Липса на контакт с момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Липса на контакт с момичета
преди: 8 години, 3 дни, прочетена 1975 пъти
Много Ви моля историята ми да бъде добавена, благодаря! Та да започна от това, че съм на 16 години (почти 17) и имам проблем в контактите с момичета. Първо да кажа, че родителите ми са разведени от както съм бил на 5-6 години и от тогава живея при баща ми. Никога не съм имал приятелка. Даже не съм целувал или прегръщал момиче. Непрекъснато съм заобиколен от момчета. Навсякъде. Не съм грозен, даже напротив ходя на фитнес и имам хубава фигура, успях да изкарам и плочки, ама кел файда. Имам приятели много по-грозни от мен, който вече са "минали" през 5-6 момичета. Нямам проблем с общуването, но когато дойде някое момиче аз не знам какво да кажа и очевидно я отблъсквам. Дори до сега не съм виждал някое момиче да проявява интерес към, а даже и да ме загледа (може и да съм сляп не знам). От групичката с която се движа (10-11 човека) сме предимно хора на спорта и всичките си имат приятелки и както казах някой вече са били с повечко, а аз пълно дърво. Направо нямам абсолютно никаква идея как да им привлека вниманието, а какво да говорим за връзка. Моля, дайте някакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 дни
hash: 9a11d844f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те тия неща не стават насила. Ще ти дойде времето ще почнеш да ги усещаш, ще срещнеш и момиче което да те предразположи от само себе си ще започне разговора. Някои хора съзряват по-бавно/късно, в което няма нищо лошо.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: f76b3a19c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "но когато дойде някое момиче аз не знам какво да кажа и очевидно я отблъсквам"

Не, момче младо, отблъскването е взаимно. Тя те отблъсква защото си пада по бройкаджии, а ти я отблъскваш (глътвайки си граматиката), защото си падаш по момичета, които не търсят бройкаджии. Още си млад за сериозна връзка, учи си и се развивай. А в случай, че не търсиш сериозна връзка и не ти се учи, забрави за този коментар.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: eb946aa1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здрасти пич. По-голям съм от теб и съм със същия проблем. Това е проблем, който не се оправя бързо ама си има "цака" така да се каже. С 1 дума трябва да можеш да говориш!!! Но с голямо съжаление обаче също ще кажа, че трябва да имаш и поведение като на оня лудия репортер. Защо със съжаление ли? Ами защото те на това се кефят... Което е глупаво и детинско ама просто не може без поне малко да си такъв. Има изключения де, ама не говоря за тях сега. Това показва най-малко че имаш увереността да говориш свободно с тях. Не че го одобрявам ама те така го виждат.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 0ea7bb10cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не говориш с приятелите си да те запознаят с някое момиче? Не с всички, но можеш да споделиш на един - двама по-близки, пък те да кажат на гаджетата си - момичетата все ще имат по някоя приятелка, дето също си няма гадже. Един вид да ви "сватосат" - може да ти се струва детинско, но много хора, че и доста по-възрастни, го правят и няма нищо лошо. Даже и да не се харесате, поне ще спечелиш приятелки момичета, които пък имат други приятелки, с които ще се запознаеш, ако се движите заедно.
Друг начин е чрез фейсбук - харесваш си няколко момичета от твоя град и ги заговаряш. Само не бъди нахален - ако усещаш, че липсва интерес, спри, за да не ти излезе име на досадник.
Ще намериш своето момиче, не се бой и не бързай. Аз чак на осемнайсет си хванах гадже и си направих сефтето. После ще има много момичета. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 14f2d4036a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не ти е дошло времето, приятелю! Има си време за всичко, сам ще разбереш. Продължавай да спортуваш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 часа
hash: 5870423420
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора: не ползвам социални мрежи. Смятам го за глупост.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5943cfb9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич въпроса не е за плочките или дали си хубав. Проблема е, че явно не търсиш на правилното място. Търси си някоя мацка, която е като теб срамежливаи ще видиш,че ще стане работата. Примерно аз в момента харесвам момче горе-долу като твоето описание и все някога се надявам да направи първата крачка..ама..
Ж,16

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 04042b2c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проблема е в лицето ти, приятелю. Има едни такива универсални черти, които момичетата ненавиждат. Явно и ти с такива. Цял живот ще страдаш за това, не му мисли, а продължавай напред. Знай, че рано, или късно ще умреш. Не се притенявай, защото живота продължава и без теб.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f8faf3ceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Горкото дете се бори за бройката и за момиченца минали ги вече същите, които ги наричаш приятели. Момче, когато остарееш никоя добра жена няма да иска мъжа до нея навремето да е "забивал" по 5-6 още докато е бил пубер. Така че спри да се вайкаш и изгради характер с който да си послужиш в идните години, за да не ги сменяш като най-износен парцал и един ден да се чудиш къде ти е бил акъла. Секса не е за деца, а за зрели хора, които не са в твоята възрастова група колкото и да се имате за големи, а да искаш връзка според други причини силно се съмнявам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ec1af452ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До колкото те разбирам момчетата с които се събираш са някви мачовци с хубаво тяло дето се правят на най-яките... След като казваш, че имаш хубаво тяло и изглеждаш добре използвай това и не се учи от приятелите си. Не бъди като тях!!! На нас момичетата ни е писнало от едни и същи "тарикатчета". Ти покажи нещо различно, докажи на мацките или на мацката която те интересува че не всички момчета с хубаво тяло и лице са лоши... Покажи че имаш интерес към тях, кажи че не одобряваш това поведения.. Това винаги работи...
Действай смело, веднага щом видиш реакция (като усмивка, като поглед) Се опитваш да я поканиш да останете повече заедно... Не те карам да я каниш на среща, просто например: "Дай да отидем до там" или "Искаш ли да се присуидиниш към нас" нещо подобно.. Пожелавам ти успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker