История - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

История
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1950 пъти
Преди време, когато още не бях женен, се запознах с едно момиче, разменихме си телефоните и аз обещах да й се обадя. Обаче в последствие разбрах за нея, че ме е излъгала за едни неща и реших да не й се обаждам. От приятели разбрах, че много се е ядосала. Сега наскоро разбрах, че е колежка на една приятелка на жена ми. Притеснявам се, че това момиче, което отблъснах, да не би да иска да ми отмъсти затова че я отблъснах, и затова да излъже приятелката на жена ми, че примерно сме спали заедно и аз съм изневерил на жена си сега след брака. Със жена ми се оженихме наскоро. Притеснявам се също ако жена ми се върже и повярва на някаква такава лъжа, да не би да поиска развод. Има ли някакъв начин да докажа на жена си, че съм невинен и, че онази лъже? С жена ми имаме и дете. Според вас може ли една семейна жена с дете да иска развод заради една клюка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6ef8815b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябваше да сложиш заглавие "истерия". Стига глупости, нали си чист пред съвестта ти

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3cc2ec588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно приятел, защо просто не разкажеш на жена си цялата история. Щом като историята с онази е от преди брака, няма от какво да се притесняваш, особено щом казваш, че освен че сте си разменили телефоните между вас не е имало нищо. Жените много обичат мъжете да им споделят и да им се доверяват. И не забравяй в разказа да оплюеш онази и да кажеш нещо от сорта, че тя ти е досаждава, че е грозновата, тоест че жена ти е по-хубава и че се чудиш изобщо защо си й давал телефона си и разни такива, за да жена ти да не заревнува и да не почне да се сравнява с онази.

Най-хубаво кажи на жена си веднага, че познаваш онази и т.н., за да изпревариш това приятелката не жена ти евентуално първа да й каже нещо, независимо дали е истина или не. Ако те предварят, после каквото и да кажеш ще звучи като оправдание и жена ти по-трудно ще ти повярва, защото в нея ще са посели съмнението.

Иначе по принцип да, може да реши и да се разведе ако и разкажат разни глупости и реши че и изневеряваш, но е малко вероятно. Все пак имате и дете и тя няма да посмее да те остави. Пък и едно е една изневяра някога си, друго е в момента да й изневеряваш. За второто да те остави, ама за първото все някога ще прости.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 42e79054c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най добрият и сигурен начин да се отървеш от подобен развой на събитията е да говориш със жената, извини й се ако трябва, излъжи нещо. Понякога човек трябва дори й с враговете си да бъде приятел, просто се преструвай и замажи ситуацията защото не се знае какви може да ги надрънка. И аз имах подобен проблем преди години със една моя колежка но бързо се оправихме, някой жени могат да бъдат много опасни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 353a3ab044
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не ти повярва след като и обясниш покажи и поста си, аз бих повярвала по този начин, ако бях на нейно място.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3750f227b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Попринцип жените са много доверчиви и споделят много. На твое място бих говорил с нея и бих, и казал, че еди коя си, ми е ядосана еди защо си. Пък и тя как ще разбере, че тази "жена" се познава с жена ти, и как ще разбере, че е твоята. Спокойно, дишай всичко е наред

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 17c4f01c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Заради клюка едва ли, но ще си има нещо наум, може да се разклати доверието й към тебе. По добре и разкажи това което споделяш тук, нека е подготвена. Затова не трябва да се крие миналото, добро или лошо, трябва да се разкаже на бъдещият партньор, защото винаги ще изплува нещо, което може и да вгорчи живота. Подобни шантажи са известни в живота. Но навремето, когато си разбрал нещо нередно за бившото си гадже, защо не й се обади и да разбереш истината, а си се доверил на клюки? Измъкнал си се подло, сега затова очакваш подлости от бившата. Явно ти е гузна съвестта, а гузен, негонен бяга. Надявай се, да не е толкова отмъстителна бившата ти позната, и да не е гаднярка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 00ed3edd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Иначе по принцип да, може да реши и да се разведе ако и разкажат разни глупости и реши че и изневеряваш, но е малко вероятно. Все пак имате и дете и тя няма да посмее да те остави. Пък и едно е една изневяра някога си, друго е в момента да й изневеряваш. За второто да те остави, ама за първото все някога ще прости.

Приятели ми казват, че семейство се разваля от истини,не от лъжи.Може ли според вас жена ми да иска да се разведем без да е сигурна дали клюката е истина?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 32668bbaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Само аз ли си мисля, че нещо криеш? Не виждам какъв ти е проблема, малко прилича на онази поговорка: "гузен, негонен бяга". Притесняваш се от отмъщение на жена, с която не си имал нищо повече от един разговор? Или прекалено драматизираш, или не казваш всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 00ed3edd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нищо не крия, според вас не е ли възможно такова отмъщение?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 00ed3edd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Добре но, вие ако сте на мястото на жена ми и някоя дойде да ви каже, че е спала с мъжа ви когато е бил в командировка, били са в един хотел и т. н. т., вие по какъв начин ще разберете дали това е лъжа или истина? Ами ако онази от колежката си, която е приятелка на жена ми, разбере кога жена ми не си е била в къщи и каже, че точно този ден и момент е била с мен? Колкото и да имате доверие на мъжа си няма ли съмнението да ви тормози?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker