Проблем с момичета. Моля за съвет :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121431)
 Любов и изневяра (29766)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с момичета. Моля за съвет :(
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1704 пъти
Здравейте,

От много време се опитвам да си намеря сериозна приятелка, но все нещо става. За последните 10 месеца ме зарязаха 3 пъти... Едното момиче, с което ходих ми изневери и за да й го върна й изневерих 2 пъти, но си признах пред нея, а тя не си призна пред мене. Обясних й го, че тя е сбъркала повече от мене и ми каза, че съм егоист и тъпанар, удари ме и след 2 часа ме изтри от фейсбук и ми блокна номера.. wtf.
Месец по-късно спах 2 пъти с едно момиче от работата, започнахме да излизаме, харесах си я много, но след известно време ми каза, че съм бил много малък и нямало как да се получи.. Това ме обиди и започнах да я дразня в работата и тя каза, че ще напусне. Така и стана. В крайна сметка не може да се каже, че победих, защото бях афектиран от ситуацията и аз напуснах..
От 10-ти март излизам с едно много хубаво момиче, пие, пафка, но не друса и не прави някви лоши неща. Не е тъпа и ми е много хубаво с нея. Започна да ме дразни това, че си пише с бившия си. Казах й да престане. Тя каза, че нямало как, щото била приключила 5 годишна връзка и нз си кво си. А аз, когато си пиша с други момичета ми се дразни, но не го показва и това още повече ме дразни. Скарахме се много и й казах че е тъпа к****, но не съм искал да я обидя, а и тя започна. Разплака се и почна да ме удря.. Сега ми каза да й се обадя другата седмица, можело да се видим евентуално. Казах й, че ми е се тая, няма да й се моля много ясно, но вътрешно ми е много хубаво с нея. А и не искам пак да ме зарежат..

Дайте съвет къде е проблема, аз съм супер добър по принцип и винаги се влюбвам много бързо. Явно нямам късмет или не знам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1192acbaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не искам да те обиждам, но ти НИКОГА няма да имаш истинска жена до себе си. Абсолютен комплексар си и не виждам какъв съвет искаш положение, че първо не си се научил как трябва да се държи мъж с жена. Няма значение на колко години си(вероятно 20-22), не си се научил на елементарно поведение към момичетата. "Влюбваш" се лесно защото не знаеш сърби или боли. За какво ти е сериозна приятелка като гледам само ги тормозиш. Не случайно са те зарязали 3 пъти, малко ти е ако питаш мен. Пишел си бил с други момичета и за какво, като вече си имал момиче. Усетили са те, че си женкар и бройкаджия и дим да ги няма! Извинявай, ама какви претенции имаш? ! Първо изправи тенекиите в теб и се замисли, а после искай сериозна връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e07cffbbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблемът си може би ти. Странно разбиране на понятието "връзка" За да и го "върнеш" и разказваш че си изневерил... тя веднъж, ти двойно... Другата те отрязва и ти я тормозиш докато напусне.... "победих"... самият факт, че гледаш на нещата като победа или загуба... Третата започваш да ограничаваш да не си пишела с бившия, докато тя теб не... и това, че ти дава лична свобода те дразни? ! Ако не преосмислиш собственото си поведение, и занапред ще имаш подобни проблеми
М46

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8e9c4cb4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като гледам проблемът е в теб или поне по-скоро в поведението ти. Ще говоря за последната ти приятелка. Заедно сте от 10 март, по-малко от месец, а ти вече почваш да и нареждаш с кого може и с кого не може да си пише. После я наричаш тъпа к... ва и в същото време очакваш момичето да иска да е с теб? ! Извинявай, ама ако някой почне да ми се държи така няколко дни след като сме тръгнали ще го зарежа и няма и да погледна назад! Какво очакваш? В момента, в който започнете нещо като връзка, момичето да зарежи целия си живот и да се върти само и единствено около теб? Днес сме 1 април, пишеш, че сте заедно от 10 март? Ти на това сериозна връзка ли му викаш? За това време сигурно сте излезли няколко пъти на кафе и ти вече си мислиш, че тя ти е длъжна и няма право да говори с някой, с който е била 5 години!
Другите ти две неуспешни връзки също са показателни. Тя ти изневерила (добре това не е хубаво) и ти вместо като нормален човек да поговориш с нея и да се опиташ да разрешите проблема какво правиш, изневеряваш и два пъти? Какво е това връзка или състезание кой е по-по-най и кой ще прецака другия накрая.
Втората ти връзка, ако изобщо може да се нарече така, при положение, че сте излезли няколко пъти и сте спали 2 пъти. Момичето си е имало своите причини да скъса с теб, по-скоро да не започва връзка с теб (дали заради възрастта, дали заради нещо друго, не е важно) и ти вместо да го приемеш и да си потърсиш по-подходяща приятелка правиш гадни номера докато не я принудиш да напусне работа. Много зряло поведение!
Така, че и трите неща могат да минат за нещо като връзки, но не и за истински такива.
Да, имаш сериозна връзка с някого не означава излязохме 5 пъти на кафе и 1 път преспахме заедно. Нито заедно сме от по-малко от 3 седмици. Така, че спри да гледаш на нещата толкова сериозно, не се дръж с всяко момиче, което няколко пъти е излязло с теб като с дългогодишна приятелка (даже и в чата на дългогодишната си приятелка не е хубаво да се ровиш, пък какво остава за някоя с която още не е сигурно гаджета ли сте или не) и приеми, че няма как всяко момиче, с което се познаваш да е безумно влюбено в теб. И направи разликата между истинска връзка и излязох няколко пъти с една колежка, защото двете неща са съвсем различни. Няма как всеки път като излезеш с някоя да го приемаш като сериозна връзка и да очакваш от нея да се държи така все едно ще се жените.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 561777bbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сам си го правиш, какво е това отношение? Подозирам, че темата е шега.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7f01cd0eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти на колко години си? 17? Защото от това, което обясняваш, не ми се виждаш като зрял мъж. Изневерила ти, а ти като първия комплексар, взел, че си й го върнал двойно? ! Извинявай, ама мъжете с достойнство не правят такива глупости, а просто продължават напред и зарязват тази, която ги е наранила, а не "ти ми изневери 3 пъти, дай аз да ти изневеря 4, та да съм по-напред"!!! После в работата пак правиш детинщини, как момичето да си мисли, че си зрял и отговорен, като ти й доказваш точно обратното! И накрая, в що за връзка се обиждате, биете си шамарчета и утре пак излизате? Ще бъда абсолютно честен, мъж си и трябва да приемаш истината - ако не се промениш и не спреш да се държиш като инфантил и дечко, все ще попадаш на други такива, а свестните зрели жени ще те зарязват, ясно ли ти е? Проблемът е главно в теб! Ти си избираш натам какво да правиш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 98564e8d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не виждам никакъв проблем. Чисто и просто ти и приятелките ти сте от такъв вид, при който тези неща са нещо естествено и нормално - караници, изневери, раздели, събирания и т. н.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4edeae1056
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е как може да и кажеш така. Не знам де, може да е наистина така. Супер тъпо е да си пише с бившия. Аз също много мразя така. Все пак е имала връзка с него, пък си пишат. Но това си е обидно да и кажеш така, аз много бих се засегнала. Приятелят ми веднъж ми каза "писна ми от к******ите ти номера " много се засегнах, нямаше основание да го каже, никога не съм изневерявала, нито съм давала повод за ревност. Не знам какво да те посъветвам, но ако на ред ги обиждаш така, не се чуди къде е причината. А може и да не си намерил още правилното момиче.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 86bad100bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Как с тоя детски акъл успявате изобщо да се плющите? Тц-тц...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: aa7f7a984c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами кофти жени, какво да ти кажа? ! С манталитет на к0ври и неверни а ти не си траял простотиите. Първата - прелюбодейка, втората ти разправя глупости за разлика във възрастта след като сте започнали връзка, третата поддържа връзка с бившо гадже при което може евентуално да се върне а теб използва като между другото. Какво мога да ти кажа к0вренски манталитет, неверност, лъжливост и т. н. Качествените хора липсват които се ръководят от ценности а не от нагона си, егоизма си и "чувствата" си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e1d62cc00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам с какви момичета се занимаваш.. не си ги описал кой знае колко, но ще коментирам твоето поведение. Докато си позволяваш в яда си да казваш на някоя, че е "тъпа к***а", сериозна приятелка няма да си намериш, или поне не свястна. Ти самият не се държиш адекватно и уважително. Като не ти харесва момичето или поведението й, оставай я, не се занимавай, какви са тези хлапашки обиди или пък да я дразниш на работното място, защото ти казала, че си малък? Даваш ли си сметка колко детинско е това? Как мислиш, че ще изглеждаш в очите на едно по-сериозно момиче, което ще изисква нормално отношение? С такова държание, ще привличаш само такива момичета, които ще понасят обидите ти, после ще си лягат с други, ще си правят каквото си искат и накрая пак ти ще си зарязаният.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker