Дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте ми съвет
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1675 пъти
Здравейте, на всички искам да споделя моята история с вас и да получа съвет.
И така с приятелката ми се запознахме преди 4 месеца на един зимен курорт няма да споменавам имена на градове, аз я харесах допадна ми супер много, така както и аз на нея харесахме се и в крайна сметка тръгнахме. Почти веднага заживяхме заедно в една квартира и така цяла зима. Всичко си беше нормално, след известно време започнах да имам чувства към нея, говори ли сме си и тя ми е казвала че изпитва чувства към мен. С течение на времето чувствата станаха все по силни и много се привързах към нея и тя към мен обичаме се. Много пъти сме си говори ли, че след сезона всеки ще се прибере да види семейството си приятели и т. н това е съвсем нормално естествено, а после или тя ще дойде да живее при мен, или аз ще отида да живея при нея ( да вметна една скоба, че сме от различни градове около 150 км разстояние).
Тя стоя няколко дни при техните след което я виках да дойде за няколко дни при мен. След което тя пак замина. А по принцип исках тя да дойде да живее в моят град, говори ли сме си за това, тя в крайна сметка виждам че се дърпа като ми излиза с това че бил курортен град (което си е така ) и след сезона пак 1 2 месеца сме щели да стоим без работа. Както и да е аз и казах че искам да сме заедно и ако трябва аз ще дойда при нея. Тя ми отговори добре и сме щели да го измислим. Добре чува ме се всеки ден, но от 2 3 4 дена някъде понякога когато я търся много често или не ми вдига или ми затваря което ме кара да се чувствам супер гадно.. и най гадното е че виждам ппримерно че е във фейсбук и и пиша и тя точно тогава излиза от фб както и във вайбър след малко пак влиза влиза то нали ми изписва преди колко време си бил онлайн и така не ми отговаря.. след 1 2 часа ми пише.. Ония ден я търсих един час поне смс и писах и накрая като вдигна я питам защо не ми вдигаш което е нормално според мен да я попитам, а тя ми вика оправях се и телефона беше надалече от мен толкова неможа ли да ми испрати поне един смс дами каже поне след малко ще ти звънна или нещо от сорта. А вчера пак така я търсих и нали не дигна и писах във вайбър и я гледам онлайн нали ама не ми пише след малко гледам последно онлайн преди 5 10 мин примерно след малко пак онлайн. И след 2 часа ми пише че била извън града след малко ще ми звънне. Звънна тя почнахме да си говорим и тя след малко ми казва без да я питам, че си била оставила чантата с телефона там където е била и е излязлла да се разходи с нейни приятелки. Добре ама как така ще си забравиш телефона и ще влизаш постоянно в инернет, .. Така проблема е че искам да и вярвам но мисля че ме лъже, а супер много си я обичам и искам да сме заедно. И тя ми повтаря че и липсвам и че ме обича, а когато вчера и казах че, искам вече да отида при нея, тя ми отговори че и тя много иска, и ми казва отново че ще го измислим, мисля че се отдръпва от мен и това ме кара да се чувствам много гадно. Незнам какво да правя. И последно време все аз я търся сутрин винаги и звъня аз някой път си казвам днеска няма да и звъня ще изчакам тя да ми звънне ама не звъни.. и по някое време не издържам и пак аз и звъня.. имам усещането че не я интересувам вече просто искам понякога просто да се сети за мен и тя да ме попита как съм.. чак ми е тъжно кажете ми какво да направя...
Аз съм на 22 а тя на 23...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 485e6ce075
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Сам разбиращ, че вече си е променила решението спрямо вас... просто трябва да спреш да я търсиш, знам, че е тежко, но това е, явно е повърхностна.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2f1497ec91
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не и звъни, ще видиш, че тя ще те потърси веднага. Много я атакуваш и по този начин и правиш "четки". Не и звъни въобще, да видиш как ще те потърси тя. Жените обичат внимание, а ти за този ранен етап от връзката ви и го даваш, а трябва да се държиш по-резервирано.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cc636e41be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Голям си досадник. То момичето не може да диша. Постоянно следене във фейсбук и вайбър. Не мисля, че ще я бъдр вашата. Ако искаше да сте заедно, вече щяхте да бъдете, не "ще го измислим". Аз поне така казвам на някой, когато не искам категорично да му откажа дадено нещо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4313c51cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Май прекаляваш с вниманието към нея, та чак я отблъскваш. Пробвай да издържиш ден, два, три да не й звъниш, дори тя самата да не се сети да го направи. С моя приятел така стана свалката... първо ми досаждаше и чак когато спря да го прави, осъзнах, че ми лупсва вниманието му и аз самата го потърсих. Остави я да подиша, да осмисли какво иска и ще си покаже. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker