Имам приятел, но си паднах по друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам приятел, но си паднах по друг
преди: 8 години, 25 дни, прочетена 2479 пъти
Здравейте! Историята ми е такава, че имам в момента приятел, който ме обича и към когото и аз имам чувства, но едно спречкване тотално обърка всичко. Заедно сме от известно време и аз усещах, че е моят човек, защото имаме общи теми, добър е като мен и всеотдаен. Скарахме се обаче малко по-сериозно и решихме да си дадем малко време и ето оттук се започна. Имам един съсед с когото си бях писала няколко пъти преди време и имаме доста общи неща както и навици, любими работи и т. н. Писа ми точно в този момент и така около 2-3 дена чат за всякакви неща. Предложи ми да излезем и аз се съгласих. Стояхме часове навън и не спирахме да си говорим. Ясно ми беше, че не гледа на мен само като на приятел. Излязохме втори път и тогава усетих накъде вървят нещата. Отношенията ни щяха да ескалират до целувка, но се спрях. Просто се прегърнахме и постояхме малко време така. Знаех че, ако поискам още време ще се отдръпна от гаджето си, затова решихме проблема и се събрахме. Казах му, че съм излизала с друг, за да се разведря, но нищо повече. Проблемът е там, че в момента мисля за другия и чакам да го срещна и лошото е, че го срещам като по филмите. Ако беше режисирано нямаше да се получи по-добре. Той наистина ме впечатли, което рядко ми се случва, защото е много интелигентен, чаровен и истински джентълмен. Приятелят ми е същият с изключението, че той има потенциал (поне така мисля), но не го използва и не си говорим за някакви по-сериозни теми. И двамата са кавалери, карат ме да се чувствам добре и специална, обсипват ме с комплименти и съм супер объркана. Не съм от хората, които изневеряват, не обичам да се поддавам на изкушенията, но не знам дали ще ми мине. Знам че има какво още да си дадем с приятеля ми, не искам да го нараня, обвинявам се в момента за положението. Търся съвети, тъй като двете ми приятелки са на противоположни мнения. Едната мисли, че трябва да продължа контакт за да преценя дали е по-добър, защото иначе се наказвам, а другата, че щом имам гадже не трябва да излизам с някой друг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 25 дни
hash: dc0288f1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато човек иска да седне на два стола, накрая пада на земята. Това може да се получи и при авторката. Не обича да изневерява, а флиртува!? Та това е началото на изневярата. Така ще загуби доверието и на двамата си познати и сама ще разбере, че е изгубила и двамата. Това си е женският егоизъм, ето до къде водят приказките за Мечо пух, "колкото повече, толкова повече". Не й стига само един, трябва й и втори. Накрая ще остане с пръст в устата и сълзи в очите.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 5642eab060
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе ти как го прецени оня за 2 срещи?

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 9ca9163970
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами казват, че човек съжалява повече за нещата, които не е направил, отколкото за тези, които е. Факт е, че и при мен до ден днешен най - готините спомени са ми точно с хора, с които сме спрели по средата така да се каже и интересът продължава и до днес и от двете страни, но вече обстоятелствата са пречка.. та моят съвет е да продължив със съседа, но да оставиш гаджето си - не разигравай двама.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 3d494ece20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мдаааа.. ами за мен, проблемът не е в другия, а в твоето желание изобщо да има друг. Няма значение дали ще е съседът, някой познат или непознат, очевидно нещо те е тласно в тази посока, нещо не ти достига в сегашната връзка. Едно скарване не би било причина да потърсиш чуждо внимание, ако обичаш истински приятеля си. В такъв случай, няма да искаш да се "разведриш", а ще търсиш начин да решиш проблема помежду ви. Поне така разсъждавам аз. Моето мнение е, че е въпрос на време да се разделите с настоящия ти приятел. Или да започнеш да изневеряваш, едно от двете. Но във второто няма смисъл, само ще те яде съвестта и ще рискуваш да нараниш момчето много сериозно.
Виж сега, ти не си длъжна да отговаряш на нечии чувства, нито да стоиш с приятеля си, само защото се чувстваш привързана към него или ти е някак гузно. Това няма да помогне на никого. Ако усещаш толкова силно привличане и тръпка към другия, значи е ясно накъде отива работата. Разделете се като големи хора, без скандали и изневери, човешки и рационално. Все пак и той трябва да е щастлив, а явно твоето щастие е на друго място.

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: 3b5bf456b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сядай си на дупето до приятеля ти и не се занимавай с глупости, не губи този който те обича, заради този който те привлича :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 19 дни
hash: dcfb52a175
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятеля ти при всички положения ще старда няма начин как да не го нараниш. Вижда се, че ти го обичаш и той те обича, каквото и да е сбъркал заслужава да му се даде шанс да поправи грешките си щом има какво още да си дадете. Кажи му какво се е случило точно може и да те разбере щом те обича. Както е казал коментара преди мен сядай си на дупето и не се занимавай с глупости

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker