Влюбен съм в жена,но нещо не ми достига да я имам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в жена,но нещо не ми достига да я имам
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2418 пъти
Здравейте. Мъж съм на 25 и съм влюбен в жена на 27 години. Много красиво момиче. (Лошото за нея, е че има вид на кифла. Винаги с високи токчета, червено червило, удължение на косата и т. н - страшно суетна) Запознахме се преди 3 години. Първата 1 година просто бяхме приятели и не беше нищо ангажиращо. Виждахме се по 1-2 пъти в месеца. Излизахме на купони с кръг от мои и нейни приятели. В началото мнението ми беше просто да спя с нея, ако ми се отдаде възможност и не съм си го поставял за цел и приоритет. На 2-та година тя си хвана приятел и спряхме да се виждаме. Имаше си свой собствен живот. Не сме се карали или нещо подобно. Връзката и продължи около година, беше влюбена в това момче, но го заряза и ми звънна в един ден да се видиме. Започнахме да излизаме и да се чуваме всеки ден. Изглеждахме като гаджета отстрани, понеже бяхме нон-стоп заедно. Идваше да спи в нас, прегръщахме се, говорихме си постоянно с часове по телефона когато не сме заедно. Осъзнах, че се влюбвам в нея и започнах да и го показвам. Но не постигах голям резултат и се дистанцираше от мен. Понякога се държи като лека жена. Когато види хубав мъжки индивид, всякаш се сваля и търси комуникация. Лесно си дава телефона и фейсбука на непознати. Пуска грешни сигнали защото не иска нищо от тях и не е заинтересована, а просто- Внимание. Това го знам и съм сигурен, прекалено добре я познавам.
Тези неща много ме дразнят и много я ревнувам. Тя знае, че не искам да сме приятели, а нещо повече, но ми казва, че държала много на мен и не искала да си разваляме отношенията.
В един момент ми писна и и казах, че вече не искам да поддържам комуникация и да се измъчвам, след като не мога да я имам. Почнах да се държа дистанцирано- да не и звъня, да не и пиша и тогава задълбочих вниманието и и ме покани на вилата им в провинцията. Тогава тази моя дистанцираност даде резултат и чрез малко алкохол се забихме и спахме заедно. На другият ден ми каза, че е изневерила на себе си, след като е спала с мен, а не сме гаджета. И всичко продължи по старо му.
Отново си комуникираме, звъним.... когато излизаме ми позволява да я опипвам да я целувам и т. н Но не и с език и ми казва, че ако го правим, на другият ден пак ще е студена и не може да ми даде това, което искам на този етап от живота.
Искам да отбележа, че тя не е материалистка. От добро семейство с доходи е и не са и приоритет такива мъже. Ходи на интервюта нон стоп, но не може да си намери работа за момента и това я натъжава, понеже техните и натякват, че я издържат. Това я прави нещастна, поне така казва. Кажете ми как да процедирам с нея. Да се боря ли за нея или да спря, да я блокирам от живота си. И ако се боря за нея по какъв начин да я накарам да бъде моя окончателно.
Благодаря ви, надявам се за помощ/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 81d2d567d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако наистина я обичаш я пусни да прави каквото си иска и да си чупи главата, ти просто бъди наблизо. Естествено през това време бъди с други жени и гледай тя да разбере, да не си мисли че света се върти около нея. Нека си мисли че във всеки момент може да изгуби позициите си пред теб. Колкото и да ти е трудно не можеш да насилиш един човек да се влюби в теб, това е избор който тя сама трябва да направи, ти можеш просто да дадеш най-доброто от себе си да разбере тя кого губи..

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 07c69b43f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама тя вярно е пълна кифла! Зарежи я, очевадно е, че те разиграва и не й пука за теб. ти си нещо като резервна гума...не може на 27 да се държи като на 17...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4666d2fde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Класическа история ... Красива жена обръща повече внимание на някой мъж и той постепенно се влюбва в нея. След време и признава за чувствата си, а тя казва, че държи много на него и иска да си останат приятели. Спокойно и на мен ми се е случвало. Това, че си спал с нея е частичен успех, тъй като повечето мъже в твоето положение не успяват. Това дава ми да я целувам на публични места, но не иска да спи с мен ми звучи много жалко. Според мен трябва да се откажеш от нея, защото само ще се ядосваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7a1efa0d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми щом е спала с теб и ти позволява да я опипваш със сигурност те харесва ПОНЕ МАЛКО, Аз като жена ти казвам, че в момента си и удобен и те използва. Възползва се от теб, и от чувствата ти. Една истинска жена, която изпитва нещо към теб НИКОГА не би казала глупости от сорта ''оле, изневерих на себе си'' или ''ще ти дам да си ме чукаш и пипаш, ама не очаквай нищо от мен на този етап''. Тя се държи така, защото е намерила в твое лице някой, който я харесва и едва ли не боготвори, и това и вдига самочувствието до небето, чувства се привлекателна. За пореден път ти казвам, че те използва Така че, много си глупав да стоиш още при нея. Ако се дистанцираш и я игнорираш завинаги, ще видиш как ще започне да ти се сърди и да ти прави номера. понеже ще й спадне самочувствието рязко и ще види, че не е незаменима. Ако искаш да си щастлив - не се срещай с такива като нея. Ако искаш да си за 1 час щастлив а после унизен - продължавай да се движиш с такива жени.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0acd25a386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искам и вклюбвам са различни неща. Не се занимавай с нея. Дори и да те поиска едва ли ще е защото е хлътнала, а просто за да не губи позиции.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3655c4a310
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Влюби се в мъж, за му достигне на него да те има.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6e180c4d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моето мнение съвпада с коментар номер 4, само че аз не съм жена :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2520423f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А всъщност харесваш ли я наистина или просто ти е най-достъпна?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker