Влюбване ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбване ли е?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2311 пъти
Здравейте,
Пиша ви тази история, защото съм много объркана.
Всичко започна преди две години. Случайно попаднах на профила на едно момче от моя град и страшно много ми хареса. За момент изпитаха някаква симпатия, която не бях чувствала преди. Няколко месеца по-късно, докато правех снимки на града, в който живея, опитвайки се да си оправя обектива на няколко метра от мен имаше едно момче и си казах дай да видя, ако доближа дали ще се размаже образа и познайте кой беше пред мен. Той стоеше там, беше се вренчил в телефона си и не ме забеляза че го снимах. Бях изключително учудена и оттам се започна с моята вманиаченост по него. Никога до сега не се бях влюбвала и бях доста объркана. Може би ме мъчеше това че нямаше как да го имам. Имала съм симпатии към момчета, но никога не се е получавало нищо.
Измина една година през която аз не спирах да мисля за него, но не знаех какво да правя. Преди няколко месеца се запознах с негов най-добър приятел. Оказа се много точно момче и предложи един път да отидем на дискотека. Но поради обстоятелствата бяхме с различни компании, но масите ни бяха една до друга. Всичко вървеше добре, докато не се появи моят човек. Беше пийнал доста и ме забеляза. Бях изключително щастлива, закачаше се с мен, но точно тук идва проблема. Оказа се че въпросното момче, което ни беше предложил идеята за дискотеката ме харесвал и постоянно го спираше. Искаше да танцува с мен, а той го дърпаше. Наистина не знам защо така се получава с момчетата. На сутринта моят приятел ми разказа, че момчето което харесвам не било стока, винаги правел така и все свалял момичета.
Не ми казвайте да го забравя, защото човек не може да заповядва на сърцето си. Просто исках да споделя, защото ми е изключително тъжно.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 44622c1f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обсебена си от твоята мисъл за него - в представите ти е друг - идеален. Но си е показал истинското/пиянското лице. Погледни реалността и гледай делата, не думи и фантазии. И аз харесвах момчета - само платонично - само да ги видя и денят ми бе страхотен - но това са детски/тийнейджърски истории.
Ако си се престрашила действай, все пак ще натрупаш опит - но преди това си изясни дали ти трябва да си ухажвана или да ходиш след него?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e8330b91ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В живота няма случайни неща!
Ж 28

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1d4388e1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Сладурана :) Не си влюбена, миличка. Хайде да разграничим влюбването от силното привличане. Любовта е нещо, което се появява, когато опознаеш човека до себе си и си дадеш сметка, че той е ТВОЯТ човек. Ти това момче не го познаваш, дори вероятно не знаеш нищо за него. Разбирам, че за пръв път ти се случва да изпиташ нещо толкова силно, но недей да избързваш и да се самонавиваш. В момента ти си си изградила една представа за момчето, която е само в твоята глава и произтича от това, което си видяла на няколко пъти. Първо, тази представа може да се разруши с гръм и трясък, ако имаш възможността да контактуваш с него. На пръв поглед изглежда идеален, но нали знаем, че не бива да съдим за хората по външния им вид и да си правим заключения от едно единствено впечатление. Освен това, недей да вярваш нито на това какво ти казва някой за него, нито да храниш някакви надежди, заради начина, по който се е държал с теб, докато е бил пийнал. Чудесно знам какво е да те забележи човек, когото отдавна си чакала, но всичко може да е било моментно и под въздействието на алкохола. Изчакай да видиш как ще се развият нещата и да се убедиш що за стока е сама! Ако наистина си събудила някакъв интерес в него, ще се разбере. Можеш да му пишеш, нищо няма да изгубиш, а така ще видиш за какво става въпрос. Ако имаш възможност за жив контакт с него, на трезва глава, тогава ще ти стане ясно каква е работата. И пак ти казвам, момчето може наистина да е бройкаджия и играч, затова трябва да внимаваш, но недей да оставяш някой да те разубеди, без сама да разбереш за какво иде реч.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9673eb471f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, аз съм голяма жена и на твоите години и на мен се случваше същото с момчетата. Аз все влюбена в някой, той не знае и накрая друга ми го отмъкваше. Ако искаш съвет от зрял чоек, ето! Отиваш при твоя човек и караш направо. Без колебание си действаш. Недей да си губиш времето в любовни трепети и мечти. Макар, че се съмнявам да ме послушаш, вярвай ми! Заслужаваш да си изкараш детската любов.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e5856cca86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много ви благодаря за съветите!
От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker