Може ли вътрешната красота да компенсира липсата на външна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли вътрешната красота да компенсира липсата на външна?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2785 пъти
Здравейте на всички!
Искам да ви помоля за съвет и да споделите мнение по въпросите, които ме терзаят. Общувам с едно момиче доста често по интернет. Аз съм на 26, а тя е на 28. Разговорите ни са бих казал доста дълбоки като общуваме на най-разнообразни теми и бих казал, че и двамата изпитваме наслада от общението ни. Аз още от началото бях привлечен от външния й вид, но после в процеса на общуване осъзнах, че тя притежава не само външна красота, но и вътрешна. Разбрахме се да се видим и се срещнахме два пъти, при което срещите ни протекоха доста добре, прекарахме си чудесно заедно и след срещите продължихме да общуваме по интернет, понеже сме от различни градове. В процеса на чатене си споделихме и доста по-лични неща относно това, какъв точно човек търсим и че виждаме един в друг много от тези качества, които търсим. И тук идва особеният момент. В един разговор тя ми сподели, че е споделила със своя приятелка, която не ме познава, относно това, че общува с мен и дори ми прати съвета, който приятелката й е дала. Общо взето приятелката й я съветваше, че външната красота не е толкова важна, но да търси човек, с който й е приятно, разбира се, уважава я и я подкрепя и прочие. Това ми подсказа, че явно е споделила на приятелката си, че не ме харесва външно, но й допадам като човек и се двоуми, та затова приятелката й я посъветва да не гледа на външността ми. Впоследствие и самото момиче ми призна, че не съм нейния тип мъж като визия, но компенсирам с богата душевност и характер. Честно казано това не ме накара да се почувствам кой знае колко поласкан. Ако трябва да съм честен се почувствах малко неловко, сякаш съм герой от „Красавицата и звяра”. За мъжете е важно (поне за мен) да усещаме, че жените ни се възхищават, подкрепят ни, насърчават ни, окуражават и въобще да усещаме, че са привлечени от нас като цялостност. Не знам доколко бих се чувствал добре, оценен, обичан и прочие, ако знам, че момичето отсреща не ме харесва визуално. Не искам да се чувствам като някакъв Квазимодо в нейните очи. Искам да бъда оценен, както външно, така и вътрешно. Да бъда с момиче, което ме харесва такъв, какъвто съм с всичките ми силни и слаби страни.
Искам да попитам дамите следния въпрос: Можете ли да се влюбите в някой, който не е вашия тип мъж като външен вид? Възможно ли е добрия характер и вътрешност да компенсират липсата на визуално привличане?
Към мъжете имам следния въпрос: Бихте ли се чувствали достатъчно оценени и добре с момиче, което не харесва външността ви и ви намира за непривлекателни външно, а само вътрешно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 283061a128
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е нужно да си красавец, но е важно да си поддържан, чист. Това се оценява повече във времето. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c38eb445be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Oтговарям на конкретните Ти въпроси като жена, на 31 г. съм, от 10 г. в сериозна връзка
1. Можете ли да се влюбите в някой, който не е вашия тип мъж като външен вид?
За мен лично „тип“ няма, но има привличане, вид „УАУ“, сексуално желание, без което не може. При вас заради начина на комуникация просто не е възможно да видите има ли химия или не. Като въдях съпруга си ми трябваха 2 мин., за да си кажа „Той е и УАУ“, но за други жени той е меко казано неатрактивен - леко пълен е, няма класически черти на лицето и така нататък и не излиза добре на снимки. За мен обаче е УАУ. Разбираш ли какво искам да ти кажа - за всеки влак си има пътници и всеки заслужава да е специален, номер 1 в очите на половинката си, а не някакъв вид „Квазимодо“. Ако в началото не се чувстваш желан, ти никога няма да се почувстваш желан и специален с тази жена.

2. Възможно ли е добрия характер и вътрешност да компенсират липсата на визуално привличане?
Едното не изключва другото, но любовната връзка е единствената връзка, в която трябва просто да има привличане. Не говорим тук за красива външност, а за привличане и харесване. Ако това го няма, просто става дума за чисто приятелство. Навън има жени, за които ти си пък привлекателен и УАУ - защо да правиш компромис с жена, която те мисли за компромис?

Съветвам те като жена да се видиш с това момиче на живо. Внимателно да я наблюдаваш и да усетиш има ли между вас привличане или не и ако няма да си направиш добре сметката дали ти такава връзка искаш или не се стремиш към повече.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1005e527b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не е нужно да си най-красивият, за да хареса една дама външността ти. Според мен обаче това, че не е привлечена физически в един по-късен етап ще рефлектира. Това не бива да те комплексира, защото далеч не означава, че си "зле". Просто друго момиче ще те хареса и оцени по достойнство.
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e7a50b959c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 23, но ще си позволя да си дам мнението.
Мисля, че е най-добре да не се виждаш с нея поне аз така бих постъпил. Когато имаш връзка с едно момиче винаги се налага да направи всеки един от двамата някакъв компромис. Но не може да правиш компромис със себе си още в самото начало, а в случая бих казал и с достойнството си, за да си с нея. За коя си мисли, че ще ти казва, че не си нейн тип, но другото ще компенсира? Звучи ми малко като от съжаление ще тръгна с теб, сякаш ти прави услуга, или пък ще бъде с теб, докато не. срещне онзи тип, който търси. Не бъди с момиче, което дори малко не ти се възхищава и харесва. Всъщност ти вече си си отговорил на. въпроса, ако прочетеш това, което си написал отново, ще усетиш, че знаеш отговора.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 68d2209009
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Към мъжете имам следния въпрос: Бихте ли се чувствали достатъчно оценени и добре с момиче, което не харесва външността ви и ви намира за непривлекателни външно, а само вътрешно? "

Не бих се чувствал добре оценен - нали не ми поставя добра цялостна оценка. :D Вътрешност - отличен 6, външност - 2, общо 4. А за това да се чувствам добре с нея не зависи от оценката ѝ за визията ми.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eb36747c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жена на 27г. и, ако мога да разделя нравствена/физическа красота, ще бъде в съотношение 55% към 45%. Тоест: външният вид не е най-важното, но е достатъчно важен. Ако липсва физическо привличане от моя страна, просто бих останала само приятелка с въпросния мъж.
Била съм в подобна връзка от отчаяние. Имах 2-3 последователни много болезнени връзки за мен и просто бях съсипана. Тогава се обърнах към момче, което познавах от известно време, но не беше моето нещо. В началото се чувствах ок, но постепенно започнах да се отвращавам от него без да е направил нищо. Самият той знаеше, че не е привлекателен и се беше вкопчил в мен като удавник за сламка - непрестанно следене, писане, хленчене пред мен и пред други. Ако ме видеше, че си говоря с някой хубав мъж, веднага почваше да го обижда, че е пе*ерас, мухльо и т. н.
Чак сега си давам сметка, че никога не съм го ревнувала, че избягвах да показвам интимни отношения с него на публични места и да го запознавам с приятелите си. Връзката ни продължи 8-9 месеца и се разделихме заради сегашния ми приятел. Никога няма да повторя тази си грешка. Не го ли харесвам достатъчно физически, няма какво повече да стане.
С всичко това искам да кажа, че е възможно (не познавам обекта на желанията ти), да си компромисен вариант. Да се притесняваш от всеки по-привлекателен мъж, който заговори жена ти и т. н.
Самата идея да съм компромис ме отблъсква.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d909e99f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подобни въпроси си задават само неуверени мъже. За един уверен уважаващ и обичащ себе си мъж външността няма никакво значение. Има що се отнася хигиена, спретнатост, физическа форма и изобщо неща, които зависят от самия човек. Но що се отнася до самите физически черти, над тях нямаме контрол и никой уважаващ себе си човек няма да тръгне да се комплексира за неща, които така или иначе не зависят от него. Други пък отиват в крайност и си правят хирургически интервенции, гримират се и т. н., но всичко това само прикрива комплексите им, при това често неуспешно, което е още по-грозно. Красотата така или иначе е преходна, така че не губи излишна енергия за глупости, ами се чувствай добре в кожата си. Това излъчва увереност и жените го обожават. Естествено по един подходящ начин, не с излишно парадиране.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3b2491f651
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това, че не си нейният тип като визия съвсем не означава че си непривлекателен. Може би тя неправилно се е изразила или ти неправилно си я разбрал. Има хора, които действително харесват определен тип. Например моят съпруг, като знам за момичетата с които е имал връзка преди да се ожени за мен, забелязвам че са все по-мургавички. Аз също не съм блондинка, значи харесва по-тъмни жени. Самият той е рус, със светли очи-тука може да е вярна и теорията, че противоположностите се привличат. Лично аз-отговарям ти за себе си-не понасям мъже супер красавци, разглезени от женско внимание. Съпругът ми има съвсем обикновена външност, но за мен е единствен и уникален. Лекият му характер, добротата и великолепното чувство за хумор което притежава са ми абсолютно достатъчни за да го обичам. Така че не преживявай толкова това, което ти е казала-външността не е без значение, но далеч не е най-важното нещо. Успех ти желая...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e86902984c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2, те са се видяли на живо! Два пъти! Чети, преди да даваш съвети!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 508a5a2c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей! На въпроса ти мога да отговора с да, и с не. Тоест, да, външният вид не е определящ, поне за мен, няма значение дали възприемам мъжа до себе си като красавец, или не. Но има разлика между красотата и привличането, а именно, че трябва да има химия помежду ви, да има физическо привличане. Може да не си "неин тип", ако изобщо съществува такова понятие, но трябва да я привличаш с нещо чисто физически. Може да е с излъчване, поведение, докосване.. но такава искра трябва да има, според мен, за да прераснат отношенията ви в нещо повече.
А сега, за нейното изказване... какво да ти кажа, не бих казала подобно нещо, ако харесвам човека, дори и само "вътрешно". Никога не бих споделила на някого, към когото имам симпатии, че не ми допада външно, но че все пак характера и поведението са по-важни. Що за глупост? Ако наистина те харесва, няма защо да ти обяснява, че външният вид не бил толкова важен. На мен ми звучи обидно. Щом няма значение, защо изобщо го казва? Не се ли замисля как ще прозвучи и какъв извод ще си направиш ти? И ти цитира някакъв съвет от приятелка, което е още по-глупаво. Моето мнение е, че ако действително те харесваше достатъчно, тази тема нямаше да бъде коментирана изобщо. Може би е нужен малко по-задълбочен контакт помежду ви на живо, за да си дадеш сметка точно какво изпитва, но се опасявам, че съм скептично настроена.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ded558fda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абсолютно съм съгласна с 2, тука не е до красота, а до привличане. Фактът, че така директно ти е казала, че ще си в ролята на "благодарния", трябва да ти говори що за стока е. То, даже и за приятел не става, ако се замислиш, като и погледнеш отношението. Искаш ли наистина да си с жена, която няма да пропуска да ти напомня как, според нея, ти си компромис?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ece27c8e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Какво значи "тип"? Ми, аз нямам тип. Просто се влюбвам в някого и в момента, в който севлюбя той става "мой тип". Обичала съм трима мъже в живота си. Нямат нищо общо един с друг. Дълго време мислех, обаче, че по-скоро не харесвам светли очи. Е, изненада! Човекът, който ми взе ума в последните години е с бистросини очи. Бих могла да му кажа "не си мой тип" и това дори ще е донякъде вярно, но... какво от това, след като го желая неистово. Бих те посъветвала да се оставиш на започващата връзка с това момиче и да не се "филмираш" за такива глупости. Още повече, ти си мъж. Не е работа на мъжа да бъде "красив". Ако се разбирате и си прекарвате добре, ако усещаш взаимно привличане, просто нямаш основания за тревога.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f52f3152fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз лично никога не съм държала на външния вид. Има много по-важни неща, които обаче комерсиалните и повърхностни хора не познават.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 695d8ab604
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Здравей, жена на 26/7 г. съм, при всеки човек този момент на влюбването е много различен, със някой става още от пръв поглед, с други със времето, при трети го няма изобщо или е изчезнало това усещане.
Можете ли да се влюбите в някой, който не е вашия тип мъж като външен вид? Оф, да! Първо за мен да се влюбиш, не е едно и също като да обичаш, да си влюбен значи да мислиш за конкретният човек, дори да си фантазираш за него, страното усещане в стомаха, имаш желание да го виждаш постоянно и да говориш с него, харесваш го и не откриваш недостатъци, а да обичаш там вече със сигурност трябва да се познавате по задълбочено и да го приемаш плус недостатъците му. Бях влюбена във един не много привлекателен мъж преди години, окoло 5, 6, в началто изобщо не ме грабна но след като почнахме да говорим, опознахме се и се влюбих. Впечатли ме че беше много атрактивен като държание, постоянно ме занимаваше, имаше привличане и така.. бяхме заедно във връзка, но не го обичах не ми се обеснява защо. Влюбвала съм се и други пъти но понякога не сме имали шанса да се осъществи, поради разни обстоятелства, например знаем че се харесваме но не си го признаваме, или той си има приятелка излизаме, виждаме се но нищо повече защото не можех да застана/да се намеся между тях, при всеки ситуациите са индивидуални. Според мен човек е най готов да се влюби когато няма друга любов във сърцето му или тя е забравена. И.. пак се влюбвах, в началтото момчето не ми се стори мой тип, беше ми симпатичен, чаровен, имаше хубави черти. Сетих се че когато го видях преди някой мои познати или приятелки със сигурност щяха да си паднат по него, но аз си помислих, оо не и аз.. но то точно така стана. След време започнахме връзка защото установих че ми харесва, освен това във него също намерих атрактивност и опознах част от живота му, влюбих се и обичах в последствие, според мен всичко е възможно докато човек е способен.
2. Възможно ли е добрия характер и вътрешност да компенсират липсата на визуално привличане? Привличането не е чисто и просто визуално, то си е вътрешно, тук външният вид не е от значение поне от моята гледна точка. Добрият характер компенсира до някаква степен липсата на другото но понякога се чудиш защо правя всичко това, и как си отговаряш.. защото ми е приятно с този мъж, забавно ми е и тн. и като приятелска компания, изведнъж се сещаш че нещо липсва-тръпката. Ако човек търси любов и страст, то не е само до търсене, има очакване, иска да му се случи, иска да го изпита и е готов, то по добре да не се обвързва със хора който не го привличат. Ако си изморен, ако си препатил, ако се страхуваш да поемеш този риск отново, ако си вече влюбен и не можеш да се освободиш тогава нямаш стимул да търсиш или да чакаш нов по добър вариант, предпочиташ да си караш на сигурно и подходящото. Мисля че бях достатъчно изчерпателна, съвествам те продължиш да се виждаш с нея!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f0941c0b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Aз се влюбих в мъж, който изобщо не отговaря нa товa, което си мислех, че е идеaлът ми. Винaги. съм хaресвaлa високи, стройни, мургaви мъже със светли очи. A той е нaбит здрaвеняк с огромен гръб, русоляв с пъстри очи. И все пaк в първите минути нa зaпознaнството ни изпитaх стрaшно силно привличaне, вярвaме, че сме се влюбили от пръв поглед с него. Aз също не съм товa, което е хaресвaл по принцип- мургaви чернокоски с големи гърди. Aз съм бялa, русa и с мaлки гърди. И все пaк 15 години вече и щaстливи :). Зa мен той е нaй- хубaвият, зa него aз съм нaй.
Но щом тя имa съмнения и се допитвa до приятелки...
Щом не се чувствaш хaресвaн...
Нямa дa се чувствaш пълноценен, ще си подтиснaт. Все пaм я попитaй кaкво точно се имa в предвид и дaли е кaквото мислиш ти, или просто е имaлa в глaвaтa си ясен обрaз зa идеaлa и зa мъж, но сегa искa теб и е объркaнa. Може и товa дa е.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6cf35d0414
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Че може да компенсира, определено може и примери затова има много. Изобщо не е нужно да си красив, за да си привлекателен за някого. Аз съм жена и винаги в един мъж ме е привличало първо това, което е в главата. Трябва да ми е интересен, трябва да имаме общи теми, трябва да се държи добре с мен и тогава идва и другото... привличането. Или пък не идва - но определено не е външния вид решаващия фактор. Просто или го има привличането, или не. Не мога да си представя да съм с някой красавец, с който обаче нямам никакви общи интереси или тотално се разминаваме, или пък с някой идиот, само защото изглежда добре. Просто не става.

Както номер 2, правилно е отбелязала, без привличане нещата обаче не стават. Вие сте се срещали вече наживо, за теб явно тя е атрактивна, тя обаче май те е категоризирала в приятели. Ако е такъв случая, няма смисъл да продължаваш - постави въпроса директно. Тя или е усетила привличане или не е. Ако е второто, по-добре да го изясните отсега и да не те залъгва излишно. Имаш право да си щастлив с момиче, за което ще си съвършен точно такъв, какъвто си. Ако случаят не е такъв, то това просто не е твоето момиче.
И не намирам за коректно от нейна страна, това че с изказванията си те кара да се чувстваш едва ли не непълноценен и втора категория човек и едва ли не все едно прави жест и трябва да се чувстваш задължен, защото ти обръща внимание, въпреки че, разбираш ли не си бил неин тип. Никой няма право да се държи така с теб - или те манипулира съзнателно или е нетактична и не се усеща - и двата варианта не са ок. Уважавай себе си, авторе и не допускай да уронват достойнството ти.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6c6eed1bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Брат, дълбоко си затънал в приятелската зона. Няма как да имаш връзка с някой без да ти харесва на външен вид. Не ги слушай глупостите на жените. По-добре приеми, че не те харесва и започни да сваляш друга. Знам колко е трудно, преживявал съм подобно нещо, но такъв е живота.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 10f92195c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако на мен ми кажат, че не съм красив. Ще отговоря, е - айде, айде и ти не си точно манекенка от корица на списание.
Нали знаеш, че външният вид се изменя във времето?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 10f92195c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ако на мен ми кажат, че не съм красив. Ще отговоря, е - айде, айде и ти не си точно манекенка от корица на списание.
Нали знаеш, че външният вид се изменя във времето?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 62ce96689d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   може би не, ако не си привлекателен сексуално, тоест в даден момент може да срещне друг който я привлича повече и да те изостави, ако пък е свястна жена няма да те изостави но това ще причини сериозен проблем в главата и и ще се измъчва а от там ще започнете и да се карате за дреболии и по нататък знаеш какво следва. Ще е добре да разбереш какво точно не харесва в теб, жените нямат много вкус за красиви мъже, докато са малки харесват по нежни тип джъстин бийбър или яки релефни батковци но накрая си намират отпуснат плешив чичко с шкембе, поне такава ми е статистиката от снимките които ми излизат в новините на фейсбука. Не е важно да си красив, важно е да си голям, жените много се възбуждат и привързват към големите неща, може да си квадрат, пън, квазимодо, звяр, няма значение важно е да си голям едър, само в такъв случай могат да преодолеят това че не си хубавец, иначе много хубаво че се разбирате ти имаш вече първата точка сега трябва да спечелиш и втората като запчонеш да речем да се занимаваш с фитнес , едър ли си това което питаш в заглавието е възможно, но ако си дребосък ще дойде момент в който ще се самоизмъчва

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3794178dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз лично, когато се влюбя, въобще не деля красотата на вътрешна и външна. Просто съм влюбена в човека като цяло и това, дали е красавец или не, губи всякакво значение. Не знам при другите хора как е, но при мен е така. Ако повечето хора са като мен, то това значи, че тя не е влюбена в теб, просто й е комфортно с теб, чувства се добре и се забавлява. В което няма нищо лошо, стига и теб да те задоволява това. Но всеки човек е различен, не се наемам да твърдя, че не е влюбена или обратното.. При всички случаи не мисля, че вътрешната красота трябва да компенсира външната или обратното. Ти си личност, която има своите добри и лоши страни като цяло. Ако някой не харесва лошите ти страни, каквито и да са те, значи не те харесва изцяло. Според мен е така. :)
Конкретно по зададения въпрос: Нямам "тип", следователно бих се влюбила и в пълни противоположности. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 39ffb9c2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Момиче на 21 съм. Аз разделям мъжете на няколко типа, лично аз предпочитам мъж, който може и да не е толкова хубав и привлекателен, но да е умен, забавен и най-вече да има с какво да си говоря с него. С една дума-да ми е интересен!!!
Мога да споделя от личен опит, че имах връзка с момче от интернет и искам да кажа, че той ме привлече още преди да съм го видяла, тоест привлече ме самият той!!! Външността изобщо не е важна(имам предвид природната красота, а не хигиената), а и в моя случай когато характерът ме привлече, красотата изобщо не ме интересуваше..
Проблемът в днешно време е, че хората дори не правят опит да опознаят някой човек, който не е много привлекателен да речем... Всички гледат и тичат към секси плейбоя и след това се оплакват, че не бил стока и че нямало свестни мъже...
Малко се отплеснах-с няколко думи-съдържанието е важно, не опаковката. Успех на автора!!!
П. С. Красотата е до време!!! :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c3d86894fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   За всички хуйчовци които се тормозят заради външността си:
1) Приемете себе си. Външността няма значение. Физическата.
2) Приемете физиката си.
3) Стила на обличане е важен. Според физиката е и стила.
4) Чувствайте се добре в своята кожа и своя стил.
5) Заговаряйте мацки. Важно да се разбере, че дa бъдеш отрязан е част от играта. При неуспех- Next!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d6b5e1487f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Гледай сега, аз съм на 50, изглеждам на 55, пълен, с шкембе и плешив. Освен това съм късоглед, проклет, язвителен и крайно неромантичен. Въпреки това 70% от жените покрай мен ми дават ясни знаци, че с най-голяма радост биха имали нещо с мен. А нерядко се случва някоя само от пръв поглед да се гипсира и цялата да се превърне в едно голямо "УАУ". И така е било винаги, като, подчертавам, ако не броим сравнително високия ми ръст, никога не съм се отличавал с особена физическа красота. Когато си мъжкар по душа, жените го усещат някак и това им е напълно достатъчно. Така, че изправи рамене, бъди самоуверен, излъчвай спокойна сила и ще ти се лепят без изобщо да става нужда да им се връзваш на "богатия вътрешен живот".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c024aecbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм в подобно положение, с тази разлика че съм жена и че започнах връзка и съм с човека вече почти година. При мен също тази връзка тръгна от интернет и в последствие след реалния контакт разбрах, че изобщо не съм била човека, който е очаквал да види и че едва ли не се е борил да ме опознава на ново, защото от снимките съм изглеждала по-различно - за мен той си беше създал някакъв идеал, на който аз в последствие не отговарях. Той също бил се съветвал с познатите си какво да прави и как да постъпи. Тогава когато ми го написа, сякаш светът ми се срина, защото аз наистина бях се влюбила в него като човек и външният му вид след това изобщо не ме интересуваше - да и за мен не беше от мъжете, които харесвам дори се чудех изобщо какво ме е привлякло в него. Вероятно ако се бяхме срещнали по улиците или в заведение не бих го погледнала. Може би заради контакта по инернет опознах първо характера му и това допринесе да се влюбя в него. Разликата обаче е там, че аз никога не съм си позволила да му споделя че той не е най-красивия мъж и че има неща които не харесвам, просто защото не ми пукаше, аз вече бях се влюбила и това не беше от значение. Все пак и щях да го нараня.
Въпреки това реших да се боря за тази връзка, въпреки че той ми казваше че иска да сме заедно, но му трябва време да свикне с мен.
Аз съм хубаво момиче, не ми липсва мъжко внимание, но за тази година какво ли не направих, за да изглеждам още по-добре. Поддържам се адски много, все съм на диети само и само да не кача някое кило. Много добре се разбирам с човека до себе си като цяло, но осъзнавам че той подсъзнаелно ме е смачкал психически и ми е сринал самочувствието. Постоянно ме подкрепя за разни диети, веднъж не ми каза „мило и така изглеждаш перфектно за мен“, съветва ме какъв цвят да ми е косата – за мен той се опитва да се доближи до някакъв негов идеал и дори не осъзнава какво ми причинява това. Всички ми казват, че изглежддам много добре и не е необходимо да пазя диети, все пак съм на 30. Постоянно се сравнявам с другите, все се чудя той изобщо харесва ли ме, привличам ли го или просто защото вече сме зрели хора и му е време за семейство е избрал мен. Това за една жена е много тежко - да не чуваш че си красива, че ти си всичко за този човек, постоянно да се бориш да изглеждаш добре и пак да не те оценяват както ти самият искаш, не виждам в очите му че се гордее, че е с мен. Чувала съм го как казва за разни жени дори и пред мен, че са БЕЗ забележки, а аз неговата половинка така и не чух такова нещо. Най-милото което ми е казвал е някакви обръщения от сорта на "мило", "бебе" и т. н
Започвам да се замислям дали изобщо си заслужава да бъда с този човек, та аз цял живот ли ще се чувствам толкова ниско, по-ниско и от тревата. Обичам го, но е много трудно човек да прави компромис със себе си и с външния си вид още от самото начало. Ми ако надбелея какво? ! Милех, че мога, но това сега ми тежи и ме смазва като жена. Всеки ден се чудя дали да остана с този човек и вътрешно не съм щастлива, но не мога да направя крачка, защото не знам какво да правя всъщност. В същото време обаче той се е запуснал, качил е килограми и има голямо шкембе – на мен това не ми пречи, защото аз си го харесвам всякак. Опитвала съм обаче ей така, защото аз полагам неимоерни усилия за себе си, да му кажа тактично, че е напълнял и трябва да отслабне, но на него не му пука и само ми казва „знам ще го оправя, ти мен не ме гледай“
Така че авторе хубаво си помили можеш ли да живееш с това да не си най-важното и красиво нещо в очите на половинката си, дали някой ден няма да се влюби в някой, който смята за перфектен, защото ти не си и тя е направила компромис в името на това да й е спокойно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker