Постъпих унизително. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постъпих унизително.
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1977 пъти
Здравейте, историята накратко:
Аз съм момче на 22 години. Скоро едни приятели ми уредиха среща с момиче, не я бях виждал никога, но ми казаха, че била красива и щяла да ме хареса. Съгласих се, отидох... и постъпих супер зле. Като видях колко е сексапилна, не казах нищо, просто стоях малко, огледах я, уплаших се и си тръгнах! Никой не знае, че аз всъщност съм девствен и честно казано доста срамежлив... сега ми е гадно, стоя в нас и ме е срам да изляза. Чувствам се като пълен балък, защото постъпката си беше точно такава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 085e63241d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поне телефона й записа ли. Ако е скромно момиче, ще те разбере. Кажи й това което споделяш тук. Обади й се по телефона и поискай среща, ако дойде, значи те харесва визуално. Не се отчайвай, много хора са срамежливи и затова са самотни. Рискувай, ти вече си направил първата издънка и не си умрял, няма страшно. Първата стъпка сте я направили, видели сте се. Сега остава да се опознаете и постепенно леда и срама ще се стопят. Тогава започва насладата. Успех в любовта!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8c2d3f868a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   2, не е никак скромна и не мисля да я търся пак. Знам, че жените харесват уверени мъже със самочувствие и затова докато съм срамежлив не виждам какви шансове имам с хубаво момиче.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: eafc882b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мило момче! Ако ако желаеш да споделиш проблемите си и искаш някакъв съвет потърси ме на този линк : https://help-and-advice.alle.bg/начало/ . Ще се радвам да помогна с каквото мога. Поканата важи за всички. Благодаря ви!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: eafc882b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей мило момче! Ако ако желаеш да споделиш проблемите си и искаш някакъв съвет потърси ме на този линк : https://help-and-advice. alle. bg/начало/. Ще се радвам да помогна с каквото мога. Поканата важи за всички. Благодаря ви!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b12ccb0a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Охх.. кофти работа.
Разбирам те, но мацката едва ли го е приела така. Най-вероятно се е почувствала унизена и обидена, че си постъпил по този начин. Това, което можеш да направиш, е да й пишеш и да й се извиниш. Казвам да й пишеш, а не да й се обаждаш, защото така ще ти е по-малко притеснено и ще разполагаш с повече време да формулираш какво искаш да й кажеш. Напиши й в общи линии каквото си написал и тук. Кажи й, че съжаляваш много за случката и че тя се е оказала много по-привлекателна отколкото си предполагал, заради което си реагирал толкова неадекватно. Кажи й, че не си свикнал да виждаш толкова красиви момичета, че си бил просто стъписан и смяташ, че тя заслужава поне едно извинение. Увери я, че не си искал да я засегнеш по никакъв начин и че се надяваш първото й впечатление от теб да не е определящо, защото всеки заслужава втори шанс.
Ако ти отговори.. чудесно. Можете да завържете разговор, да се опознаете малко и така да ти мине страхът от контакта с нея. Ако не... гледай да не сгафиш по същия начин и със следващата.
Фактът, че си девствен, не би бил толкова притеснителен, ако се държиш добре, мило и с уважение към момичето, с което си. Една такава постъпка може да отблъсне всяка жена много по-силно, отколкото да разбере, че не си правил секс. Така или иначе, все някога ще трябва да имаш връзка, ще трябва да излизаш с момиче. За целта, определено се налага да опитваш, докато това не се случи. И няма как да стане, докато си стоиш у вас, засрамен и затворен. Няма нищо фатално в случилото се, поучи се от него и давай напред.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6d6d5df275
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сори, знам, че ти е тъпо и си изливаш болката, но ми стана много смешно. :D
Амиии.... обади й се. И това го казвам да го направиш не толкова, за да се сближиш с нея, а за да свикнеш да установяваш контакти без да се притесняваш толкова много и да блокира мозъка ти. Обикновено в началото си е винаги притеснително, особено когато човекът пред теб е красив. Но опознаете ли се веднъж, срамежливостта си се изпарява постепенно. Това, разбира се, зависи от другия човек колко ще предразположи това да стане.
И при мен се случва да се притеснявам, а аз съм жена. И това не само с мъже, но с всякакви хора. Просто има хора, чиято външност и излъчване те карат да се чувстваш уязвим. Не е приятно. Но пък е поправимо.

Това, че си девствен няма никакво значение. И моя приятел на 22г. беше девствен, но пък така ме караше да се чувствам специална, че се влюбих до уши и дори се кефих супер много, че аз ще съм му първата. :) Така че това за много от свестните момичета не е голям фактор.

Обади й се и й обясни ситуацията. Това ще й изясни много неща, тя ще види, че не си задника, който си демонстрирал, че си, а че си явно свестен и срамежлив, което момичетата намираме за много сладко. :)

А ако все пак тя те отреже, пак не го приемай лично, продължаваш напред и забравяш за ситуацията, а следващия път ще си по-подготвен психически. :)

Знам, че си мислиш, че си направил ужасна грешка, но виж - нито познаваш момичето, нито то те познава - не е фатално, голяма работа... Всички правим грешки. Важното е да се осъзнаваме и да се подобряваме.

Опитай пак.

Сещам се за един известен филм "Тя не ми е по джоба". Един свит, да не кажа задръстен младеж започна да излиза със страшно сексапилна мадама. По средата на филма дават как се натискат и той свършва още преди да са започнали да се събличат... И той, разбира се, след което бяга от тях.
След известно време среща въпросната мадама и съвсем директно отива при нея и й казва какво всъщност се е случило. И мацката оценява искреността и филма естествено си завършва с happy end. :)

Е, разбира се, това е само филм, но пък искам да кажа, че свестните жени са разбрани. Няма да се надуят и да те помислят за откачен и задръстен просто защото си бил искрен. Стойностния човек оценява откровеността.

Така че... обади й се и каквото стане. Ако стане - постарай се да си по-позитивен и контактен. Ако не - животът си продължава.

Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 739e1edf90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе не си бе - Вярно издънил си се, ама една постъпка няма да обърне живота ти, следващият път по - смело.

И аз имах скоро такава - момичето се спря да ме изчака, поговорихме малко и трябваше да и взема номера, но си тръгнах. Абе голяма работа.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: fa2faef3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Слaдур! Нищо толковa йе е стaнaло, но поне я потърси дa се извиниш. Измисли някоя глупост aко щеш, стaнaло ти е нещо лошо и зaтовa си побързaл дa офейкaш или нещо друго. Нaпрaви го зaрaди себе си, тaкa ще си дaдеш възможност зa следвaщият. път дa бъдеш еднa идея по- уверен в себе си.
Виж, жените определено хaресвaме уверени мъже, УВЕРЕНИ, не знaчи отворковци нaхaкaни... тaкивa отблъсквaт дори.
Че мъжът е по- стеснителен в нaчaлото не го прaви неуверен в товa, което зa нaс е вaжно, но товa ще го рaзбереш по- нaпред в животa.
A нямa зaщо който и дa е дa знaе дaли си девствен или не :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker