Защо се отдръпна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се отдръпна?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1839 пъти
Здравейте!
Постоянно чета историите тук и доста често откривам отговори на мои лични терзания. Но от известно време съм изправена пред много интересен казус за който не намирам логично обяснение. Затова се обръщам най вече към мъжката част тук за „анализ” на ситуацията. Ще се опитам точно и ясно да я опиша и се надявам да получа съвет или по точно помощ да разбера какво се случва.
Аз съм 36 годишна със съпруг до себе си с който интимните отношения са изцяло забравени. Мога да каже че съм много добре изглеждаща и поддържана жена и не ми липсват ухажори. Преди време в сайт за запознанства се запознах с мъж с който си паснахме с първите изречения които разменихме. След месец кореспонденция и снимки се видяхме на кафе. „Химията ”между нас се появи още в този момент, сипеше комплименти колко съм по, по дори и от снимките, колко е щастлив че виртуалното привличане не го е подвело и че е сигурен че иска да прави с... С С мен. Но не пропусна да сподели че е женен и в прекрасни отношения С жена си. И така се започна.... определихме си ден от седмицата и в продължение на месец се виждахме с „нашия ” хотел всяка седмица. Сексът беше невероятен и всеки път искахме и давахме все повече и повече, експериментирахме, говорехме какво друго и още искаме да направим. Докато един ден каза че не може да дойде, имал работа.... А след два дни мълчание просто ми остави съобщение че напоследък много се е размислил и изпитва чувство за вина и то не от това че е в сайт за запознанства а от това което се случва в хотела с мен. Бил е объркан и ме помоли да му дам време. И за момента с това се приключи, вече няколко дни ни вест ни кост от него. Искам да уточня че нито веднъж не сме говорили за чувства и семействата си.... просто се виждахме за секс.
Бих била благодарна господата да изкажат мнение по въпроса защо се получи така? Какво доведе до тази ситуация така изведнъж?
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 1b148ba1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   той си е го е казал. Чувство за вина, но друго ме притеснява това че ти не си развила такова чувство. Колкото и лош да е мъжът ти ако не те е бил постоянно и не ти е изневерявал постоянно заслужава да знае... Съжалявам такива хора като мъжа ти и ми се повдига от хора като теб.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 11a1e70486
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   е как въобще може да имаш наглостта да питаш? той е смеен - разбрал е, че секс може да прави и със жена си. А семейството е най-важно и не си заслужава да го рискува заради теб. Какво толкова има да го мислиш? влизай в сайта и търси поредния...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: aceb77315d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За годините си, май си много задръстена. Аз съм мъж, също "ловец" и ти гарантирам, че в този момент ти просто си заменена. Естествено, че ти се е наситил и ето, че си отстранена по най-баналния начин "зародила се съвест". Сега в момента си оставена на резервната скамейка, за да се проверят сексуалните умения на другата и ако те потърси отново, значи, че си била по-добра или сигурна в леглото. Май наистина летиш в облаците и вярваш на думи, а не на действия. СЕГА СПОКОЙНО ИЗЧАКАЙ СВОЯ РЕД НА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА ДО ЕВЕНТУАЛНО ОТНОВО ЗАВРЪЩАНЕ НА ТЕРЕНА или беше в леглото. Честно казано, изкренно ме разсмя с твоята наивност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: e756850473
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бях в същата ситуация като твоя човек, но в последствие реших, че няма смисъл да се рискува семейството само за един секс. Вероятно и той е стигнал до подобен извод, затова се отдръпва от теб.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2cd43d31f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може да няма някаква мистерия, а да е точно това, което казва.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b47a58871b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не съм господин и от госпожа съм далеч още, но не мога да се стърпя.
Ахахаха.. "в прекрасни отношения с жена си" бил.. ами тогава защо ходи да спи с чужди жени по хотелите? !
Ами какво да е станало, най-вероятно съпругата му е разбрала какви ги върши с теб или с някоя друга като теб и е получил жълт картон. Уплашил се е, защото положението е станало сериозно и е решил да преустанови извънбрачната си дейност, докато нещата се поуталожат. Или пък просто си му омръзнала и е решил да поекспериментира с някоя друга или друг. Чувство за вина - надали.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: f125b15bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В едни семейни отношения едно от най-важните неща е сексът според мен. Отвъд това, което си описала, защо нямате отношения със съпругът ти, така ли беше в началото или с времето се промени и защо. Ако в началото сте имали хубави интимни отношения, нещо е станало, не е нормално хора на такава възраст да нямат контакти. Опитай се да поговориш със съпругът ти по този въпрос. Отидете някъде само двамата. Помисли в тази посока.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 053c1af41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Малка си още ама тей праят Да.' Спортувай повече
Ж41

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 17939434cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не Мога да разбера защо са тези нападки? хора, когато няма какво да кажете и неможе да сте полезни по добре си мълчете.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 354d16e27b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми казал ти е истината - поразмислил се е. Първоначалното вълнение е стихнало и вече не е било достатъчно силно, за да се бори с вината му.

Жена съм, но съм била в неговата ситуация. В един момент се намразих. Не е станала някаква конкретна случка вкъщи примерно. Напротив всичко си беше прекрасно, както винаги е било и въпроса: защо тогава правиш всичко това? ме изяждаше.
Нямаше причина. После си казах, че дори да постъпя честно и да зарежа мъжа си, защото явно щом се е стигнало до любов навън... нещо някъде куца. Нещо не ми е наред, но не знам какво. Това са едни страшни, мъчителни самоанализи, страхове, вина - всичко накуп. И ако твоят секс-приятел е по-емоционален (както съм аз) тези вътрешни борби малко по малко са го отровили. И в един прекрасен момент - просто искаш да избягаш от вечния вътрешен монолог, от напрежението, от собствените си въпроси.

А те са много, всякакви и всевъзможни, тежки и неудобни. Питала съм се: а ако се влюбя в него, а ако оставя мъжа си, а ако се разбере.

Имаше моменти после, в които съжалявах з избора си и такива, в които си казвах, че съм постъпила по най-добрия начин. Но беше пак спокойно, малко по малко вътрешните демони се успокоиха и аз се почувствах добре със себе си. Оттогава не помислих и повече за изневяра.

Надявам се да съм била полезна.
ПС За първи път разказвам този си грях пред света, но историята ти ме провокира. Защото последното нещо, което получих от онзи мъж беше "Добре, какво стана? " и го оставих без отговор, защото не знаех как да му обясня цялата тази смесица от чувства, която ме вълнуваше.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2198bd9dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей авторке, както пише номер 10 най вероятно човека е бил по-емоционален и връзката ви е разстроила вътрешния му мир. Той е в прекрасни взаимоотношения със съпругата си и ти го е казал, искал е да изпита нещо различно и го е изпитал. Имал е нужда за себе си да разбере или да докаже нещо си, няма значение какво - всеки човек си има мрачни страни и вътрешни демони, които трябва да нахрани. Когато си е дал сметка в какво се забърква, най-вероятно са се появили и съмненията дали си заслужава.. и в неговия случай отговора е бил НЕ.
М36.

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 2b6dc28641
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №10 .Благодаря за изчерпателния коментар.След дълго мислене самата аз стигнах до този извод.Само едно не мога да разбера ,защо в такива моменти „обърканата”страна не каже нещо,не даде едно елементарно обяснение за поведението си?Нали разбираш че отсрещната (изоставената ) страна винаги търси причината в себе си и постоянно се пита „какво стана,какво направих”.Това не мога да оправдая в тази ситуация и тази постъпка.Това направо стъпка самочувствието ми ,а симпатията ми вече е заменена с една страшна ярост и силен гняв.И в крайна сметка от едно хубаво нещо се стигна до две наранени души .....Както е в твоя случай.
Много щастие ти пожелавам .

 
  ... горе^
преди: 8 години, 29 дни
hash: 2b6dc28641
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До №10 .Благодаря за изчерпателния коментар.След дълго мислене самата аз стигнах до този извод.Само едно не мога да разбера ,защо в такива моменти „обърканата”страна не каже нещо,не даде едно елементарно обяснение за поведението си?Нали разбираш че отсрещната (изоставената ) страна винаги търси причината в себе си и постоянно се пита „какво стана,какво направих”.Това не мога да оправдая в тази ситуация и тази постъпка.Това направо стъпка самочувствието ми ,а симпатията ми вече е заменена с една страшна ярост и силен гняв.И в крайна сметка от едно хубаво нещо се стигна до две наранени души .....Както е в твоя случай.
Много щастие ти пожелавам .
Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 27 дни
hash: fbab1f287c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами човекът е бил достатъчно изчерпателен със СМС си: "А след два дни мълчание просто ми остави съобщение че напоследък много се е размислил и изпитва чувство за вина и то не от това че е в сайт за запознанства а от това което се случва в хотела с мен. Бил е объркан и ме помоли да му дам време. "
Бъдете доволна, че е направил и това. Тов ас аси негови вътрешни борби и трябва да бъдат уважени. Все пак нищо не сте си обещавали, нищо не е излязло на яве. Тоест старата максима: Никой на никого не е длъжен!
Вие нямате нищо общо с неговите терзания, той е бил почтен и Ви ги е споделил. Тоест вина Вие нямате, по-нагоре много хубаво са го казали и други-това са си неговите демони и угризения.
Така че простете му тази "грешка", забравете го, няма смисъл да се измъчвате заради чуждите решения. Пак повтарям Вие нямате вина! Животът продължава! Успокойте гнева си към човека и се съсредоточете върху вашият си живот. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker