На 20 съм, а харесвам мъж на 45 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 20 съм, а харесвам мъж на 45
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 3232 пъти
Здравейте! Заглавието е ясно, може да ви се струва странно, но човек контролира всичко, освен чувствата си. Нямям навик да харесвам по-възрастни мъже, просто така се получи. Преди да включите предразсъдъците си, ще кажа, че човекът не е женен, не е богат- скромен и справящ се с това, което има. Не го харесвам заради портфейла, а същността му. Въпросът ми към вас е възможно ли е мъж на тези години да бъде привлечен от младо момиче като мен? Не живея в приказки, ясно ми е, че не мога да се оженя за него и да имаме деца, не очаквам това, бих се радвала просто да прекараме известно време заедно, нищо ангажиращо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 9eb40031c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (260 гласа)

1.   Много съм ги виждал такива като теб, дето портвейла не бил важен за тях. Споко, другите дето ше прочетът можеш да прелъжеш ама мен не.

М20

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: fdf0fbb087
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че е възможно. По-важното е какво и по-точно колко дълго общо бъдеще имате двамата? Две деца до 20-годишната им възраст дали ще можете да отгледате заедно? Ако с това смяташ, че ще можете да се справите - всичко останало е точно.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bf47f5ad4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Естествено, че може, даже е почти сигурно, че ще те хареса, особено ако е самотен. Вълнуващо и малко перверзно е да имаш връзка с такава разлика, знам го от личен опит. Обаче трябва и двамата да сте наясно какво искате.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2e7c13217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кой не обича крехкото? Зарадвай бедният старец, не се скъпи!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 488689823c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Чисто физически почти сигурно ще те хареса и щом не искаш нищо ангажиращо, не виждам проблем. Само че се замисли, ако наистина започнете дали няма в един момент да стане леко ангажиращо. А стане ли, ще започнат проблемите.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2a2a03347e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   100% може да бъде привлечен, обратното е невъзможно. Между 20 и 40 годишна, всеки мъж на тази възраст би избрал 20 годишната. Виж ако има и 30 годишна, нещата зависят от това какво иска той - семейство или неангажираща връзка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ecd00f4e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Момиче, не си похабявай младостта със старци!

ПП: а ако си дъртия перверзник, дето напоследък се шири тука - чичо стига си спамил и отивай в мазето на майка си да си пуснеш някво порно.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2bab443bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не мисля, че всеки мъж на 45 би харесал всяка жена на 20. До човек е. Аз съм на 40 и признавам, че има такива на 20 които ми хващат окото, но чак пък всички. Има жени на моята възраст и по-възрастни от мен, които са много по-привлекателни от много от младите жени. Всичко е до излъчване, интелект и не на последно място физика.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 61ab3001b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Разбира се че го привличаш, та ти си на 20. Колкото до връзката, от опит ти казвам че това са най-стабилните и сполучливи връзки. Мъжете вече са се наиграли и улегнали, постигнали са нещо във живота и могат да дарят дамата до тях с много нежност, обич и сигурност. Да, на по-късен етап в теб ще се появи желание да пробваш нови тръпки и емоции защото не си се наживяла, но ако господина е истински мъж - не само че няма да има нищо против, а дори ще ти помага да сбъднеш всичките си фантазии и желания. Пак казвам, от опит :)
Успех ви желая, с най-добри чувства!
М 40

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c199c76c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз май съм единствената тук, която има опит с 20 години по-възрастен мъж. На твоята възраст тръгнах с мъж на 41 г и не съжалявам. От 6 г. сме вече семейство и не виждам някаква голяма разлика с другите семейства, НО трябва да призная, че съпругът ми има висок социален статус, власт и пари, които предпазват много от общественото мнение - тоест ние можем да си позволим да не ни дреме и никой не смее да ни каже нещо негативно в очите, уважавани сме и ни посрещат с пита и мед навсякъде. Ако мъжът ти е средна класа човек не вярвам да мине толкова леко - все ще се намерят доброжелатели да се пробват да ви манипулират, разделят и да ви вредят и друго също е вярно - чувствата трябва да са споделени. Ти не пишеш за мъжът дали те харесва, защото действително има доста мъже на тази възраст, които са в съвсем друга фаза и търсят по-зряла жена и най-вече не искат да имат повече деца и семейство. За секс иначе винаги едно 20 г. момиче може да си намери мъж, но за повече е според зависи.
Възрастовата разлика обаче няма да ви е проблем ако се обичате, приличате си по темперамент, интереси, начин на живот, образование, теми и хобита.
За мен много в началото се говори, че съм била харесала парите и общественото положение, но истината е, че действително ме привличат само мъже, които са много по-възрастни от мен, а и аз самата се доказах като достойна партньорка в бизнеса и живота на съпруга си, имам по-добро образование от него, знам повече езици и по-добре и така нататък и който ни познава знае, че сме равностойни партньори въпреки възрастовата разлика, но да - ако искаш да живееш според общественото мнение, то връзката с по-възрастен мъж не е за теб.
Преди него имах връзка пак с по-възрастен мъж, но доста беден и семейството му, приятелите му ни разделиха. Просто парите и властта може би са нужни за такава връзка, защото са много добър щит и ти осигуряват нужната свобода да живееш както си искаш.
Успех

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ecd00f4e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Еми браво номер10, смисъл, наистина, но признай, че твоя възрастен партньор е рядко срещана порода, ако може така да се изразя, със сигурност и ти си рядко срещана порода също, а повечето му връстници, които са обръщат към екстремно по - малки от тях партньорки, просто нещо/или доста неща сериозно им куцат в житейски план и психологически аспект. Това са хора, които не могат да общуват пълноценно със срещуположния пол от тяхната възрастова група!

Номер9 - ти също си една страхотна рядко срещана порода.

Но хора, всички знаем, че масово реално нещата стоят доста изкривено, грозно, та дори и извратено в такива големи възрастови разлики.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c199c76c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от 9 до н. 11 - ами не си прав, защото имаш едно грешно предположение - за теб възраст и житайска зрялост са правопропорционални и взаимно подразбиращи се, но това не е така в живота.
Хората сме различни. Много хора имат нужда от повече време, за да съзреят, така както и много хора сме за съжаление принудени от живота, събитията да съзреем по-рано, а и по характер сме по-зрели по принцип. Така примерно на възрастта на съпруга ми, който вече е над 50-те има достатачно незрели жени и мъже, и обратно - има и на 20 г. много зрели момчета и момичета. Тоест ако имаш достатачно социални способности да общуваш с една 20-годишна, едва ли жените на 40 ще са ти проблем, още повече, че сте от едно поколени и си израстнал с тях - тоест знаеш много по-добре от какво се интересуват и така нататък, докато при младото момиче няма начин и ще има противоречия - трябва да си на ти с новите технологии, трябва да си млад по дух и динамичен, жизнен човек, за да водиш сходен начин на живот и изобщо да се запознаеш с млади хора - не можеш с две думи да се движиш само сред 40 и да имаш 20-год. приятелка. В същото време това, че имаш 20 год приятелка не значи, че не общуваш преди всичко с хора на твоята възраст и не си способен да общуваш с тях.
Няма какво да се лъжем - на мен ми е известно, че младостта, фертилността привличат мъжете на всички възрасти. Една жена от 18-20 до 38-40 г. е просто атрактивна за мъжете на всички възрасти, включително за по-младите от нея мъже, а за по-възрастните така или иначе. Причините възрастен мъж да си хване млада жена са много - в началото определено е физическото привличане и за двамата, така както и любовта като при всички други двойки, но в последствие ако връзката издържи на премеждията се появяват и други предимства за мъжа - най-вече може да има деца от младата жена, да започне на чисто и да създаде семейство с нея, а с възрастната жена ще може да има само съжителство, партньорство, но никога не може да го направи тя баща, но освен това има свои деца от друг брак да кажем и нещата стават сложни.
Освен това една млада жена просто има по-малко „багаж“ от възрастната. Младата жена на 20-30 г. едва ли има деца от друг мъж, едва ли е преживяла огромен брой разочарования в живота и любовта и е по-малко ценична и изискваща.
Една жена на 40 г. примерно има най-вероятно развод зад гърба си или много несполучливи връзки, има много завишени, конкретни изисквания към новия партньор, а мъжете на тази възраст също са се „опарили“ и искат много повече от партньорката си - тоест вероятността да се получи между тези хора с много багаж е дори по-малка от при връзките с един по-млад партньор.

Но не може да се обобщава - всичко е индивидуално. В нашия приятелски кръг има поне 2 подобни двойки, а при едната възрастовата граница дори е 25 , отделно познати имам с 23 г. възрастова разлика, при които младата жена работише и издържаше семейството, а мъжът гледаше децата и беше дори пенсионер по болест или нещо такова - като при всяка друга връзка просто всичко е индивидуално. Не бързайте с предрасъдъците си, защото ще сбъркате.
Едно важи обаче поне за нас и познатите ни - от над 10 г. имаме стабилни връзки и бракове, дори връзката с човека по болест вече стана 17 годишна или нещо такова, а в това време много млади двойки се разведоха и изпокараха

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ecd00f4e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 12 - да, в повечето случаи са точно правопропорционални, както казах, има красиви изкючения, но колко от по - старите поколения покриват това, което си писал: "трябва да си на ти с новите технологии, трябва да си млад по дух и динамичен, жизнен човек, за да водиш сходен начин на живот и изобщо". Макар че става въпрос за мноого, много повече неща.

Нека кажем истината, а тя е, че доста, не казвам всичките, а доста от старите поколения, смятат по - младите от тях по дефолт за по - глупави, елементарни, мусят се на технологиите (защото ги схващат със забавяне) и изтъкват изобщо какви ли не негативи по адрес на по - младити, ама всъщото време искат "крехко месце", еми не става така, сорка.

Колко зрели, възрастни мъже ще са с нагласата да помогнат да младото си гадже да сбъдне всичките си фантазии, след като тя реши, че не се е "наживяла" нали.
Колко зрели мъже ще имат такава увереност в себе си за да допуснат, да се съгласят на такова нещо.
Еми това определно са единици хора, рядко срещани породи. А другите повечето са задръстени и комплексирани чичовци и ще ги е страх да не изтърват женичката си, даже всячески ще я патронизират, ограничават и потискат, за да не вземе да им отлети нали.

Продължавам да си държа на мнението, че това са хора, които не могат да общуват пълноценно със срещуположния пол от тяхната възрастова група, може би още от времето, когато те са били по на 20 и за това сега наваксват.

Еми да, 40 годишната жена има багаж, но има точно толкова, колкото и 40 годишния мъж.
А на 40 е много по - нормално да имаш багаж, отколкото да си чакал идеалната при родителите си и през цялото време да си съскал, че жените били такива и онакива и. т. н.

А ти май прие доста лично темата.
Май широкоскроеното ти мислене, което видях под номер9 ще се окаже бутафорно, а. Защото иначе хич нямаше така да се навиеш какво става тука.

Последно искам да добавя, че ако тема беше поднесена съвсеем малко по - различно, то, номер1 щеше да има поне 15 "лайка" вече.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 24a436da2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако е само за харесването шанса да не го привлечеш е много малък. Всеки нормален мъж в тази възраст би се зарадвал да запише бройка, толкова по-млада от него. При подобна разлика винаги има нещо забранено, перверзно, извратено и това определено повишава сексуалното желание. В случай, че нещата между партньорите са само секс, опита може да е само положителен. Но за да премине интимната връзка в семейство вече е нужно по-особена настройка. Статистиката показва, че в такива семейства мъжът е богат и може със средствата, които е натрупал, да компенсира и разсее всякакви негативни сравнения между него и връстници на младата му жена. Не мога да знам със сигурност, но мисля че такива жени просто са в душата си едни малки момичета, свикнали някой да се грижи за тях. Но пък света е голям, има и такива момичета, съответно трябва и за тях да се намери партньор. Има пък и мъже, които предпочитат млада жена, която да радва душата и могат да предложат материална сигурност, към която се стремим всички. Все пак друго си е да пропуснеш дълги години на несигурно градене, а един мъж да ти поднесе всичко, което може да поискаш, само защото те е харесал, нали?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c199c76c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 13 - на теория си прав, но на практика... не съвсем. Говориш наизуст
Първо, днешните 40 мъже са повечето или компютърно грамотни, или безработни. Съпругът ми дори в някои неща е по-напред от мен като примерно във Visual Basic по-добре програмира формулите за екселски таблици от мен, защото като повечето от моето поколение съм user - потребител, свикнал на готовото и безплатничкото, така че тук нещо грешиш - тяхното поколение се е справяло с далеч не толкова user friendly среда - aз дори не знам как функционира факс примерно и така нататък . Дори майка ми, която е 58 се справя с новия си таблет идеално - висят масово по социалните мрежи и са дори по-активни от младите хора с много неща, но не са изгубили и връзката с реалния, материален свят на сетивата.

“Колко зрели, възрастни мъже ще са с нагласата да помогнат да младото си гадже да сбъдне всичките си фантазии, след като тя реши, че не се е "наживяла" нали. “

Ами ти колко млади, незерели мъже познават с нагласата да ти осъществяват всички фантазии???

Самото очакване, че който и да е мъж е в състояние да ти сбъдне мечтите е грешно и обрича всяка връзка на неуспех - няма стар, няма млад мъж - няма мъж, който да осъществи ТВОИТЕ мечти и фантазии и колкото и да ти е странно - няма възраст, на която човек да се е наживял. Мъжът ми е дори по-жаден за нови преживявания от мен и аз съм по-земната, по-спокойната и домошарката като повечето жени, между другото, независимо от възрастта - на 20 или на 50 г. един мъж или си е човек на активността, предприемчив, или е по-спокоен и домошар, но няма 20-годишен сърфист и околосветски пътешественик да кажем, който на 50 г. ще намерите пред ТВ-то по чехли :)
По-скоро който на 20 г. е бил по-улегнал може да се сети на 50 г. да подпали Харлито и да направи околосветско пътешествие, така че дори мъжете на възраст често са точно на 40 изтрещяват и правят луди неща, които на младини или не са могли да си позволят, или са нямали смелост да ги направят и това съсипва много бракове - един млад мъж може да се развие в съвсем различна посока, да стане съвсем друг човек в сравнение с това, което е бил като сте се събрали да кажем и двамата на 20 години.

Иначе не съм обективна, разбира се - не можеш да очакваш от мен да отричам модела си на живот, в който съм намерила своето лично щастие и удоволетворение. Като всеки психически здрав човек ще търся аргументи, ще запаметявам факти, които подкрепят моето мнение, моя начин на живот, защото алтернативата е да влезне човек в лудница, вечно подлагащ на съмнение изборите в живота си.

Не говоря обаче за всички, говоря за себе си и за познатите мен двойки - няма статистика по темата и не може да има, защото всеки е различен, а двама човека в двойка образуват още по-сложна система от една личност.

Едно обаче е вярно за всеки - никой не е останал щастлив, живеейки за друтите, живеейки в страх и подтискайки своите желания, чувства.
За мен нещата бяха ясни - харесах мъжа си, той ме хареса, влюбихме се, живяхме известно време заедно в добро и лошо и създадохме семейство не по-добро или по-лошо от всяко друго. И за миг не съм си помислила да се разделя с него заради възрастта или кой какво би казал, още по-малко пък заради бъдещето - сигурно бъдеще с никого не може да има човек и затова най-добре живейте в настоящето - тук и сега.

Това е съветът ми към всички - ако харесвате и обичате някого, борете се за любовта ви и не се отказвайте заради подробности. Идеално няма. Ако не е възрастта, то ще е нещо друго, но никой не може да ви направи щастливи ако вие самите не успявате да бъдете щастливи сама за себе си. Еманципирайте се не само на думи, а и реално -борете се като жени за своето щастие, мечти, планове, фантазии и така нататък и не очаквайкте от мъжа да живее вместо вас и да ви прави щастливи. Не избирайте партньора си в живота според разни фактори, а създайте семейство с човек, когото действително харесвате, желаете, обичате, разбирате.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c199c76c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Цитат от номер 14

„ Статистиката показва, че в такива семейства мъжът е богат и може със средствата, които е натрупал, (... )

Коя статистика? Моля за източник - коя институция, НЗИ, Европейска служба прави такива статистики???

„ Не мога да знам със сигурност, но мисля че такива жени просто са в душата си едни малки момичета, свикнали някой да се грижи за тях. “

И пак говориш наизуст - всяка жена може да бъде несигурна и да чака на мъжа - не само обвързаната с възрастен мъж и обратното - не мислиш ли, че един възрастен мъж няма все пак повече опит и не може по-лесно да различи ако пред себе си има такава жена?
Аз за себе си мога да кажа, че съм с доста високо самочувствие, високо образована, с кариера, независима от тази на съпруга ми, и той се грижи не повече за семейството си от всеки друг мъж, освен може би, че има повече време от младите мъже да кажем за занимания с децата, но откъде-накъде реши, че младите мъже не се грижат за жените и семействата си със същата интензивност, а жените, които имаме акъл да задържим 20 год. възрастен, успял вече мъж, нямаме акъл да изкарваме прехраната си и да се грижим за нас самите?
Има незрели, неспособни жени на всякакви възрасти, с всякакви мъже. Включително има незрели и неспособни жени на 40 , така както и такива на 20 г. с мъж на 20 г.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 24a436da2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От 14:

Може би тук думата "статистика" е малко неуместно, но смисълът е същият. Мога да извадя веднага от интернет снимки на известни и недотам известни двойки с разлика от сорта на "баща-дъщеря", някои дори "дядо-внучка", при които мъжът е човек със социален статус, благосъстояние и авторитет. Това не е ли една своеобразна статистика? В реалния живот не съм срещал такива двойки и затова се опитвам да разбера какви са подбудите на жената. За мъжа ми е ясно, понеже съм от тази страна макар и само на 30 т. е. в момента съм далеч от периода на таргетираната възрастова разлика. Затова смятам, че мъжът търси основно секс и много по-младата жена е силен стимулант в това отношение. А също и своего рода трофей, с какъвто малко зрели мъже могат да се похвалят. Тук някой правилно спомена, че младата жена не е обременена с житейски опит, от нея блика младежкият ентусиазъм и енергия, които пък ще консумира по-възрастния й партньор. Жената от една страна получава пари и положение без да се труди и да похаби младите години от живота си. Това при всички положения е когато имаме заможен съпруг. Комбинации с беден май не са известни, а и в тази тема една жена спомена, че "не се е получило". Важно е все пак тя да се реши на тази стъпка, защото иначе всички двойки трябваше да са между млада, красива жена и зрял, стабилен мъж. И тъкмо това решение според мен, е защото търси авторитетна фигура, която да я обгрижва във всички отношения. Защото не може и не иска да изгради всичко това с един по-млад мъж. Естествено, в никакъв случай не осъждам такива връзки. Както казах света е голям, има такива жени (момичета), има и такива мъже.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c199c76c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   до 14/17

„Статистиката е математическа дисциплина, която изучава добиването на информация чрез анализ и интерпретация на емпирични данни, използвайки теорията на вероятностите. “
Цитат 17
„Мога да извадя веднага от интернет снимки на известни и недотам известни двойки с разлика от сорта на "баща-дъщеря", някои дори "дядо-внучка", при които мъжът е човек със социален статус“

Не, не е „статистика“, защото човек от интернет може да изкара снимки на всичко буквално, включително на бебета с две глави, което не означава, че всички бебета са с две глави.

Ако беше чела поне някаква обща теория по психология, ти щеше да знаеш, че връзки „баща-дъщеря“ или „майка-син“ съществуват и в двойките на еднаква възраст. И ти да се замислиш много лесно ще намериш сред познати и близки някой мъж, чиято жена се държи като майчица към него или обратно - който покровителства жената до себе си и я контролира, сякаш тя му е дъщеря. Това може да го има, разбира се, и във връзките с големи възрастови разлики, но и във връзките на една възраст, дори в еднополовите връзки.


„Тук някой правилно спомена, че младата жена не е обременена с житейски опит, от нея блика младежкият ентусиазъм и енергия, които пък ще консумира по-възрастния й партньор. “

Тоест ТИ лично смяташ, че това е правилно, но дали е правилно е неизвестно. Това е твое мнение. Промени поне изказа си или дай истински данни като твърдиш нещо.

„Жената от една страна получава пари и положение без да се труди и да похаби младите години от живота си. Това при всички положения е когато имаме заможен съпруг. “

Ами жената може да си „похаби“ младите години и с беден и млад съпруг, със стар и беден, с богат и стар, с богат и млад и изобщо един човек, който е решил да си погуби живота и годините си го погубва и сам! Човек или е склонен да си губи живта, или не е и това с кого си или не си не ти е оправдание за загубата на житейско време. Всеки пълнолетен човек взима решения и си носи отговорностите от това и не виждам защо възрастта на някого да е причина за твоята загуба на време или не? Една жена може да си погуби младините и във връзка с друга жена, и без връзка.

За да си погубиш живота ти трябва само 1 човек - ти.

После пишеш, че ако мъжът е заможен поне жената не се била трудила - ами с извинение, ти пак ли някаква статистика изкара от собствения си мозък?

„Жената от една страна получава пари и положение без да се труди и да похаби младите години от живота си. Това при всички положения е когато имаме заможен съпруг“

Логиката е обратната - който се труди, той е заможен, а който не се труди, той просто не е. Нетрудещи се жени сред бедните има така да се каже доста повече (затова са и бедни), за да направиш обратния извод и обратно - жените на заможните мъже много рядко сме незаети и все има нещо за вършене сред такъв мъж, защото той за да е заможен е имал някакви качества като трудолюбие примерно, предприемчивост и едва ли ще остави някой покрай него (най-близкия му човек! ) да мързелува и да не се труди. Е, едва ли ще те остави да се трудиш на 650 лв. заплата някъде, но само да уреждаш частния живот на такъв човек, да ти прехвърли 1-2 бизнеса и да имаш 2 дечица още, няколко къщи, коли, персонал ти е достатачно занимание, повярвай ми. Само частните сметки, кредитните карти, заплатата на личния персонал и частните данъци, застраховки да уреждаш е достатачно, за да си заета 3 часа поне дневно. После се оказва, че ти е преписал и 1-2 фирмички, защото си имала време, а той не. После му реждаш деца и филмът става пълен, а ако имаш и доведени деца става така, че се грижиш за 2 бебета и 2 младежи в най-трудната възраст едновременно.

Трудът не е само по трудов договор и който се бои от работа и труд, той ще има по принцип проблеми не само с богат, но и с всякакъв мъж.
Във всяка връзка с мъж, жена и изобщо с друг човек от неизвестен пол и възраст има задължения за всеки във връзката, предимства и негативи. Ако мислиш, че с млад мъж (богат или не) ще имаш по-малко или повече задължения се лъжеш.

Без труд има само в гроба. Който се бои от труд, се бои от живота като цяло и не живее пълноценно и какъвто и мъж да хванеш, той няма да те лиши от задълженията ти и ако мислиш, че трудът похабява младите години на човека, ще е доста трудно да си с мъж, който се труди 12 часа на ден, каквито са 99% от богатите и властни мъже навън, включително незаконно забогателите, защото дори те по цял ден се трудят, за да не ги хване полицията, данъчни и да не ги застреля или отвлече някой - с две думи всеки си носи кръста.


Живееш с много предубеждения и нямаш реален контакт (освен снимките в интернет) с двойки като нас по-страшното е, че не се замисляш и за реалното положение в съвсем типичните, стандартни двойки, изобщо мислиш повърхностно, но мислиш, че си права.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 24a436da2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От 14:

Ти даже не разбра, че не съм жена, а мъж. Въобще тук много теми се навъдиха за млада жена и възрастен мъж, човек да се чуди доколко са истински.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c199c76c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   до 19 - съжалявам, че не съм обърнала внимание на пола ти, но мисленето ти е в 2D - и като мъж страдаш не по-малко от нашия пол ако мислиш по този плосък начин.
Няма много теми за жена с възрастен мъж, а са мисля 2-3 в последно време като и аз мисля, че 2 са от тази Авторка, но това е без значение.
Като цяло е ясно на всяка жена, която има влечение към много по-възрастен мъж, че връзката ѝ е неподходяща в очите на обществото, но дали е неправилна? Това е строго индивидуално и е като при всяка друга връзка и само времето показва.
Едно важи обаче за всички връзки- никой човек не може да бъде щастлив ако не се бори за любовта си, влечението си ако щете - това се отнася в пълна сила и за хомосексуалните двойки, и за мултиентически и национални връзки и е вечен проблем (виж „Ромео и Жулиета“), но днес за разлика от преди за пръв път имаме свободата да живеем както си искаме и с когото си искаме!
Често пишеш за погубени годинки и младост, но в едно бъди сигурен - човек не може да си погуби младостта, вършейки това, което желае, бидейки с мъжа или жената, в която е влюбен.
Човек си губи живота ако лъже себе си и близките си, ако се носи по течението, вместо да взима активни решения по живота си, ако нарушава законите и си вреди здравословно примерно, но не и заради споделена любов с мъж/жена между пълнолетни хора.
Примерно аз винаги съм харесвала много по-големи от мен мъже и това ми влечение колкото и да го анализира човек ще си остане такова, но много жени като мен вместо да бъдат с мъж, с когото искат да бъдат се крият и създават семейства с млад мъж, когото лъжат с възрастния си любовник или обратно. Това е трегичното - да не вършиш нещата, които те правят щастлив.
Иначе знаем ние какво си мислят външните хора, но... това не променя абсолютно нищо в начина, по който се чувстваме.
Живей и остави да живеят и сам прави избори за своя живот. Това мога да ти дам като съвет.
Не съди, за да не бъдеш съден. Ожени се по любов за жена, която уважаваш, обичаш и имате общи планове, сексуално привличане, любов, приятелство, а какво ще се случи след време нека не те интересува.

Желая ти всичко добро и пак казвам - не бързай със съденето и затова ще дам и съвет на Авторката да си изживее любовта или ще съжалява завинаги - докато не пречиш на никого, не нараняваш други хора, имаш право да си изживееш живота. От собствен опит ти гарантирам, че ако наистина се обичате, просто няма да ти липсва нищо с този мъж и изобщо няма да си провалиш живота или младостта.... точно обратното - някои решения просто са в компетенцията на сърцето, не на мозъка.
Парите и властта казах също, че правят нещата по-лесни в смисъл, че си независим финансово и имаш обществено положение и хората не смеят да ти се месят открито, но и без пари ако човек иска да се бори за любовта си, той ще победи ако е истинска. Просто бъдете по-дебелокожи и не слушайте „доброжелателите“.
Никога обаче не съм казвала, че животът с мъж с пари (независимо от възрастта) е песен и лесен и едва ли не компенсира други дефицити във връзката. То е като да изпържиш развалени яйца в най-доброто масло на света - яйцата си остават развалени. Гледайте просто да обичате, уважавате, да си подхождате с мъжа/жената до себе си и няма просто какво да се обърка, освен ако не сте се заблудили в началото, но това може да се случи на всекиго по отношение на всекиго - хора сме все пак.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b18e59cd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Нормално е да харесваш зрели и истински мъже, а не момченца. Да, той може да бъде привлечен. А относно това, че не е женен: ако е разведен - ок, но ако е стар ерген - директно ми е в черния списък.
Живей така, че да се чувстваш добре! :)
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 24a436da2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От 14: Щеше да ми е интересно да чуя смислени мнения на жени във връзка с подобна голяма разлика във възраста. Но само номер 10 каза нещо. Иначе аз лично не съм срещал такива двойки. Ще повторя, че на мен лично като мъж, ми се струва някак перверзно и извратено, което в същото време е много възбуждащо. Не знам какво е за момичето/жената, но си мисля, че търси някаква авторитетна фигура, която да запълни и балансира някакви нейни емоционални дефицити. Разбира се, изключваме случаите, когато просто някои жени си правят тънката сметка.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 82b70692b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   А аз си мислих, че с нашите 7 години имаме голяма разлика във възрастта...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5b315d6e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Брей много коментари. Естевено няма да отделям цял ден да ги чета.

Номер 1 - както се изрази една която твърдеше, че не е мариалистка - аз не се интересувам моят приятел каква кола ще кара.
Ха - да стига да е с кожен салон. Ха - ха.
Не казвам жените са материалистки. Но нека не се лъжим, едва ли някоя нормална би се влюбила, примерно в кошар.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1b94bf1667
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От авторката : Благодаря на всички за изказаните мнения. Номер 1, защо си мислиш, че целта ми е да заблуждавам някого, какво печеля? Нужно ли е един човек да е богат, за да е стойностен и привлекателен, дори след години?

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e0a525d772
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   12, има жени на 35 - 36, които може да са имали само 1 сериозна връзка зад гърба си, и 20 - годишни, които да са имали 5- 6 или повече връзки, зависи от човека. А 20 годишни зрели момичета и момчета едва ли ще намериш някъде. А незрели и неспособни има и на 50, а и над 50.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6e7176556e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Отново авторката : 27, има хора, които на 20 са се сблъсквали с неща, които себеподобните на 50 не са, не говоря за връзки, а за чисто житейски ситуации, които автоматично те "узряват" по-рано. Понякога имам чувството, че страната ни никога не прогресира, защото самите ние нямяме прогрес в мисленето - българинът мисли само в една насока и не я променя. Казах ви, харесвам въпросния, и също така поясних, че не е никак богат- вярвайте ми ако искате, но има и по-омайващи неща от парите за една млада дама - уважението, доброто и топло отношение, изведено от ниво примитивизъм. Аз също имам ценности, но за разлика от ограничените хора, гледам да са наистина същностни - так например, ако той беше женен, щях да потисна чувствата си. Но зщо да го правя? Осъзнавам, че с тази разлика семейство, или нещо по-сериозно няма как да създадем, не е ли това реализъм? Не искам и подобво нещо, искам просто да прекарам определено време с този човек, да изживея емоцията, . Въпросъ обаче е до каква степен мъж на тези години би приел такова нещо..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 32d13c2eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   А това не е голяма разлика. Стига глупости. Много подобни семейства има. И по стабилни от останалите дори.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: acb329fec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Нали осъзнаваш, че след 10 години той ще е дядо, а ти ще си млада с 2-ма, 3-ма любовници. За жалост тези случаи стават вече все по-често и по-често....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker