Приятелката ми се върна при бившя си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми се върна при бившя си
преди: 8 години, 7 дни, прочетена 2709 пъти
Направо съм разбит, но за това което стана мога да обвинявам най-вече себе си.

Две години до мен беше жена, която ми показваше огромно уважение и любов. Тя беше най-хубавото нещо, което ми се беше случвало някога. Обичаше ме каквото и да правех, дори когато я наранявах с думи или дествия, тя винаги ми прощаваше и се връщаше при мен. Казваше ми, че се надява и иска да се променя, да спра да бъда лош и че само ако аз искам това ще стане.

Аз наистина исках и искам да се променя, защото много хора ми казват, че с другите се държа лошо.

Сега си мисля, че беше проява на садизъм да я нарявям толкова време. Имаше моменти в които съзнателно я отбягвах, намирах си причини с дни да не я търся и когато тя ме попиташе защо и казвам, че я обичам, а след два дни се променям и я отбягвам, аз не знаех какво да отговоря. Понякога се вбесявах и я наричах идиот, кретен и какви ли не от този род. Не знам защо исках да я засегна, наистина не знам. Когато се скараме за нещо, превъртах и започвах да флиртувам с други пред нея. Знаех, че я боли, но защо го правех не мога да си обесня!!!

Преди един месец се скарахме защото пак бях започнал да я отбягвам. Една вечер и казах, че отивам да спя, а тя ме хвана след 1 час в заведение с приятел и ми каза, че ме напуска, не можела да обича някой който системно я игнорира и лъже.

Преди седмица казах на една обща приятелка, че моето момиче много ми липсва. Тя и казала, а моята отговорила - Липсвам му, за какво? За да ме игнорира отново след месец ли?

Тогава се ядосах и направих поредната глупост да флиртувам с една. Това стигна до ушите на моята и тя ми изпрати смс, че всичко свърши, че след като не спирам с флиртовете и не спирам да я наранявам, тя спира да мисли за мен и да ме обича.

Смс-а който и изпратих беше - Коя беше ти? Не познавам такава с това име..

Не знам защо и го написах, може би ядосан от нейния смс, че спира да мисли за мен и да ме обича.

Вчера приятели ми казаха, че тя се е върнала при мъжа, с който беше преди мен. Той я обича много и тя сигурно ще се чувства добре с него, но аз не съм на себе си.

Искам да си я върна, искам да се променя, но не знам как

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 дни
hash: e2801d4d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи. Получил си си заслуженото. Остави момичето да си живее щастливо. Ти ходи по кръчми и там се изявявай с кифли и избивай комплекси! Не си за сериозна връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: b70fe7762d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каквото си си надробил такова ще сърбаш. И искрено ти пожелавам следващата ти приятелка да прави така с теб. Абе, ти шизофреник ли си или какво? Не знаеш що я отбягваш, що я нараняваш, утре ще убиеш човек и в полицията какво ще кажеш? "Не знам защо го направих". Ами като не знаеш - ето ти резултата. Тя ще си гледа щастието, дълго те е търпяла. Знаеш ли колко си я съсипал? Знаеш ли колко часове е плакала за теб и се е чудела защо? И накрая това. Не смей дори да искаш да сте заедно обратно. Тя заслужава щастие и вече го е намерила.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: ae2672c29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Човек, най-откровено ти казвам - посети психолог. Имаш вътрешни неразрешени проблеми и то много сериозни. И остави момичето да бъде щастливо. Достатъчно си я наранил. Пък и без нея ще ти е по-лесно да се промениш и да откриеш себе си - с нея вече имаш лошия навик, а навици трудно се променят. С ново момиче ще е по-лесно. Работи над себе си и когато си готов, ще създадеш нормална връзка.
Бъдете щастливи!
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 42c0f47c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бившият ми приятел беше така. Правеше, както се казва от мухата слон, караме се за едно повдига темата за бившия ми преди него, едва ли не че е лошо че съм била с него, дори тогава не се познавахме. Както си говорим за нещо и започваше да ме изкарва неверница с думите : "Ходи си при твоя, ходи си при новия, ходи си при стария, остави ме" и накрая просто го зарязах, защото ми писна да ми пилят на главата, за нищото. Съвет от мен, не казвам че си луд или нещо, но посети психолог, за да си излееш всичко. Човекът гледа от друга перспектива и ще те насочи на където трябва. Ако момичето се върне не повтаряй грешките си, защото на всички ни е писнало "Добре извинявай, спирам" и после пак същата. Ако си намериш нова не и прави същите истории, защото ще има същия край.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: b866ea3df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора

Благодаря на всички за отговорите.

Номер 3 - Имаш право, нужен ми е психолог. Трябва да разбера какво в мен не е наред. Защото сме имали много хубави моменти в които съм и казвал всеки ден, че я обичам. Били сме заедно ден и нощ, говорили сме си за какво ли не и изведнъж, след около седмица нещо в мен прави ЩРАК и аз се променям на 360 градуса. Започвам да се заяждам с нея за най - малкото, да се дразня от всичко което ми каже.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 дни
hash: c3af8be339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   споко тя сама ще се върне жените обожават такива "пичове" като теб ше и стане банално да се държат добре с нея и сама ше те потърси те са мазохисти обичат да бъдат мачкани не се тревожи след месец макс се е върнала

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 44cd284807
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом не те иска вече и е нещастна с теб остави я ! Няма какво повече да направиш тя е видяла , че с теб няма бъдеще .Насила хубост не става ! Един съвет преосмисли и промени поведението си , защото никоя няма да те търпи такъв !

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 9e78424974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това момиче или е мазохист или много те е обичала. Аз не бих те търпяла и секунда.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 7d52fd5f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз мисля, че имаш нужда да посетиш психолог. Не мога по рационален начин да си обясня поведението ти, явно и ти самият не можеш. Очевидно имаш някакви вътрешни проблеми и противоречия, които пречат на отношенията ти с хората. Всичко това може да се преодолее и превъзмогне, ако си готов да потърсиш помощ. Длъжен си пред себе си да промениш поведението си и начина на мислене, за да не прогониш от живота си поредния човек, който те обича. С бившата не мисля, че имаш повече шансове. Дори смятам, че тя е изтърпяла твърде много. Все пак, говорим за 2 години, в които отношението ти е било много противоречиво и болезнено за нея. Любовта не е толкова сляпа и не може системно да се бори с такива проблеми. Момичето е продължило напред, осъзнала се е и сега има шанс да бъде щастлива. Остави я, загърби каквото и да е собственическо чувство, което се надига в теб, и остани малко сам, за да можеш да си помогнеш. Сигурна съм, че ако започнеш посещения при психолог и приемеш идеята, че имаш проблем, но той може да бъде разрешен, ще имаш напредък много скоро.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 6af66cd8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче, което попадна на момче като теб преди време. Обичах го, давах му всичко, само и само да е щастлив, а какво направи той? Държеше се като теб, караше ме да ревнувам, а аз се побърквах! Браво на момичето, че се усетила на време да излезе от живота ти, а такива момчета като теб, ужас! Слушай, момче, Взимай си живота в ръце, никой няма да ти го оправи! Ще ти се отворят още врати и възможности, ама взимай си поука от цялата тая история ;)

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 8895d23c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Нямаш качества за сериозна връзка, все още. Учи се от успешните връзки, виж как се държат хората, обогати си мирогледа, чети книги, че сега си на ниско ниво.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 6e7aee7677
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма да ти давам съвети как да направиш отново нещастна тази жена. И аз не съм алтруист и ангел, но ти си едно от най-лошите неща, които мога да причиня на друг човек. Вероятно това няма да ти хареса, но според мен си си получил заслуженото и няма смисъл да се съпротивляваш! Остави поне нея да бъде щастлива!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: 3018be7014
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не мисля,че ще успееш да си я върнеш и аз съм чист пример за такава подобна история.Мога да ти кажа,че и колкото и да те е обичала и ценяла и уважение да ти е показвала,винаги си е мислела за предишния,щом се е върнала при него си бил посредствена история.
Плюс това след тези неща,които си правил за нея просто забрави.
Има една песен много подходяща за този момент,която много често слушам.я и нея...
https://www.youtube.com/watch?v=PSnHoApohhI

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 5b91563826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нищо чудно, че се е разделила с теб.. Изобщо не си я ценил, даже обратното.. ти изобщо обичал ли си я? ! Що за въпрос.. то си пролича от написаното..
По-добре да не се събирате, защото сега може би съжаляваш, само защото знаеш, че е с бившият си, а не с теб. Ако се върне при теб, най-вероятно ще продължиш да я игнорираш и да я приемаш като даденост, едва ли не.. По-добре я остави да бъде щастлива с истински мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 1f129f323b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не се обвинявай! Явно е по-добър тъпкач от тебе, но и това е поправимо - с много практика, анализи и постоянство.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 461ad3239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Създаваш впечатление, че не си на себе си. Пиеш ли алкохол и друсаш ли? Ако да-спри. Даваш вид, че не мислиш често, а се държиш като разглезено дете. Явно си доста суетен, а също и неуверен. Опитай се да бъдеш по-отговорен към себе си и другите около теб. Заставай зад думите си. Поемай отговорности и ги спазвай, доколкото зависи от теб. Хвани се на по-отговорна работа. Замисляй се, какви са последствията от необмислените ти действия. Това са препоръки за промяна, която е нужна, за да имаш шанс да си я върнеш. А дали тя е готова да ти прости всичко, което си й причинил зависи само от теб.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: b866ea3df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От Автора

Номер 13 благодаря за коментара и песента. Вчера бях на кафе с най-добрата и приятелка и я разпитах подробно. Оказа се, че моето момиче не се е върнало при бившия си. Излязла с него 2 пъти и това било. Казала му открито, че не иска да му дава надежди и че не иска връзка.

Искам да говоря с нея, но нейните приятели ми казват да стоя далече от нея, че без мен била добре и че аз отново ще я нараня след време.

Искам да я видя, да и се обадя, но думите на другите ме спират.

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 810fa858b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Първо поработи върху себе си, хората по горе са ти казали - причината за това положение е в теб и ти си го знаеш. Едва след това поискай от нея да се срещнеш и да говорите.
Според сегашното ти виждане, не може да я виждаш, защото имала друг приятел. И след като се оказа, че не е така, вече може. Не може. Поправи се и тогава и се представи. Иначе ще има две седмици мили очички и после ще си караш по старому - ква си па ти, ти си ми никаква и пр.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 дни
hash: 17e28a158e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Вместо на психолог, пробвай йога,
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: b866ea3df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От Автора

Отново благодаря на всички. Искам да кажа, че от никого от вас не съм се обидил, приех критиката към мен.

Аз съм на 37 години, имам отлична работа. Мога да кажа, че не съм грозен и не пия друго освен бира и вода естетсвено :D Не пуша и не употребявам наркотици. Нямам много приятели обаче.

Приятелката ми често ми повтаря, че не се владея, че губя контрол над емоциите си. Съветва ме да чета книги, в които ще намеря много важни и полезне неща, които ще ме променят към добро. Обещавах, но не го правех.

Към номер 10 - Май и аз съм като твоя бивш приятел. Провокирах ревността в нея. Може би исках да проверя колко ме обича. Няма да отрека, че го правех съзнателно 569

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker