Въпрос към женените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към женените?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1862 пъти
Всеки има случай, когато срещне човек от другия пол, който го привлича страшно много и след дълга и изтощителна връзка започва повече да ви харесва от годеника/цата ви. Нали, никой не го прави нарочно-както знаем, такива случки се случват рядко, но когато станат, нищо не е като преди. Тук говоря за хората, които могат да живеят с някого дълго време. За хората, които често търсят друг/а, е пределно ясно-това е в кръвта им. Въпросът ми е:Ако срещнете човек, който ви кара да забравите семейните несполуки, не сте направил нищо, но пък го желаете, и тъкмо когато започвате да се сближавате и той замине, какво бихте направили? Бихте потърсили друг, бихте се примирили с положението или бихте се чувствали виновни сума ти време? Благодаря на отзовалите се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 9c9d51cde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случвало ми се е веднъж и ми стана доста неприятно за това знам на сляпо следващ път да не хвърлям. Когато имаш нужда от нещо такова трябва да си сигурен че другият човек има подобен интерес към теб.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 965040752a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Научи се да пишеш, защото аз лично нищо не разбрах!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 172c7e92aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За мен верността на кой да е отговор зависи от това колко силно обичаш постоянния си партньор, ако и да се е поизчерпала връзката дотолкова, че да погледнеш встрани. Приемам за база на моят отговор "Обичаш го/я много и нямаш колебания дали искаш да сте заедно, но сте партньори от много време, и си отегчен, изтощен и изчерпан/а в момента". Тогава отговорът ми на твоя въпрос би бил - Бих въздъхнала с облекчение, че нищо не се е случило. Този отговор има, обаче, един основен недостатък. Не знаеш, че е най-верния, ако преди това не си преживял друго развитие на същия сценарий. Т. е. човекът, към който си изпитал привличане не е заминал, консумирали сте твоето отегчение, и си се размазал от съвест, понеже като цяло си праволинеен и морален човек. С две думи, добре е станало, че нищо не е станало, но няма да го разбереш, докато със същия или друг човек, това дето не е станало, все пак стане.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d8c8d4ee93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понякога човек се заблуждава.
Мисли, че може да намери по-добър човек за себе си. Това се случва след много проблеми. Човек залитва. Заблуждава се, че утехата с друг ще реши проблема.
Поне при мен беше така. Бях си внушила, че чувството ми за самота, чувството ми, че съм като вещ за него, ще се реши с друг човек. Бях привлечена от друг, което се е дължало на проблемите ни. По същия начин и аз започнах да се сближавам с човека, но изведнъж осъзнах, че не се решава така проблемът. Осъзнах, че така не се захвърлят 7 години, осъзнах, че някога съм обичала човека до себе си и съм искала да изживея живота си с него, осъзнах, че все още го обичам и все още той е човекът с когото искам да прекарам живота си. Осъзнах, че не е перфектен, има много недостатъци, но и аз имам. Осъзнах, че никой няма да бъде по-добър баща за детето ни от собствения му баща. Осъзнах, че е много лесно само да обвиняваш човек и да очакваш повече и повече от него, но така не се прави. Осъзнах, че трябва да ценя това, което имам.
И сега дълго време след като залитнах, но слава Богу не спах с другия мъж, се чувствам много виновна и не мога да си простя, че съм помислила, че мога да бъда с друг мъж. Единствено хубаво от цялата история е, че разбрах какво имам и разбрах, че не съм способна да бъда с друг и знам, че никога не бих погледнала вече друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker