Адски съм объркан - моля, помагайте ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Адски съм объркан - моля, помагайте !
преди: 8 години, 20 дни, прочетена 1955 пъти
Здравейте! Карам по същество - аз съм на 23, а тя на 22. От скоро се разкрих пред нея и признах, че съм влюбен. В самото начало тя ме прие много много положително и позитивно, показа, че между нас нещата може да се случат. В един прекрасен миг обаче след само няколко дни щастие от нищото ми заяви, че не съм бил за нея и най-добре би било да прекратим контакт, съжалявала дори, че допуснала нещата да стигат до тук. Естествено попитах дали причината съм аз, дали не споделя същите чувства като моите, но тя твърдо отрече, каза че изпитва голяма любов, но имало нещо от миналото й, което аз не знаех и ако разбера нищо нямало да бъде същото. Държа да подчертая, че в моите очи тя е много сериозно момиче, а не от типа разкрепостени повлекани и наистина не очаквах подобно нещо. Та след много молби я склоних да признае, а признанието беше, че след връзка с някакъв задник е изпаднала в депресия и си легнала с момче, което аз лично крайно НЕ харесвам и ми е адски противен и антипатичен. Тя знае прекрасно, че го ненавиждам и именно това по нейните думи я е мъчило от момента, в които ме познава. Държа да подчертая, че аз я познавам от около година и половина, а въпросното нещо се е случило преди около 2 години, тоест когато още не сме се познавали. Противно на очакванията й аз реагирах положително, показах, че я разбирам и че мога да й помогна заедно да преодолеем това срамно петно - по нейните думи тя се разкайва за случката и я е срам, казва, че никога няма да си го прости. Обаче съм много объркан... Страшно много я обичам и съм луд по нея... Моля дайте ми съвети, близък човек с който споделих е моята майка, и тя ми дава съвет да я разкарам... не знам дали обаче е права - мисля, че разсъждава твърде консервативно... Няма да ми бъдат излишни още съвети и мнения, за това споделяйте, какво бихте направили в моята ситуация - бихте ли положили усилия да преодолеете заедно с момичето проблема и да дадете шанс на връзката помежду ви, или обратното. Изобщо как го приемате - за нещо нормално или напротив?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 20 дни
hash: 308ba049c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Повлекана" Сериозно? Все едно, мога само да ти кажа, че лъже за причината, поради която те е разкарала.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 14cefb8fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е по принцип ти дори не си я познавал, вече нормално щом е боклук и тя е била с него да се замислиш затова каква е тя, поне аз бих.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: db730e4387
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вие тогава дори не сте се познавали. Не мисля, че въобще случката касае по какъвто и да е начин отношенията ви. Да не говорим, че всеки прави грешки.
Оставете миналото назад и се радвайте един на друг.
Колкото до майка ти, предполагам, че се опасява да не попаднеш на леко момиче и да не страдаш. Внимавай какво и споделяш, защото ако нещата с момичето станат сериозни, това може да си окаже причина майка ти да не я хареса.
Пожелавам ти много щастие в новата връзка и не си пълни главата с глупости. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 19 дни
hash: 3ce675c34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя не е била с теб,била е неангажирана тогава!Защо това трябва да бъде проблем?Ако виждаш,че е свястна(все пак от година и половина се познавате) и дай шанс.Това е все едно някоя да те отреже,защото си имал нещо с предишна,която тя познава.Важното е,че си е признала,а дори се е опитала да те предпази,най-вече от хорските усти.Виж,ако те беше излъгала,а след това беше научил от някого щеше да е кофти,но сега може да започнете на чисто.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 25df6c2f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Как си могъл да споделиш точно това и то не с кого да е, а именно с МАЙКА СИ!!! И не разбрах - уж позитивен, а много объркан? ! Срамно петно? ! Горкото момиче - дано да не бъдете заедно и да си намери някой достоен! Мамино синче!!!
Ж 28 - майка!

 
  ...


...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 25df6c2f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Дали го приемам за нормално? Категорично не! Изобщо даже не е нормално да се чувстваш поставен пред някаква дилема!!!
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 19 дни
hash: 1060e61d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо майка ти иска "разкараш" приятеката си. Може би вижда нещо, което ти не виждаш. Претегли аргументите й. Вслушай се в мнението на майка си и го проумей. Иска ми се майка ти да греши, но не приемай нейното мнение за грешно, само защото не ти харесва. Това което трябва да я попиташ е не "Какво мислиш", а "Защо го мислиш? ". Ако получиш отговори от сорта: "Тя просто не е за теб. ", "Тя не те заслужава. ", "Ти си (епитет), щом още й вярваш. ", не се подлъгвай, това е манипулация. Веднага поискай и аргументи. Ако майка ти не ти ги даде, считай разговора си с нея за приключен. Приятелката ти е избрала теб, а не онзи пропадняк - значи момичето е най-малко с всичкия си ум.

От друга страна опитай се да разбереш как са се запознали момичето и отвратителният тип. Ако са били в една компания, това говори много лошо за нея. Въобще струва ли си да я приемаш в близкия си кръг, ако приятелите й не струват. Как и кога е разбрала, че ти и старото й гадже враждувате? Не те ли използва?

Не забравяй: Нито майка ти, нито ти, нито момичето сте лошите в случая.

Ако прецениш, че е удачно да не се разделяте с приятелката, то си дай сметка за следните неща: Проблем от сорта на "някогашното гадже на моя враг" въобще не е проблем за теб. Проблем е за нея! Поискай да продължите напред, кажи й, че я разбираш и че искаш да дружите. Помоли я да не те отблъсква, а тя, ако наситина те обича, ще ти има доверие. Бъди искрен с нея и продължи да бъдеш мъжа на място, какъвто виждам, че си.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 4ab6141c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ти да не си някой краен мюсюлманин?
Защото аз проблем не виждам?
Твоят проблем какъв е? - Легнала си с някого преди 2г. Край - край, да я претрепем с камъни? Щом като не е девствена. Или там какво наказание се предвиждаше - удари с камшик? Съжалявам, но тук сме България, не ИДИЛ.
И ако ти си достатъчно глупав, да я оставиш заради това, някой по - умен ще я оцени.

Аз пък бях с едно момиче, то ме заряза заради друг. Забременя от него, абортира. След аборта той я заряза заради друга.
Според твоите разбирания - какво трябваше да направя?
Аз я приех обратно. Вече 3г. живеем щастливо заедно. А с другото момче и неговата имаме обща компания и сме големи приятели.

А ти си взел да се притесняваш, че е спала с някого преди 2г. Преди даже те познава.
Върви на психолог бе човек!

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 3fcf8a0087
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти сериозен ли си? Това се е случило още преди да се познавате и е част от нейното минало! Няма лошо най-добрата приятелка да е майка ти, но тя няма да има връзка с въпросното момиче, а ти ще имаш връзка! Иначе историята познава много случаи на "мама не одобрява" и накрая мъжете остават сами....
Ако я обичаш наистина както твърдиш, миналото й няма да има значение за теб

 
  ... горе^
преди: 8 години, 19 дни
hash: 71e3c0dc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Един път, какво е? Мъжете ходят на какви ли не проститутки и не знам си какво пък ти сега... Минали са 2 години, за това време човек се променя много. Не вярвам момичето да е толкова зле. Продължете, пък по-нататък вече реши дали тя е твоя човек или не.

 
  ...

...
преди: 8 години, 19 дни
hash: ee66e906fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Държите се, като в детската градина. Ясно още веднъж и кажи, че за теб това не е проблем, да отворите ново начало и че за нея е добре да забрави за това, случило се случило се и толкова. Такива криворазбрани, излишни притеснения не ги разбирам. Тя с кой спала, ти кой харесваш, не харесваш има ли значение? В живота с такива неща тепърва ще се срещнете, че това си чист каприз.

 
  ...
преди: 8 години, 18 дни
hash: 3bab055aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   не слушай майка ти, защото тя няма да се жени за нея, а ти ще живееш с нея, не тя. Слушай сърцето ти, защото то е право и я иска.. Щом е сериозна, значи е добра и това, че е сбъркала веднъж, да не й хвърляш камъни по нея..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 18 дни
hash: d2b9748db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти сериозно ли? Как може нещо, което се е случило толкова отдавна, преди да познаваш изобщо това момиче, дори за момент да те накара да се съмняваш в чувствата си към нея? ! Дори и скоро да беше, пак нямаше да разбера аргументите ти. Първо, какво тя е правила, когато не сте се познавали, си е лично и изцяло нейна работа, към която ти нямаш никакво касателство. Даже да е било след като сте се запознали, вие НЕ сте двойка, няма място за упреци и обвинения. Трябва да разбереш, че тя е имала някакъв живот преди, както и ти. Не е нужно да знаеш всичко, още по-малко да я съдиш за нещо, за което тя очевидно съжалява. А и практически не е възможно да харесваш всички момчета, с които е спала, нали така? Честно да ти кажа, не я разбирам и нея.. да се чувства виновна пред теб, само защото била легнала там с някой си, който те дразни, че чак и да не иска да сте заедно.
В общи линии, искам да ти кажа, че не трябва да съдиш за един човек по миналото му, нито по грешките му. Най-малкото защото ВСЕКИ човек допуска грешки, от които трябва да се научим да си вадим поука, а не да ги крием като срамни тайни. Всяка грешка е опит, който те води до съответните изводи и те променя по някакъв начин. Имаш нужда да се научиш да си по-толерантен и да приемаш един човек с доброто и с лошото, защото перфектни хора няма, дори и да ти се иска да има. Ако търсиш момиче, което не е сбъркало в живота си, по-скоро ще намериш някоя, която няма да е достатъчно честна с теб, за да ти го признае.

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 112243b25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има неща, който можеш да споделиш с майка си, има неща, който не трябва да споделиш. Това е майка ти, а не някой приятел, не смесвай нещата и не се дръж, като някой мамин синковец, утре като си с една жена при мама ли ще отидеш да кажеш, ако имате сексуални проблеми и да те посъветва, какво да правиш. От такова споделяне, доста семейства живеят в ада на тези взаимоотношения или по-доброто разделили са се.

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: ebf4c0fee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не ми харесва, че те е разиграла.
А не с кого е спала...
Хората отстрани виждат неща, които ние не.
Ако ни обичат трябва да им вярваме...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 77f0dcbab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Близките ни понякога не могат да преценят кое ще е най доброто за нас, само ние си знаем, човек трябва да слуша вътрешният си глас преди всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: f39b6a4f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Aлоо, къв си ти бе? ! От кaкъв зор ще и "пречиствaш петното" от минaлото? ! Зa Господ ли се имaш? Билa преспaлa с някой, който ТИ не хaресвaш и дори не сте се познaвaли. Кaкъв ти е проблемa с него, по- успял ли е, по- голям ли му е?
Бaси комплексaря, честно. Нищо чудно товa дa е усетило момичето в теб и просто дa търси нaчин дa те рaзкaрa.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3bab055aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мисля, че и тя е объркана. Не е попадала до сега на свястно гадже, а е имала малко гаджета в живота си и все несериозни. А сега има доста по-разкрепостени момичетата, с повече връзки и опит, и пак се крият с колко са били. Не я съди за нищо. Не е била виновна, че е попадала на такива. Всеки иска да има свястна връзка и тя е била сериозната, но се опитай да направиш нещо за нея.. Опитай се да си спасиш връзката. Може да имате много хубава и сериозна връзка, и като гледам такива момичета не се срещат често.. Ако не стане нищо, бъдете приятели, или дори в бъдеще, пак може да имате връзка.. Виждам че май се обичате и двамата, ама и ти, и тя сте объркани, защото може би хората ви объркват, и нея, и тебе..!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker