Краткотрайно щастие и безкрайно разочарование - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Краткотрайно щастие и безкрайно разочарование
преди: 8 години, 27 дни, прочетена 2018 пъти
Здравейте, към вас се обръща 19-годишно момиче с молба за съвет и утеха. Наскоро бях писала в сайта за спонтанното ми сближаване с по-възрастен французин. Той е с 10 години по-голям от мен (на 30), но тъй като външният му вид, както и държанието му въобще не предполагат да е на толкова и започнахме все по-често да се виждаме и да общуваме, чувствата ми постепенно нараснаха. Усетих, че има нещо и от негова страна и реших, че си заслужава да му дам шанс. Той беше толкова мил, позитивен и сладък. Винаги ми отваряше вратата, разсмиваше се, съобразяваше се с мен и демонстрираше загриженост. Накратко, поведението му крайно ме впечатли. Прекарвахме много време заедно, споделих с родителите си и приятелите си за него и те го приеха почти безпроблемно. Тъй като тъкмо завърших гимназия и тази година ми се очертава да заминавам в чужбина да продължа образованието си, не съм си правила някакви илюзии за вечна връзка, но толкова ми беше приятно с него, че просто се наслаждавах максимално на времето, прекарано заедно. След 2 седмици от официалното ни тръгване, той просто ме извика и съвсем внезапно скъса с мен, изтъквайки подозрителната причина, че прекалено много се привързвал и не желаел при заминаването ми да страда и не искал по някакъв начин връзката ни да повлияе на решението ми да уча навън. Дойде ми като гръм от ясно небе. Да, бях интимна с него, споделих много неща (въпреки че той беше по-затворен), но не ми се ще да вярвам, че това е било единствената му мотивация да бъде с мен (секс). Имахме много хубави моменти заедно, помагахме си взаимно с езиците (аз на него с български, той на мен с френски), готвихме, излизахме, често оставах в тях. Мисълта, че това не е означавало нищо за него и с лекота се дистанцира от мен, ужасно ме подтиска. И друг път съм била разочарована от момче, на което много съм държала и се притеснявам, че тези събития ще се отразят на бъдещите ми взаимоотношения с хората. Как да се справя с наранените си чувства? Първоначално го търсих, дори го целунах след като бяхме скъсали и той ми отвърна като хем искаше, хем се дърпаше със съзнанието, че сме скъсали и сега изведнъж се дистанцира и неусетно се превърнах в досадница. Осъзнах, че най-доброто решение е и аз да спра да го търся, но вътрешно всичко ме боли. "Повръщам пеперуди", както би се изразила една приятелка. Благодаря ви за вниманието, искрено се надявам модераторите да не пренебрегнат историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 26 дни
hash: 4156af13c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спомням си тази история, описана преди време. Този звезден принц, беше някакъв познат на семейството, беше супер мъж, пред който никой българин не струваше. Бяха много хвалби, бяха големи звездопади и какво излезе, това което тогава ние споделихме, че французите не са по различни от другите мъже. И при тях е пълно с тарикати, попаднало му на хитреца крехко същество, защо да не се възползва. " Да, бях интимна с него, споделих много неща (въпреки че той беше по-затворен), но не ми се ще да вярвам, че това е било единствената му мотивация да бъде с мен (секс). " Вече като си е постигнал целта, защо да не се разкара, уж да не вреди на момичето, да може то да отиде да учи в чужбина? ! Тези номера, само при наивни момиченца минават, както са минали и при авторката. Все пак е от полза описанието на развоя на темата, неблагоприятен за авторката, но поучителен за други наивни момиченца. Ако имат поне малко разум, ще си направят сами правилните изводи. Ако не се поучат, да си носят кръста.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: efeab32c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не съм чела предната ти история, но явно за него си била поредното развлечение. той не е бил чак толкова влюбен в теб, не е изпитвал дълбоки чувства и като е видял, че ти хлътваш, се е отдръпнал. случва се с всички, няма как предварително да знаеш какво мисли човекът срещу теб.
сигурна съм, че там някъде те чака човекът за теб!
успех!
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 6e1337f2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бях те посъветвала да го приемеш за бройка. Такъв си е и без това, но ти реши да "чувстваш". Той те е приемал за бройка, съответно трябваше и ти така... Такива хора си личат отдалече и без дори да ги виждаш и чуваш. Дано поне сексът е бил качествен. И още една полза: вашите са приели добре връзката ти и това е окуражаващо, защото биха приели и другите момчета, които скоро ще им доведеш оттам, където ще учиш. Приятно изкарване там (вероятно Франция) и по-внимателно с "пеперудите"!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: 60b4d1ef9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да знаеш какво си била за него, само той си знае. Може да си била само бройка, може и причината, която е изтъкнал да е вярна. Обаче, трябва да приемеш, че така или иначе, вие бъдеще с този човек нямате. Дори да не беше късал с теб, пак щеше да се стигне до тук, без значение дали при самото ти заминаване, или щяхте да водите връзка от разстояние. Краят е бил неизбежен. Примири се. Спомняй си с хубаво за него, не го намразвай, и не се озлобявай към него. Останете си с добри чувства, но до тук. Може в момента да ти е кофти, но когато заминеш в другата страна, ще ти предстоят толкова много изживявания, приключения. Толкова много хора ще срещнеш, ще имаш голям на брой ангажименти, ще бъдеш интимна и с други момчета... Тогава много бързо ще го забравиш, не се притеснявай. Наслаждавай се на живота, и на възможността, която ти е предоставена, защото малко са щастливките като теб. :)

Успех за напред!

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: fe43fddb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А ако причината, която ти е казал наистина е такава? Как виждаш вашата връзка от разстояние? Той е на възраст, когато е време да се задоми, да създаде семейство. Прощавай, но никак не ми се вярва,че отивайки в друга държава за дълъг период от време, ти няма да срещнеш други студенти, с които да се сближиш! А той да стои тук и да чака да се видите по скайп! Много си млада и впредвид обстоятелствата, не мисля,че си готова за сериозна връзка.

 
  ...


...
преди: 8 години, 26 дни
hash: fb0a19844a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не, че не е значело нищо - значело е приятно изкарване. Горе главата, слагай усмивката и смело напред, защото животът е пред теб! Късмет и в ученето, и във всичко :)
ж28
П. С. И аз четох предишната ти история.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 3e406963a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Много добре си спомням историята ти, за която действително очаквах някакъв по-щастлив край. Доколкото си спомням, проблемът беше в евентуалната реакция на родителите ти и в твоето съмнение как да тълкуваш милото му отношение. Е, явно те е заблудил, наистина. Това може единствено да ти покаже, че онзи стереотип за французите, които били джентълмени и се държали галантно с дамите, защото така са научени, очевидно има своите изключения. Мъже, които ще искат да се възползват от теб ще има навсякъде, независимо от етнос или националност, в това можеш да си сигурна. И още един извод от цялата история- когато нещо ти се струва прекалено добро, за да е истина, вероятно е така. Нямам нищо против качествата на въпросния господин, със сигурност си има обноските и кавалерското поведение, но това не означава, че не иска да си получи своето и не си просто едно мимолетно увлечение за него. Не е нужно да се държи с теб като с парцал, за да иска само секс. Но ти нямаш никаква вина, че си го допуснала до себе си, при положение, че те е впечатлил толкова много.
Смятам, че си постъпила правилно като си се отдръпнала. Човекът е направил своя избор, дали още от самото начало или след време, ясно е, че не желае да поддържате връзка. Със сигурност му е било хубаво с теб, едва ли щеше да губи времето си против волята си. Недей да оставаш с някакъв горчив привкус от цялата работа, нито пък да допускаш това да ти въздейства във връзките занапред. Ти си много млада, а това е опит, който в никакъв случай няма да ти е излишен. И да знаеш, че човек се учи обикновено от отрицателните събития и преживявания в живота си, извлича някаква поука. Според мен, в този случай тя е свързана с идеята, че милото поведение и джентълменско отношение, не гарантират някакви сериозни намерения. Единствено и само с времето можеш да разбереш дали даден човек е подходящ за теб и дали иска същото, което и ти. Именно по тази причина, не бива в никакъв случай да се затваряш в себе си и да спираш да търсиш половинката си.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 3e406963a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Много добре си спомням историята ти, за която действително очаквах някакъв по-щастлив край. Доколкото си спомням, проблемът беше в евентуалната реакция на родителите ти и в твоето съмнение как да тълкуваш милото му отношение. Е, явно те е заблудил, наистина. Това може единствено да ти покаже, че онзи стереотип за французите, които били джентълмени и се държали галантно с дамите, защото така са научени, очевидно има своите изключения. Мъже, които ще искат да се възползват от теб ще има навсякъде, независимо от етнос или националност, в това можеш да си сигурна. И още един извод от цялата история- когато нещо ти се струва прекалено добро, за да е истина, вероятно е така. Нямам нищо против качествата на въпросния господин, със сигурност си има обноските и кавалерското поведение, но това не означава, че не иска да си получи своето и не си просто едно мимолетно увлечение за него. Не е нужно да се държи с теб като с парцал, за да иска само секс. Но ти нямаш никаква вина, че си го допуснала до себе си, при положение, че те е впечатлил толкова много.
Смятам, че си постъпила правилно като си се отдръпнала. Човекът е направил своя избор, дали още от самото начало или след време, ясно е, че не желае да поддържате връзка. Със сигурност му е било хубаво с теб, едва ли щеше да губи времето си против волята си. Недей да оставаш с някакъв горчив привкус от цялата работа, нито пък да допускаш това да ти въздейства във връзките занапред. Ти си много млада, а това е опит, който в никакъв случай няма да ти е излишен. И да знаеш, че човек се учи обикновено от отрицателните събития и преживявания в живота си, извлича някаква поука. Според мен, в този случай тя е свързана с идеята, че милото поведение и джентълменско отношение, не гарантират някакви сериозни намерения. Единствено и само с времето можеш да разбереш дали даден човек е подходящ за теб и дали иска същото, което и ти. Именно по тази причина, не бива в никакъв случай да се затваряш в себе си и да спираш да търсиш половинката си.

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: a92ed6cb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Човека е французин! Европеец! Нещо повече - западно европеец! Той е над тия неща ъс секса и зарязването! Предполагам, че причините да скъса с теб са чисто финансови. Вродената му френска западно европейска гордост не му позволява да си признае пред теб, че е фалирал и вече няма възможност да те глези. Но той те обича истински! Защо не поговориш с вашите да му помогнете финансово? Ако нямате средства ипотекирайте жилището, любовта над всичко!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker