но, нито той работи за няколко хиляди лева, нито кара БМВ (дори все още книжка няма). Няма часовници и маркови дрехи, чорапите му не винаги си отиват с дрехите му, но притежава вътре в себе си, много повече, което не е измеримо в материални неща. Той за мен е стойностния човек. И в него аз съм се влюбила, не заради това, което притежава и колко изкарва, а заради отношението му към мен, към другите, заради потенциала му, и всичката доброта в него. Така че, остави свестните мъже за свестните жени, а ти гони кифлите по дискотеките. Щом си избрал тази съдба, значи такъв живот заслужаваш.

И, все пак, нищо лошо към теб. Светът е шарен. Трябва да има хора като теб, трябва да има хора и като мен. Пожелавам ти успех, а кой знае, може да намериш и момичето за теб, което ще се вписва във стандартите ти, и ти в нейните. АНяма нещо по-хубаво от това. Късмет ти желая! Дано ти провърви, най-искрено ти го желая!

Depravity

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6ce44f0668
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Така както ти чета поста имаш един основен проблем. Прекалено си умен за такъв тип жени! Ама ако чак толкова държиш да си имаш за приятелка някоя, която ще е с теб само заради парите и колата ти и която ще те зареже в мига, в който се появи някой по-богат и с по-скъпа кола, върви в някоя чалготека. Там е пълно с такива златотърсачки. Та влизаш вътре и още от вратата почваш да се държиш като голямата работа. Черпиш всички наоколо, по възможност със скъпи питиета, демонстративно размахваш телефон за поне 1 000 лева, отпред паркираш супер скъпа кола, целия си в злато... абе, държиш се като класическа мутра и няма начин да не привлечеш поне няколко такива. Само да те предупредя, тези момичета са красиви външно, но адски кухи от вътре, та не очаквай, че ще можеш с тях да водиш нормални разговори. Всичко, което ще ги интересува са скъпи дрехи, гримове, екскурзии, ама не за да видят нещо, а защото "всичките им приятелки са ходили на шопинг в Дубай! " и т. н. Обаче ако перспективата да живееш с куха лейка с много претенции не те притеснява... обясних ти вече къде да я намериш. По-лъскавите чалготеки тип Син Сити е пълно с такива.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a234720869
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Много си се взел насериозно пич. Мацките не ти връзват и това било "глобален проблем". Проблемът хич даже не е глобален ами си е много локален. Даже мога да го локализирам съвсем точно - намира се между ушите ти. Ако искаш да ти дам и GPS координати :-)

Първата стъпка, която трябва да направиш е да си сложиш ръката на сърцето и да си признаеш, че не са виновни жените а ти!
Жените може да са всякакви, но проблемът ти е, че ти не знаеш как да ги сваляш. Ако знаеше, сега щеше да правиш секс а не да мрънкаш тук какви били жените.
А за да се научиш как да ги сваляш ти трябват 2 неща! Само 2!

1. Правилна теоретична подготовка. Трябва да знаеш какво е туй чудо жената, как мисли, мисли ли изобщо или реагира емоционално и т.н.
2. Трябва ти опит. Ако имаш правилното знание, с времето и практиката ще ставаш все по-добър. И ще видиш как мадамите ще започнат да те надушват от километри и да ти се лепят.

И тогава след като преспиш с всички кифли отсам екватора и Дарданелите може би ще си зададеш най-важния въпрос: "За чий Х.. (да се чете: за чий хикс) са ми тези кифли? Защо просто не си хвана едно нормално свястно момиче с което да съм щастлив? И да насоча мислите, волята и енергията си в друга много по-полезна посока?"

Но ако искаш слушай жените, купувай си часовници, чорапи, парфюми и BMW-та.

Поздрави:
Т.Н.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e6caf05e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Поздравления към Номер 50 за коментара!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker