Кара колежките си до домовете им! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кара колежките си до домовете им!
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1881 пъти
Моля, историята ми да бъде публикувана, тъй като съм страшно объркана.
Скоро ще правим половин година откакто сме заедно. Всичко между нас засега е добре, разбираме се. Проблемът между нас е че страшно ме яде отвътре, когато разбера че е карал някоя от своите колежки до тях. Попринцип от двама ни аз съм по-избухливата смисъл такъв, че при мен първо са емоциите и чак тогава идва мисленето. Говорили сме по този въпрос, гледам да си взема поука. Въпроса е че започнах да задържам всичко в мене си. Не ме разбирайте погрешно, никога не съм му правила някакви панаири, скандали и тем подобни неща и никога няма да ги направя, просто задържам емоциите си в мен, от страх да не го изгубя. Споделял ми е, как е прекратявал връзки, защото предишните му приятелки са му държали сметка с кой излиза и кога се прибира.
Разбира се, че уважавам много личното му пространство, но много ме мъчи това че кара колежките си до домовете им. Онзи ден беше качил снимка с една негова приятелка, прегърнати, усмихнати, беше и легнал на рамото, доближил глава до нейната. Който не знае, че сме заедно от приятелите му, му пишат коментари, колко са сладки. Половината му снимки са с нея. Въпросната е дошла специално от София, за да го види. Като го питам защо ти ги караш, а не друг, той ми отвръща, че бил джентълмен, а с нея били само приятели//въпреки че имам информация от приятели негови, които казват че му е бивша любов//. Окей, нищо не му казвам, но се тровя вътрешно с чувствата си. Говорили сме си, че не ми е приятно, той се смее, нямало причина да ревнувам. Обещали сме си, да си казваме абсолютно всичко, но знам ли... като нищо може да ме баламосва и да върти някакви игри. Сега спрях да отварям тази тема, мълча си, но отвътре ме гложди страшно, вечер като не се обажда, всякакви мисли ми минават през главата. Всичките му връзки са краткотрайни, защото той самият ми е казвал, че бързо му омръзвали жените, може би затова изпитвам някаква несигурност. Просто се чудя дали да продължавам да правя компромис със себе си, защото наистина тая всичко в себе си, само за не го изгубя. Обичам го много, но същевременно и се мъча. Кажа ли му да спре, ще се разделим, защото не иска да го занимават с такива неща. Какво да правя? Между чука и наковалнята съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: eb95f74466
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи го, той предпочитал краткотрайните връзки, тогава дай му една такава. Защото рано, или късно ще те разкара. Защо да го чакаш, разкарай го ти. Такъв човек не е за сериозна връзка, само търси женското внимание. Намери си някой свестен, който няма да закъснява всяка вечер, защото е карал колежките си. Мисли с главата си!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c4db2f740e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят мъж така караше една всяка вечер след работа. Не намирах нищо нередно, уважавах личното му пространство, не исках да изглеждам ревнива и дребнава жена. Късно разбрах, че преди да я закара в тях-бяхме и съседи, а те работеха заедно-са се отбивали на някакво место извън града за секс и тогава са се прибирали. Така че, на принципа че пареният духал и кашата аз се отнасям с подозрение към неговите"джентълменски"прояви. А нататък-решението си е твое.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b9a5854752
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Разкарай го. Ако ти не си му достатъчна, никога няма да бъдеш. Зазаащо да се тровиш. Защо да си с някой който не те оценява. Кажи му че и на теб ти е писнало, че не искаш да се тормозиш цял живот. Че не обичаш ултиматуми за това че не може да знаеш къде е половинката ти, защото вече сте двама. Не един. Не половин, а сти двама. Кажи му че искаш цял стабилен човек до себе си, не 25%. ако те обича ще остане с теб. Ако държи на теб ще остане с теб. Ако не- то просто си била удобна в дадения момент

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d5a24884d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Покажи му и ти малко независимост, създай си контакти с приятни момчета около теб, бъди секси и се радвай на мъжкото внимание, бъди естествения и най-добрия избор за един мъж. Покажи му с две думи какво може да загуби и му гледай сеира после. Недей да се подценяваш, ревността говори за комплекси от твоя страна. Дори и да има нещо с колежките си - ти не можеш да го спреш на сила, той не е предмет или нечие притежание, не бъди такава и ти. Живейте си живота и се забавлявайте и не забравяй че ако предпочете други пред теб, губещия е той - покажи му го без драми, лекичко, като една истинска жена. Успех ти желая :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a44c9375ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   като прочетох заглавието, реших, че си поредната комплексарка, която не дава на приятеля си да диша. предвид фактите в историята обаче, нещата не са такива.
оставам с впечатление, че проблемът не е точно в карането по домовете, а по-скоро в това, че не държи толкова на връзката ви, на теб и на мнението ти. явно е човек, който обича да флиртува, да е заобиколен от мацки, с които дори да не изневерява (все пак няма доказателства да го е направил), се държи доста свободно. това не е инцидентно (фирмен банкет например), а е модел на поведение. нормално е и това да е дразнило и предишните му приятелки. не се изненадвам, че е имал краткотрайни връзки.
за съжаление няма как да го промениш и ако това продължава да те тормози, най-добре го зарежи.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e3b1216bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз такива приятелки ги знам, мамка им с извинение. Много са долни тия мърши една такава я разкарах от мъжа ми. Били израстнали заедно. Ми то и аз съм израстнала със съседа от долния етаж ама не му се обаждам всеки ден и не му говоря на слънчице и на миличък, всичко е на здравей здрасти. Още повече като видях, че си е хванал сериозна приятелка взех да ги поздравявам в множествено число, защото знам какво е чувството от другата страна. Така че моя съвет е тази работа да я попариш още от сега още повече щом те тормози. Не ги разбирам аз тия приятелства между мъж и жена, ако ще свинка на джамия да се качи. Не е нормално и това е. Как така ще ги кара до тях да не е такси. Аман от такива АМАН.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e1c7073e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Топло, близко приятелство между мъж и жена, още повече между такива, които са правили секс - НЯМА!!!

Ти имаш ли такъв приятел? Я си накачвай снимки с някой как се гушкаш... егати и скандала.

Женкар и лъжец!
Играй твърдо!

и СПРИ да се измъчваш вътрешно - това ще те побърка

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b0b42c73e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момиче, не се унижавай така да си с такъв човек, който не държи на теб. Това е унизително и проблемът не е (само) в теб. Един човек, който не иска да поговори с теб, да разбере че се страхуваш и да ти помогне заедно за излезете от тази ситуация - ами той не иска връзка с теб.

Ти изобщо нямаш полезен ход. Или не говориш с него и се страхуваш, че има нещо повече с колежките, или говориш и се страхуваш, че ще скъса. На теб ти трябва някой, с когото да ти е по-добре, отколкото сама. С този май не е така.

Иначе, да, можеш да го манипулираш и да му измисляш разни ангажименти след работа, така че да не остава време да вози колежките, но пак каква ти е файдата да си винаги нащрек? И все някой ден няма да можеш да го ангажираш изцяло и пак страх.

Или намирате решение ЗАЕДНО, или нямате връзка, просто е.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b2d3553401
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много хубави съвети са ти дали. Моят е, че като цяло този тип е доста нестабилен и не си струва усилията. Дори и да закрепите положението сега и да те види в нова светлина, не след дълго той пак ще се върне към старите си навици и ти пак ще си пренебрегнатата, с тази разлика, че ще си загубила още време в надежди и опити. Не е нужно да продължаваш да се тормозиш, докато той е засипан от внимание. Можеш да имаш същото, без някой тъпанар до себе си, който единствено те пренебрегва и ти показва, че си страшно лесно заменима. Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: be2ee8dce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сега правиш компромис с едно нещо, утре с второ и така докога? Това не е дребнавост или някакъв ревностен контрол от твоя страна, притесненията ти са съвсем основателни. Не може винаги ти да си тази, която таи нещата в себе си, която си премълчава чувствата, само защото мъжът до теб не може да понесе 2 думи критика за постъпките си. Така щастието се изпарява малко по малко и всичко се превръща в един голям вътрешен тормоз. Е, уж сте щели да си казвате всичко, а какво всъщност се случва? Той не се съобразява с това, как ти би се почувствала, прави си снимки наляво-надясно, вози някаква жена в колата си, която идва специално заради него в града, а ти мълчиш, за да не го обидиш. А той не те ли обижда по този начин? Да, може да няма нищо между тях, дано да е така, но след като е обвързан, значи трябва да помисли за теб и твоята реакция. Има разлика между лично пространство и неуважително отношение към партньора. А най-лошо от всичко е, че ти е вменил, че ако ти имаш съмнения, нямаш право да ги изкажеш, защото си в грешка и така ще ограничиш свободата му. Той или иска да има истинска връзка, в която трябва да се съобразява до някаква степен с теб и твоите чувства, или не. Средно положение няма. Съветвам те да преглътнеш за момент всички страхове и просто да му кажеш директно, че не ти е приятно. Това не значи да вдигаш скандал, да го поучаваш или да се отнесеш грубо, а като голям човек да му заявиш, че не си ок с това, което виждаш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 60ed6c8b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Един такъв 3 години го търпях и му прощавах "приятелските взаимоотношения" с жени. Бях малка и си въобразявах, че наистина ме обича, а онези не са му никакви. Накрая му бих шута, нямах повече никакви чувства към него, а той се съсипа от рев и опити да ме върне. Такива мъже не заслужават нищо, мислят си, че могат да ни залъгват и никога няма да ги напуснем, но като го направим остават с пръст в уста. Разкарай го и ще видиш. Хубава е гледката хаха

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker