Фатално влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фатално влюбена
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1888 пъти
Здравейте! Имам нужда да споделя с някой, а не виждам с кой, за това пиша тук. През миналата година се сближих с един човек, с който работим на едно и също място. Знам го от няколко години и винаги ми е бил симпатичен, но предполагах, че си има жена, защото знам че има и деца и не съм контактувала с него. Аз самата не съм типичната свалячка, винаги съм се държала доста порядъчно и дори дръпнато с мъжете. Също така съм омъжена от скоро, макар с моя да сме заедно доста години. Та миналото лято покрай съвместна дейност се сближих с въпросния господин, като под сближаване имам предвид, че започнахме да си пишем във Фб, пишехме си и смс-и, нещо като флирт бе, но не сме правели секс. Оказа се, че и той е имал интерес към мен. Оказа се разведен. Може би това ми даде начален тлъсък и си позволих да се закачам с него. Когато трябваше да направим следваща крачка аз се задърпах, както той каза "правех се на недостъпна", а истината бе, че имам съвест и не можех да приема как така съм влюбена в него, а в същото време и в мъжа ми. Не исках да изневерявам, не искам да се разделям с мъжа ми, но не исках и с този да се провалят нещата. А така стана. Той се отказа от този флирт. И тогава започнаха моите проблеми. Толкова съм влюбена по дяволите. Сънувам го много често, когато правим секс си мисля за него и свършвам много лесно. Виждам го рядко, но повярвайте когато го видя сякаш проблемите ми изчезват и усмивката грейва на лицето ми. Дори без той да ми каже нищо, дори да видя гърба му се чувствам щастлива по дяволите. Какво е това? ! Толкова ми липсва, толкова искам да изживеем тази любов или флирт или не знам какво е. А в същото време се чувствам като най-долната курва на света - мъжът ми е прекрасен, обича ме и е толкова добър с мен- сякаш колкото повече съм влюбена в онзи, толкова мъжът ми се държи по-добре с мен. А съвестта ми? Тя не ме оставя да спя. Отслабнах с 4 кг, хората ме питат да не съм влюбена, а аз навеждам глава, защото знам, че това е истината. Болна от любов съм. Казах му на този човек, но той не иска и да чуе за мен. Не му пука. Държи се все едно нищо не е ставало и никога не сме били по-близки. Но как може да съм влюбена в двама? Изпитвам чувства и към двамата. Толкова време мина от миналото лято досега, а не мога да се отърся от това нещо. Имам нужда от съвет, от помощ. Искам да го забравя, но всеки път когато го видя сърцето ми се разтуптява и всичко започва наново, в главата ми нахлуват мисли за него.. на 30 години съм по дяволите, а се чувствам като тийнейджър, който няма контрол върху себе си. Колко пъти си налагах да го подминавам, но не става. Колко пъти си казвах, че това не е редно. Не се получава. Минават дни, седмици, месеци, нищо! Все по-тежко ми е. Знам, че ще ме съдите, но не мога да променя нищо за съжаление. А как искам.. Моля ако някой е изпадал в подобна ситуация нека сподели как се е справил. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 44d662f093
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изпаднах в подобна ситуация - женена с деца, но харесах друг човек. истината е, че това е само увлечение - ти идеализираш този другия и мисълта за него така е проникнала в теб, че и се отдаваш и я свързваш само с добри и положителни чувства. Но истинската любов идва след влюбването - затова всеки път като мислиш за другия - насочвай всичко към мъжа си - спомни си колко си била увлечена в началото - липсва ти тръпка или ухажване. Избягвай го или даже смени работата - не прави нищо срещу брака си - а се опитай да го спасиш. Даже ако имаш кураж сподели с мъжа си увлечението си или докъдето ти стига смелостта - защото доверието е основата за една връзка. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТИЧАЙ ПОВЕЧЕ КЪМ ТОЯ ДРУГИЯ - ТАМ ИМА САМО ИЛЮЗИЯ! Добре, че тоя е показал чрез отдръпване всичко - тълкувай дела, не думи. Не съсипвай брака си и се замисли за деца?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c5583899cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обичала си съпруга си, но явно сте си омръзнали, новата любов винаги замества старата. Недей да слушаш номер 1, недейте да правите деца, по добре се разведи докато е време. Човека може би се е отръпнал защото си женена иначе ми звучи малко нелогично чак да не иска да чуе за теб.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 75a92a5d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Знам, че ще ме съдите, но не мога да променя нищо за съжаление. А как искам. " Защо да не може да се промени нещо? Щом новата ти любов е толкова силна, забравяш за старата и отиваш при новият, но не лъжи и недей да лицемериш при мъжа си. Обикновено оставате разочаровани от новата надежда и пак хленчите за прошка при първият, но това е много гадно, прилича ми на нещо повърнато, което искате мъжа ви да консумира отново. Аз не бих простил на такава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 77214954e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото и странен да ти се стори съвета ми: Сподели с мъжа си.
Аз имах подобна случка преди време и това много ми помогна, любовта ми бе несподелена, човека се държеше резервирано и дръпнато докато аз все повече хлътвах. Всяка сутрин се събуждах и всяка вечер заспивах с мисли за него, сънувах го често, заживях в мой си свят заедно с него и изпаднах в някаква бездна от която нямаше измъкване. Това всичко си пролича в семейството ми и в крайна сметка споделих всичко в къщи. Нямаш си и идея колко ми олекна след това. Няма да ти мине бързо, защото несподелената любов нанася много дълбока и болезнена емоционална травма, но след време ще започне да отшумява и ще се научиш да живееш с болката. Сподели с мъжа си и излей душата си, защото той е човека който ще те разбере и подкрепи, направете нещо заедно, идете на почивка на някое хубаво място, прекарвай повече време с него - преодолейте заедно тази случка, все пак никой не е застрахован и на всеки може да се случи. На мен нямаше кой да ми ги каже тези неща. Стискам палци:)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c5583899cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абе номер 4 ти акъл имаш ли, как така ще му споделя, твоят мъж може да е го приел нормално но не всеки би реагирал така, аз ако съм ще се ядосам със сигурност.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3e161ba5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Идвай при мен. Ще те утеша подобаващо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d26c61aff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката: Благодаря на всички, които ми отговориха. Действително май номер 1 е прав - трябва да избягвам този човек и да преустановя тази илюзия. Това не е любов, или ако е е несподелена, едностранна. Така че нямам избор. Не бих споделила с мъжа ми, това ми звучи налудничаво. Не искам да страда и без това нищо не се е случило.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ea0b89fbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не си прецаквай брака заради едното легло. Имаш човек дето те обича, а ти бягаш да гониш дивите овце. Еми гони ги, ще намериш вълка сред тях.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8efb2dad00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трудно ми е да се поставя на твое място, защото не съм изпадала в подобна ситуация, но мога да ти споделя, че аз примерно, често се сещам за бившия си приятел, нищо че в момента съм с друг от доста време. И според мен, причината не е в това, че не обичам настоящото си гадже, а че с предишния някак не можахме да си дадем шанс и да изживеем връзката си- нещата приключиха внезапно. Затова аз понякога се улавям как мисля за него и се чудя какво ли би било, ако бяхме заедно сега, все още не съм безразлична. Но отдавам всичко това именно на невъзможността на нашата връзка, както е и в твоя случай. Когато един човек се отрдъпне от теб, нормална човешка реакция е да го искаш повече, да се опиташ да си го върнеш. Според мен, се заблуждаваш, че това е любов, а е по-скоро желанието да имаш нещо, което не можеш. Въпросът е да го осъзнаеш. И всичко това може в един момент да се изпари, ако нещо се случи между вас. И тогава да съжаляваш. Това непреодолимо желание и тази силна емоция ще изчезне с времето и може би в него няма да откриеш това, което ти дава твоят мъж. Затова бъди разумна, мисли в дългосрочен план. Помисли дали това са истински чувства или по-скоро някакво неосъществено желание за флирт, за внимание, за нещо различно, което не си изпитвала от години и просто ще мине и замине от живота ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c5583899cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз си мисля че щом си залитнала веднъж е възможно да се повтори, може да не е сега а по нататък, но ще го направиш, ще му изневериш колкото и да не ти се вярва а дали с този или с някой друг не се знае. Няма любов която да трае дълго, новата любов, новата тръпка и желание винаги е по силна от старата иначе какъв щеше да е живота ни без това.. скучен и еднообразен. Авторката ако толкова обичаше мъжа си нямаше да се влюби в друг, а дали ще остане с него си е нейна работа, но по добре го запази в тайна, да не казва нищо!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker