Живея с жената на живота си, а тя не ме желае. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живея с жената на живота си, а тя не ме желае.
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1929 пъти
Здравейте, моято история е следната...

През декември добавих едно момиче във фб и започнахме приятен чат, главно на тема музика и филми, но с течение на времето тя започна да споделя лични неща от тогавашната й връзка. В нито един момент не съм проявявал сексуален интерес към нея, даже я насърчавах да оправят проблемите си, но нещата между тях бяха доста зле и той искаше тя да се изнесе от апартамента му като края на декември и началото на януари стана доста настоятелен.

Видяхме се на живо началото на януари и след 1-2 срещи направо я поканих да се премести вкъщи. Причините за моята покана са, че тя е много забавна, най-интелигентното момиче, която познавам, веднага ми допадна като човек, не е от града, а си има работа, която й харесва и освен това е от малък град където няма перспектива и не иска да се връща там. Тя се съгласи и започна да идва и да спи почти всяка вечер вкъщи, при това в леглото ми, но само сме се прегръщали.

С течение на времето тя се изнесе напълно от тях, след като той я наби, а аз още от самото начало започнах да изпитвам чувства, но се държах приятелски, не исках да усложнявам и без това тежката й ситуация.
През това време чувствата ми нарастваха, но тя така и не желаеше да бъде с мен.

В момента бих казал, че е преодоляла тази раздяла, изглежда много щастлива и миналата седмица за пръв път показа голяма близост към мен, направо ми се метна с целувки, но до секс не се стигна, спрях я понеже не разбирах как предната вечер ми казва за пореден път, че между нас никога няма да има каквото и да било а часове по-късно ме желае...

Минаха 3 прекрасни дни, много диви... нямахме време за секс, излизахме по барове и се забавлявахме, но в един момент аз отново изревнувах глупаво и тя запя старата песен, че не желае да има сексуални отношения с мен...

А аз не мога да продължавам по този начин... много ми е трудно. Обичам я, желая я, тя е жената, която съм чакал толкова дълго... мисля, си че тя е Жената! Тези наши отношения ме съсипват, а сърце не ми дава да й кажа да си ходи... Не може да си позволи да живее на квартира и след всичките трудности, през които мина ще се чувствам все едно съм я предал, както и страхотните й приятели с които ме запозна (от родният й град, тук няма близки хора).

Най-вече ме е страх, че подобна стъпка от моя страна ще приключи нашата връзка завинаги, аз имам нужда от нея, дори и само като приятел, тя е страхотна и не искам да я губя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 925d41781d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се заблуждавай, момче, тя не е жената. Ако ти е кеф, правете секс, ама само толкова. Даже по-добре и секс не правете, че ще се влюбиш още повече и ще страдаш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 74c61d6925
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-доброто е да се изясните. Не бива да позволяваш тази жена да те разиграва! Единият ден те иска, на другия ти заявява, че не иска нищо да има между вас. Виж, като момиче ще ти кажа някои тайни от кухнята, напълно искрено, не се обиждай. Да, момичето може да умно, забавно и с още редица положителни качества. Но щом не се държи коректно към теб, значи само те използва. Мда, кофти звучи, но жените, които имат нужда да им се подхранва егото обичат да си имат такива обожатели, които винаги са готови всичко да направят за тях. Жалко е добрите мъже да бъдат разигравани, а има толкова други жени, които ще те оценят! Надявам се си ме разбрал. А иначе по-конкретно: за да излезеш от тази ситуация я питай право в очите: "Имаш ли чуства към мен? " Тук отговорът е или да, или не. Почне ли да се колебае и да ти увърта с реплики "ти си ми много ценен приятел ала бала" - забрави. Иска да се възползва от чувствата ти. Жив и здрав, успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 95cbb492f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторе, замисли се дали това с бившия й приятел уж, не някаква постановка... споделила ти уж някакви неща и айде увас си я приел... замисли се малко....!
Що за наглост от нейна страна да ти казва право в очите че не иска нищо, а същевременно си живурка с тях... до сега да съм я изхърлил... намекни й само за това и ще видиш че ще те заиска на мига...!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 95cbb492f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, замисли се дали това с бившия й приятел уж, не някаква постановка... споделила ти уж някакви неща и айде увас си я приел... замисли се малко....!
Що за наглост от нейна страна да ти казва право в очите че не иска нищо, а същевременно си живурка с тях... до сега да съм я изхърлил... намекни й само за това и ще видиш че ще те заиска на мига...!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d8b7ddfea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поговорете в спокойна обстановка! Не в спалнята! Обясни ѝ какво чувстваш и я попитай тя как би искала да продължите. Имаш право да знаеш каква да очакваш! Радвам се, че си влюбен! :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 444d5bfcc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много готина история. Постъпил си правилно, че си помогнал на /преди всичко/ приятел в нужда. На това се казва хуманност.
Относно чувствата към нея - не се притеснявай. Тя е сериозна Жена, която наскоро е приключила връзка, и няма нужната енергия да се впуска в нови приключения преди да си е взела поука от предишните преживявания.... които по описанието ти изглеждат пълен провал. Тя самата не е в състояние да се впусне в нови взаимоотношения от страх.
Ако наистина това е жената на живота ти - покажи й че се доверяваш само и единствено на нея. Държиш на нея и за теб няма проблем тя да излиза с други хора/мъже, докато напълно преодолее предишните чувства. Ти също излизай с момичета, накарай я да ревнува малко... :))) Аз така се омъжих за мъжът на живота ми!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 22ba972efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сигурно си от тоа хора с много добро сърце и много наивен и чувствителен. От това по-лоша комбинация няма. Винаги ще те използват такива жени. Жалко, но е истина. Възползвайки се от това, че си с добро сърце ще си правят каквото искат с теб. В момента приятелката ти си мисли, че едва ли не си винаги закъсал за жена и че ти прави услуга, че е с теб. Мислейки си, че не можеш да си хванеш друга. По добре я разкарай.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c3d87b2e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Когато човек е влюбен, не може да разсъждава трезво. Направи ми много лошо впечатление, че е трябвало многократно да я гонят, че чак да я набият за да си тръгне от чуждия дом. После от една -две срещи с теб, веднага се е нанесла у вас. Ясно, че се нуждае от безплатна квартира, но ти се нуждаеш от споделена любов!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f32fbd5037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Объркана е, но това не и пречи да те използва. Ще има да страдаш...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1e4ec0fb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не тя е перфектната жена за теб, а ти си перфектният мъж за нея. Правиш всичко за нея, а тя дори не трябва да ти пуска. Осъзнай се и я изгони.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker