Не разбирам мъжете защо го правят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не разбирам мъжете защо го правят?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2377 пъти
Защо мъжете те карат да се влюбиш в тях въпреки ,че не искаш казваш го и го показваш и накрая когато стане това,което искат като видят трудност се предават и се скатават.А ти вече си зарязала семейство и всичко което си имала преди това.За втори път ми се случва и се питам,защо го правят след като не искат да имат нищо повече освен да речем секс ако има такъв,защо са тея лъжливи думи.Обяснете ми моля?Аз да разбия всичко заради него ,а той грам да не си мръдне пръста?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: a6d020718f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "За втори път ми се случва и се питам, защо го правят след като не искат да имат нищо повече освен да речем секс ако има такъв, защо са тея лъжливи думи. Обяснете ми моля? Аз да разбия всичко заради него, а той грам да не си мръдне пръста? " - сега вече се убедих, че жените са крайно наивни същества и затова лесно залитат. Защо го правят!? Само за секса, за нищо друго, запомнете го жени наивни! Такава е природата ни, едните да сеят, а другите да раждат плодове. С криворазбраната еманципация, искате и природата да промените. Ако има начин, ще искате мъжете да раждат.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 90e73f6846
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мъжете не те карат да се влюбваш, ти сама се влюбваш. И аз се питам защо жените винаги се влюбват, какво ги кара да се влюбват, а после изкарват мъжете виновни. Ако мислиш, че те лъже не му вярвай, правете само секс-и за него добре и за тебе добре. Ама на вас ангелите ви много слаби бе. Щом ти каже, че си хубава, че си готина и много секси и хайдееее, ти си вече в кюпа. Радвай се само на секса и не го слушай какво говори. Мисля, че и на тебе ти харесва секса, ако ли пък не тогава не го прави.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 90e73f6846
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мъжете не те карат да се влюбваш, ти сама се влюбваш. И аз се питам защо жените винаги се влюбват, какво ги кара да се влюбват, а после изкарват мъжете виновни. Ако мислиш, че те лъже не му вярвай, правете само секс-и за него добре и за тебе добре. Ама на вас ангелите ви много слаби бе. Щом ти каже, че си хубава, че си готина и много секси и хайдееее, ти си вече в кюпа. Радвай се само на секса и не го слушай какво говори. Мисля, че и на тебе ти харесва секса, ако ли пък не тогава не го прави.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: c0eafcb215
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защото знае, че без тези думи няма да има секс. А за това, че си си развалила семейството с човек, който е сериозен към теб, сама си си виновна.
Ж 28

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8b452ea970
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много общо си разказала нещата.
Най - малкото при мен се появяват много въпроси.
Защо мъжете те карат да се влюбиш в тях - как го правят?
Въпреки, че не искаш казваш го и го показваш - как го показваш?
Накрая когато стане това, което искат като видят трудност се предават и се скатават - какви трудности например? Ти как познаваш, че се предават?
А ти вече си зарязала семейство и всичко което си имала преди това - ми не знам как точно са те убедили, да зарежеш всичко, че ти да го направиш.
Аз да разбия всичко заради него, а той грам да не си мръдне пръста? - Какво си направила ти за него? А той как е отвърнал?

Както виждаш, трябва да напишеш подробно историята, а не толкова общо.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4583b76356
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не пишеш подробности, но едва ли някой може да те накара да се влюбиш. Влюбваш се сама. Това, че ти се влюбваш в някого, не оначава, че той ти е длъжен с нещо или е искал да се извърнеш от семейството си.

Ти даваш нещо от някого и в замяна изискваш нещо, но не си даваш семтка, че той може и изобщо да не и искал да получи каквото и да било, още по-малко да даде нещо в замяна. Сигурна ли си, че това нее само в твоята глава, след като ти се случва вече втори път?

Имаше една мисъл на Ошо:

Когато ти си, около теб има една аура на любов. Когато ти не си, няма такава аура около теб. А когато нямаш тази аура около себе си, молиш другия човек да ти я даде, ставаш просяк. И другият те моли да я дадеш на него или на нея. И сега двама просяци простират ръце един към друг, и двамата се надяват другият да я има… И естествено и двамата накрая се чувстват победени, и двамата се чувстват измамени.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: eb2d0700d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Заради такива боклуци като тебе не смятам да създам семейство пък после се жалвайте ако щете в бгмама

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: acdab598db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Би ли отрекла че вие жените сте: Нарцистични, надути, егоистични и обсебени от външния си вид?
Всеизвестен факт е това! ... и дори да има тук там някое попадение масово едни 90% сте такива.. заглеждате външното а не вътрешното..
Ами като сте такива няма да се оплаквате.. заслужавате си го..
Повечето от вас дето нямат акъл само за секс стават.. и слава богу иначе цената ви пада до нула.. освен ако не можете да готвине.. Грим с килограми и часове пред огледалото.. с това ли се изкарвате пред света "истинските дами".. Не това ами и характера ви масово е отвратителен.. Сами се лепвате на "лошите момчета" а после ревете.. почти съм сигурен че всяка тук е от кастата "Кифладжийки" лицемерки... Не отричам че сред мъжете няма такива.. но вие нямате очи или не търсите правилните а се оплаквате.. вие сте си причината.. Една кифладжийка която си развява прелестите из кръчми и дискотеки само с надути кочове може да се захване..
От вас зависи.. не търсете вината в нас само е погледнете себе си.. (съжалявам ако съм обидил някое момиче което не отговаря на гореспоменатото описание.. а за лицемерките.. те си знаят кои са.. ми е все едно)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c4105d4db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защото шанса да ги отрежеш ако ти кажат, че са само за секса е почти 100%, докато ако те омотават ще помислиш, че имат сериозни намерения и почти сигурно ше им пуснеш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 31ab796113
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 8, много ми се искаше да кажа обидна дума но сайта не го позволява. Кой/коя си ти за бога че да се отнасяш толкова отвратително и негативно към хората които са давали и дават всичко от себе си за близък човек или този/тази която обичат, вярвай ми такива хейтъри не ги оставят да дишат дълго. Не да не създаваш семейство, не заслужаваш такова, дано господ да не дава на хора като теб да изпитат щастие! -мъж съм между другото но не се сдържах, такива хора трябва да се колят, заради хора като теб нашата държава умира! Към авторката:това че един мъж те е наранил не означава че всеки друг ще го направи!

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d90fad4732
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "А ти вече си зарязала семейство и всичко което си имала преди това. За втори път ми се случва и се питам, защо го правят след като не искат да имат нищо повече освен да речем секс ако има такъв, защо са тея лъжливи думи. Обяснете ми моля? Аз да разбия всичко заради него, а той грам да не си мръдне пръста? "

А ти защо изневеряваш, мамиш и прелюбодействаш и си невярна на мъжа с който си? Ти заслужаваш всичко това което ти се случва защото вървиш по пътя на блудниците, още много нещастия, скръб, тъга, униние, неуспехи и т. н. те чакат защото си позволяваш да нарушаваш божията заповед "Не прелюбодействай".
Ти си престъпница спрямо Божиите закони, ти си мислиш, че неверността ти към мъжа ти не е нищо и можеш да го предаваш и да блудстваш безнаказано и да си намериш по-добър? Ти мислиш с неправда, с лъжа, с изневяра, чрез игрички да променяш съдбата си към по-добро, да използваш мъжете като трамплин за личното си щастие? Мислиш, че можеш да причиняваш на другите и на най-близките ти зло, неправда и измяна и после се оплакваш как други са се отнесли по-същия начин с теб?
Каквото посееш, това ще пожънеш. Ти сееш изневяра, прелюбодейства, лъжи и измама и жънеш жънеш използване както ти използваш другите, изоставяне както ти изоставят другите и страдание както ти причиняваш егоистично страдание на другите.
Каквото сееш, това жънеш. За злото което си вършила, за прелюбодействата, за измяната ти и зло жънеш и дойде ти редът да страдаш и каквото си надробила това да сърбаш. Преди понеже не се замисли и не се въздържа да извършиш зло защото мислеше само за изгодата и очите и сърцето ти те влечаха към блудство и злото беше сладко в устата ти и ти презря верността и пътя на правдата - за да вършиш това което е право и редно а не това което ти скимне то затова и сега получаваш справедливата награда която заслужаваш.
Разбери, че ти сама си виновна защото презря Божиите закони и пътя на правдата и когато беше изкушавана от чужди мъже не каза в сърцето си: "Това не е редно, това е зло, това е измяна към мъжа с когото съм, това ще ме превърне в презряна блудница и курва, това е престъпване на Божиите закони", ти не прояви въздържание за да вършиш това което е право и редно а се отдаде на греха и злото като егоистично си мислеше, че чрез злото което вършиш ще подобриш твоето положение, че чрез страданията които причиняваш на другите ти ще си добре. Не, няма да си добре. Този път по който си тръгнала води в ада и минава през страдания, неуспехи, душевна горест и т. н. защото получаваш отплата за делата си.
Съветвам те да се обърнеш към Бога и Христа и да осъзнаеш къде грешиш и колко лошо е това което си правила и до къде те е извело това зло и да се покаеш а това значи да измениш пътя си от зло към добро.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f72f3e7aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тренирай да преодолееш "влюбването", което си е чиста страст.
А страстта не винаги води до добър край.
Тренировката да ти е - винаги слагай на кантар преживяното от теб. Когато кантара се наклони на една страна, тогава виждаш истината.
Няма нищо по-хубаво от истината, не от влюбването.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8b452ea970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12.
Първо мислиш, че авторката е набожна?
Че да я впечатляваш със съветите на бог.
Второ ти няма как да знаеш последствията от това да нарушиш тези съвети, ако не си ги нарушавал.
Трето ти откъде заключи, че тя е нарушила този съвет.
Тя казва: Зарязала семейство - не не уточнява кое семейство, защото това може и да е биологичното и да се има в предвид, че не е послушала родителите си и се е събрала с мъжът. Тук е нарушен друг съвет. (Почитай родителите си).
И все пак тя не обяснява обстоятелствата, ние не знаем какво е станало.
Ти тръгваш да я съдиш, но нямаш право.
Ние не знам как са нещата и не можем да се изкажем.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8b452ea970
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 13.
Усмихвам се широко, на това което казваш.
Мислих като теб, но отидох по - далеч.
И знаеш ли тази страст - любов започва да липсва много, толкова много, че накрая си готов да заложиш живота си да я имаш.
Да защото, изпитваш ли я, си заложил живота си.
Да страстта не винаги води до добър край. Но е по - добре, накрая да получиш кофти край, отколкото да тренираш за този край.
Но да трябва да се влюбваме внимателно в някого в когото сме сигурни.
Защото авторке виждаш какво става когато бързаш.
Съветвам те влюбвай се - но не и преди да си сигурна в човека до теб.
Най - малко 1г. прекарай с него, преди да позволиш влюбване.

Истината не винаги е най - доброто което може да ти случи.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: db5e2d27bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да се подведеш един път.. човешко е, случва се, но втори път отново да "си разбиеш семейството", както сама се изразяваш, дали проблемът не е и в теб? Ако си твърде наивна и приемаш всяка казана дума за чиста монета, ами много ясно, че ще се възползват от теб. Когато мъжът търси само секс, ти си толкова лесна мишена. Има лоши хора навскяъде, използвачи, лицемери, лъжци, измамници- и мъже, и жени. Такъв е светът, такъв е животът, не може всички да са добри. Но хайде да не търсим причината само в едните или само в другите. Народът е казал : "Докато има балами, ще има и тарикати". Тези грешки трябва да те научат не да мразиш мъжете и да ги обединяваш под общ знаменател, като се отричаш от всички, а да си извадиш някакъв извод за себе си и собственото си поведение. Мисли и внимавай повече, няма какво друго да кажа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker