Запознанства в дискотеки и като цяло навън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознанства в дискотеки и като цяло навън
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3369 пъти
Модератори - моля публикувайте темата ми, защото наистина имам нужда от съвети вече :(
Здравейте на всички четящи тази тема.
Аз съм мъж на 25 години и честно казано единственото нещо, което ми е най-трудното в живота са жените. От гимназиалните години до сега имал само една приятелка и то за кратко (2 месеца). Тук там съм имал и закачки с други момичета, но това е в общи линии. И предполагам се досещате, че това ми влияе зле психически. Живота ми се превърна в ходене на работа и спане и после пак работа. Просто защото знаех, че каква файда да се опитвам да имам нещо с дадено момиче, като се ме рязали стотици пъти.
Отърсих се от тези мисли и започнах да излизам напоследък по дискотеки/барове веднъж седмично. По принцип няма как някое момиче да не ти хване окото на такива места. Миналата седмица много ми допадна едно момиче от съседната компания – няма да обяснявам просто беше уникална. Изчаках и огледах – беше сама без приятел. И макар и да бяха компания от 6 човека аз пак си позволих да отида при нея да се запозная. Тя си каза името, но изобщо не искаше да се занимава с мен. Общо взето ми отговаряше сякаш на сила и някво учудено от тип: „тоя защо ми говори? “. Разговора беше по-малък от минута, защото една от нейната компания я викна да се връща при тях. И това беше провал… Тази седмица пък в друга дискотека едно момиче ме заглеждаше на няколко пъти и аз си бях помислил, че щом ме поглежда повече от 3-4 пъти, значи има интерес? Да бе да, отидох и тя само си каза името и ми обърна гръб да си танцува с нейната приятелка. А иначе същата вечер бях забелязал още един случай, където един пич се опита и той нещо да направи и да заговори едно момиче от друга компания, но и на него никво внимание не му обърнаха. А той не беше зле изглеждащ или нещо такова. И аз искам да попитам някои неща относно дискотеките.
1) Към момичетата: Наистина ли се гримирате, оправяте, правите прически, токчета, къси поли и прочие, и сте излезнали само за да се забавлявате без да ви пука за момчетата? Много пъти съм чувал това от момичета „Аз излизам на дискотеки, заради музиката. “. Е ако не искате момчета, то с такива провокативни секси дрехи… как така?
2) Как точно трябва да се запозная с момиче в дискотека? Знам, че е много относително и зависи от ситуяцията, но все пак както сте прочели, мойте медоти по-горе не работят.

Никога не съм смятал, че съм някакъв грозник или пък съм скучен. Напротив нито едно от двете не смятам за себе си. Но заради толкова неуспехи и самочувствието ми пада…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6dc88def8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Сериозно 2 дни вече и няма нито един коментар. Даже не те и хранят :) Малеее, скоро ще е забавно. Страхувам се, че освен морал тука друго няма да прочетем, въпреки че въпросите са ти супер конкретни.

Аз съм нещо такова като автора и аз питам. Мисля че темата е драстично наболяла!

Аз си позволявам да допълня - не казвайте моля ви че хубавите момичета не ходят на такива места и че такива "хубави момичета" не му трябват.
Моля ви и не казвайте "те не те заслужават".
------------------------------
Авторе според мен ги е страх от нас, защото ще почнем да водим едни такива "интелигентни" разговори, а те се чувстват комплексирано в такава обстановка. Мисля, че трябва да паднем малко на тяхното повърхностно ниво. С предимство е умния - той винаги може и да глупав, докато обратното е невъзможно. Но как да съм глупав? Хора кажете! Не ми идва естествено някак!

Всички мъже с интелект от програмист нагоре страдаме от този проблем! ПОМОГНЕТЕ!!!!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2e45b5238a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай с "Хей, сладур, искам ти фб-то" или някак си подходи с хумор :) И помни, там където не става с нормално отношение, става с настойчивост! Ти какво искаш, да си говорите до зори ли? Просто се запознайте, обменете фб и след 2-3 дни действай! Ако не си го дава, подходи театрално и пак пробвай! Повечето момичета обичат когато мъжът е настойчив и с чувство за хумор :) Въобще не е провал, просто за да спечелиш вниманието и не става само със запознаване, флиртувай, закачай се, пращай и въздушни целувки и т. н. Хайде успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5a48d01e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ами постави се на мястото на някое красиво момиче. За 1 нощ при теб идват да речем 3 момчета и всичките добре изглеждащи. Кого ще избереш и ще избереш ли изобщо някого при положение че още следваща нощ ще има поне още трима кандидати?

Ако на теб ти предложат 10 различни оферти за работа, при положение че не си убеден, че изобщо искаш нова работа как би постъпил? Ще се пънеш ли на всеки шеф да обясняваш защо не щеш? Ще си загубиш ли това време?

10 различни оферти и всички просто работи като работи, замисли се малко. Това е човешката психика - като имаш голям избор, не ти се занимава. Като е достъпно, не е стойностно.

Представи си, че същото момиче не е толквоа красиво и привлекателно и е нямало намеци от години. След толкова време идва някой и я заговаря. Как мислиш - дали ще реагира като привлекателната?

Та мисълта ми е - тя има право на избор и всичките избори са относително еднакви. Никой не се откроява значително. Ти си само 1 от 10, които са я сваляли за седмицата и не си по-различен от тях. Не си се отличил с абсолютно нищо. И с нищо няма и да си запомнен, само ще си един от всички.

Но представи си, че по някакъв начин си се отличил и си предизвикал силна емоция в нея. Дали ще и толкова лесно просто да те подмине?

Мит е, че момиче се сваля с ланкане и активност. Бъди малко загадъчен, предизвикай и вниманието с нещо оригинално/емоционално, после се оттегли, не бъди достъпен, имай самоуважение.

Просто се замисли с какво можеш да се отличиш от всички останали. Със сигурност имаш нещо, което малко го имат.

След това помисли какъв тип момиче би се впечатлило от това ти предимство. Например ако имаш остроумно чувство за хумор, не очаквай то да проработи при някоя без чувство за хумор или неинтелигентна, или тип кифла, търсеща чичко-паричко.

Само това да подбереш и усетиш правилната "жертва" е 70% от успеха.

Замисли се сам, не мога да ти дам готов съвет, трябва сам да си го измислиш. Ако ти го дам на готово, няма да си е твоя начин и няма да се чувстваш в зоната си на комфорт, докато го правиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b2bbd108bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Тия запознанства в дискотеките стават предимно във филмите. Затова не ти се получава. В друга среда трябва да пробваш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7ad4adba11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат, отговора е много прост. Няма значение дали си хубав или забавен. Преди да влезеш в дискотеката си задай 1 въпрос: изглеждам ли така, сякаш имам много пари? Ако отговорът е "не" значи шансовете ти са малки. Когато си на бара трябва да поръчваш скъпи питиета - мацките веднага надушват парите. Това съм го правил няколко пъти и работи, просто трябва жените да си мислят че имаш пари, дори да нямаш. Лесно се лъжат, щото са тъпи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9aa1c49bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   аз съм Но2.

Благодаря ти за коментара Но5. Не съм съгласен с първата му част. Точно в това идва и един социологически проблем. Тези твърде хубавите - твърде много избират. Нормалните момчета(програмистчетата например) се изхабяват емоционално, защото те повярвай ми полагат НЕИМОВЕРНИ усилия да се престрашат. За тях усилията да се запознаят с едно момиче в дискотеката е равносилно на кифлата да си вземе изпита по С в 4ти курс. И накрая "привлекателното момиче" само с един поглед, за 2 секудни го реже. Някак си не е честно.
После същатата таз кифла пак ще отиде в дискотеката за да си начеше егото и пак никой не избира. Т. е. ходи там само за да обезсърчава мъжете, нищо повече.
Всички знаем, че дискотеката е като пазара на труда. Ако не си търсиш работа в jobs. bg не влизаш нали?

После къде били мъжете... ами мъжете са погнусени вече и насъбират масово агресия. Даже сме спрели да излизаме... цъкаме пред компа и пием с приятели в "коч компания". След време този комплекс избива, правим пари и чукаме и бягаме или масово изневеряваме. И ние на свой ред отвръщаме. И после момичетата реват, ама какво да се прави - карма.

Аз например съм учител не знам защо децата много ме харесват. Някой път ми се е случвало да дойде дете при мен в коридора и в прав текст да ми каже "може ли да бъдем приятели? ", като си подава ръката. Най-наивния елементарен въпрос. Няма нищо интригуващо в него, нищо превзето. Виждам че го е срам, че цялото е изчервено, че е премисляло 300 пъти какво да каже, в началото и аз се дразня, защото тези деца са много около мен, а времето ми е ценно. Но в крайна сметка знам колко му е коствало това, опитвам се да го предлазположа и вземам инициативата. Падам на неговото ниво и му задавам прости въпроси. След като се отпусне се оказва, че е най прекрасното дете и е свръх интелигетно. Разговора върви супер леко и приятно след това. Виждам и колко е уникално и много ми е лесно да му запомня името.

Мили "привлекателни" момичета твърде сте заети да привличате вниманието около себе си и забравяте нормалните, първични, човешки отношения. Постарайте се и вие, мама му стара, поне малко! Зашо си мислите, че все някой трябва вас да печели? Гарантирам ви че ВСЕКИ човек е уникален, просто вие не го виждате.

А и често се случва тези недодялани кретени които в крайна сметка ви печелят с остроумие, да са обиграни женкари или плиткоумни идиоти, на които простотията им се отдава. Хората от които после най много ревете и се предубеждавате към мъжете като цяло. Бият ви, напиват се, имат 2000 комплекса, даже и нормална работа нямат.
--------------------------------------
Както и да е Но5, мисля че в другата част от поста си си се постарала добре и наистина помагаш за разлика от другите коментари. За което аз лично съм ти много благодарен и все пак ако дадеш един пример за диалог всички много ще оценим усилията ти!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0ac08b16f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Глупости. Имал съм запознанства в дискотека. Както каза номер 5 - трябва да се отлиюаваш от тълпата. Да бъдеш оригинален. Не оригинален с името си, а оригинален с подхода към мацката. Трябва да мислиш не само как да и вземеш номера (или фейсбука), а как да я накараш да те запомни тази вечер. И това не означава да се съблечеш чисто гол в средата на дискотеката. :D

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 36daa98bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До тука 5 и 6 послушай.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e24d25c028
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Това с дрехите е потресаващо. ТТи например защо се обличаш добре, защо се бръснеш/къпеш..? Заради жените ли? Или заради себе си. Аман от такива, които си мислят, че една жена иска да изглежда добре заради някой си.. Не се върти около теб света (или еди кой си друг човек), че заради това да се е облякло момичето.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ba4aad94c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бъди себе си ако търсиш сериозна! Защото така или иначе ако ще сте заедно задълго тя ще разбере че не си бил ти в началото и може с основание да те елиминира. Бъди себе и не търси чалги поради простата причина че се имат за стока вместа за човек и са доста ограничени и дезорентирани. Да бъдеш себе си е най-добрият и единствен вариан за дълга връзка. Която те е оценила може и сама да те поиска.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 56ca0be949
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Автор: Благодаря, че се отзававате и давате мнения хора . Сега по темата… За да се откроя от всичките 10 на ден свалячи, трябва да съм различен. Аз го разбирам това и има логика в него. И аз мога да бъда много отракан и си имам чувството за хумор. Само че аз си позволявам да бъда такъв в случайте, или когато не ми пука хич, или поне познавам момичето от да речем 5-10 минути. Лошото е, че явно излиза, че никоя няма да ми ги даде тези 5 минути докато се поотпусна и аз в компанията й. Защо от самото запознанство трябва да се правим на откачалки и да ръсим простотии само и само да ни забележите? Това ли е начина само? Отделно на това – жени, нищичко не правите за да ни улеснявате… а сякаш сме ви длъжни ние всичко да правим само защото сте красиви? Искаме да се запознаваме много ясно, ама явно вие като в някакъв филм искате да стане? Или ако греша поне дайте някакъв пример как е станала ситуацията.

Това, че някои от нас се запознават с момиче по нормален начин, не означава че сме скучни и еднакви като останалите „свалячи“… Не знам кога ще го осъзнаете това.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c1936c10fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравейте, момчета. Аз съм момиче, хм,
всяка казва изглеждам добре и т. н., аз няма да го твърдя, ще го предположа. Да допуснем, че изглеждам добре, държа се добре с хората и да кажем, че съм забавна. Аз съм нещо подобно на автора, момчета никога не ме заговарят и не съм забелязала някой да има по - специално внимание към мен, въпреки, че всеки ден общувам с доста хора. Не пиша тук да се оплаквам, защото аз не търся много момчета, търся само един.
Та примерно аз не заговарям хора по спирки, по автобуси, само покрай работата нещо, ако се наложи, защото общувам с непознати. Не ми се свалят момчета, никой не ме заговаря дори приятелски. Писали са ми само две три, но само защото бяха сами и нямаше на кого другиго сигурно, от няма и какво, защото си намериха там някакви приятелки и даже вече не се сещат за мен...
Та някакви съвети защо се получава така? Да се пробвам ли да заговарям непознати?
И друго се чудя защо по форумите както тука автора и коментиралите, е пълно с момчета, които изглеждат свястни и интелигентни, а навън ги няма...
Бихте ли ми разяснили?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5a48d01e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14, свестните момчета не се хвалят, не се перчат, не се изтъкват и затова остават незабелязани. За съжаление изпъкват точно тези, които много ланкат, ама нищо не казват по същество. За свестния човек е тъпо и безсмислено да се набива зорлям на очи, което е добре естествено, обаче и понякога му пречи.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5a48d01e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Първо не знам кой уважаващ себе си мъж ще си търси момиче в дискотека. Ясно е, че никоя жена няма да ходи там да си търси приятел. Най-много да се изчука с някой за вечерта, ама аз не бих се самоунижил да хабя енергия с такава.

Ако е за единия секс, предпочитам да отида на проститутка, да си платя, да си свършва работата и да си тръгна по живо по здраво, отколкото да ходя да се излагам да зарибявам някоя кифла, която ще изисква от мен да съм някакъв, какъвто не съм и на края може и да се врътне и да не пусне.

Такива жени не предизвикват и уважение в мен, за да ги желая, а и по начало не си падам по чист секс. А в дискотека да започнеш връзка, е трудна работа и не бих хабил време и енергия дори да пробвам.

Иначе ако попарадираш със скъп алкохол, скъпи дрехи, скъп часовник и някоя джаджа и ако я почерпиш или просто потанцуваш с нея, без дори да говориш, гаранция кифлата ще е в леглото ти, но кому е нужно такава. А и кой нормален мъж ще парадира с такива повърхностни неща и то само за да забие някаква смешна кифла.

Аз веднъж - два пъти съм си правил нарочно експерименти да свалям кифли в дискотеки. Ами мога да ти кажа, че е много просто. Дори и думи не ти трябват, то по принцип в дискотека трудно се говори, а и няма смисъл да говориш. Просто отидох и започнах да танцувам с една, лека по лека танцът стана със сексуален подтекст и през цялото време, без да говоря. После я питах само как се казва и 2-3 общи въпроса и на края и казах, че не съм от там, а съм отседнал в близкия хотел и я подканих да се разходим (нарочно не я питах, а директно и уверено я подканих). Тя се съгласи и аз се направих, че уж ще тръгваме след малко, после се престорих, че приятелите ми ме викат да си ходим и си тръгнах.

Авторе, ако искаш свястна жена, търси я в клуб по интереси, в университети и т. н.

Ако проблемът ти са първите 5 мин, то това не е проблем. По принцип как да заговориш непознато момиче, ако нямаш чувство за хумор. Вие все пак сте непознати и нямате за какво ад говорите. Ами просто измисли причина. Питай примерно къде е бар "наздраве" (нищо че няма такъв), докато се чуди и мае, вметни, че е много сладка с тази очудена физиономия.

Най-важното е да не се съсредоточаваш в това дали ще те отреже или не, а просто да си кажеш репликата ей така между другото без видима реакция. Ако това го направиш, дори и да те отреже, това е голяма победа и не бива да се чувстваш победен.

Направи го с още 20-30 и ще хванеш чалъма. Ако не се интересува, просто се извиняваш и си тръгваш, все едно нищо не е станало.

Въпросът е да претръпнеш с отказите. Веднъж претръпнеш ли, после жените сами ще се лепят. Те обожават мъже, които не се страхуват от откази, а това си личи още в момента на заговарянето. Това е увереност, това те прави независим от тях, а не тяхно вярно кученце.

Ако изглежда интригувана, само и взимаш номера и си тръгваш. Но ен питай, защото може да ти откаже, а вметни между другото, че може да пийнете по нещо някой път и не държиш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 001a67b119
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не се прави по дискотеките така, пич. Резервирате маса и водите момичетата. Тва да сваляш непознати в диското е жалка картинка. Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: abf55c0bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Но 14.

Свястни момчета няма. Има свястни мъже.

Момчетата не се интересуват от моногамни, а за мъжете си твърде малка сигурно още, освен ако не си падаш по по-възрастни. Тези мъже обаче те намират те, ти не ги търсиш.
Така че не се притеснявай, ще ти дойде времето. Аз на твое място бих го ударил на полигамия сега. После да не стане така, че да изневеряваш на мъжа си, ни в клин, ни в ръкав, като удариш 40ка.

При всички положения обаче ако искаш да спечелиш един мъж, първо му бъди ПРИЯТЕЛКА, не гадже. Бъди с него докато той е с други, споделяй с него всичко което те вълнува, след 1-2 години ще почне да гледа с други очи и тогава ще си спечелиш дружка до живот. Ама пак ти казвам, хубаво е паралелно да правиш същото като него.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5a48d01e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От 5/15/16 до 8

Нали питаш за конкретен пример за сваляне? Ще ти кажа един мой коронен номер, който сам си измислих.

Да вметна преди това, че обичам да си търся приятелки не в дискотека (на дискотека съм ходил сигурно 10 пъти в живота си и то само заради приятелите си). Аз обичам на улицата, защото там има всякакви момичета, а не предимно коври като в дискотека и имаш богат избор. То по вида си личи коя е свястна и коя не, аз поне ги усещам.

Та отивам при някоя и казвам "Извинявай, може ли малко помощ? Хванах се на бас с моите приятели ей там, че мога да ти взема телефонния номер. Аз не съм някой нахалник и няма да те моля да го направиш. Затова може ли просто да ми напишеш на това листче някакъв фалшив номер с фалшиво име отдолу, само за да спечеля баса?"

Уверявам те, че това е много добър подход - първо защото няма да се напъваш да си уверен, тъй акто реално ен искаш номера и, аи ако тя те хареса ще си даде реалния номер.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 56ca0be949
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Автор: Между другото и аз съм се запознавал на улицата директно. От 5 пъти, само с една много добре се заговорих, то си зависи от момичето/жената дефакто дали ще има разговор или няма. Подхода ми беше еднакъв всичките пъти. Де да бяха всички приятелски настроени, повечето просто те подминават. А има нещо толкова разтоварващо в запознанство с нов човек…
Много сме смотани хората в България, нищо не можем като хората - даже и да се запознаваме. Всеки гледа да се пази и да те подмине по-бързо и той даже не знае защо не иска да се опознаете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c1936c10fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 18, здравей, аз съм номер 14.
Така като те чета май нещо си имал няколко нещастни брака с разни скромни женици или пък може би другата крайност, персефони със скрити номера. Не искам да те обидя нещо, но щом подтикваш млади хора към полигамия и пошлост, значи нещо ти липсва, нищо че сигурно си на 40 и нещо. Това, че имаш "неизживяни младини" не означава, че някои младиш хора разсъждават по твоя начин. Истински хора винаги се намират, независимо на коя възраст.
Много ограничаваш определението за думата свястност, която съм използвала, а и прав си, че човек като мине 20 вече не е момче, но си противоречиш с това, че свястните и улегналите били мъже на еди колко си години, а ти разсъждаваш като момче под 20.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a870472c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Представата на жените за приятно прекарано време в дискотека не е да срещнат някого и да правят секс. Момичетата искат да се нагласят, да бъдат видяни и харесани, това е. Вероятно някои искат да ги забележи някой баровец и паралия, а не просто някой младеж, пък бил той и добре изглеждащ. Доста малко жени биха се навили за секс за една нощ и няма гаранция, че ще ти харесат на теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker