Момчето което харесвам си намери гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчето което харесвам си намери гадже
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1622 пъти
Здравейте! От почти 2 години харесвам едно момче от моя клас и в последните дни постоянно мисля за него. Когато ми каже ''здрасти'' или '' как си '' не спирам да мисля за него цял ден.
Последните дни отсъствах и днес докато си говорех с приятелките разбрах, че вече е станал гадже с една от приятелките ми. На никого не съм казала, че го харесвам понеже колкото и добри приятелки да имам, все ще кажат на някого или ще намекнат нещо... Цял ден съм тъжна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 250093ab81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще го преживееш, намери си друго, по-добро момче! Но следващия път, когато харесваш някого, направи някаква крачка, пиши му или кажи на самото момче, не можеш да чакаш вечно нещата наготово. Спокойно, всички сме го преживявали това.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: baaa31a5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми чакай още.... той ще завърше, ще си намери работа, ще се ожени... а ти си го харесвай още, няма проблеми...!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b9846ef866
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не виждам да задаваш някакъв въпрос, явно просто искаш да споделиш настроението си от случката. Виж сега, няколко неща: първо, това момче, на което симпатизираш, то няма как да знае за тези твои чувства, ако ти не си му ги показала. Знам, че е трудно, неловко, срамно, неудобно и какво ли още не, но ако наистина искаш някой да те забележи, трябва да направиш крачката. Няма винаги момчетата да проявяват интереса си първи, понякога ще се налага да им "помагаш". Момчетата също могат да са неуверени, срамежливи, да имат куп съмнения и страхове, че ще бъдат отхвърлени. Затова не си мисли, че нещата са еднопосочни, разграничи се от тези остарели разбирания.
Второ, недей да се намесваш в отношенията между приятелката ти и това момче. Не казвам, че би го направила, но все пак, да отбележа, че това не е добра идея. Остави ги да си бъдат двойка, не е казано, че ще са завинаги заедно, и гледай да не се обсебваш от мисълта за тях. Нещата вече са извън контрола ти, приеми го.
Трето, не е дошъл краят на света, мила авторке. Всеки е минал по този път- боли, тъжно е, тежко е.. но винаги има изход и всичко минава. Не бъди черногледа и не се затваряй в себе си. Защо не помислиш, че може би така е трябвало да стане? Ами ако това не е момчето за теб? Или пък може да се случи нещо между вас след време, а не сега. При всички случаи, тази ситуация трябва да ти е за урок! Когато имаш чувства към някого и то, толкова дълго време, ТРЯБВА да реагираш някак. Не може да стоиш и да чакаш да се случи нещо, защото накрая ще останеш с пръст в уста. Какво щеше да изгубиш, ако му беше признала? Можеше да отнесеш някоя-друга шега, да те майтапят малко, ако каже на някого и до там. Всяко чудо за три дни. Сегашната ситуация да не би да е по-хубава, хем си нещастна, хем той е с друга. Успех следващия път и горе главата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 51287db575
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   о, мила разбирам те напълно :(

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c39cbf6eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Чудя се - как такива като мен са свободни, а тук постоянно някоя жена или тийнейджърка се жалва, че някой мъж или младеж е зает? Огледайте се по-внимателно, за да си намерите някой от свободните и стига сте гледали в чуждата паничка! Или поне стига сте търсели едни и същи неща в момчетата/мъжете - май всичките сте на фабрични настройки, зададени в неизвестен китайсик завод, когато става дума за търсене на мъже. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ed222edb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благорадя за съветите! Със сигурност няма да се опитвам да ги разделя или нещо подобно.
Днес се върнах от училищна екскурзия и даже се радвам, че нищо не е станало между нас. Двамата постоянно бяха заедно. Целуваха се, натискаха се... , и всичко това пред нас ( бяхме се събрали със съучениците ми, бяхме около 10 души )! И да, знам че тъй като са заедно няма как да не се прегърнат или целунат, но той започна (подчертавам) да се държи малко грубо с мен. Даже гаджето му се скара с най-добрата си приятелка и други нейни приятелки което ме води до извода, че щом като са заедно значи нямат нужда от никого??? Това много ме издразни. Ами ако се разделят? Пак ли няма да има нужда от приятели? Той също я подкрепя, което ОТНОВО ме води до извода, че той не е точният човек за мен.
Спрях да мисля за него. Сякаш никога не съм го харесвала. И даже се чуствам добре, усмихната и щастлива. Говорех си със всички, включително и с тях и се забавлявах :). Изкарах екскурзията супер! Не мислех за тях въобще и се забавлявах вместо да си губя времето в мислене за него!
Благодаря за коментарите!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker