Коментира красиви жени пред мен. Опитва ли се да понижи самочувствието ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Коментира красиви жени пред мен. Опитва ли се да понижи самочувствието ми?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1813 пъти
:)

И двамата сме на 25, заедно от малко над година. От заглавието става ясен проблемът. Бих искала да разбера дали си въобразявам или наистина има повод за притеснение.
Приятелят е ми е красив, интелигентен и забавен човек. Като цяло се разбираме добре, макар че и двамата сме трудни характери, но казва, че и без това не иска жена, която винаги да е съгласна с него и да му лази в краката. Това, което ме притеснява е, че в мое присъствие заглежда и коментира други мадами. Самата аз имам немалко проблеми със самочувствието си, така че и това допринася да се чувствам още по-зле. Случва се навсякъде и по всяко време: гледаме филм и "Уау, ето това са ци*и! ", "Леле, тази каква е красавица", "Онази е супер яка" и т. н. Преди няколко дни донесе рекламна брошурка на нещо и веднага отвори на страничката със снимка на някаква красива жена: "Ето, погледни най-хубавото! А? Какво ще кажеш? ". Е, какво се очаква да кажа? ! Аз ли съм луда, че обръщам внимание на всичко това... Нормално ли е? По улиците е същата работа - заглежда се, та чак врата си извърта. После ми обяснява, че нищо не било: гледал ѝ пуловера, колко ѝ били къси краката или някаква подобна глупост. Винаги ми сочи разни наистина страхотни жени, до които аз се чувствам абсолютно невзрачна. Не съм грозна в никакъв случай, но не съм и невиждана красавица.
По-интересното е, че непрестанно ме обсипва с внимание и комплименти (колко го подлудявам в леглото, колко съм невероятно и пр. ); прави най-милите жестове за мен. Обяснява ми колко е влюбен, как не ме заслужава, защото съм била нива над него и от този сорт. Не му вярвам. Не и когато прави всичко това, описано по-горе. Ясно ми е, че намира и други жени за привлекателни, но си има и по-културни начини да го отбележиш.
Не знам дали е от някакво значение, но дълги години е бил пристрастен към порното (разбирайте по 5-6 пъти дневно). Доколкото ми е известно, това не е подействало на предишните му връзки, на нашата също не се отразява. Каза, че го е намалил драстично заради мен към средата на връзката ни. Все още разглежда снимки целенасочено.
Всичко това ми влияе зле, не помня скоро някой да ме е карал да се чувствам толкова ужасно в кожата си. Не искам да правя секс с него, не искам да го виждам дори, защото се чувствам объркана и нежелана. Не знам на кое да вярвам... Вече си мисля, че (несъзнателно) ми подрива самочувствието.
Ще се радвам на Вашите мнения и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7d6f2c59e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, препоръчвам ти да му кажеш, че ти е много неприятно да коментираш други жени пред теб и да го помолиш да не го прави. Ако се обърнеш така към него съм сигурен на 99%, че ще престане. За да може отношенията да са добри, трябва да има честна и добронамерена комуникация между двамата.

Джон.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e70b60a71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И моя приятел се заглежда , но чак да коментира така никога не се е случвало.. иначе отдавна нямаше да сме заедно ..

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 526c817ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже, как го търпиш тоя!
Пълен простак. Не стига че е намерил свестно момиче ами си позволява и да те унижава.

Супер гадно. Приказва защото мечтае за тези дето ги гледа ама знае, че такива никога няма да се спрат на него и освен теб друга няма да го хареса. Поне обаче да си го мисли тайно, пък той взел да си изкарва комплексите на теб.

Бъди сигурна, че тоя при първа възможност ще ти изневери или ще те смени.

Ако толкова го обичаш и не ти се отказва от него, най-добре почни да му прилагаш същата стратегия. Като видиш някой мъж на улицата или по филмити, извикай и ти "Еха, какъв мъж! ", "Какъв готин задник", "Какви очи, мускули" или "Егаси кавалера, не съм срещата друг толкова готин" и т. н.

Ще видиш как бързо ще се усети, какво му е гадното на тези приказки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 41c78819be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Била съм с такъв човек. Заглеждаше, говореше за бившите си - колко била красива Х., колко невероятна - У. и т. н. После съм виждала техни снимки и съм се убеждавала, че не са нищо особено, но той май по-скоро помпаше своето самочувствие - един вид да покаже, че жените го харесват. Вече не сме заедно, разделихме се по моя инициатива. Наскоро научих, че е пълнил главата на последната си приятелка с това колко готина съм била аз. За мен това е незряло поведение и по-скоро твоят приятел има проблем, а не ти. Не се нервирай и не се оставяй да ти мачкат самочувствието. Сигурна съм, че си прекрасна.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d860673baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   да е съгласна с него и да му лази в краката-къв е тоя, изобщо не цени жените, за него са само външност, ами почни и ти като него, да му говориш да се усети.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 102ff1fb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм мъж и ще кажа първо за себе си. Гледам порно отвреме навреме. Имал съм десетина връзки. В няколко чувствата са били силни и са траели дълго. Тогава се е случвало така, че сме се разделяли, поради някаква несъвместимост в характерите, оказвало се, че имаме малко общи неща, които да са ни интересни и т. н. По време на тия връзки не съм бил с превързани очи, виждал съм жени, давал съм си сметка, че някой са хубави, поне според моите представи, други не толкова, но всичко се е изчерпвало с това. Не са разпалвали сериозни желания в мен, възприемал съм ги просто като човешки същества. Тогава и гледането на порно съм го забравял, просто не само, че не ми е било нужно, но само мисълта да гледам порно, ми е действала отблъскващо. Бил съм изпълнен с доста по-приятни чувства, свързани с връзката ми с човека, към който съм бил привлечен.
Помежду тия връзки е имало и други, които един вид са били повече на базата на надеждата, дано стане, дано с времето да се харесаме все повече. Но с времето партньорките ми са започнали да ме отблъскват, както може би и аз тях. Защото физическото привличане също е много важно, поне на млади години, и не е за подценяване. Но съм се въздържал да наранявам, а тихо и кротко сме се разделяли. Няма смисъл хората да си губят времето. Сега те си имат приятели и вероятно връзките им са пълноценни.
А това нараняване, поне според мен се дължи на следното (поне като казах, че съм се въздържал да го правя, но на моменти съм имал желание) Един вид мъжът живее със някакъв спомен от жена, която за него е било много красива, и този спомен много го смущава, може да не успее да го преодолее дълго време и си го изкарва на партньорката си, която не е оправдала напълно очакванията му. А и ако не престава да гледа порно, може да те сравнява с тамошните красавици. Които всеки ден са различни, и да не те отчайвам, но ти просто нямаш шансове в неговата въображаема еротична класация.
Ако трябва да заключа по това, което си дала като инфо, проблемът не е в теб.
Ако държиш да си с тоя мъж, направи всичко възможно да не те бъркат неговите изцепки, но наистина да не ти пука, защото ако само се преструваш, ще те усети. Тогава и на него може да му стане безинтересно и да се кротне. Друг вариант, който трябва да го имаш в предвид, е да си намериш нов приятел. Аз бих те посъветвал да се замислиш за това. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 16968b6848
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря за коментарите!
Много ми е странно, защото както ги приказва тези глупости, така и ми обяснява, че съм най-прекрасната, която е виждал. Непрекъснато ме обгрижва и прави всичко по силите си, за да съм доволна. Обажда ми се редовно, пише ми мили смс-и. Освен това е ужасно ревнив... Побеснява, ако някой ме загледа, разпитва ме подробно за мъжките ми приятели и колеги. Непрекъснато си мисли, че не се грижи достатъчно за мен и направо се престарава.
Два пъти съм била на крачка да се разделим и направо се побърка. Нищо не разбирам вече.

~ от авторката

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 79c4c11085
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей!
Като прочетох заглавието н историята ти, си помислих, че просто не отразяваш красотата. Аз много често обсъждам красиви жени, красиви мъже, със съпруга си. И не винаги сме на едно мнение, даже спорим. Той много харесва една тукашна манекенка, която сега се изживява като тв персона-водеща на едно предаване е. Конкретната дама, според мен, е доста грозновата. Аз харесвам много един артист, който се оказа, че е гей, но това не го прави по-малко красив. Според мъжа ми, той бил просто добре изглеждащ мъж, а за мен е по мъжки красив! Но в повечето случаи сме на едно мнение и никой от двама ни не се дразни. Това, че харесваме външността на един човек, въобще не означава, че правим вид сравнение, или че бихме предпочели него/нея за партньор, или че не се харесваме взаимно, но по някаква причина сме заедно. Просто красотата е нещо, което радва окото, радва душата и не виждам нищо лошо това да бъде тема на разговор между двама души.
Прочетох историята ти и наистина е притеснителна честотата. Чак пък непрекъснато.. И по улиците-това е меко казно простащина и проява на липса на уважение към теб.
Ами, кажи му в прав текст, че се дразниш, че ти подронва проблемното самочувствие и очаквай промяна или липса на такава. Във втория случай, просто се разделете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker