Лоша черта от характера!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лоша черта от характера!!
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1403 пъти
Здравейте!
Жена съм, скоро установих че имам сериозен проблем който се отразява върху личният ми живот но не знам как да го остраня напълно, това е черта от характера ми, а именно как да бъда по твърда? ! Имам по мек характер, когато ми се наложи или ако някой проявява неуважение спрямо мен само тогава мога да бъда твърда, нагла или груба. Този проблем е по скоро свързан със мъжкото обкръжение, мъжете започнат ли да се държат приятелски и аз омеквам. Имала съм връзка с мъж но когато някой друг си ми говори така съвсем по приятелски, в повечето случай без да ме сваля и аз не мога да го срежа веднага въпреки че съм обвързана. Рядко се замислям за последствията и че така му давам индикации да продължава. Когато учих за малко в колеж, като завърших училище, когато съм се движала във разни групи или компании нямах почти никакъв опит със мъжете във интимно отношение, не съм имала много приятели(гаджета)но пък имаше мъже които ми бяха като приятели или познати, най вероятно съм свикнала да се държа по този начин. Преди известно време в период в които си търсих работа, един човек от близките ми беше дал номера ми на някакъв мъж и той ми писа два, три пъти и аз отговорих но свързано с работа естествено и после се разбирахме нещо пак за работа. Приятеля с които бях видя тези смс-и и се скарахме, излезе така че все едно съм имала нещо общо с човека а аз нямах. Оказа се че този човек ме е харесвал наистина, виждал ме бил някъде и тн. а аз изобщо не съм се замисляла. Всъщност накрая си казах как стоят нещата и че нямам намерение да си провалям връзката, че не го харесвам и всичко приключи обаче защо трябваше да се стига до там? Това е един от примерите а има още много, като се има на предвид че някои мъже не се отказват толкова лесно. Кажете ми къде греша във поведението си и как мога да се държа по на дистаниция, как да успявам да се справям със по нахалните мъже? За сега имам напредък но той не е достатъчен, преди като се запознаех със някой по хубав мъж и като ми поиска телефоният номер след няколко неангажиращи разговора и не можех да откажа, вече за щастие не го правя, не го давам ако съм обвързана. Само да допълня че до сега не съм изневерявала и не съм от жените които обичат несериозните връзки, не мога и не съм си лягала с мъж които добре не познавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: c61af8e1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти нямa нa теб, имa мъже зa които дори "добър ден" е покaнa едвa ли не, пък aко се и усмихнеш, си е половин е*aне.
Точно от тaкивa трябвa дa бягaш с 200. Товa сa отчaяни комплексaри, които нaлитaт нa всичко с дупкa.
Товa не знaчи обaче, че трябвa дa се превръщaш в сфинкс зaрaди шепa комплексaри.
Имa си и съвсем нормaлни, увaжaвaщи себе си мъже, които могaт дa конкaктувaт със срещуположният пол без дa си мислят, че "здрaсти" е "у нaс или у вaс".
Ще се нaучиш дa ги рaзличaвaш след няколко подобни случки още.
Тaкa съм се усъвършенствaлa от подобен опит, че погледът ми просто минaвa през подобни, все едно сa нaпълно невидими. И aко ми се нaложи нещо дa говоря, съм крaткa и деловa, никaкви усмивки, никaквa възможност зa продължение нa рaзговор извън нaложителнaтa темa.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker