След години още ме боли, моля помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121414)
 Любов и изневяра (29762)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След години още ме боли, моля помогнете
преди: 8 години, 9 дни, прочетена 1864 пъти
Преди 7 години се разделих с приятеля си. Причините не бяха малко. В нашата връзка винаги аз бях виновна и редовният му коментар по всички въпроси беше "ти си виновна", ако се разплачех заради думите или действията му той не реагираше никак - ей така, просто седеше като каменна статуя пред мен и дори не го интересуваше защо целият ми свят се тресе. Изглеждаше незагрижен и несериозен, сякаш не се задълбочава в нищо в живота, включително и в нашата връзка. Редовно ме пренебрегваше и с нищо не ме накара да се чувствам специална. Явно беше твърде спокоен, че понеже е красив и има хубаво тяло, аз ще стоя винаги до него и при всякакви обстоятелства. В края на връзката ни можех да го определя като бездушен нарцис. Обаче беше единственото момче, което някога съм била толкова влюбена без капка разум. Така ме нарани, че от болка и безсилие посегнах на себе си, а той дори не се притесни, че може да ме загуби и пак отсече равнодушно "ти си виновна", въпреки, че го направих, защото той ме беше наранил... В края на краищата прекъснах връзка с него. Тогава изведнъж се сети за мен, макар и не отведнъж, и започна да ме търси, но отказах, просто се скрих от света и не позволих повече да има контакт с мен. Няколко дни не спря да ме търси нон - стоп, дори по цели нощи ми изпращаше съобщения, но за мен те бяха без значение, защото много ме беше огорчил и знаех, че едни думи нищо не значат, защото когато не отвърнах той просто повече не ме потърси. Изсипа куп обиди, защото не дотичах отново, както правех преди, и ме заплаши, че ще ме унижи публично. Така и повече нито не се чухме, нито се видяхме.
Негови приятели след месеци ми звъняха по телефона за да ме питат "защо звучиш толкова нещастна и т. н. ", предполагам мъжки манипулации за да ме накарат да се върна при него и да осъзная, че без него ми е зле, защото той е неспособен да си мен върне сам и е пратил по - способните от него да му свършат работата. Там го играех хладнокръвно и игнорирах... не се поддадох, но често си мисля - ако толкова ме обичаше, колкото казваше - къде е сега? Защо не ме потърси повече и не намери начин. Дали ако го видя сега след 7 години ще изпита нещо или ще е отвратен и ще иска да ме избегне. Все още не е имал приятелка, единствено сменя жените една след друга. Сънувам го постоянно и като се събудя плача, много ми е тежко, но до мен има друг човек, който ме обича безкрайно и не мога да мисля за тези минали неща. Не мога да избягам от кошмарите си, искам да се освободя, но не мога. Още тогава знаех, че никога няма да го забравя. А той така се подигра с мен. Остана ми силна болка, която не мога да превъзмогна. Моля, помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 дни
hash: f24b365105
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила авторке, опасявам се, че човекът, в когото си била толкова безумно влюбена, не е имал същите чувства към теб. За това говори всяко едно нещо, което си изброила в историята си, което много силно ме озадачава.. какво те дърпа още към този човек? Извинявай, но това граничи с мазохизма. Откъснала си се от тормоза и отвратителното му отношение, а сега причиняваш всичко това сама на себе си, защото продължаваш да се връщаш назад. Задай си въпроса: Защо? Защо мислиш за него постоянно, с каква цел? Дори да си представяш някаква среща с него отново, какво очакваш, че ще стане? Самонавиваш се и сама си създаваш проблеми. Считай се за щастливка, че си прекратила едни болезнени отношения, от които не си видяла нищо добро. Няма как да се върнеш назад, за да направиш нещо на ново, можеш само да гледаш напред.
Бих те посъветвала да отидеш на психолог, за да можеш да излееш душата си и проблемите си пред някого. Очевидно имаш нужда да се пребориш с тези емоции, които дори толкова назад в миналото, успяват да ти пречат сега. А това може лесно да се случи, стига да разбереш, че не можеш да живееш със стари мисли и чувства.

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: 98d12d6090
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   спри да мислиш какво и защо мисли и живеи сега. може да е женен може и деца да има но твоя живот е по важен и ти трябва да затвориш спомена за този човек за да можеш да продължиш напред.

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: 09010128cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Така сте жените. Отдолу сърби, отгоре бръмчи.
Ще свикнеш. Още 3-4 живота и хич няма да ти пука вече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 дни
hash: 09010128cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е ти си като тези вдовици, дето 20 години след войната всяка вечер приготвят вечеря за двама, и седят и чакат на прага мъжът им (убит на фронта) да се върне... Говори се, че кучетата също били така.
Я се стегни!
И да се съберете - ще последва абсолютно същото. Ама въобще не се и надявай нещо да се е променило. Най-голямата грешка на жените е, че се надяват да променят мъжете си. Е, накрая остават все нещастни и с разбити нерви. И видите ли, мъжът им бил виновен за което!
Ти въобще друг човек в живота си пускала ли си от 7 години насам? ! Ще си пропилееш младините, ей!

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 995b9bf198
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако решиш да се събереш с него, ще си най-голямата глупачка, сериозно! Такива мъже никога не се променят, той си е егоистичен комплексар! Като се сетя колко много свестни момчета са сами, докато глупачките тичат по такива боклуци... Вземи започни да излизаш с приятели, запознай се с нови свестни момчета, които в повечето случаи можеш да намериш в библиотеката, не в дискотеката. Отдай се на хоби, учене или работа. И престани да храниш каквито и да било надежди за този. Миналото си е минало.

ELSA

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 дни
hash: a43deba33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   здравей, има една книга, която мисля че ще ти помогне, казва се "жените които обичат твърде много", прочети я, моля те

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 9fee0773a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, доста време е минало! Но право по темата! Аз съм като твоя бивш, но в женски вариант. Разбих сърцето не на един мъж. Имах в живота си едно много добро момче. Правех същите простотии. Мислех, че вечно ще ме търпи и обича и ще се връща само, защото съм красива. Да ама един ден той отсече и се разделихме. Аз естествено заради егото си на красавица, дори и не направих опит да го върна. Нали щеше да дойде по-добър. Така и стана, много ухажори, но нито един да ме обича толкова истински. Никога не го потърсих, защото ми е под нивото, макар, че ми се е искало. Такива като мен и бившият ти не ти трябват. Аз работя в посока на промяна, но при мъжете е по-трудно. Ако го потърсиш сега ще се зардва заради егото си, виж виж тази още не ме е забравила макар, че се надуваше. Най-много пак да стнае същата история. А ти ми изглеждаш супер свястна, мисля, че заслужаваш повече!

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: b5f6309a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   при него и да осъзная, че без него ми е зле... а като с него добре ли ти беше? Ей ти си от тези, които сами си създават проблемите и терзанията, защото явно всичко останало ти е поднесено на тепсия. Погледни трезво на живота и се осъзнай, какво правиш. Лиготии, извинявай за директното ми писание. Радвай се на настоящата си връзка и на живота, като цяло, че ако беше останала с каменният мен, щеше пак да ревеш, но този пъти от безизходица, можеше и шамари редовно да ядеш. Психологически тормоз, посегнала си, той не реагирал и сега ревеш...

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 3636eb1b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Този мъж определено звучи като нарцис. Тези връзки са изпълнени с драма и са толкова емоционални, че трудно могат да се сравнят с нормална връзка. Но в крайна сметка винаги са токсични и свършват зле за жертвата. Радвай се, че си се отървала навреме. Това което описваш е тежко, но можеше да е много по-лошо. Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: 3f94121ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз се нараних, заради него - не ви ли е много удобно така?
Да - нарцистичните типове, трудно приемат загубата.
Ако толкова ме обичаше - ти по какво съдиш, че те обича, по постоянното пренебрегване, обвиняване, обиждане и незачитане. Сигурна ли си, че това е любовта. Аз мисля, че тя се изразява по друг начин.
Защо не ме потърси повече и не намери начин - отрязала си го и после с месеци си била недостъпна. - Ами до кога да тича след теб?
Разбрал е, че каквото и да прави, няма да подадеш и се е отказал.
Как очакваш да тича години след теб?

Дали ако го видя сега след 7 години ще изпита нещо или ще е отвратен и ще иска да ме избегне. - По интересно е, че ти искаш да не е така. Да се върнеш при това психическо насилие, което си имала. Мазохистка ли си?

Сънувам го постоянно и като се събудя плача, много ми е тежко, но до мен има друг човек, който ме обича безкрайно и не мога да мисля за тези минали неща. - Само професионалист може да ти помогне!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 дни
hash: e793d13210
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

12.   Все още не си е имал приятелка, защото не е достатъчно само хубавото тяло - то е просто бонус!
Явно си имала доста ниска самооценка, че изобщо си продъжила да общуваш изначално с този!
Такива като него стават само за секс играчка - друго просто не заслужават!

БРАВО, че си имала сили и воля все пак да го зарежеш!
Хора с такъв характер, без значение - мъже, жени, без значение външния им вид, НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМАТ ПАРТНЬОР! Те трябва да се третират като ходещи вибратори и/или нищо повече.

И факта, че сега се сещаш за него и изобщо, че даже чак си ни писала тука за него МУ Е МНОГО!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker