Не знам какво изпитвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво изпитвам
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2104 пъти
Здравейте , драги читатели ! Пиша относно дилемата, която имам. Имам приятел , но се виждам и с друг. Знам че не е правилно и не ми се е случвало друг път , но този път просто не знам защо се поддадох. Мислех че съм намерила моят човек, но се чудя дали имам чувства към приятеля ми или е било просто някаква тръпка, която отминава. С другия се виждаме почти всяка вечер и ми харесва да си говорим, защото той е много интелигентен и ми допада. Естествено не е само говорене, но не бих стигнала до края. Опитвам се да си се представя с него и донякъде ми се получава, но не съм сигурна дали е този, когото търся. Не изпитвам чувства и отскоро усещам, че интереса ми преминава и към него. Не съм сигурна изобщо какво изпитвам. Колкото повече мисля толкова повече стигам до мисълта, че не съм изпитвала истински чувства досега. Като гледам разни приятели например или чета разни истории се чудя какви са тези дълбоки чувства, които другите изпитват, а аз не мога. Мисля че само веднъж ми се случи да се влюбя и след като се разделихме бързичко го преживях и след време като го видях нищо не потрепна в мен. Познавам себе си идеално, единственото нещо, което не разбирам е, че не знам какво изпитвам. Въпреки че се държат добре с мен , правят всичко за мен както и аз за тях, не означава, че съм срещала човека, който да преобърне всичко. В началото по принцип, ако ми допада изпитвам някакво привличане , някакво вълнение, когато си пишем и се виждаме, но след това сякаш нещата за мен остават на повърхността. Лошото е, че те хлътват много бързо по мен. Не знам какво да правя.. Чувствам се добре, но не бих казала истински щастлива. Според вас как трябва да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: c54e46e7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави се на течението и каквото стане.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1a9dcbb441
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Не знам какъв е опитът ти с мъжете, но знай, че ако си срещнала 2-3 момчета, дори повече, с които не се е получило, с това не се изчерпват възможностите ти за любов и щастие. Малко са хората, които са се влюбили за пръв и единствен път в човека до себе си и са останали заедно за цял живот. На повечето от нас ни се налага да търсим по-дълго и да опитваме постоянно, докато най-накрая срещнем правилния човек. Според думите ти, при теб това не се е случило все още. Ами, на твое място, нямаше да бъда с някого, към когото нямам чувства. Още повече, че ти не си коректна с този човек, виждаш се с друг, а и към него не изпитваш вече същото. Общо взето, май си доста объркана и се опитваш да намериш нещо, което ти липсва. Разбирам те, но това може да се случи, ако останеш сама. Недей да се обвързваш с един, а същевременно да търсиш друг, защо си усложняваш нещата? Това ще приключи зле, най-малкото за приятеля ти, ако разбере за какво става въпрос. И защо е нужно? Не се насилвай да изпитваш някакви чувства, които ги няма, няма никакъв смисъл от това. Повярвай ми, когато срещнеш момче, което наистина да ти влезе под кожата, няма да се питаш дали си влюбена, а ще бъдеш сигурна! И смятам, че единственият ти шанс за това, е ако си дадеш почивка за малко от всичко, спри да излизаш с един, да се криеш с друг и т. н., спри да анализираш нещата и да търсиш някакви отговори. Отпусни се, недей да бързаш, недей да се сравняваш с другите! Пробвай да се събираш с нови хора, разшири си малко интересите и се огледай за някой по-различен от момчетата, с които си била досега. Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 06b7924c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не се обиждай, но ще бъда директен. Ти за мен и специално за мен си курва. Казвам го лично мое мнение, защото щом се виждаш с друг зад гърба на приятеля ти, ти си подло, долно същество, което не може и няма никога да обича истински. Най-добре му кажи за да ти бие шута и да си намери щастието другаде. Ти не можеш да му го дадеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 58a4a3fef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 23 години и аз не знаех какво значи да имаш силни чувства към някого и на мен бързо ми минаваше,докато не ми се случи.Внимавай какво си пожелаваш защото със сигурност може да ти се случи но не така както си го представяш.Много е важно да гледаш и преценяш до колко е споделено,защото веднъж изпиташ ли силни чувства после трудно можеш да се откажеш или избягаш и..вече нищо няма да е същото.(ж.26)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 07f1b64e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здрасти, аз съм почти на същото дередже, и ще ти кажа, че само ти можеш да осъзнаеш най добрият избор за себе си, ние не можем да ти дадем конкретен отговор, тъй като не се знае точно какви са намеренията на момчето с което се виждаш.
Ще ти кажа само, че аз съм в почти същата ситуация, само дето с това второто момче не правим нищо, и много страдах и не знаех какво да правя. и ето точно тази вечер, когато бях при баба ми сънувах сън: - че съм в апартамента с гаджето ми който ми е сготвил нещо, , , а долу на улицата : някой раздаваше още храна.... изводът: защо ти е да гониш дивото ако си имаш питам на.
От друга страна ако нещо важно ти липсва в връзката нормално е да си го търсиш навън... помисли си

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eaa7e4a054
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не е ли по -добре "Не знам какво изпитвам , защото не знам какво търся и искам" , отколкото "не знам какво изпитвам" ?!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker