Чувствам се много самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се много самотен
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1949 пъти
Здравейте, искам да ви разкажа моята история. Момче съм от големия град и наближавам 23. Вероятно хиляди пъти сте чели вече тази история, но до сега не съм имал сериозна връзка. Имал съм една шепа сексуални контакти за по една-две вечери и едно гадже за една седмица... Правил съм секс с жени от сайтове за запознанства и поне това ме успокоява, че сексът не ми куца... Смятам, че имам доста добра визия, често отделям внимание на външния си вид, на дрехите, спортувам във фитнеса и имам хубаво тяло. Смятам, че съм интелигентен човек, всички ми казват че имам хубаво мислене и разсъждавам добре, че имам развит речник... Скапаният ми проблем е, че до сега не се намерило момиче, което да ме хареса такъв какъвто съм за нещо повече. Харесват си ме само за приятел. Наистина не знам какво ги отблъсква... Изчетох една дузина книги за бумналата напоследък тема "Личностно развитие". Там пише "бъди благодарен на Вселената", "вярвай силно и ще получиш каквото искаш", "обичай себе си и ще срещнеш човек, който да те заобича", "енергията, която излъчваш ще привлече към теб правилен партньор"... Не знам дали аз не бъркам някъде или някой е писал неверни неща, но през годините доста усилия положих за промяна към по-добро, но така и не видях разликата... Жените харесвали уверени мъже, мъже с разнообразен живот и хобита - ами това го правя, имам си хобита и демонстрирам увереност, но така и не се намират жени, които да ме харесват... Може би съм се изолирал от света, знам ли? Но пък не виждам и това да е проблем - имам много социални контакти. Вече просто се побърквам, искам да срещна момиче за сериозна връзка, искам и аз да се чувствам ценен, обичан, искам и на мен да отделят внимание! Искам женско внимание, искам и аз да имам избор! Далеч по-грозни и непривлекателни момчета си имат красиви приятелки и са щастливи... А пък да не говорим интелекта на някои от тях на какво ниво им е... Помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 66429d3030
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпросната литература и на мен не ми помогна, а бях убеден, че помага и положих и аз като теб доста усилия. В същото време умишлено съм говорил с успели хора и на въпроса "вярвал ли си някога, че ще постигнеш това", повече отговориха, че не са и предполагали. Така че тази литература според е по-скоро подвеждаща.

Може би има нещо вярно, но определено не е точно както го пише. Това е толкова надълбоко в подсъзнанието ти, че колкото и да си повтаряш, че всичко ще бъде наред, да визуализираш и тем подобни, не става. Може би трябва да стане след някакъв катарзис или нещо като хипноза, за да успееш да се препрограмираш. Трябва да се случи нещо ключово, за да се достигне някаква повратна точка, но съзнателно не можеш да я предизвикаш. Можеш само да се надяваш да се случи спонтанно, но дали и кога ще се случи можем само да гадаем.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e916b0d5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха, вселената... бъди благодарен на мен. Как да те харесат такъв - задоволяващ се със секс за една нощ от сайтове. И аз не вярвам, че ако тръгнеш сериозно с някоя, няма да и изневериш по някое време. Ти вярваш ли го? Такива неща се усещат от интелигентните и затова не те вземат насериозно.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a59523049c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Веднага се усеща нарцисизма в теб.. ти си самовлюбен.. започваш най на пред изказването си с изброяването на добрите ти за теб качества..
Не знам колко ще си "интелигентен" щом си правил секс със случайни от интернет запознанства.. зависи какво разбира под "интелигентен".. добрия речник или умението да разсъждаваш правилно.. А и тялото и добрия речник не са всичко.. Замисли се дали нямаш някаква лоша отблъскваща черта в характера? ! Спомена че момичета ходили с къде по-грозни от теб.. ами явно причината е наистина в характера ти.. явно тези момичета не ги интересува само външния вид (и добре че)..
Пък и зависи също и с какви момичета излизаш и какви вкусове имат те.. Ако са някакви кифладжийки.. може и да вържеш то те са най лесни.. А тези книги ги забрави.. пълни измишльотини.. някакви малоумници които пишат каквито баналности им минат през главата.. все неща които всеки би ти казал и за без пари.. само че тези обикновено нямат талант да пишат но за сметка на това имат наглоста да продават "вдъхновение и самоувереност" като врачките.. пълни шарлатани които искат само пари! .. ако си наистина интелигентен и мислещ човек за какъвто се имаш.. не си вземай такива неща.. И сам можеш да се самонастройш и да действаш... Успех и дано действаш мъдро и разумно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: dbb08bf465
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Факта, че пишеш тук за ''връзки'' не те прави самоуверен дори и в най-малкия детайл.... предполагам в тези книги които си чел не пише, че самоуверените хора действат, а не се оплакват с това как се чувстват самотни.. може би начина ти на подход с жените е проблем.. който търси намира! Човек трябва да бъде малко нахален, за да получи нещата които желае в живота и не далеч съм от мисълта да нахалстваш на жените, а да знаеш целите си, възможностите си и това какво заслужаваш ти самия и да действаш.. все пак трябва да се знае, че любов от ''пръв поглед'' е рядкост, но човек по-често се влюбва в последствие.. и накрая стигаме до крайната точка, че подхода ти не е правилен и, че не трябва да се задоволяваш с това ''секс с жени от сайт за запознанства за 1-2 вечери'' момче на 17

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e9058cc366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хей, мисля че е безсмислено да се отчайваш.. Сигурно си чувал, че щастието идва при теб, когато спреш да го преследваш.. Дали е така или не, може доста да се поспори, но остави това.. Сега са най-хубавите ти години... Поживей си.. Знам, че е кофти, защото периодите на самота не действат особено добре, но пък и да се вкопчим във фикс идеята, да имаме човек до себе си, не е вариант.. Може би, най-доброто, което можем да направим е да изчакаме да му дойде времето :)
Sunny^

 
  ...


...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 3e8e364024
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не виждам от какво се оплакваш. Сам казваш, че всички те харесват за приятел, какво друго очакваш да ти каже едно момиче? Всичко започва така - приятелство. Ако искаш за жена ВРАГ, защо ти е? Да се карате по цял ден ли - "аз работя, той пред компютъра", "тя пуши и пие, аз не понасям цигари и алкохол", "аз обичам в къщи, тя по магазини" - такава ли жена търсиш?
Щом всички те харесват, бъди приятел с тях. Не се знае, как приятелството може да прерастне в нещо по - така, и тогава нямаш нужда от нас да ти даваме акъл.
В приятелството и любовта клишета няма, има саможертва.
Глупостите от книгите да ги спазват тези, които са ги писали. Те самите автори са нещастни и не знаят как да обяснят нещо, което е общочовешко. Когато се "жертваш" за другия(в смисъл не да умираш) а да признаваш желанията му, както и той твоите, и взаимно да се допълвате, какво друго ти трябва?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 28 дни
hash: 1af14c55ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пичага, ако не те харесват, няма как да ти връзват и за една вечер. Когато един мъж не може да си намери сериозна приятелка, не може и неангажиращо да го направи, повярвай. Този тип мъже са просто нарочени от жените и много трудно си намират половинката. Ти си плащал на тия от сайтовете, иначе забрави да стане. Имам доста опит и познания и не бих се заблудил лесно. Аз съм едно към едно и мога да ти кажа, че изобщо не вярвам че някога ще имам приятелка, а пък иначе като някоя звезда от киното ме изкарват, но само си плащам и така ще е. Съжалявам за откровението.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 5a9f38db99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много ми е интересна твоята гледна точка. Хем си намираш секс за една нощ - тоест жените те харесват като мъж, хем има жени, които те харесват като приятел. Какво повече искаш? Сериозната връзка идва от приятелството, нали се сещаш, че аз няма веднага да тръгна с теб с мисълта, че те обичам и искам да се оженим. Първо ще сме приятели, после по-близки приятели, докато накрая се появят искри, обич и тогава чак бихме имали връзка. Другото всичко са несериозни работи и глупости, а любовта от пръв поглед почти никога не завършва добре, даже не бих я определила като любов. Ако не, занимавай си се с леките жени по сайтовете.
Проблемът също така може да е и ако ти имаш прекалено високи критерии, режеш свестни жени на база на дребни недостатъци и се вглеждаш или прекалено във външния вид, положението или нещо друго. Приеми, че колкото и добър да си, не си перфектен, никой не е и трябва да знаеш, че жената до теб също ще има недостатъци, които ти трябва да приемеш и обичаш, а не да отхвърляш.
КЪСМЕТ!

Жена, 25

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: f2c67aa73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, не ги слушай тука хейтърите, те ще ти изпишат какви ли не врели, некипели.
Виж аз съм момиче, колкото теб и аз съм нямала сериозни връзки, причините при мен са други, но както и да е. Виж, не се самоизмъчвай, ако те познавах на живо щях да определя при среща с теб по държанието ти, ако нещо не ти е наред.
Психологията много помага в такива ситуации, но не всички хора имат психологическа култура. Замисли се излизал ли си на срещи просто като приятел с момичета без да намекваш за нещо повече, държиш ли се естествено, те как се държат. По принцип като дойде време нещата стават по естествен начин, може да дадеш някакъв пример или подробности.
Ж, 24

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker