Връзката ми не върви - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзката ми не върви
преди: 8 години, 8 дни, прочетена 1623 пъти
Здравейте,
имам връзка от 1год. и 2 мес. Разликата ни е 9 год., но аз не мисля, че годините са от значение, след като двама души се обичат.
В началото всичко беше много хубаво. Стараеше се да се чувствам добре, нямаше търпение да се видим, грижеше се за мен, постоянно ми повтаряше колко много ме обича, подкрепяше ме, разбираше ме, казваше на приятелите си колко много ме обича, искаше да покаже да целия свят любовта, която изпитва към мен. Но всяка приказка си има своя край.. Преди 7 месеца го хванах да си пише и да излиза с други момичета, много ме нарани, но му простих и запазих връзката си с него. Казах си, че е било момент на слабост, нали на мъжете ангелите са слаби. Както и да е, след тази случка, въпреки че продължихме връзката си без никакво доверие, той се държеше много мило и ме обсипваше с любов, може би да изкупи вината си, не знам. Всичко уж беше наред, докато не почна да ме пренебрегва. Той е спортист и залата е неговия живот. Преди все намираше време за мен, съчетаваше работата, залата и намираше време и за мен.. , но вече не е така. Когато му кажа да се видим отговорът му е, че трябва да отиде на зала, че е изморен след нощна и прочие. Държи се зле, обижда ме, подиграва се с чувствата ми, не ми казва, че ме обича вече, студен е. Когато му предложа да излезем с мои приятелки, той ми казва, че не иска да се излага с детската градина. Казва ми, че самата аз съм детска градина, "тъпо лапе" и прочие. Когато почна да говоря нещо, той ми се звери и ми казва да мълча, че не му се слушали лапешки работи. От 3-4 месеца не водим полов живот. Когато го питам дали причината е в мен, той почва да твърди, че имал здравослвни проблеми и, че е от добавките, които пие. Връзката ни видимо се разпада, а когато почна да говоря с него за това, ми казва да не го занимавам с моите лапешки работи и моите драми. Когато му кажа някоя истина за него, отказва да я приеме и прехвърля вината върху мен. Казва ми, че ме обича и, че му пука за мен по негов си начин, а аз не виждам друго освен студенина, безчувственост, коравосърдечност, безразличие и прочие. Няколко пъти сме стигали до точката, опитвали сме да сложим край, но и двамата някак държим на това, което имаме и слагаме запетаята, продължаваме напред заедно. Много се измъчвам и се тормозя, защото си мисля, че ми изневерява, но той твърди, че не е така. Измъчвам се и от факта, че не показва чувства или поне не така, както аз искам, както аз показвам моите. Съмнявам се, че вече ме обича дори. Но ако не ме обичаше може би щеше да ме остави, а не по някакъв начин да се бори за тая връзка и когато го питам да той ми казва, че иска да е с мен и, че ме обича по свой си начин. Не знам какво да правя и какво да си мисля, хора. Ще ви помоля за съвети или поне да изразите някакво мнение. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 дни
hash: c845b8ae73
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо на първо евентуална изневяра ти е последният проблем. Толкова прясна връзка, а "обичане по свой си начин", "тъпо лапе" (не казваш на колко е, но зрял мъж не би говорил така и той е лапето) и всичко останало - време е да си тръгнеш, но ще поостанеш още. А понеже това те мъчи най-много - да, добавките водят до импотентност.
Ж 28

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: eee85c583d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моето мнение е, че ти изневерява. Най-вероятно с по-голяма от него или около неговите години(съдя от твърдението му за "лапешките работи"). Никой нормален мъж вярвай ми не може да издържи без секс 4 месеца, при наличието на жена до себе си. Много приятелчета пият добавки и як зоб, но си правят секс успешно. Дори и един цикъл да прави цял и да има промени, той е много по-малко време. Теб държи в резерва най-вероятно с другата не са си уточнили какви са им взаимоотношенията. Мисля, че трябва ти да скъсаш с него окончателно. Не си губи времето там. Рано или късно ще разбереш за изневярата, въпрос на време е, но поне си тръгни с достойнство. Успех

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: a1f6b6ccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мило момиче, този човек може да е с 9 години по-голям, но той е детето в случая. Когато в една връзка очевидно има проблем, е нужно да се говори за него, за да се разреши. Да нарича твоите опити да се бориш за отношенията ви "лапешки истории", говори само, че е изключително незрял и недорасъл да има истинска връзка. Няма ли комуникация, всичко отива по дяволите.
Смятам, че има предел на компромисите и търпението и че отдавна е дошъл моментът да сложиш край. Сама казваш, че от месеци наред тази връзка не ти носи нищо положително, само ядове и нерви. И защо? Едва ли не си просиш внимание, нежност.. молиш се на един човек да те обича, а той те игнорира и ти се подиграва. Това може ли да бъде отношение на човек, който има чувства към теб? ! "По свой си начин"... не съм чувала по-тъпо оправдание за едно неадекватно и грубо поведение. Явно неговият начин включва обиди, унижение и липса на всякакво уважение. Може би така се разтоварва, най-лесно е да си прехвърлиш натрупаната негативна енергия на човек, за когото знаеш, че няма да те остави и ще го понесе. Е, ти докога смяташ да се изтезаваш така? Нямаш ли правото да се почувстваш щастлива, желана, да усетиш малко топлота?
Повярвай ми, когато си с правилния човек, никога няма да е нужно да го питаш дали те обича! Смятам, че заслужаваш много повече, важното е ти самата да го осъзнаеш. Явно си направила достатъчно опити за разговори и обяснения, няма как насила да го задължиш да ти покаже чувства, които ги няма. Силно се надявам да си дадеш сметка, че можеш да имаш нещо по-добро и стойностно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 46cb12b472
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То всеки човек обича "по негов си начин", но ако неговият начин конкретно не ти харесва и не те устройва - бегаш!

Отдръпни си и ще видиш как ще хукне след тебе. А ако не хукне - както вече си се отдалеичл и изчезваш! 359

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 513f6c3aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Преди 7 месеца го хванах да си пише и да излиза с други момичета, много ме нарани, но му простих и запазих връзката си с него. Казах си, че е било момент на слабост, нали на мъжете ангелите са слаби. " - точно тука е трябвало да сложиш края.

Кви ангели, кви пет лева... много сериали гледаш мила, спри. Или баба ти и майка ти са ти промили мозъка от малка, че мъжете такива, онакива, специални.. абе селските глупости. Трябвало е да го оставиш още, когато си го хванала! Веднага!

И как така годините продължават да нямат значение за тебе, след като сега те нарича "лапе" и нещата, за които искаш да му споделяш определя като "лапешки работи".
И защо ли имам чувството, че е тръгнал с тебе, щото лесно си се захласнала по него и такъв си е казал "ам тая стаа", а той в същото време просто се е затруднявал да свали някоя, която е "не лапе" и не говори за "лапешки работи".
И вече с такива "големи" не започвай връзка - всеки път, когато искаш да им споделиш нещо, което е нормално да те вълнува на твоята възраст те ще ти казват "лапе" (е, не и в началото де, както сама си се убедила в начало, докато те "умотаят" не звезди, ами направо цяло съзвездие ти свалят) и "лапешки работи", ма нали се сещаш, че те са си изживяли "лапешките" времена, ама не са успели да си хванат и/или задържат момиче на тяхното "ниво" (кой както иска да го разбира това за нивото), и сега как ше седят без гадже, ама сега обаче искат хем да им връзва на акъла, хем да ги слушка, ма хем и да не им говори "лапешки работи".
Еми не става бе, батки нацепени. Ей го е, технологиите се развиват яко, не след дълго такива като вас може една роботка да си поръчате за гадже, даже може сами да й пишете софтуера - да е точно, ама точно такава каквато е във всезнаещите ви глави!


Както казах авторке - зарязвай го веднага.
И друг път, ако толкова те изкефи някое негово подобие - еднократен секс и нищо повече!
Помни, че си личност и заслужаваш уважение и да получаваш поне толкова, колкото ти даваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker